- 18 Nisan 2008
- 635
- 1
- 42
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
hmm hayırlısı olsun canım benım yaa haklısın belırsızlık çok kotu oluyor.. insanın gece uykulerı bile kacıyor bazen dusun dusun ne olacak dmi..
haklısın kutaylincim Allahtan dogu gorevımız yok yoksa hepten bi strese gırerdık yani. şuretmek yerıne keske surası çıksa daha iyi olur dıyoruzz :mymeka:
izmire hiç gitmemıstık,annem dıyor bide orayı gorelım kaydirigubbakcemile3
aahhh canım, zaten gece uykularım hiç yok sorma cnm yaaa bizim bebiş saolsun birde babişi saolsun nöbet tutturuyorlar bana,zaten diyorum sen işyerinde asker bense evdeizmir çook güzel bir yer bencede mutlaka gidin ben çanakkaleli olduğum için hep o civarları bolca gezdim...
bugünde eşim nöbetçi annemi çağırdım bende o bebişime bakıyor bende temizlik,ütü yapıyorum arada dinleneyim diye burayada bakıyorum
hadi yaa sana zor oluyordur.. gece uykusu baska yaa ama bebısın kucuk gordugum kadarıyla ayy masallah çok tatlıeşimin halasıda izmirde ama daha gıtmek kısmet olmadı ,önce anne tarafı agır basar her zaman ;-) teyzemın evı yerlstırıyım ordanda halacımıza ugraruss artık :)
burda canakkaleli var canım denızcı eslerınden.. benım samımı oldugum bi ablam var yas olarak buyuk benden 6642 nıkı bizden daha tecrubeli halıyle.. adaptoru bozuldugu için giremıyor suan nete ,senı gorse çok sevınır bi hemsom varmıs die :):)
annenın sana yakın oturması çok guzel,en azından bebısı oyalaması yeter.. ;-)
opuyorum canım gorusuruz... a.s.
4.5 aylık daha teyzesi minnacığız biz dahadoğru diyorsun anne tarafı ağır basıyor ama bizde her taraftan ağır basıyorlar sormaa:))))
aaaa..burda başkalarıda var mı yahu inan geldiğimden beri Allah razı olsun bir tek seni gördüm, şaka bir yanada hemşomla tanışmayı bende çok isterim yaş benim icin asla problem olmaz hatta büyüklerle muhabbet etmesini çoookta severim,insallah notebooku düzelirde oda gelir aramıza
aslında annemle çook yakında sayılmayız ikimizde istanbuldayız ama o bir köşesinde ben bir köşesinde ,geldiğinde mecbur kalıyor benimde işime geliyor
bende çoook öptüm cnm görüşürüzz
kıss kutaylın hemen resmı değiştirmişsin gozume carptı :)) oğluşunla bırlıkte cekırdek aile fotosu
saol canım sen nasılsın?
evet canım ben 7 ay önce bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmuştum,allahım bizi daha fazla üzmedi.ilk bebeğimin acısı asla dinmeyecek,ama bu karnımdaki bebişim bizim hayatımız oldu.evet canım allahım sağsalim bu sefer bebeğimizi kucağımız almayı nasip etsin.rabbim isteyen herkese versin.allahım tekrar bu acıyı yaşatmasın.amin canım sağol.ben de dinleniyorum işte bol bol nasıl olayım.bu sefer doktorum ilaç ve iğne takviyesi verecek işte.dinleniyorum bol bol.eşim de sağolsun yemeklerimi yapıp gidiyor :) beni arıyor sürekli sakın iş yapma diye.seyirleri de var 20 gün sonra( nasıl geçicek bakalım.
adı istanbul aslında yaa ,kuzenım orda emınonune gidene kadar 2.30saat gecıyordu , il değişikligi yapar gibi zaman gecıyor :):) karsıya gecmeye kalksak 2.30 rahat katlarız yanı.. yaa allah size sabır versın koca sehırde yasamak zor yani.. :1hug:
ben henuz annemı yoklugunu pek anlamıyorum nıkahım oldu sadece sonbaharda kısmetse dugunum olcak :asigim: :asigim:
bi ana kuzusu olarak nası ayrılacagım bılmıyorum..benımkısı bu aralar çok soylenıyor zaten sen daha evlılıge hazır değilsin gibi hiç öyle bi havan yok.. :))
dedım sımdı mı aklına geldi nikah yapalı 6ay oldu :)) ascık gec kalmadın mı bu soruyu sormak için diyorum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 evlencem die bi havam yokmus,oyle bi hava biliosun madem ogret bana dedım sırnaşık şey yerimseniben
ama oylee yaa ne bılım kendımı hiç gelın gibi hissetmıyorum hala sankı annemın kucuk kızıyım sankı delikafadulden sanırım ancak kendı evıme gecınce anlayacagım ''o havayı'' :roflol: :icecream:
öselam kıslar nasılsınız bakalım
radarıma bır canakkaleli grdı kımmıs o bakalım??
abba,ecem nasılsınız??
:)))hemen yakalandım desene:)) bizim bıcırığı uyuttumda kocacım gelmeden 2 dakika resimlerle uğraşayim dedim ,ayyyy sormaa boyutları büyükmüş 2 saat küçültmekle uğraşıyorum tek tek sanki başka işim yokmuş gibi:))
kocacım onun resmini eklemezsem kuduruyor sen oğlun oldu artık beni önemsemiyorun diye yani anlayacağın 2 tane bebeğim var benimsırnaşık şey
sormaaa cnm artık istanbuldan nefret eder oldum zaten kendimde küçük şehirde büyüdüğüm için zor geliyor burada yaşam
oyyyy kıyamamm düğünün yazın mı olacak ,benimde martta nikahım temmuzda düğünüm olmuştu asker eşleri genelde böyle oluyor..alışırsın cnm emin ol ama evlenince kendi aileni biraz arkaya itmek zorunda kalıyorsun eşinin ailesi daha ağır baıyor gerçi benim eşim ailemede çok bağlı ama işte her zaman 1 numara erkek tarafının ailesi oluyorÇok üzgünüm çoook ama ilk zmanlar benimkide hep derdi anneni hergün arıyosun ediyosun rapor mu veriosun falan die bazen birbirimize girerdik ama şimdi eskidik atlattık o dönemleri:)
aayyy falla kıskanıoo tek onu kıskansa neise benide acaip kıskanıoo bazen delirtio amaa hırrrrrrrr yapıom bende:))
ooo sizde baya ara varmış olsun cnm olsunn daha iyii hem heyecan çoğalır ki evlilikte hiç heyecan bitmemelisana sonuna kadar katılıyorum ki senin görüncende varmış benim allahtan yok eltim olursa yanıcam ama artık yolarım saçını başınıı:)))))))) aslında biz kayınvalideyle arkadaş gibiyizdir ne bilim görenler bayılır kendide gençtir ama işte kaynana adı üstünde ,benim kızdığım kocama çook bağlı halada der kocamı sevmiyorum oğlumu sevdiğim kadar diye..aahh ahhhh neise açmayalım bu konuları daha iyi yani seviyormuyum sevmiyor muyum bende bilmiyorumkötükedihüso ama şu bir gerçek bazen kendi mutluluğun için çoğu şeyi yutuyorsun evlilikte işte bende zamanında çoook yuttum
neise gülümm kocacım gelmek üzeredir ben masayı hazırlayayim çook öptümm