Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Ühühühühühü ben eşimi yarın gelicek diye beklerken biraz önce konuştuk. Yerine gelcek kişiyi baska gemiye göndermişler şimdi adam arıyolarmış yerine sinir oldum yaaaaaa neden böyle oluyo offff

selam kızlar kimse görünmüyo bu aralar....mine, ozo nerdesiniz.....özge yakında kavuşucaksın sanırım eşine sevindim canımmm

öncelikle tebrik ederim ama şunu aklından çıkarma sen ne yaşıyorsan bebeğinde onu yaşıyor işte bu yüzden mümkün olduğunca kendini sakin tut benimde hamileliğmde ilk 6 ay eşim yanımda yoktu tlfdan dinlemişti ilk kalp atışlarını o zaman o kadar çok takılıyordumki eşimin olmamasına hastaneye yanlız gidişime ve daha bir sürü şeye hepsi geldi geçti prensesim 27 aylık oldu şimdi diyorum gereksiz yormuşum üzmüşüm kendimi önemli olan sağlıklı olduğunu ve döneceğini bilmek şimdi tekrar hamileyim 8 haftalık ve kalp atışlarını dinledik ilk kontrole eşimle gittik tabiki yanımda olması kadar güzel bişey yok ama biliyorsunki eşin mecburen orda ve çalışmak zorunda benim eşimde geleli 1.5 ay oldu ama artık gitmesi gerek doğumda yanımda olması için birikim yapmalıyız

Canim tebrik ederim seni. Ne guzel Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. Cok sevindim senin adina...

Selam kızlarrrrrr kocisime kavuştummmmm süper süperrrrrrr mükemmel bişey darışı başınıza inşallah... gittik bebegimizi gördük çok şaşırdı karnım zaten kocaman oldu bugunde biraz alısveriş yaptık çok özlemişim ya. Özenerek kahvaltı hazırlıyorum yemekler yapıyoruz.. çok güzel bişey Allah bizleri hic ayırmasınnnnn

selam canım çok sevindim...ne güzel mutluluğunuz daim olsun...amin allah sevenleri ayırmasın.....

kızlar başımdan geçen olayı anlatıp sizi de üzmek istemem, sevgilim denizci daha doğrusu henüz öğrenci, staj için rusyaya gitmişti, olanları kendi ağzıyla itiraf etmese tabiki hiçbişeyden haberim almıcaktı. Orda bi bara gitmiş bikaç arkadaşıyla, striptiz yapan bi kıza bana hissettiği duyguları hissetmiş konuşmuş tanışmış üstelik, ertesi gün kız bunu aramış ve 1 saat kadar ormanlık alanda gezmişler etkilenmiş, sandığım gibi bişey geçmemiş aralarında belki de beni kandırdı bilmiyorum ama bukadarı bile yetti bana, gelip itiraf etmesine de şaşırdım birlikte ağladık, o günleri atlattık çok zaman geçti derken, bi arkadaşıyla face'te konuşmalarına tesadüfen şahit oldum. Arkadaşına demiş ki konuşma arasında, " o bardan bahsetme, o kızı hatırlıyorum üzülüyorum" demiş. Ben bunu okuyunca yıkıldım, tam anlamıyla yıkıldım.Aylarca yolunu gözlerken ağlarken içim hep yanarken acıma acı kattı bunları yaşamak. Ne yapcağımı bilmiyorum, vazgeçemiyorum nefret ediyorum biyandan, o barın adını öğrendim fotoğraflarına bakıyorum hangi kız olabilir acaba diye hüngür hüngür ağlıyorum. Denizci eşleri anlar beni anlarsa dedim buraya yazdım, çok üzgünüm..

Uzulme ebru bende sebepsiz terkedildim bi ara yere goge sigdiramadigim bir denizci tarafindan . Arkana bakma sakin canim . Haketmemis demekki ne seni ne sevgini degmez hicbisey icin . Ben burdaki arkadaslarimi cok sevdim o sebepten geliyorum okuyorum onlar adina seviniyorum oyle iste uzulme sakin

:105::105:

senin adına çok üzüldüm ama senki denizciye sevdalanmışsın kocaman yüreğin var
daha ilk gemiye çıkışları yapmadım diyen yoktur gemide çalışıpta ama o senin sevgilinken böyle bişey yapmış sadık kalamamış

Ebru siz daha cok gencsiniz, bunu soylemek belki acimasizca ama bugun yapmazsa yarin yapacakti, hemen hemen erkeklerin en buyuk ruyasi latini, zencisi, cekik gozlusu, rusu, hemen her milletten kadinla beraber olmaktir. Ayrica her erkek ancak 30 yasinda evlenmeye hazir olur. Genc evlilik yapip da mutlu olan cok gormedim.
10 yildir ABD'de yasiyorum; Ingilizce kursuna master yapmaya okumaya vs her gelen genc ilk bir-iki yil Turk kizlarinin yuzune bakmazlar, degisik milletten bir suru kizla gezip tozarlar, benzetmek icin soylemiyorum yanlis anlama; malesef erkeklerin dogasi bu ve inan bu konuda kendilerini bile kandirmakta ustlerine yoktur.
Dolayisiyla herseyi yasamis bitirmis tecrubeli bir erkekle evlenmek en mantiklisi, ozellikle de denizcilerde. Ya da klise bir laf vardir, donerse benimdir diye onu bekleyeceksin, sevdigin donerse senindir, uzulsen ne fayda, guzel kalbini bosuna uzme, seviyorsa zaten gidecektir, yok seni seviyorsa sende kalacaktir.

Sevgili Denizk 2. bebek icin tebrikler, allah anali babali buyutsun ins. cnm --

Merhaba kızlar :)

Bende bir kaptan eşiyim. 3,5 yıl olacak evleneli.
Eşim kimyasal tankerde çalışıyor. Bende onunla gemiye gitmek için işimi bıraktım. Kamarot yeterliliğimide aldım, gemi adamı cüzdanım, sağlık raporum herşeyim tam bir dahaki kontratı bekliyorum inşallah bende gemiye çıkıcam onunla :122:
Bizde eşimle 174 gündür ayrıyız Kontrat süresi sürekli 4 ay ama bu sefer çok uzadı. Normalde Mayıs başında gemiden inmesi gerekiyordu... Evlendiğimizden beri hiç bu kadar ayrı kalmamıştık. Nişanlıyken 8 ay ayrı kaldığımızı hatırlayınca aynı şeyin tekrarlamasından korkuyorum
3 aydır İran'da demirde bekliyorlar.Normalde 1 hafta önce gemiden inmiş olacaktı fakat acenteden kaynaklanan bir problemden dolayı sürekli erteleniyor. Bakalım 1-2 veya 3 temmuzda inecek gözüküyor inşallah yine ertelenmez

Böyle bir topik'in olmasıda ayrıca hoşuma gitti. Herkese sevgiler :93:

teşekkür ederim verda0 , ayrıca ebru arkadaşmız için söylediklerine harfiyen katılıyorum

hayırlısıyla eşin gelir ve birlikte gidersiniz inşallah bizimde hayalimizdi evrak çıkartıp birlikte kontrat atmak
evrak çıkartmadım ama bende çok kez gittim eşimle gemiye aylarca kaldım çok güzel anılar artık bebeklerimle gideceğim zamanı bekliyorum

ne zamandır gelemiyorum buraya arkadaşım evlendi onunla koşturup durdum bende:) o yüzden gelemedim ve özledim sizleri..

birde sefkilimi çook özledim dayanamıyorum artııııııık

Böyle güzel şeyler duymak ne kadar güzel... Ben de bir denizci eşiyim.. yaklaşık 4 yıllık bir evliliğimiz var ve severek evlendik. Ama sanırım benim durumum özlemek kadar saf değil... Malesef ki biz birbirimizi yiyoruz uzaklık olunca... Ve hatta, şu anki seferinde artık ayrılıp/ayrılmama eşiğine geldik... Ne yapsak alınılıyor, ne yapsak farklı yorumluyoruz... Sanırım ben ona layıkolacak kadar güçlü olamadım... Zor bir hayatım oldu çünkü. Artık tahammül sınırım çok zayıfladı. Onun hataları/bakış açılar ve benimkiler, en ufak konularda bile karşı karşıya... Ne desek geçişmiyor konular... İlk kez, geldiğinde ne yapacağım diyorum... Aramızdaki bu kötü durumla, ne yapacağız....

Son düzenleme:

Mavideli kendini hic suclama -- ne kadar zor oldugunu ancak yasayan bilir, biz de oyleydik (simdi kontratta yanindayim esimin) -- 3 hafta en fazla 4 hafta dayaniyorum, sonra sanki ozellikle kavga etmek istermiscesine hersey problem. Sanirim vucudumuz beynimiz kalbimiz bizi korumaya aliyor; cunku kavgali oldugunda, gecici de olsa ondan nefret ettiginde ozleme katlanmak ve diger hersey daha kolay geliyor -- esime de soyledim benim ayrılıga dayanma sınırım kesinlikle 30 gun dedim, 30 gunun ustunde artik insanlik disi geliyor bu, normal gelmiyor bana dedim. Inan bana bunu guclu olmayla falan alakasi yok; tabiki tek basina ustlenmek herseyi zor, etrafindaki normal evlilikleri de goruyorusn vs --ama istersek bunu da yapiyoruz, ustleniyoruz. Sevdiginin yaninda olmamasi, soyle bi sirtini yaslayamamak, eh bi de normal sartlarda her istediginde haberlesememek en cok harap ediyor insani, seni cok iyi anliyorum.

Burasini okumak bana ilac gibi geliyordu ama; oturdum 1. sayfadan itibaren hepsini okudum --denizk bilir eski arkadaslar vardi onlar sagolsunlar ayrintili ve destekleyici yazarlardi --demek ki bu durumda olanlar varmis, bak onlar da katlaniyorlar neler yasiyorlar derdim Hic umutsuzluga dusme, kavusunca hicbiri kalmiyor --yanyanayken bile bi kavga edip kusunce ne kadar zor oluyor dusun; ki ayrilik buyutec gibi iyi seyleri de kotu seyleri de buyutuyor insanin gozunde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…