- 29 Ocak 2008
- 446
- 0
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
Melen77 hoşgeldin aramıza. Ben de yeniyim burada. Selamlar sevgiler...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şu denizcinin her limanda bir sevgilisi olur muhabbetini bana da yapıyorlar . Ama dediğiniz gibi eşinin yanında da yapar yapmak isteyen. Karakter meselesi. Eşim de bana denizci 7 deniz feneri geçerse nikahı düşer felan demişti şakadan. Oooo o zaman düşmez nikah felan demiştim. Sonradan öğrendim ki İstanbul boğazından çıkana kadar zaten 7 fener varmış :)))
Melen77 hoşgeldin aramıza. Ben de yeniyim burada. Selamlar sevgiler...
selam canım nasılsın? yardımcı olacagım sana opuyorumnanaktantşk ederim canım hoş buldum mesela alıntı yaparken yazıyı nerden başlatmalıyım onu öğrenmek isterim normalde yazı yerini göstermesi lazım ama burda yok şaşırıyorum mesajı tamamen kopyalamak istemiyorum sadece bana ait kısmına cevap yazmak istedim uğraştırdı beni ve olmadıııı..hangi saatte burda toplanıp tanışıcaz.beni merak ediyosunuzdur bende sizleri...ama sonuçta hepimiz yalnız savaşçılarız galibaa yol bekleyen..benim 2 çocuğum var onlarla tek başıma mücadele ediyorum olsun katlanmalıyız öpüyorum siziopuyorumnanaktan
Şu denizcinin her limanda bir sevgilisi olur muhabbetini bana da yapıyorlar . Ama dediğiniz gibi eşinin yanında da yapar yapmak isteyen. Karakter meselesi. Eşim de bana denizci 7 deniz feneri geçerse nikahı düşer felan demişti şakadan. Oooo o zaman düşmez nikah felan demiştim. Sonradan öğrendim ki ıstanbul boğazından çıkana kadar zaten 7 fener varmış :)))
abba sende tam profesyonel olmuşsun yani:lepi: bende 2 ay olmadı siteye gireli yardımın için sağol çok güzel anlatmışsın kaydirigubbakcemile5 yaza çize öğreneceğiz ama birini böyle güzel detaylı anlatması çok kolaylaştırdı yani işimizi teşekkürler :1hug:a.s.opuyorumnanaktan
ehh idare ederimm :kedi::kedi:
artık şımarabilirim çok utandım -tatlicadiarzu- sırnaşık şeysırnaşık şey
önemli değil tatlım benımm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan bende çoklu alıntıyı yeni ogrendım 3ay olmustur en fazla.. ben ogreneyım die mıllet seferber olmustu kaydirigubbakcemile3
son olarak çoklu alıntılarda sayfa asırı kullanabılıyorsunuz kızlar mesela 2 ve 3 sayfalarda sizin hakkınızda yorum varsa.. önce 2.sayfadakı MO ya basıyorsunuz sonra 3.sayfaya gecip buradakı yorumuda once MO ,snrda alıntı yap tıklamanız yeterli ;-)
çok opuyorum iyi geceleeeerrr
bakıyorum da bizim kızlar toplanmış...hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Günaydın kızlar :) Yeni kalktım. Can sıkıntısı... Bugün de nöbetçi benim koca. Son nöbet diye kendimi teselli ediyorum. Ama haftaya Kıbrısa gidiyor 1 aylığına
canım benim üzüldüğün şeye bak biz ne yapalım senin son 1 ayın bizim 1 ömür beklemeden olmuyo herşey için sabır versin rabbim bizlere :kedi:Günaydın kızlar :) Yeni kalktım. Can sıkıntısı... Bugün de nöbetçi benim koca. Son nöbet diye kendimi teselli ediyorum. Ama haftaya Kıbrısa gidiyor 1 aylığına
amiiiinnnn canım inşallah bütün dileklerin kabul olur teşekkür ederim opuyorumnanaktankuzularr Regaib kandılınız mubarek olsun
Rabbim gonlunuzdekı dualarınız kabul olsun insallah.. eşlerimizin işleri rast gitsin, bizlerinde huzurları tam olsun.. aradakı sevgımız saygımız hiç bi zaman eksılmesın.. :Saruboceq: :Saruboceq:
bebişi olanlara ,saglıklı bir sekılde kucaklarına almayı nasip etsın :Saruboceq:
bebiş isteyenlerede en kısa zamanda müjde haberlerini alırız opuyorumnanaktan:ecrin_bebek:
benımde dugunum sagsaglım olsun diliyorum :asigim:
sağol canım benımmm çok tşk ederimm , dusunmen yeter opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eksıklerım bıttı çok sukur , sadece misafirlik nevresımmiş havluymus vs o tur seyler alıncak..
asıl eksık eve gırdıgımızde cıkacak yaa hade hayırlısı :))
kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun.dualarınız kabul olsun inşallah.dediğiniz gibi kızlar umarım sağlıkla kucağımıza alırız bebişlerimizi :)) allah seyirde olanları sağsalim kavuşmak nasip etsin.
teşekkür ederim opuyorumnanaktanamiiiinnnn canım inşallah bütün dileklerin kabul olur
eksik dediğin onlar olsun ya hallolur 4dört dörtlük olmaz hiç bişey olmasında nazar boncuğu bırak geri kalanıda halledersin üzme canını kaydirigubbakcemile3