-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.661
oturdum hüngür hüngür ağlıyorum..nefret ediyorum bu meslekten de gemiden de..inemiyor işte inemiyor..kahretsin..ben gelecek diye beklerken gelemiyor..tripler atıyorum söylendikçe söyleniyorum..diğer kaptanın annesi rahatsızmış bir daha ki türkiye seferlerinde inebilecekmiş..ohh çok güzel..hiç gelme naparsan yap dedim..ay dayanamıyorum
Canım yaa kıyamamm off ne kadar zor bir durum anlayabiliyorummne desem boş ama sıkma canını sağlık olsun ne diyim sevgilininde eli kolu bağlı demek ki ne yapsın sen ona yüklendikçe iyice psikolojisi bozulurr , ne zaman gelecekler bir daaha türkiye ye allah sabırlar versin alah yardımcın olsun canım çook zorr
Kizlar esimin babasinin oldugunden haberi yok yogun bakimda dioruz hergun ario 1 haftasi var gemiden inmeye bi umut babasini gorcek die beklior bi gelcek babasi yok acaba oldugunu solesem acisini tek basinami yasasin yoksa o umutlami gelsin orda olup yetisememek mi daha buyuk aci stres bilemedim
Verda bilgiler icin tsk ederim kayinpederimm sizlere omur esime nasil soylerim ne yaparim bilmiorum gemi okyanusun ordasinda jebel ali limanina yanasmasina10 gun var esime ulasip solesem ne yapicak gemide cildiricak hicbisey yokken birden baban oldu nasil denir benmi soyleyecem sirket bilgilendirme mailimi atio?nasil olcak bilmiorum adami sapasaglam birakti gelcek ölüsünü bile goremiycekkayinpederemi uzuleyim esimemi bilemedim lanet olsun bu meslege bekarlar 2 kere deil200 kere dusunun
oturdum hüngür hüngür ağlıyorum..nefret ediyorum bu meslekten de gemiden de..inemiyor işte inemiyor..kahretsin..ben gelecek diye beklerken gelemiyor..tripler atıyorum söylendikçe söyleniyorum..diğer kaptanın annesi rahatsızmış bir daha ki türkiye seferlerinde inebilecekmiş..ohh çok güzel..hiç gelme naparsan yap dedim..ay dayanamıyorum
Ozooooooooo çok üzüldüm ya keske inebilseydi kavussaydiniz... hayirlisi böyleymis demekki sen üzülme insallah bidahakine iner.... bidaha ne zaman geliyolar Türkiyeye
Bilmiyorum ki ozgemsormaya korkuyorum inan kimbilir ne zaman gelecekler.cok mutsuzum gercekten
Beni koyup koyup gitme
ne olursun
durduğun yerde dur
kendini martılarla bir tutma
senin kanatların yok
düşersin yorulursun
beni koyup koyup gitme
ne olursun
bir deniz kıyısında otur
gemiler sensiz gitsin bırak
herkes gibi yaşasana sen
işine gücüne baksana
evlenirsin çocuğun olur
sonun kötüye varacak
beni koyup koyup gitme
ne olursun
elimi tutuyorlar ayağımı
yetişemiyorum ardından
hevesim olsa param olmuyor
param olsa hevesim
yaptıklarını affettim
seninle gelemeyeceğim
beni koyup koyup gitme
ne olursun
Attilâ Ilhan
onun en sevdiği şair Attila ilhan...o singapurdayken Attila İlhanın PİA adlı şiirini msj la yazıp göndermiştim.şiirin içinde de ,singapur yolunda demeseler, diye bir mısra vardır.oda ozaman ordaydı çok hoşuna gitmişti eminim okumak.büyük bir zevkle okuyorum yazdıklarını diyodu.şimdi senin bu yazdığın şiiri okuyunca geldi aklıma o günler,çok duygulandım.çok olmadı aslında ilk gittiği ay singapurdaydı.4 ay önce işte.o günler geri gelse keşke ozaman limandaydı hergün ulaşabiliyodum ona.denize açılacağı hafta nasılda çok konuşmuştuk.konuşuyoduk yetmiyo o uyuyana kadar da msj laşıyoduk.çok özledim o günleri azkaldı yakında gene öyle olucak biliyorum ama benimde sabrım tükendi sanki artık......
ne olur kim olduğunu bilsem Pia nın
ellerini bir tutsam ölsem
böyle uzak seslenmese
ben bir şehre gitiğim vakit
o başka bir şehre girmese
otelleri bomboş bulmasam
içlenip buzlu bir kadeh gibi
buğlanıp buğlanıp durmasam
ne olur sabaha karşı rıhtımda
çocuklar Pia yı görseler
bana haber salsalar bilsem
içimi büspütün yıldızlar basar
bir hançer gibi çıkıp giderdim
ben bir şehre geldiğim vakit
o başka bir şehre gitmese
singapur yolunda demeseler
bana bunu yapmasalar yorgunum
üstelik parasızım pasaportsuzum
ne olur sabaha karşı rıhtımda
seslendiğini duysam pia nın
sırtında yoksul bir yağmurluk
çocuk gözleri büyük büyük
üşümüş ürpermiş soluk
ellerini tutabilsem pia nın
ölsem eksizsiz ölürdüm..
ATTİLA İLHAN
hiç kolay değil yakamaz gerçekten..sen 4 ay öncesinden ben 3 gün öncesinden bahsediyorum ki benim bile sabrım kalmadı..ay msjım gitmiş mi telefonu çekiyor mu orda mı burda mı inan insanın sabrı kalmıyor..çok zor hemde çok..senin durumun daha kötü..ben olsam senin yerinde umrumda bile olmaz etrafıma bakarım..bazen keşke kaptan sevgilisi olmasaymışım diyorum sonra ne diyorum ben oluyorum..hele bu ara hepten kötüyüm..şuan Yalovadalar ve ben onunla görüşemiyorum onu göremiyorum
sen gidemezmisin yalovaya olmaz mı ....nekadar kalıcaklar ki orda.keşke gidebilsen bir saatbile olsa görüşseniz dimi.bilmiyoruz ki tabi bu işler nasıl oluyo..gemiler limandayken gidebilirlermiş denizci yakınları öyle demişti erkek arkadaşım..ama eşler binebiliyosa ancak gemiye bilemem tabi..sende gelirsin ilerde demişti.ozaman hiç uzun ayrı kalmayız demişti.. keşke gidebilsen...ozo...üzülme artık azkaldı zaten kontratı bitesi olmuştur.ben burda ilk senle mineyle ,özgeyle konuşurken yeni gitmişlerdi bizimkiler hatırlıyorum .sanırım en fazla 2 ay içinde gelicek beklediklerimiz....
Yarin gebzeye gelecekler ama gitsem o gemiden inmedikten sonra goremem kioyle bisey olsa kosa kosa gidrrdim canim.denizci esleri binebiliyor diye biliyoeum bende.kontrati bitti zaten yakamazim uzadi bir daha ki turkiye seferlerinde inecekmis diger kaptanin yuzzunden bu da benim sansim iste napalim.vardir bi hayir canim
Yarin gebzeye gelecekler ama gitsem o gemiden inmedikten sonra goremem kioyle bisey olsa kosa kosa gidrrdim canim.denizci esleri binebiliyor diye biliyoeum bende.kontrati bitti zaten yakamazim uzadi bir daha ki turkiye seferlerinde inecekmis diger kaptanin yuzzunden bu da benim sansim iste napalim.vardir bi hayir canim