- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
sorma canım yaa pztsi halılarım ve yolluklarım gelcek eve .. evin nersıne koycaz bılmıyorum ınan.. dedin gibi beyaz esya ve mobılyacıdan aldıklarımız harıc hersey evde yaa.. zaten bi nakliyeci kesın tutucaz esyalarımı golcuge gotururken..
izmittemı olucak dugunun??
ben 2dugunum olcak .. biri eseste biri ordu'da ..
22eylulde eseste.. osmangazi unıversitesi konser salonunda...
26 eylul ordu..sahılde olcak dugunum.. kısmetse :asigim:
kızlar hoşgeldiniz yeni arkadaşlar var aramızda ,hoşgeldiniz aramıza kızlar :))nasılsınız bakalım.benim eşim şimdilik yanımda bir kaç günlüğüne ama haftaya o da gidecek( hepimize sabır diliyorum.
evet canm ben kocaelideyim.buradan görüştüğümüz arkadaşlar da var denizci eşleri.canım benim.allah yardımcın olsun.umarım en kısa zamanda buluşursunuz.allah yardımcımız olsun.
çifte düğün he güzel olur ama yorulcan baya .neyse canım insan kaçkere evleniyor demi yap kız bide izmitte yap :sm_cool: kim tutur sizi canlarım :teytey: :teytey:
22eylül eses ha söz vermeyim ama gelmeyi düşünürüm,benimkini kandırırsam gelirim,bende bi eses havası alırım:dance:
sorma canım yaa.. yorulcam baya bi..
dugunde kıyafet değiştircem filan.. makyajım sabıt kalırda artık kıyafetım değişcek yanı.. sonucta orduda olcak dugune esestekı sadee yakın akrabalar gelır oyle herkes gelemicene gore '' şu kıyafetınıde giymedinki gormedık'' demesınler die , defile yapıcam anlıcan yerimseniben
yazın zaten ayrıca bi kına gecesı yapıcam.. cunku yutdısında yakın akrabalarım var cocuklum bır gecmıs insanlar.. eylulde olcagı için goremıcekler bende dedım onlar gorsun temmuzun sonundada yapalım , maksat gonullerini almak :lepi: sositososito
Allahın hakkı 3 ya.. izmite kalmamıs işte yerimseniben a.s.
anlıcan eşimin lunbandan kazandıgı paracıklar oylece dugun masrafına gidicek kaydirigubbakcemile2 sırnaşık şey :dance:
sağlık olsun canım ,para gelir gider ,önemli olan huzur mutluluk, nasıl olsa harcanıcak bari düğüne gitsin demi
eşlerimize allah sağlık sıhat versin yeteryerimseniben
gunaydın hanımlar... nasılsınız bakem...
ay bugun pek bi sevınclıyım içimde bi kıpırtılar var, sanırım bahar geldiya ondan :)))
opuyorum hepınızı.. gorusmek uzere..
canım sevindim iyi gözün yollarda kalmıştı ,güle güle kullan şimdiden halılarını hemşoo
ya baharda geldi ,oturda ders çalış pufff :-( şimdi bizimkiler yanımızda olsa amma gezeriz ha ufffff ne gezerim hehe:roflol:
valla canım sorma yaa bugun yarın dıyorlardı gelen giden yok..
bekle bekle nere kadar... :1closedeyes:
ders bakımından aynen öleeee... insanın canı ıstemıoo hiiçç ders mers yapmak :1no2: laelaelaelaelae
anaaam dun ne sıcaktı ölee sankı yaz gibi çok bunaltıcıydı...
:icecream: yiyesim geldi :lepi:
kımlen gitcen kız adaya nısanlınlamı yooosam :jeyyar:
bende yokum 5-12 nısan arası tatıl yapıcam ass.. kafa dınlıcem hihoyyyt
yok nerde burda olsada gitsem keşkem benimki bu gece yolcu senağlama
bu gezi eşlere düzenlenen bi gezi sende kocaelide olsaydın gelirdin ,bi ağva turu yapmış olurduk :sm_cool:
umarım sevimli cici ,denizci eşleri gelir ,kasıntı tipler olursa hiç iyi geçmez vala :-(