-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #7.361
biz evlenme meselesini gözümüzde pek büyütmüyoruz. bazı ailevi sıkıntılardan dolayı kafamıza göre takılıcaz zaten. bilgimiz olsun diye buradakilere danışmak istedim neticede eşleriyle gidenler varmış.Siz hele bir evleninde firma bulunur :))))
biz evlenme meselesini gözümüzde pek büyütmüyoruz. bazı ailevi sıkıntılardan dolayı kafamıza göre takılıcaz zaten. bilgimiz olsun diye buradakilere danışmak istedim neticede eşleriyle gidenler varmış.
Hollanda,danimarka,norveç taraflarındalar hep
uzakyol denizci eşlerine selam olsunbiz öyle moralimiz bozulduğunda üzüldüğümüzde sağ elimizi sol elimizle avutanlardanız...ne mutlu bizlere ne mutlu ayakta dimdik güçlü duran denizci eşlerine...sevgiler
'Moralimiz bozulduğunda'diye açıkça belirttim...algıda seçicilik yapmışsınız siz herkes için tabiki de geçerli değil...Selam olsun daa bence sağ el sol el örneği kadar umutsuz ve mutsuz değiliz :)
algıda secilik yapmadım :) sag ve sol el örnegi bana fazla acılı geldi.'Moralimiz bozulduğunda'diye açıkça belirttim...algıda seçicilik yapmışsınız siz herkes için tabiki de geçerli değil...
eşiniz kışın full karada yazınsa isteğe bağlı sefere gittiniğini yazmışsınız.zaten sizin benim yazdığımı anlayamamanız ve bu işin içerisinde yaşamayan biri gibi mesaj atmanızdan anlamalıymışım aslında verdiğiniz cevabın biz uzakyol kaptan eşleri ancak anlar.doğal olarak yaşdıklarımız ve hissettiklerimiz tamamen farklı.benim mesajım kuruyük,tanker,konteyner gibi büyük ticari gemilerde kara görmeden ,iletişimin sıkıntılı olduğu aylarca birbirimizden uzak benim gibi deniz adamı eşlerine,gemicilere...eşinizinki çok farklı bir platform uzakyol gemi kaptanlığından.her anlamda.sevgiler.birde ben gurubun şanslılarındanım. kışı full karada yazları da istege baglı sefere giden bir eşe sahibim. bunu da kolay elde etmedik. ama şunu yazmadan edemeyecegim ( reklam kokan hareketler diyebilirsiniz ama öyle degil )
hemen degil ama emek verdikten sonra olmayacak hiç bir şey yok. Eşimin eğitim verdigi kurumun amacı gercekten bilgili ve yetenekli kişilerin mega yat piyasında da yer almaları.
uluslararası mega yat kaptanı - tüm dunyada ticari veya özel yatlarda geçerliliği olan ehliyetler veriliyor. ( IYT - MSI onaylı ehliyetler)
camiiadan gelip karada ve tekne üzerinde eğitim alarak ve sonrasında da iletişimi kesmeden pratik yapmak için gelen öğrenciler mevcut.
Yatlarda deniz maaşıı vermiyorlar dendigini biliyorum ama yanılıyorsunuz. Hemen bulunmuyor evet ama imkanssız degil.
eşlerinize söyleyin www.yenivira.com bir göz atsınlar....bizimkiler ile iletişime gecsinler bilgi alsınlar. hatta gelip bizzat tanışsınlar.
a
eşiniz kışın full karada yazınsa isteğe bağlı sefere gittiniğini yazmışsınız.zaten sizin benim yazdığımı anlayamamanız ve bu işin içerisinde yaşamayan biri gibi mesaj atmanızdan anlamalıymışım aslında verdiğiniz cevabın biz uzakyol kaptan eşleri ancak anlar.doğal olarak yaşdıklarımız ve hissettiklerimiz tamamen farklı.benim mesajım kuruyük,tanker,konteyner gibi büyük ticari gemilerde kara görmeden ,iletişimin sıkıntılı olduğu aylarca birbirimizden uzak benim gibi deniz adamı eşlerine,gemicilere...eşinizinki çok farklı bir platform uzakyol gemi kaptanlığından.her anlamda.sevgiler.
Saygısızca ve terbiyesizce bulduğum cevaplarınızdan dolayı sizinle daha fazla muhattap olmak istemediğimden dolayı burda bırakıyorum.arka arkaya yazdığınız uzun uzun cevaplarla kendinizi kanıtlama ispatlama yöntemlerinizi çevrenizdekiler kabullenebilir ama ben asla.saygılar.
Vuslaattt selam olsun Sana ve bizim gibi aynı hissiyatı yaşayan yürekli,güçlü,hanımefendi gemiadamı eşlerine...Selamlar...
Sağ eli sol elle avutmak biraz yanlış anlaşılmış sanırım ama arkadaşın yazdığını şöyle düşünün gece yatağa yattığımda hıçkıra hıçkıra ağlarken beni kendimden başka avutacak kimse yokki kendi kendimi avutuyorum eşim gelecek herşey çok güzel olcak diyebuda sağ eli sol elle avutmak olmuyormu acıtasyon deil bu aksine güçlüyüz kendi kendimizi avutuyoruz eşimizden başka kimseye ihtiyaç duymadan demek oluyor onlar yokken kimseyede ihtiyacımız yok kendi kendimize yeteriz sağ elimizi sol elimizle tutarız....
Selamlar...
Sağ eli sol elle avutmak biraz yanlış anlaşılmış sanırım ama arkadaşın yazdığını şöyle düşünün gece yatağa yattığımda hıçkıra hıçkıra ağlarken beni kendimden başka avutacak kimse yokki kendi kendimi avutuyorum eşim gelecek herşey çok güzel olcak diyebuda sağ eli sol elle avutmak olmuyormu acıtasyon deil bu aksine güçlüyüz kendi kendimizi avutuyoruz eşimizden başka kimseye ihtiyaç duymadan demek oluyor onlar yokken kimseyede ihtiyacımız yok kendi kendimize yeteriz sağ elimizi sol elimizle tutarız....
Selamlar...