- 18 Nisan 2008
- 635
- 1
- 42
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
ee aartık sen kıdemlı gelın olarak hıır yaparsın bılırım senı -tatlicadiarzu- :jeyyar: :1hug:
kaynın daha kucuk anlasılan.. yenı gelıne dersın artık sen emeklerken ben kosuyordum bu yollardan delikafadulden delikafadulden
aynı dert bendede var canımm yaa benım nısanda annem ..
-oğlumla sevgılı gıbıyısdır hem yatarıss sevısır gibi hemde kucak kucagada oturus dedi..
ben sadece saf saf bakındım Allah o anda bi durgunluk verdi bana bende bılmıyorm yoksa acayıp surat sallardım benımkıne kesın..
arada dıyomus eşime benı sevıyomusun.. benımkınden tık yok... sonra dıyomuss biliyom artık benı sevmıyosunn yapıomuss.. dedım Allahım sabırrrrr veeerr... bana kıyafet alıncakya nerde kendıne guzel kırmızı canlı renkler alır.. banada nerde yaslı işi kahverengi ne bılım topuklu yerıne duz ananemın gıydıgı ayakabılardan alır..
hadi annemın zevkı tamam uymazda gorumcemde 28yasında yanı yıne almıslar bana bısıler ikisi carsıya çıkmıslar iyi hoştaa nerde yaslı işi toplayıp gelmısler.. benımkısı demıs gıymezz bunları almayın.. ama dınleyene tabıkı... :mymeka: :mymeka:
dedım ben bunları gıymem.. dolap bekler anca..
öfff gerildim valaaa yaaaa... kötükedihüso kötükedihüso
neyse canımmm iyi aksamlarrrr goruszzz optummmm çook..
hırlıommm fallaa yeterr gariiiiiiiiiiiiii:))))) kaynım 22 yaşında ciddi bir kız arki var ama biz sevmiosssss hıhhhÇok üzgünüm çoook
anaaaaaa yuhhhh kaynanana öyle mi denirmişşş ama der bunlarr ,valla benimki ben oğlumla yatayim sen oğlunla dioo ...bende diom falla geçmiş olsun nikahıma aldım kocada benim oğulda dienaniknanik
falla benim kayınvalide zevkli kadında fizik boyda var bir giyiniyor gençlere taş çıkarır birde açık giyinor hatun kocam kıyafetime karıştığında hemen diom anana söle die:)) saolsun bana alıo edio ama kendine 100ytlilik bişey aldıysa bana gidiyor indirim bölümünden alıyor birde herkeze söylüyor bak gelinime bunu aldım die:mymeka::mymeka: :mymeka:
ayyy güselim 10 senelik gelinde olsan 1 aylık gelinde olsan aynı walla doğruya doğru napalım..bende tatlı cadılık yapıyorum biz hiç tartışmayıs çünkü tatlı tatlı laf sokarım zaten pek fena bu diolar:))
bende yemeklerimi yaptım yawrumu uyuttum keyif yapıom accıkk zaten dışarıda çıkamıyorum çoook sıkıldım evde