Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

slm kızlar nasılsınız:uhm: bu aralar hiç iyi değilim ve giremiyorumda buralara kafamçokkarıştı benim eşim sivilde çalışıyo ama yinede her istediğimde gitmem mümkün olmuyo yasakkelime keşke hep birlikte olabilsek dimi :lepi:

selam kısslarrr naporsunuz bakm gorusmeyelı...
ayy bölee içimde bi isteksızlık varyaa benımde hiçbişeeee yapasımm yok.. pff..
şaka maka 2.5 ay kaldı dugune onunda stresi var tabi..
ankaradakı teyzem geldi ,hazır gelmısken ceyızı serces eve 1hafta serili kalcak tabe üff bi suru benden baska utu yapacakta yok yani..
msneme kocaman baslık atacam cyıss serdım eve buyrun dewye anons yapacem gelen gelsın sonaa wayy sermedıde gormedık demesınler..
bugun msnde aşkımla konustuk yaa ben çok özlemısım çokkk :KK43:(
ağlamamak için zor tuttum kendımı yaa :KK43:((
nefesını hıssetmek kadar aşkıma yakın olmak istiyorum yaaaa :KK43::KK43::KK43::KK43:
20 kaldıo gelmesine :KK70::KK70: ama sankı hıc gorusemıcekmısız gibi gelıoo :KK43:((
hemen gecsın gunler hemen kavusayım aşkıma yaaa senağlama

ankaradakı teyzem geldi ,hazır gelmısken ceyızı serces eve 1hafta serili kalcak tabe üff bi suru benden baska utu yapacakta yok yani..
msneme kocaman baslık atacam cyıss serdım eve buyrun dewye anons yapacem gelen gelsın sonaa wayy sermedıde gormedık demesınler..
nefesını hıssetmek kadar aşkıma yakın olmak istiyorum yaaaa :KK43::KK43::KK43::KK43:
20 kaldıo gelmesine :KK70::KK70: ama sankı hıc gorusemıcekmısız gibi gelıoo :KK43:((

anladım canım delikafaduldendelikafadulden kolay gelsin sana evet işte asıl dert sıkıntı başlamış zemuszemus inşallah en kısa zamanda ütünüde yapar serersin çeyizini :Saruboceq: bence herşey süper olmuştur o kadar uğraşıyosun ay o yok ay bu yok diye kaydirigubbakcemile2 ne kadar güzel gün saymaya çoktan başlamışsın senağlama benim özlem hasret sardı her yanımı bu günler geçecek bende kavuşacağım canıma :gitme: günler çabuk geçsin kocam türkiyeye gelsin :asigim::asigim:cezayirdeler şimdi konuşamadıkta tlf bi var bi yok dışarı çıkamıyo nedendir bilmem msnden görüşürdük oda yok msjla idare ediyoz artık :1hug:

:Saruboceq:
anladım canım delikafaduldendelikafadulden kolay gelsin sana evet işte asıl dert sıkıntı başlamış zemuszemus inşallah en kısa zamanda ütünüde yapar serersin çeyizini :Saruboceq: bence herşey süper olmuştur o kadar uğraşıyosun ay o yok ay bu yok diye kaydirigubbakcemile2 ne kadar güzel gün saymaya çoktan başlamışsın senağlama benim özlem hasret sardı her yanımı bu günler geçecek bende kavuşacağım canıma :gitme: günler çabuk geçsin kocam türkiyeye gelsin :asigim::asigim:cezayirdeler şimdi konuşamadıkta tlf bi var bi yok dışarı çıkamıyo nedendir bilmem msnden görüşürdük oda yok msjla idare ediyoz artık :1hug:

canımcımmm inşallah görüşürsün en kısa zamanda eşinle... neyse mesaj bile yetiyor bazen insana hiç yoktan iyidir diyip... senin ki kısa mesafe bize göre. limana gelince görüşürsünüz... rabbim tez vakitle sizi kavuştursun inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

abbacım canım az kalmış düğününe... eee bide çeyiz stresi başlamış ve tabi ki aşkının yokluğu da dahil olunca hepten bunalmışsın... bunlar güzel yorgunluklar... çünkü sonunda birbirinize kavuşmak ümidi varrr... umarım tez zamanda birbirinize kavuşur evlenirsiniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bana gelince kızlar pek fazla uğrayamıyorum... bide sağlık problemlerşm var. sol böbreğim genişlemiş onun için tomografi çektiricem bu hafta... bakalım inşallah bişi çıkmaz... benim eşimde hindistanda bu ayın 11inde 9 aylık evli :lepi:ve 13ünde de 2 ayımız bitiyor eşim sefere çıkalı..mafoldumben. rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizi inşallah:Saruboceq::Saruboceq:

günaydın herkese.nesrinsavaş geçmiş olsun canım ya.inşallah en kısa zamanda sağlığın yerine gelir canım.

merhaba kızlar uzuuuun süredir bu topiğe yazmamışım hepimiz aynı heyecanları aynı üzüntüleri sevinçleri yaşıyoruz....
eşi seyirde olanlara allah sabır versin diyorum allah sağ selamet kavuştursun inşallah...
ahhh ahhh hani eşi seyirde olanlar zaman geçmiyor yaaa benim zamanım şu an su gibi geçiyor nedenmi ekimde somaliye gidecek eşim 4.5 ay tammmm 4.5 ay naparım ben bilmiyorum allahtan kızım var 5 aylık onla ilgilenirken inşallah zaman geçer ben 1 hafta onsuzluğa dayanamıyorken 4.5 ay gözümde o kadar büyüyorki..

bu arada kızlar eşlerinizle nasıl iletişim kuruyorsunuz hangi hattı kullanıyorsunuz mesajlar nasıl????

slm kızlar nasılsınız:uhm: bu aralar hiç iyi değilim ve giremiyorumda buralara kafamçokkarıştı benim eşim sivilde çalışıyo ama yinede her istediğimde gitmem mümkün olmuyo yasakkelime keşke hep birlikte olabilsek dimi :lepi:
oyy kuzum yaa senın msjı bıle gormemısm kusura bakma olurmu :kedi: opuyorumnanaktan
msnde aşkımla konustuktan sonra hemen bi depresif baglıyorum kendımı yaa ççookkk özledım yaaa mafoldumben sabah lubnana tekrar gıttıler tel cekene kadar konustuk sonra hat kesıldi halıyle :gitme:
ayy insallah tatlım hemencık gunler gecıversın :Saruboceq::Saruboceq: eksık cıkmasın ceyızlerim yeter yaws ,fazlada gozum yok ama işte bazı seyler olmayınca olmuyor en azından birer takım yaptım..misafirlıklerıde yaptım 5tane nevresım takımı .. havlusu vsde onceden yapmıstm zaten
şimdi elımde bitane mutfak masa ortusu var dantelden hiç yapasım yok ama çok az kaldı bitirmem gerek ceyız serılcek yetısmesi sart. uff bıktım valla bu işlerden gozum bişey gormek istemıo.. ama gelınlıgı giyince iş baska var bu gelınblıkte bi keramet kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
canım yaa belkı onlar için tehlıke arz eden bişey olmustur guvenlık acısından gemıden çıkmıyorlardır yada limanda değillerdir tatlım
enıste ne zaman gelecek tarıh bellımı senın denızcım? Allah kavustursun
abbacım canım az kalmış düğününe... eee bide çeyiz stresi başlamış ve tabi ki aşkının yokluğu da dahil olunca hepten bunalmışsın... bunlar güzel yorgunluklar... çünkü sonunda birbirinize kavuşmak ümidi varrr... umarım tez zamanda birbirinize kavuşur evlenirsiniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

bana gelince kızlar pek fazla uğrayamıyorum... bide sağlık problemlerşm var. sol böbreğim genişlemiş onun için tomografi çektiricem bu hafta... bakalım inşallah bişi çıkmaz... benim eşimde hindistanda bu ayın 11inde 9 aylık evli :lepi:ve 13ünde de 2 ayımız bitiyor eşim sefere çıkalı..mafoldumben. rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizi inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
insallah canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:su zamanlar çabucak gecsın yaaa hemen kollarına atlamak istiyorum :kedi::kedi:
dugun salonumuzu herseyı tututuk hazırladık insallah ozaman bi aksılık cıkmaz zemuszemus
çok gecmıs olsun tatlım benım yaaa ,insallah bişeyin yoktur :Saruboceq: tez zamanda bizi eşlerimizi kavustursun Rabbim.. işlerinde kolaylık saglasın ,fırtına çıkmasın :Saruboceq:
merhaba kızlar uzuuuun süredir bu topiğe yazmamışım hepimiz aynı heyecanları aynı üzüntüleri sevinçleri yaşıyoruz....
eşi seyirde olanlara allah sabır versin diyorum allah sağ selamet kavuştursun inşallah...
ahhh ahhh hani eşi seyirde olanlar zaman geçmiyor yaaa benim zamanım şu an su gibi geçiyor nedenmi ekimde somaliye gidecek eşim 4.5 ay tammmm 4.5 ay naparım ben bilmiyorum allahtan kızım var 5 aylık onla ilgilenirken inşallah zaman geçer ben 1 hafta onsuzluğa dayanamıyorken 4.5 ay gözümde o kadar büyüyorki..
aminnn insallah şirincek :Saruboceq: hg bu arada opuyorumnanaktan Allah bagıslasın kızını :ecrin_bebek:
esımın eskı gemısı suan somalide tayınını tam vaktınde cıkartmıs neysekı demıcem yıne yok lubnanda :gitme::gitme:
mayıs 20de gıtmıstı temmuz 24te gelıcek ınsallah :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
eylulde yıne gidicekler 1aylık ,biz ev nası tutucaz napacas hiç bilmiyorum pff.. ascık zor gececek eylul ayı bana ve aşkıma ,sanırım bi çok evle ilgili işi tek basıma yapacagım :umursamaz:
bu arada kızlar eşlerinizle nasıl iletişim kuruyorsunuz hangi hattı kullanıyorsunuz mesajlar nasıl????

gecen yıl ispanya seyırlerınde , limana çıktıklarında benı arıyordu tek kullanımlıklı kartlı hatlar oluyorya onlardan alıyordu..
şimdi lübnanda ama liman için türkiyeye gelıyorlar oyuzden turkcell hat aldı kendine 1200dk bedava olan varya ondan .. telın cekmeye basladıgı yerden itibaren limana yaklasana kadar konusuyoruz - geldim diyor-
veya telın cektıgı yere kadar giderken konusuyoryz böle işte

canım valla biz ev ve iş telefonu kullanıyoruz.çünkü tamamen yasaklandı cep telefonu.gemide telefon bulunan bir kaç kişi,ceza aldı.eşim çok nadir götürür eğer dışarıda işi varsa ozaman alır.o yüzden genelde gemiden ulaşıyoruz birbirimize.

Selam canlar. Benim eşim de Kıbrıs açıklarında şimdi. Dün sabahtan bu yana sesini duyamadım. ayın 18 inde Mersin liman yapacaklar o zaman görüşürüz umarım. bir de tartıştık aramız soğuk :KK43: canım sıkkın öyle işte... Evde de internet yok ancak intrnet cafeden girebiliyorum. Bu arada telefon yasak mı gemide benim eşimin gemisinde herkes kullanıyor bildiğim kadarı ile. Ama uzakta iken çekmiyor genelde. Sevgiler herkese...

slm arkadaşlar a.s.
keyifler nasıl sizlerin eşleri asker olduğu için bişey diyemeyeceğim biz her şekilde görüşüyoruz yeterki tlf çeksin en kötü ihtimalle msjlaşıyoruz 100-150 arası geliyo faturası yada msnden yada konuşuyoruz bedava hat var türkiye sınırlarındaysa işte böyle öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım seyirde arada veriyorlar ama görev yerlerinde gölcükte marmariste yasaklandı.eşim gölcükte.götürmüyorlar çoğu zaman.kaç kişi ağır ceza aldı.götüren vardır tabii gizlice.seyirde bazen müsaade ediyorlar.çoğu da götürüyor zaten gizlice seyirde de.seyirde olanlar kavuşur inşallah en kısa zamanda.

canım seyirde arada veriyorlar ama görev yerlerinde gölcükte marmariste yasaklandı.eşim gölcükte.götürmüyorlar çoğu zaman.kaç kişi ağır ceza aldı.götüren vardır tabii gizlice.seyirde bazen müsaade ediyorlar.çoğu da götürüyor zaten gizlice seyirde de.seyirde olanlar kavuşur inşallah en kısa zamanda.

AMİN CANIM İNŞALLAH RABBİM TEZ ZAMANDA KAVUŞTURUR HERKESİ...:Saruboceq:KK70:ENİZK DEDİĞİ GİBİ BİZİMKİLER RAHAT VALLA BİZ HERAN GÖRÜŞBİLİYORUZ. BİR YASAK SÖZ KONUSU DEĞİL

keşke bizim de öyle olsa canım ya valla :KK43:( zaten zor görüşüyoruz,zor ulaşıyoruz. :KK43:(

Ecem teşekkürler canım... Dilerim tez zamanda kavuşsun herkes eşine. Zaman çabuk geçsin inşAllah.. Benim eşim haftaya Cuma Mersin'e geliyormuş. Haftasonunda yanımda olacak kısmetse. Sonunda Kıbrıstan aradı beni. ılk kez 3 gün sesini duymadım 4 yıldır ve çok kötüymüş arkadaşlar ya. Allah sabır versin hepimize.

Selam canlar. Benim eşim de Kıbrıs açıklarında şimdi. Dün sabahtan bu yana sesini duyamadım. ayın 18 inde Mersin liman yapacaklar o zaman görüşürüz umarım. bir de tartıştık aramız soğuk :KK43: canım sıkkın öyle işte... Evde de internet yok ancak intrnet cafeden girebiliyorum. Bu arada telefon yasak mı gemide benim eşimin gemisinde herkes kullanıyor bildiğim kadarı ile. Ama uzakta iken çekmiyor genelde. Sevgiler herkese...
selam tatlım :) bizde yasak değil canımcım..
Ecem_1912nin eşi denizaltıcı belkı oyuzden onlarda yasak olabılır ona bısey dıyemem..
soylentilere gore;
bu arada bu yasaklıkta golcuktekı bi astsubay eşinin (cahil demek bile az gelir ) eşine ulasmak istemıs ,eşide tatbıkattaymıs ,cep tlfnunu aramıs asker çıkmıs suan burda yok eınız demesıne ragmen manyak kadın tutturmus çok acil hemen eşimi cep tlfnuna cagırın demıs.. asker bu mumkun değil demıs bunun uzerine o kadın ,komutanlkıgı arayıp işte esimi cepten aradım ama tatbıkatta oldugu için ulamadım çok acil bi konu var lutfen eşimi eve yollayın demıs.. aradan zaman gecmıs tekrar komutanlıgı aramıs ve demıskı gerek kalmadı eşim şimdi eve geldı cepten tekrar konustuk filan demesıyle..
komutanlıktan resmı bi yazı var ama ustler gormemezliğe gelıyorlar sonucta a.s

az önce konustuk eşimle şimdi kapattık ,gemıyı limana baglamak için oda..birazdan yine arar konusuruz.. :asigim: :asigim:

Son düzenleme:
nesrinsavas canım ne oldu senın saglık durumları? umarım bişey çıkmamıstır..
denızk tatlım senı sormalı valla ben bi koşturmaca gıdıyorum haa bırazda streslıı durumları yaneee ;-)
denızkokusu Allah kavustursun canım..

slm abba nerelerdesin kız zemuszemus evet en yoğun zamanların senin inşallah bitecek ve rahat edeceksin zemuszemus bende yoğunum yorgunum kocamı özledim opuyorumnanaktan öptüm herkesleri

slm kızlar nasılsınız bakalım.ben iyiyim işte bebeğim hareketlenmeye başladı çok garip ve heyecan dolu bir duygu.rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.
canlarım benim eşimin gemide de yasak da.ben gölcükte ve marmariste genel olarak yasaklanmış diye biliyorum.tabii kimisi göz yumuyor kimisi göz yummuyor.bizim denizaltı filodaki,tüm denizaltılarda ve su üstü gemilerinde yasak.ama dediğim gibi kimi üstler göz yumuyor.abbanın anlattığı olayı ben de biliyorum.çok komedi ya.herkese sevgiler kızlar.

X