- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.561
Aaaa bozma moralini ayni durumdayiz bak bizde bebis bekliyoruz 28haftlik olduk artik. Muayene gitmek istemiyorum cünkü doktorun kapısında herkes esleriyle bekliyo, odadan hep mutlu bi sekilde konusa konusa, bebegin ultrason kagidina bakarak cikiyolar. Ben annesiyle girip sanki 10. Hamileligim gibi az bi heyecanla girip cıkıyorum...... ilk hareketlerini hissettigimde yanimda degildi. Karnim belli olmaya basladi goremedi. Canim bisey istedi naz yapamadım. Dedigin gibi her muayene sonrasi merakli sorulari iyi mi? buyumusmu?kilosu boyu vs demesi zoruna gidiyo insanin. Ultrason resimlerini cekip atiyorum mutlu oluyo. Yavas yavas hazırlıklara başladık ama yanımda degil iste... bide dogup büyüdügünde babam ne zaman gelicek özledim dediginde vericek hiç bi cevabımız olmicak en kötüsüde o olsa gerek... üstüne benimki gibi kaynananız varsa daha zor dün 16 11 taniyonla acilde yatıyodum... esim pazar günü geliyo kısmetse bakalım bunun hesabını ogluna nasıl vericek...
Aaaa bozma moralini ayni durumdayiz bak bizde bebis bekliyoruz 28haftlik olduk artik. Muayene gitmek istemiyorum cünkü doktorun kapısında herkes esleriyle bekliyo, odadan hep mutlu bi sekilde konusa konusa, bebegin ultrason kagidina bakarak cikiyolar. Ben annesiyle girip sanki 10. Hamileligim gibi az bi heyecanla girip cıkıyorum...... ilk hareketlerini hissettigimde yanimda degildi. Karnim belli olmaya basladi goremedi. Canim bisey istedi naz yapamadım. Dedigin gibi her muayene sonrasi merakli sorulari iyi mi? buyumusmu?kilosu boyu vs demesi zoruna gidiyo insanin. Ultrason resimlerini cekip atiyorum mutlu oluyo. Yavas yavas hazırlıklara başladık ama yanımda degil iste... bide dogup büyüdügünde babam ne zaman gelicek özledim dediginde vericek hiç bi cevabımız olmicak en kötüsüde o olsa gerek... üstüne benimki gibi kaynananız varsa daha zor dün 16 11 taniyonla acilde yatıyodum... esim pazar günü geliyo kısmetse bakalım bunun hesabını ogluna nasıl vericek...
Dört gündür haber alamıyorum dayanamayıp annesını aradım haberın var mı dıye yok dedi gemi suan gürcistanda görünüyo vodafone cekiyo ama telefonu kapalıymıs sanırım bilerek kapattı bilmiyorum cok kırgınım cok yorgunum baskasının hayatıma girmesi fikri bile artık onunla olamıcak olmanın düsüncesi bile beni kahrediyor.Sabir diliyorum Rabbimden sadece sabır. Arkadaslarım yalnız bırakmamaya calısıyo sizler varsınız sagolun hepiniz.Kendimle savas halindeyim kalan son esyalarınıda topladım bugun sadece bir tişörtü var bende öyle bi saklamısımki ben bile bulamadım birde resimlerimiz tam unutucam derken mailine girdim dün gemide oldugu zamanlarda günlük tutmaya calısırdık mailinde tuttugu günlügü gördüm hersey en basa döndü kızıyorum istemiyorum affetmiyorum desemde kimseye itiraf edemesemde ben onu cok seviyorum belki o bunu artık hic duymayacak bilmeyecek ama ben onu cok seviyorum sizde sakın söylemeyin olur mu onu cok sevdigimi kimse ona söylemesin bana yasattıklarından sonra sevilmeyi haketmesede o benim hep kücügüm olarak kalıcak ben yine onu balım diye sevicem bal yanaklım dicem ama o artık bunları duymıcak iyilesicem inanıyorum sadece son kezde olsa görmek istiyorum biliyorumki sevdiğini Allaha emanet edersen onu son birkez görmeden can vermezmişsin bende onu Allahıma emanet ettim yine cok konustum kızlar özür dilerim bir dokun bin ah işit durumdayım sizler sevdiklerinizin kıymetini bilin onlarda sizin kıymetlerınızı bilsinler ve hep mutlu olun insallah
özge çok üzüldüm yazdıklarına....sana kötü davranıyo sanırım eşinin annesi.niye acaba öyle davranıyo ki,aslında sen onlara oğullarının emanetisin bir yerde dimi.birde hamilesin..neyse takma kafana canım.....
ne yazık ki genel olarak söylendiği gibileri de var arkadaşlar..Acı bir tecrübe ile öğrendim bunu.Mutluluğunuz daim olsun..
Canim benim insallah..suan yazarken bile agliyorum.gozlerim agriyor aglamaktan benimde bugun.sabah yazdigini okudugumdan beri psikolojim bi degisti etkilendim zaten sinirlerim alt ust canim bi skkin duzelemedim henuz.annemde ustume geldi girdim banyoya agladim agladim agladim hala agliyorum..allah hepimizin yuzunu guldursun insallah..aglamayalim hep mutlu olalim gulelim insallah
ozo noldu ki niye ağlıyosun ....bende bugün çok ağladım ..babamla tartıştık benimde moralim bozuk bahane arıyodum zaten ağlamak için saatlerdir ağlıyorum.....aramıyo geldiklerinde haber verdi işte arıycam en yakın zamanda demiş yok aramadı henüz.gemi limanda 2 gün sonra tamir olucak haberleşme sistemi demişti.20 gün oldu armadı..telefonu da bozulmuş aman bilmiyorum artık ne düşüneceğimi..bide kızgınsın bilyorum demiş geminin adını yazmış bak marinetraficten diyo görüşürüz demiş..aradığında çok farklı konuşmayı düşünüyorum artık yok tatlı konuşmak filan..aracak olsan çoktan arardın diyicem ne önemli işi varmı öyle....
annem bişeyler söyledi yine ona ağladım birde artık dayanamaz oldum ne görüşebiliyoruz nede başka bişey..gelecekti uzadı..e işlerden ilgilenemiyor her zaman gerçekten ne olacak bilmiyorum..çok düşünmeye başladım..ben ilgi istiyorum ama her zaman görremiyorum işte bu ilgiyi..bi kaç gündür görüşemiyoruz denizin ortasındalar..kardeşi de yanında oh keyfi yerindedir tabi..deli oluyorum deli..bir sürü msj attım saydırdım da saydırdım işte ohh..
aramadı demek..ah yakamaz ah boşver sakın düşünüpte üzülme..illa olacak diye de sakın bakma..kendinden ödün verme hiç bir zaman..msj da atma mail de..arayana kadar sesini çıkarma..sert konuş onlar ondan anlıyorlar ancak
Canlarimm kiyamam size beennn uzulmeyinn artik vallahi ozom yakamazimm canlarim cok uzuluyorum ozgecimde ayni aay canlarim yaaa bu aralar hepimiz bi dertliyiz kismet diyelim ne diyelimm insallah hayirlisi olur kerem bugun aradi beni ama is isten gectikten sonra neye yarar bosverdim bende artik dsununce degmeyecegini anladim gercekten seven insan bi yolunu bulur ona inaniyorum uzmeyin caninizi olur mu
yazmıyorum zaten 4 gündür mail felan..birde kızgınsın biliyorum demiş eee arasana dimi hemen üzlüdüğümü de biliyo..gece yarılarına kadar arar belki diye bekliyorum..en kısa sürede arıycam demişti yok henüz.. oza bu süvarilerin dahamı çok işi oluyodur.nebiliyim bir yandan da kıyamıyo hep bir nedeni olmalı diye düşünüp duruyorum..beni unutsa niye verdi geminin ismini görüşürüz arıycam felan diye niye dedi.....yazmasam artık hiç aslında en doğrusu sanırım bırakmalıyım üzerine düşmeyi.o beni istese her an arar bulur istemezse ben nekarar uğraşsamda boş zaten....
selam....yeni birilerini görmek msj larını okumak çok güzel.sen eskilerdensin demek biz yenyiz.sende sevgiliyken burdaydın heralde yeni olmuş evleneli..o da gelince burda iş bulmayı istiyo gitmek istemiyo evlenince bırakıp gitmek istemiyo sanırım çok zor olur diyo..ama insan alışı olmalı hem sevdiğini bekler insan dimi..allah sabır versin.ne güzel sevdiğinle evlisin bebeğiniz olucak inşallah gelincede iş bulur burda.bebeğin kızmı kaptanların kızı olurmuş genelde.allah sağlık versin ona ....
Pisman falan degil yaa ne hali varsa gorsun umrumda degil tamam sevdim cok sevdim ama artik dayanamiyorum dun gece aradi dalga gecer gibi rusyada oyle gezdim boyle yaptim inince on gun rusyaya gelicem tatil yapicam diyo umrumda degil artik dalga geciyo benimle ne hali varsa gorsun ama oyle bi pisman olsunkii o binip gittigi gemiler ona zindan olsun yana yakila arasin beni hayallerimle duygularimla herseyimle oynadi donmesin bana geri donmesin hala cani isteyince arayip bana eziyet ediyo istemiyorum merhamet yoksunu aaahh kerem aaaahhh bu kadar seven insana bunlari dedirttirdin yaaa ben sana ne diyim kimseler sevmesin seni yalniz kal don dolas gel ama o kapi sana acilmasin kararliyim kizlar duygularima yenilmicem affetmicem ne bunalimi ne depresyonu olursa olsun yillara esim olcaksin sen diye inandirdiktan sonra bunu yapmayi gerektirmezdi hani biz evlenicektik diyince dalga grcmezdi ben boyle birini sevmedim oofff cok kizginimm birazdan gene musluklari acarim siz bana bakmayin kizlar gerilip gerilip yuzune tokadi yapistirasim geldi bes dakka sorada sarilasim elir benide kendi gibi delirtti ama ahdimm olsunn insallaah bi kesinlige kavussunn o zamann bittigi anda farkli adaylar dicem o gorucekk gunuunuuu rusyaya tatile kim gidiyomus goruceeek :)
Iste boyle, devam et. Erkekler sevgilileri onlarin uzerine dustukce kendilerini bulunmaz hint kumasi zannediyorlar. Sonra da kendilerini cok begenmis tavırlara kapiliyorlar. Arada hadlerini bildirmek gerekiyor. Kaybetme korkusunu tadacak. Canina tak derse gidecegini bilecek. Bayanlar cok sevdiginde sanirim erkeklerin saygisi azaliyor.Aynen canimm artik umrumda olmaz inme vakti geldi yaa kac gundur ariyo daha cok aricak kolay degil oyle gozun arkada kalmadan seni bekleyecek sevecek birini bulmak burdaki butun bayanlar alnindan opulesi ama kiymet bilmezlerse bi kiymet bilen bulunur o ben olsamda olmasamda gemiye gidicekti hayatini degistiren beklemeyi secen benim o yansin artik derdine:)