- 4 Şubat 2013
- 2.871
- 4.289
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.561
Aaaa bozma moralini ayni durumdayiz bak bizde bebis bekliyoruz 28haftlik olduk artik. Muayene gitmek istemiyorum cünkü doktorun kapısında herkes esleriyle bekliyo, odadan hep mutlu bi sekilde konusa konusa, bebegin ultrason kagidina bakarak cikiyolar. Ben annesiyle girip sanki 10. Hamileligim gibi az bi heyecanla girip cıkıyorum...... ilk hareketlerini hissettigimde yanimda degildi. Karnim belli olmaya basladi goremedi. Canim bisey istedi naz yapamadım. Dedigin gibi her muayene sonrasi merakli sorulari iyi mi? buyumusmu?kilosu boyu vs demesi zoruna gidiyo insanin. Ultrason resimlerini cekip atiyorum mutlu oluyo. Yavas yavas hazırlıklara başladık ama yanımda degil iste... bide dogup büyüdügünde babam ne zaman gelicek özledim dediginde vericek hiç bi cevabımız olmicak en kötüsüde o olsa gerek... üstüne benimki gibi kaynananız varsa daha zor dün 16 11 taniyonla acilde yatıyodum... esim pazar günü geliyo kısmetse bakalım bunun hesabını ogluna nasıl vericek...
aa özgee noldu üzülme nolur canım..çok üzüldüm gerçekten..Allah hepsini görüyor merak etme..kimsenin yanına kalmaz yaptıkları..sıkma canını olur mu