Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

selam derindeniz.uzun süredir takip ediyorum forumu.ama sadece okuyodum.bende denizci eşşiyim.yada eşşiydim.çok kıısa süren bi evililik,evli kaldıığğıımz zamanlarıın 10 katıı kader süren bi ayrıılıık aşşmasıındayıız şşuan.boşşanııyorum.daha tanıışşamamaıışştıım denizcilik,ve denizci eşşi olmakla ilgili hiçbirşşeye.sorunda sadece kayıınvalide :)
okuyunca mesajıınıı üzüldüm.zor bir süreç yaşşııyosun tahmin edebiliyorum.
allah yardıımcıımıız olsun

kızlar selam nasılsınız bakalım.benim eşim gene yok ama 4 gün bu sefer fazla değil..yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz :))

mrb bende kocaeliden .... denizci eş adayı düğünümüz 3 ekim ... zor meslek ama sevdik birkere

ben daha önce dikkat etmemişim buraya kocaeliden baya arkadaşım varmış ...denizcininprensesi romanyayamı gönderiyon yoksa?

evet gerçekten beklemek zor fakat ah şu sevgi yokmu arkadaşın dediği gibi beklemeye hazırsın..... biz daha nişanlıyız ve daha az görüşüyoruz haliyle ,görevden döneceği gün bütün sevdiği yemekleri hamurları yapmaya çalışıyorum ve bir an bile yanından ayrılamıyorum elim sürekli elinde bırakamıyorum... yani elimden gelse evine bile göndermicem oturucam sabaha kadar sohbet edicem ,gözümü ayırmıcam gözünden.ah ah zor zor .....benneyaptımki

hgdın canım aramıza bu arada hemsom demeliyim sana bende EsEsliyim :))
denizaltıcımı nısanlın?
sonbahar gelını olcaksın demek benım gibi :)))
biz nikahı onceden yaptık..

ay çok sevindim hemşom yok denizaltıcı degil... evet sonbahar gelini olucam bizde nikahı 5 temmuzda yapıcaz hayırlısı olsun. senin düğünün tarihi nedir? yakınmı tarihler gelem düğününü

şeker bayramından sonra yapıcaz tatlım :) oda mecburıyetten benımkısı gidicek lubnana seyire ( 50gun kadar yoklar türkıyede..
benımkısıde gemı,denızaltıcı değil..
denizaltıcı die sormamın nedeni,denızcınınprensesinin eşi denızaltıcıda oyuzden..
sen şimdi golcuktemısın? buyr gel tatlım beklerım :)) 26 eylul gibi dusunuyoruz daha :roflol:

canım kullanıcı panelındekı ,ziyaretci msj kısmı ile özel msj kısmını acarmısn sana lınk atıcaktımda..
bura yazem olmazsa :)) evlılık topıgınde sonbahar gelınleri bolumune beklıyorum seni canım a.s.

canım benimkide gemide .ben gölcükte değilim izmit merkezde oturuyorum şuan için .6 ay sonra inşallah gölcükte ikamet edicez.sizinkinden tam 1 hafta sonra bizim düğünümüz yakın düğün tarihlerimiz msj alanımı açtm canım .şimdi sonbahar gelinlerine geçem bakim

bahsettin nişanlının gemısınde, eşimin arkadasları var.. belkı bızımkılerde arkadastır kımbılırr yerimseniben a.s.
benımkısı sımdı izmitten beyaz esyalrı aldı.. ev yerlestırıken getırcek servısle oyle anlasmıslar iyide olmuş..
ayy çok sevındımm canım yaa.. özellıklede hemsom olmana.. :1hug:

bu arada sonbahar gelınleri topınde yazıklarını okudum :))
aldıgın esyaları iyi gunlerde kullanman dilegiyle.. a.s.
1hafta once gelırsın benımkınde tum stresını atarsın , kendı dugunundede relax olursun yerimseniben a.s.

vardır canım tanıdık hemen hemen sima olarak herkes tanır birbirini isim olarak bilmezler.
bizde beyaz eşyaları aldık ama bizimkisi evde bekliyor çok zor evde yer kalmadı vala fırın,bulaşık mak. bende , buzdolabı çamaşır mak. nişanlımda hadi nişanlımın koyucak yeri var ama anem bıktı benim çeyizlerimden vala.imdatttt diye dolaşıyo kadın evde hehe
neyseki 6 aya düşürdük hehe
düğününe gelirim iyi olur stres atarım nerde düğünün.benimki fuarda çağlayanda olucak.:lepi:

sorma canım yaa pztsi halılarım ve yolluklarım gelcek eve .. evin nersıne koycaz bılmıyorum ınan.. dedin gibi beyaz esya ve mobılyacıdan aldıklarımız harıc hersey evde yaa.. zaten bi nakliyeci kesın tutucaz esyalarımı golcuge gotururken..
izmittemı olucak dugunun??
ben 2dugunum olcak .. biri eseste biri ordu'da ..
22eylulde eseste.. osmangazi unıversitesi konser salonunda...
26 eylul ordu..sahılde olcak dugunum.. kısmetse :asigim:

selam kızlar bende denizci eşiyim denizcilik çokgüzel bir meslek benim babam denizci abim denizci eşim denizci kızımda denizcilik liesesinde okuyor kızlardan denizci olurmu demeyin kızlarda bu işe el attı inşallah bayanlar denizlerin hakimi olur alah selamet versin.

hosgeldın canım a.s.
ooo sizin aile hepten denız üzerine seferber olmus yerimseniben :teytey:
kaptan olucak kızın desene hihoyyyt

hoşgeldin canım,

abboov nittiniz siz öle bakim sülale denizci :lepi: olabilene aferim bende isterdim ama boy tutmadı hehe boyun kısa şimdi git bidahada gelme dediler hehe

muhterem denizci ailenize selamlar hürmetler a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…