Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Şu denizcinin her limanda bir sevgilisi olur muhabbetini bana da yapıyorlar . Ama dediğiniz gibi eşinin yanında da yapar yapmak isteyen. Karakter meselesi. Eşim de bana denizci 7 deniz feneri geçerse nikahı düşer felan demişti şakadan. Oooo o zaman düşmez nikah felan demiştim. Sonradan öğrendim ki ıstanbul boğazından çıkana kadar zaten 7 fener varmış :)))

AY ÇOK GÜLDÜM YAAA ŞU 7 FENER OLAYINA... EŞİME ANLATTIM TELEFONDA ÇOK HOŞUNA GİTTİ. GENEL DE YAPARLARMIŞ O ŞAKAYI...kaydirigubbakcemile3

selam canım nasılsın? yardımcı olacagım sana opuyorumnanaktan
sana ai alıntıyı yapmak için;
mesela '' [ QUOTE=abba ;146617 ] '' boyle işaretın iç kısmını sil sadece sana olan ait yerler kalsın sonunda yine '' [ /QUOTE ] '' bu işaret kalsın
eger çok sıldıysen geri almak için ;
yukarda sagda ters oklar var .. saga dogru bakan ok= 1 adım ileri git , sola dogru bakan ok = 1 adım gerı gittir.. sen geri olana basınca çok sıldıklerını gerı getırebılıyorsun ve bu butonu birden çok kullanabılıyorsun.
yazını renkli yazmak istiyorsan;
buyuk A harfine tıklayınca orda renk seceneleri cıkıyor once yazdıgın yazını farenle tutup işaretlıyorsun sonrada bu A harfine basıp ,yazının rengini değiştiriyorsun
çoklu alıntı yapmak için;
editor/alıntı yap/MO di secenekler varya..
sen sana ait olan alıntıları (mesela ben ,denızk,nesrinsavas ve denızkokusu)
hepimizin msjlarının sonundakı ''MO'' simgesine basıyorsun sonra en sonda denızkokusunada önce MO ,sonra alıtnı yap dediğinde hepimizin sana ait yorumları onune gelecektır
son olarak çoklu alıntılarda sayfa asırı kullanabılıyorsunuz kızlar mesela 2 ve 3 sayfalarda sizin hakkınızda yorum varsa.. önce 2.sayfadakı MO ya basıyorsunuz sonra 3.sayfaya gecip buradakı yorumuda once MO ,snrda alıntı yap tıklamanız yeterli ;-)

umarım yardımcı olabilmişimdir opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanistersen bi kaç deneme yap sen olup olmadıgını kendınde gorursun.. baska sorun varsa yardımcı olabılırım zemuszemuszemuszemus Allah bagıslasın evlatlarını canımmm :Saruboceq:

ben kendımı tanıtayım ;-)
mrb ben abba :):) 24 yasındayım ,kasımda nıkahım oldu kısmen evlıyım ;-) eylulde kısmetse dugunum olcak opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan eşim suan lubnanda gorevde (askeri personel):gitme: agustosun basında gelecek ınsallah:lepi: :teytey:
senıde tanıyalım ? hihoyyythihoyyyt hepimizin gırıs saatlerı değişiyor ,oyzuden buraya yazıp bı bakıma haberlesıyoruz zemuszemus

delikafaduldendelikafadulden ayy bnde bi dusunmeye durmustum bızım nıkah duselı çok oldu diee kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çok guzeldi canımmm öldüm yaff gülmektenn :)))))
aynen tatlımyaaa... surda bir derdım varda neler oluyor aldatma haberleri bitanede içlerinde denızcı yok hep kocaları yanıbaslarında.. bi bakıma bu sanırım sucu bizimkilerin ustune atma oluyor,oyle egolarını tatmın edıyorlar anlasılan :mymeka:klava:

Son düzenleme:
abba sende tam profesyonel olmuşsun yani:lepi: bende 2 ay olmadı siteye gireli yardımın için sağol çok güzel anlatmışsın kaydirigubbakcemile5 yaza çize öğreneceğiz ama birini böyle güzel detaylı anlatması çok kolaylaştırdı yani işimizi teşekkürler :1hug:a.s.opuyorumnanaktan

ehh idare ederimm :kedi::kedi:

artık şımarabilirim çok utandım -tatlicadiarzu- sırnaşık şeysırnaşık şey

önemli değil tatlım benımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bende çoklu alıntıyı yeni ogrendım 3ay olmustur en fazla.. ben ogreneyım die mıllet seferber olmustu kaydirigubbakcemile3
son olarak çoklu alıntılarda sayfa asırı kullanabılıyorsunuz kızlar mesela 2 ve 3 sayfalarda sizin hakkınızda yorum varsa.. önce 2.sayfadakı MO ya basıyorsunuz sonra 3.sayfaya gecip buradakı yorumuda once MO ,snrda alıntı yap tıklamanız yeterli ;-)
çok opuyorum iyi geceleeeerrr

bunların hepsi yardım işte kaydirigubbakcemile3 daha ne olsun dilediğin kadar şımarabilirsin hihoyyyt sanada iyi geceler opuyorumnanaktan

Günaydın kızlar :) Yeni kalktım. Can sıkıntısı... Bugün de nöbetçi benim koca. Son nöbet diye kendimi teselli ediyorum. Ama haftaya Kıbrısa gidiyor 1 aylığına

kuzularr Regaib kandılınız mubarek olsun

Rabbim gonlunuzdekı dualarınız kabul olsun insallah.. eşlerimizin işleri rast gitsin, bizlerinde huzurları tam olsun.. aradakı sevgımız saygımız hiç bi zaman eksılmesın.. :Saruboceq: :Saruboceq:
bebişi olanlara ,saglıklı bir sekılde kucaklarına almayı nasip etsın :Saruboceq:
bebiş isteyenlerede en kısa zamanda müjde haberlerini alırız opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
benımde dugunum sagsaglım olsun diliyorum :asigim:

Günaydın kızlar :) Yeni kalktım. Can sıkıntısı... Bugün de nöbetçi benim koca. Son nöbet diye kendimi teselli ediyorum. Ama haftaya Kıbrısa gidiyor 1 aylığına

Allah kavustursun bitanem :Saruboceq: sıkılmasın bakem canın , bak bu son seyırmıs ohh bidaha olmayacak bu yonlerını dusunmeye calıs kaydirigubbakcemile5 zemuszemus

sağol canım benımmm çok tşk ederimm , dusunmen yeter opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eksıklerım bıttı çok sukur , sadece misafirlik nevresımmiş havluymus vs o tur seyler alıncak..

asıl eksık eve gırdıgımızde cıkacak yaa hade hayırlısı :))

canım benim üzüldüğün şeye bak biz ne yapalım senin son 1 ayın bizim 1 ömür beklemeden olmuyo herşey için sabır versin rabbim bizlere :kedi:
amiiiinnnn canım inşallah bütün dileklerin kabul olur teşekkür ederim opuyorumnanaktan

eksik dediğin onlar olsun ya hallolur 4dört dörtlük olmaz hiç bişey olmasında nazar boncuğu bırak geri kalanıda halledersin üzme canını kaydirigubbakcemile3

kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun.dualarınız kabul olsun inşallah.dediğiniz gibi kızlar umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)) allah seyirde olanları sağsalim kavuşmak nasip etsin.

sağol canım senin de:Saruboceq:
amin cümlemizin:Saruboceq:

teşekkür ederim opuyorumnanaktan
ay valla o bu şu derken ben butun evi sırtlayıp goturcem diyorum bazen kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
asıl evi tutup yerlstıkten sonra eksıkler çıkacak bakalım yaff..
ayy bugun carsıya cıkıcam hiçte canım ıstemıo valla.. babama babalar gunu hediyesi capri almıstım oda biraz dar geldı 2beden buyugunu alcam yanee pfff.. yarında istanbula gdicem düğün vardaa :)) gunubırlık zaten pazara doneriz kaydirigubbakcemile2

kızlar dun gece bir uye konu açmıs görgusuzlukle ilgili ve turk dusmanlarıda hemen olaya el atmıslar .. işte turkler soyle gorsusuz vs.. gibi..
o uyeyı gereken cevabı verdım fakat hızımı alamadım bide üyeyı yonetime şikayet etmemle zaten konu anında sılınmıs..
güya kendıde turk ama dizboyu hakeretler , aşağılamalar yanii... :mymeka::mymeka:

kızlar ben denk gelmeyebılırım eger yıne boyle bir konu oldgunda veya türklere hakaret içeren msjlar dolu bi topık gorursenız hemen sağ tarafta
''kötü içerik''
butonuna var ona tıklayınz .. orayada istersenız şikayetınızı bildirin istersenız boş msj olarak gonderebılırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…