Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

öperim cnm ama daha doğmadı :)) ben yanlış anlatmışım.bilen arkadaşlar var da ondan açıklama yapmadım :)) biz hamileyiz canım daha.inşallah sağsalim doğururum :))

yeni arkadaşlar var sanırım aramızda hoşgeldniz denizci yakınları.... :))
evet yeni ben oluyorum ablacım, meraba :)

öperim cnm ama daha doğmadı :)) ben yanlış anlatmışım.bilen arkadaşlar var da ondan açıklama yapmadım :)) biz hamileyiz canım daha.inşallah sağsalim doğururum :))

ay nası güldüm pc başında ya :) ben bilmiyodum tabi olsun gene de öp sen göbüşünü eğilerek :roflol: ya da ultrason resmini öp:roflol: Allah bebişinle nice günler nasip etsin ablacım:kedi:

abba nerelerdesin? karşılaşamıyoruz bayadır. sormayın kızlar ya ev taşıyorum bittim bittim yorgunluktan. ev de tadilat var bide mahvoldum valla kadın başıma sanayilerde usta peşinde koşturmaktan.. ahhh ahh bu kocalarımız bilsinler kıymetimizi.. valla böyle zamanlar da o kadar özlüyorumki onu özlem sinir yapıyor artık.allahtan nijerya yollarında cep tlfu çekmiyor uydu tlf uyla da kavga edilmiyor yırttık bu sefer :)

deliii... kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 donuna demek ayy hiç guleceeem yoktuu falla sırnaşık şeysırnaşık şey
Allah tamamına erdirsin canım a.s. a.s.
insallah canım sende denızcı eşi olursun.. tabıkı zorlukları var yok değil ama buda kaderin bi cilvesi.. hem bizim aşklarımız diğer meslektekılere gore hiç bi zaman monotonlasmayacak zemuszemuszemuszemus mıllet yenı arayıslar içine giriyorlarr aşklarını canlı tutmak için ama bizim oyle bişeye ihtiyacımız olmayacak zemuszemuszemuszemusopuyorumnanaktan

ekşınları seven biri olarak ben eşimle netten tanıstım delikafaduldendelikafadulden iykide tanısmısım o benim herseyiimmmmmm :asigim::asigim::asigim: opuyorumnanaktan
amin canım, bana da eş bi gün eş olmayı nasip etsin Allah sizler gibi:kedi:
insallah canım... opuyorumnanaktan
ayy ciden yaa kuzum hepten ayrı gayrı kaldık derkene AAA evmı tasıyosun ,oyyy kolay gelsınnn valla işin zorr... (
benımde en çok kokrtugum bu işte,eşim seyıre gıdınce bi basıma butun işleri benım kosturmam yani..
zaten oyuzden dugune eylulde yapıcas yoksa agustosun basıydı yani.. anacım ben tek basıma nası halledim bi basıma ,yetıstıremem sinirlerim zıplamasın didim ben 1ay daha beklerım didim zatende lubnanda beklemesem hanii damat yok piyasada nası dugun olsun kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kavga etme kıss yazık valla ıkınızede yaa ( gelınce ipini cekersın ama uzaklarda çok zor ıkınızede yani..
bende cok kavga ettım bazen mail attım (tabe mail atmak öfkeyi dındırmıyor) ama sonunda ıkımızde usuluyorduk.. sımdı gideli 1.5ay oldu nerdeyse hiç kavga etmedık sadecene bi defa azar işittim :)) o kavgadan sayılmazz kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
slm kızlar nasılsınız opuyorumnanaktan
selamm tatlımmm hadi eşin gelmıss gozunaydınnn bidenemmmmm zemuszemuszemuszemus
bizde bugun esesli hatunlar olarak bulustukkk.. çoookk guzeell gectı.. resımlerı koyunca lınk atıcaaammm kesınlıkle ama henuz basarılı olamadım ((

bu aksam dugun var sandalyelerı dızmısler birazdan gidip bakarıss elımızede cekırdek alırıss çıtlata çıtlata bakarısss geln kıza ayy ne gıymıskıı merak ettım.. gerci benım nişanlık ve gelınlıme yetısemessyaa nese zemuszemuskaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

ay çok oğru söyledin ya ben bu açıdan düşünmemiştim aminnn güzel dileklerin için ay gördüm ben seni verdiğin linklerden insanın kime yazdığını bilmesi güzel bişey valla yerimseniben

Bu arada herkese merhaba yine yeni yeniden

ayy ozaman darısı basıma diyeyım opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan senıde gormek nasip olur bana umarım zemuszemus
yanı topıklere bakıyorum geneli yok aşkımız monotonlastı canlı tutmak için napmak gerek vs.. topıkler acılıyor sonucta..
**benım aşkımın gelmesine 1.5ay kaldı yaklasıkk ohh kavuscazz yakındaaa :teytey::teytey::asigim:
liman yaptılar neysekı tel die bişi icat edılınce bizde faydalanıyoruz tum varlıgımızla yerimseniben sırnaşık şey sırnaşık şey

merhaba arkadaşlar...

beni de alırmısınız aranıza?benim de eşim uzakyol kaptanı(süvari)
8 aylık evliyim ve eşim 1 aydır seferde...ama sankim dün gitmiş gibi...bundan sonra bende burdayım artık... eşim mısırda gemiyi teslim alıp arabistana,dubaiye,bahreyne ve şimdi de taylanda gidiyor... eylüle kadar da yok burada... çok fazla telefonla konuşma imkanımızda yok... Allah yardımcımız olsun kızlar... denizci eşleri fedakardır derlerdi inanmazdım... ama hayatımızdan fedakarlık ediyoruz herşeyden önce... KK dan bir arkadaşımın bana yazdığı satırları da sizinle paylaşmak istiyorum. çok hoşuma gitti. kendisine takrar tşk ederim...

Sonsuz bir mavilikte iki şey var...
Bir ben bir de beni saran gemim...:gitme:

Merhaba arkadaşlar. Benim eşim de denizci. ıstanbulda gemide idi. Seyirlerden, özlemlerden bıkmıştık ikimiz de. Şimdi tayinimiz çıktı önümüzdeki ay sonunda kısmetse Karadeniz Ereğliye taşınıyoruz. Orası hakkında bilgisi olan var mı? Sevgiler herkese...

hoşgeldniz kızlar aramıza.nasılsnız bakalım.benim eşim de denizaltıcı.aynı kaderi paylaşıyoruz yani napalım alıştık artık.bende 3 yıllk evliyim.hamileyim bebeğim olacak.bu arada size taze haber vereyim hemen,oğluşum olcak dün öğrendik :)) rabbim isteyen herkese nasip etsin.ben burlardayım kızlar grşrz tekrar.nesrinsavaş kabul ettm canım talebini ekledim seni.

Ecem tşk ederim canım... bu arada sizleri gördüğüme çok mutlu oluyordum... eşlerimiz aynı meslekteler ve ne yazıkkı hasret dolu günler geçiriyoruz... eşim uzakyol kaptanı(süvari) şuan kuruyük gemisinde taylanda gidiyor... canım benim oğluşun olacakmış. çok sevindim Rabbim sağlıkla kucağına almayı, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah...darısı başımıza opuyorumnanaktanbu arada eşin burada mı seferde mi?

denizkokusu merhaba canım... ne güzel tayininiz çıkmış... biz ne yapacağız bakalım... bu arada eşinin denizdeki görevi ne?kdz ereğlisini bilmiyorum canım ama geçmiş sayfalara bir bak istersen sanki oralarla ilgili bişiler okudum diye hatırlıyorumopuyorumnanaktan

Ecem tebrik ederim :) Allah bağışlasın oğlunuzu. Hayırlı doğumlar diliyorum. Nesrinsavaş teşekkür ederim :) Benim eşim ikinci çarkçı şu anda.

hoşgeldın aramıza tatlım a.s. :1hug:
Allah kavustursun :Saruboceq::Saruboceq: benim eşimde lubnanda acıklarında görevde.. ( agustosun basında gelcek kısmetse :Saruboceq: :asigim: dogru ve guzel sözlerin için tşk ederim a.s. a.s.

hoşgeldın canım a.s. :1hug: kara gorevine mı çıktı eşin? ereğli hakkında bilgim yok maalesef.. tayininiz hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…