- 30 Nisan 2009
- 1.224
- 9
- 41
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
selam kısslarrr naporsunuz bakm gorusmeyelı...
ayy bölee içimde bi isteksızlık varyaa benımde hiçbişeeee yapasımm yok.. pff..
şaka maka 2.5 ay kaldı dugune onunda stresi var tabi..
ankaradakı teyzem geldi ,hazır gelmısken ceyızı serces eve 1hafta serili kalcak tabe üff bi suru benden baska utu yapacakta yok yani..
msneme kocaman baslık atacam cyıss serdım eve buyrun dewye anons yapacem gelen gelsın sonaa wayy sermedıde gormedık demesınler..
bugun msnde aşkımla konustuk yaa ben çok özlemısım çokkk(
ağlamamak için zor tuttum kendımı yaa((
nefesını hıssetmek kadar aşkıma yakın olmak istiyorum yaaaa
20 kaldıo gelmesineama sankı hıc gorusemıcekmısız gibi gelıoo ((
hemen gecsın gunler hemen kavusayım aşkıma yaaa senağlama
anladım canım delikafaduldendelikafadulden kolay gelsin sana evet işte asıl dert sıkıntı başlamış zemuszemus inşallah en kısa zamanda ütünüde yapar serersin çeyizini :Saruboceq: bence herşey süper olmuştur o kadar uğraşıyosun ay o yok ay bu yok diye kaydirigubbakcemile2 ne kadar güzel gün saymaya çoktan başlamışsın senağlama benim özlem hasret sardı her yanımı bu günler geçecek bende kavuşacağım canıma :gitme: günler çabuk geçsin kocam türkiyeye gelsin :asigim::asigim:cezayirdeler şimdi konuşamadıkta tlf bi var bi yok dışarı çıkamıyo nedendir bilmem msnden görüşürdük oda yok msjla idare ediyoz artık :1hug:
selam kısslarrr naporsunuz bakm gorusmeyelı...
ayy bölee içimde bi isteksızlık varyaa benımde hiçbişeeee yapasımm yok.. pff..
şaka maka 2.5 ay kaldı dugune onunda stresi var tabi..
ankaradakı teyzem geldi ,hazır gelmısken ceyızı serces eve 1hafta serili kalcak tabe üff bi suru benden baska utu yapacakta yok yani..
msneme kocaman baslık atacam cyıss serdım eve buyrun dewye anons yapacem gelen gelsın sonaa wayy sermedıde gormedık demesınler..
bugun msnde aşkımla konustuk yaa ben çok özlemısım çokkk(
ağlamamak için zor tuttum kendımı yaa((
nefesını hıssetmek kadar aşkıma yakın olmak istiyorum yaaaa
20 kaldıo gelmesineama sankı hıc gorusemıcekmısız gibi gelıoo ((
hemen gecsın gunler hemen kavusayım aşkıma yaaa senağlama
oyy kuzum yaa senın msjı bıle gormemısm kusura bakma olurmu :kedi: opuyorumnanaktanslm kızlar nasılsınız:uhm: bu aralar hiç iyi değilim ve giremiyorumda buralara kafamçokkarıştı benim eşim sivilde çalışıyo ama yinede her istediğimde gitmem mümkün olmuyo yasakkelime keşke hep birlikte olabilsek dimi :lepi:
ayy insallah tatlım hemencık gunler gecıversın :Saruboceq::Saruboceq: eksık cıkmasın ceyızlerim yeter yaws ,fazlada gozum yok ama işte bazı seyler olmayınca olmuyor en azından birer takım yaptım..misafirlıklerıde yaptım 5tane nevresım takımı .. havlusu vsde onceden yapmıstm zatenanladım canım delikafaduldendelikafadulden kolay gelsin sana evet işte asıl dert sıkıntı başlamış zemuszemus inşallah en kısa zamanda ütünüde yapar serersin çeyizini :Saruboceq: bence herşey süper olmuştur o kadar uğraşıyosun ay o yok ay bu yok diye kaydirigubbakcemile2 ne kadar güzel gün saymaya çoktan başlamışsın senağlama benim özlem hasret sardı her yanımı bu günler geçecek bende kavuşacağım canıma :gitme: günler çabuk geçsin kocam türkiyeye gelsin :asigim::asigim:cezayirdeler şimdi konuşamadıkta tlf bi var bi yok dışarı çıkamıyo nedendir bilmem msnden görüşürdük oda yok msjla idare ediyoz artık :1hug:
insallah canım :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:su zamanlar çabucak gecsın yaaa hemen kollarına atlamak istiyorum :kedi::kedi:abbacım canım az kalmış düğününe... eee bide çeyiz stresi başlamış ve tabi ki aşkının yokluğu da dahil olunca hepten bunalmışsın... bunlar güzel yorgunluklar... çünkü sonunda birbirinize kavuşmak ümidi varrr... umarım tez zamanda birbirinize kavuşur evlenirsiniz:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
bana gelince kızlar pek fazla uğrayamıyorum... bide sağlık problemlerşm var. sol böbreğim genişlemiş onun için tomografi çektiricem bu hafta... bakalım inşallah bişi çıkmaz... benim eşimde hindistanda bu ayın 11inde 9 aylık evli :lepi:ve 13ünde de 2 ayımız bitiyor eşim sefere çıkalı..mafoldumben. rabbim tez zamanda kavuştursun hepimizi inşallah:Saruboceq::Saruboceq:
aminnn insallah şirincek :Saruboceq: hg bu arada opuyorumnanaktan Allah bagıslasın kızını :ecrin_bebek:merhaba kızlar uzuuuun süredir bu topiğe yazmamışım hepimiz aynı heyecanları aynı üzüntüleri sevinçleri yaşıyoruz....
eşi seyirde olanlara allah sabır versin diyorum allah sağ selamet kavuştursun inşallah...
ahhh ahhh hani eşi seyirde olanlar zaman geçmiyor yaaa benim zamanım şu an su gibi geçiyor nedenmi ekimde somaliye gidecek eşim 4.5 ay tammmm 4.5 ay naparım ben bilmiyorum allahtan kızım var 5 aylık onla ilgilenirken inşallah zaman geçer ben 1 hafta onsuzluğa dayanamıyorken 4.5 ay gözümde o kadar büyüyorki..
bu arada kızlar eşlerinizle nasıl iletişim kuruyorsunuz hangi hattı kullanıyorsunuz mesajlar nasıl????
canım seyirde arada veriyorlar ama görev yerlerinde gölcükte marmariste yasaklandı.eşim gölcükte.götürmüyorlar çoğu zaman.kaç kişi ağır ceza aldı.götüren vardır tabii gizlice.seyirde bazen müsaade ediyorlar.çoğu da götürüyor zaten gizlice seyirde de.seyirde olanlar kavuşur inşallah en kısa zamanda.
selam tatlım :) bizde yasak değil canımcım..Selam canlar. Benim eşim de Kıbrıs açıklarında şimdi. Dün sabahtan bu yana sesini duyamadım. ayın 18 inde Mersin liman yapacaklar o zaman görüşürüz umarım. bir de tartıştık aramız soğukcanım sıkkın öyle işte... Evde de internet yok ancak intrnet cafeden girebiliyorum. Bu arada telefon yasak mı gemide benim eşimin gemisinde herkes kullanıyor bildiğim kadarı ile. Ama uzakta iken çekmiyor genelde. Sevgiler herkese...