- 16 Mart 2009
- 3
- 0
- 48
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
pazar gunu 8 kurufasulye kalıyor..8 fasulye yendıkten sonra allahız ıznıyle yanyanayızhihoyyyt
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim sevgilim de denizci ama gemide değil canım ama yardımcı olacak kişiler var burada, inşallah hakkında hayırlısı olur.
hosgeldın aramıza canım a.s. esının tayını içinde hayırlısı olsun kutaylin.. benım eşim buyuk gemıden kucuk gemıye tayın yaptırttı guyaa az seyre çıkmak içindi ama buyuk gemıden daha çok seyırlerı oluyor :1shok: istanbul tersade şimdi ordan 60gun lubnan yapıcak :çok üzgünüm: senağlama senağlamamerhaba bayanlar bende yan topikten ama denizciliği görünce bir bakayim dedim
benim eşim denizci ama sahil güvenlik çook şükür hep yanımda yalnız bu sene gemiye tayinimiz çıkacak bakalım beklemedeyimm:1shok:
Günaydınnnnnnnnnnn, herkeşler nasıllarkaydirigubbakcemile2
Herkese güzel bir gün diliyorum, pupa yelkena.s.
selam derindeniz.uzun süredir takip ediyorum forumu.ama sadece okuyodum.bende denizci eşşiyim.yada eşşiydim.çok kıısa süren bi evililik,evli kaldıığğıımz zamanlarıın 10 katıı kader süren bi ayrıılıık aşşmasıındayıız şşuan.boşşanııyorum.daha tanıışşamamaıışştıım denizcilik,ve denizci eşşi olmakla ilgili hiçbirşşeye.sorunda sadece kayıınvalide :)
okuyunca mesajıınıı üzüldüm.zor bir süreç yaşşııyosun tahmin edebiliyorum.
allah yardıımcıımıız olsun
canım mesajını yeni okudum,çok uzun bir zamandır kendi açtığım topiğe bile girmeye dayanamıyorum,içim acıyor...sadece arada sırada buradaki arkadaşlarım ne durumdalar diye bakıyorum, o kadar...
aslına bakacak olursan çok zor geçmedi boşanma sonrası,kolay atlattım sayılabilir...tek üzüntüm eşimi hiç tanıyamamış olmam ve evlilik kurumunun ne acı ki "bir müessese" olduğunu boşanma aşamasında acıyla tecrübe etmiş olmam.
seninkiyle benzer bir sebepten dolayı ayrıldık biz de; ama şimdi kariyer olanaklarım doğdu,yeni bir çevreye dahil oldum...fakat 4 yıldır denizleri, o kadar eski eşimle birlikte anlamlandırmışım ki artık yazın gelmesinden korkuyorum ve denizle aramı nasıl iyi yaparım bilmiyorum...
bunun dışında burada pekçok evli ve evlenmek üzere olan arkadaşım var...hepsinin mutlulukları daim olur umarım; asla onları ilişkilerinde demotive etmek istemediğim için boşandıktan sonra buraya gelip yazmamıştım ve denizci eşlerinin topiğini denizci eşlerine bırakmıştım...ara sıra gelip yazmama buradaki arkadaşlarımda bozulmaz umarım.sevgilerimle...
hosgeldın aramıza canım a.s. esının tayını içinde hayırlısı olsun kutaylin.. benım eşim buyuk gemıden kucuk gemıye tayın yaptırttı guyaa az seyre çıkmak içindi ama buyuk gemıden daha çok seyırlerı oluyor :1shok: istanbul tersade şimdi ordan 60gun lubnan yapıcak :çok üzgünüm: senağlama senağlama
hoşbulduk cnmoyyy sizin yurtdışıda var değil mi, bizim yok tayinimiz büyük ihtimal iskenderun olacak eşimin söylediği kadarıyla ayda en fazla 10 gün falan şehirlerarası seyirleri olacakmış ama tam bilemediğim icin kafam karmakarışık birde minik bebeğimin olmasıda korkutuyor beni,bakalım az kaldı bekliyoruz ne olacak
insallah canım esının soyledıgı gibi olur..
cunku benımkıde oyle demıstı 10seyır nekı gidip gelıcem hemen , yoklugumu anlamıcaksın bılee mirmirmirmir benımkısı suan hucumbotta canım.kısın mersin -kıbrıs seyırlerı oldu 45gun.. guya okadardı ama 52gunde geldiler.. malum denız muhalefeti..dalgalardan hemen gelmekte olmuyorkı..özelıkle mersinden aksaza gelceklerinde dalga yutmus bunları aklım çıktı senağlama bişey olcak die.. :çok üzgünüm:
gemıdekı herkes dua etmıs olmeyelım die.. :Saruboceq:
Allahım denızde bulunanları korusun,yakınlarına selamet versın..denızclık kolay bi meslek değil hem kendılerine hemde eşlerine :enbuyukkk:
bebısını allah bagıslasın canımm :ecrin_bebek:
ühhüüh bak şimdi korktum wallaa,insallah dediğin gibi olmaz ,tamam görevleri bu bilerek evlendik çokta gururluyuz ama yalnızlıkta beni korkutuyor,gerçi benimki denizci ama sahil güvenlik olduğu icin çok seyirleri olmuyor ama ne bileyim böyle duydukça bunalım yapıyorum.. Allahım bizlere sabır eşlerimize güç kuvvet versin insallah..eşimin evlendiğimizden beri 2-3 nöbeti oluyor ayda düşün o bile koyuyor banadelikafadulden bu arada aksaz çok güzel ama dağların ortasında bir yer,dediğin gibi denizi çokta dalgalı,Allahım korumuş eşini ..Bebişim icin de çook saol cnm,hepimisin çocuğunu Allahım bizlere bağışlasın
kutaylin hoşgeldin canım aramıza.derindeniz ne zamandır gözlerim seni arıyor canım.tabii herzaman gelebilirsin topiğimize :)) gelmezsen ayıp edersin bak :)) yeni hayatında mutluluklar canım herşey gönlünce olsun .
bugun tayınler belli oldu sıze neresi çıktı.. insallah gonlunuzden gecen yer çıkmıstır canımm a.s.
bunalım yapma bakem AAA,sahıl guvenlıkler az oluyormus seyırlerı eşimde oyle demıstı zaten içini ferah tut yeter.. ne dıyeyım hayırlısı olsun..
teyzemlerinde izmire çıkmıs tayını şoklardayızz yanı.. enıstem binbaşı havacı .. ama ne bılım yaaa beklemıyorduk acıkcası uzuldukk annem kara yaslara bagladı kendını.ilk dedıklerınde şaka yapıyorlar sandık ( enıstem tayın istememıstı ama çok uzun zamandan berı eskısehırdeydıler sanırım ondan oldu.. CADIARZU
ilk duyan herkes kamp mı orası çıktı demıs tabı bızde dahil :1shok:
aminn canımm :Saruboceq: :Saruboceq:
bizim mayısın 3.haftası falan belli olacak canım bugün bildiğim kadarıyla havacıların tayini belli oldu.. ayy canım yaa belirsizlik çook zor inanki zaten Allahtan hayırlısını dilemekten başka birşey gelmiyor elimizden..ama üzülmeyin izmir çoook güzel bence,büyük ihtimal garnizon süresi dolmuştur ondan çıkmıştır tayini,bazen kendime onu diyorum Allahtan doğu görevimiz yok olanlar napsın onların işi daha zor biz güzel yerleri bile beğenmiyoruzklava: