- 29 Ocak 2008
- 446
- 0
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
Teşekkürler Abba evet kara görevine çıktı. Artık seyir yok yaşasın :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nesrinsavaş teşekkür ederim :) Benim eşim ikinci çarkçı şu anda.
hoşbulduk canım... amin canım inşallah. seni de allah kavuştursun... benim eşim eylül de gelicek. sizden 1 ay sonra yani:kedi:buraya niye pek fazla kimse uğramıyor. günde 1 mesaj ya yazılıyor ya yazılmıyor. daha aktif olunsa keşke:kedipuyorumnanaktanhoşgeldın aramıza tatlım a.s. :1hug:
Allah kavustursun :Saruboceq::Saruboceq: benim eşimde lubnanda acıklarında görevde.. ( agustosun basında gelcek kısmetse :Saruboceq: :asigim: dogru ve guzel sözlerin için tşk ederim a.s. a.s.
:)) senın adına çok sevındım opuyorumnanaktanbenim eşimin kara gorevine koskaca bi 7 yıl var.. daha çok anlayacagın .. ama eşim karaya cıkınca tayınını samsuna isticek.. oda memleketi orduya yakın oldugu için zemuszemus bakalım o gunler gelsın bi bakam :gitme:Teşekkürler Abba evet kara görevine çıktı. Artık seyir yok yaşasın :)
ben sımdı mılletı toplarım kısslarrr , sizlerden haberleri yok ondan takılanda yok sanırım ;-) denızk nın eşi geldi bi sure gırmeyecek galiba. htcvlkn ve 6642nin eşleri yenı gıttı gibi bişey ama 6642de memleketıne gıdecektıyaa bılmıyorum bi ugrayım bakam profiline :ecrin_bebek::ecrin_bebek:hoşbulduk canım... amin canım inşallah. seni de allah kavuştursun... benim eşim eylül de gelicek. sizden 1 ay sonra yani:kedi:buraya niye pek fazla kimse uğramıyor. günde 1 mesaj ya yazılıyor ya yazılmıyor. daha aktif olunsa keşke:kedipuyorumnanaktan
ben sımdı mılletı toplarım kısslarrr , sizlerden haberleri yok ondan takılanda yok sanırım ;-) denızk nın eşi geldi bi sure gırmeyecek galiba. htcvlkn ve 6642nin eşleri yenı gıttı gibi bişey ama 6642de memleketıne gıdecektıyaa bılmıyorum bi ugrayım bakam profiline :ecrin_bebek::ecrin_bebek:
sağol canım amiiiinnnn :Saruboceq: 20 mayısta gitti benımkısıde 24 temmuzda lubnan gorevleri bitecek ama kıyıdan sonucta dolandılklarına gelmeleri 1hafta surer bide lımanlara kesın ugrarlar.. hayırlısıyla gidip gelsınlerr insallah..
kızlarr slm hihoyyyt çok mutluyum kocamla 6 gündür hasret gideriyoruz ama çok üzgünüm galiba gidiyo senağlama onu gemiye bıraktım geldim öyle inşallah kalkmazlarda sabah gider görürüm yine senağlamasenağlama bakıyorumda bi kaç günde kimler felmiş yaa beklerim biri olsunda muhabbete dalalım diye yokken kalabalık olmuş buralar alkisalkisalkisalkisalkisalkis hoşgeldiniz yeni gelen arkadaşlar yine bekleriz ben hep buralardayımda bu ara aksadı biraz delikafadulden öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Benim eşim nöbetçi bu hafta sonu. Neyse ki son haftasonu nöbetimiz. Temmuzda da son seyirini yapacak 1 ay Kıbrısa. Sonra Ereğliye taşınacağız kısmetse. Umarım güzel bir yerdir...
canım benim ne mutlu sana. 6 gün bile olsa hasret giderebildin. benim öyle bir şansım yok malesef...1 ayı geçti eşim gideli eve eylüle kadar da yok malesef. eşin tam olarak hangi görevde canım..... benim eşim uzakyol kaptanı... yeni gördüm burayı...bende bekliyorum birileri gelsin diye aamakaydirigubbakcemile3
slm hoşgeldin canım a.s. a.s. evet çok iyi oldu 2 ayın üstüne görüştük işte 1 hafta beraberdik tatil gibi güzel oldu ama gitti :a015::a015: allah kavuştursun inşallah günler hemencecik geçer kavuşursunuz Şeniz eşim şuan 2.çarkçı turkbayragi bende çok eski sayılmam hem sitede hemde topikte hihoyyyt denk geliriz inşallah kaydirigubbakcemile5 güzel sohpetlerde buluşmak dileğiyle opuyorumnanaktan
ahhh ahhh keşke bende bir hafta görüşebilsem... inan hava ısındı yaz geldi ama ben tadını çıkaramıyorum, eşim yok... telefonda bile sınırlı görüşebiliyoruz..inşallah denk geliriz canım sohbet edebilmeyi çok istiyorum sizlerle:lepipuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
evet canım bilmemmi :bbo: ilk defa bu kadar uzun süredir görüşmemiştik ya hep telfonun ucunda olurdu yada ben yanında :1hug::1hug: bu defa uzak seyirler çıkınca konuşmak bile çok zor oluyo:çok üzgünüm: günlerce telefon çekmiyo senağlama ve çekilmez bi hal alıyo allah hepimize yardım etsin :Saruboceq::Saruboceq: sabırlar versin opuyorumnanaktan
kızlar günaydın nasılsınız bakalım
hamişlk güzel gidiyor canım.nasıl olsun bulantılar falan napalım. :)) sen nasılsın canım.
aynı şeyleri yaşıyoruz canım... ama ben mutluyum sabah eşim aradı. onun sesiyle uyandımmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktançok mutlu oldum... 2 gün sonra srilanka da olacakmış o zaman biraz daha konuşabiliriz... çok var daha eylüle amaaamafoldumbenmafoldumben