- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
hoşgeldin canım a.s.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım, kısmet işi haklısın ama Aşk bu sonuçta , meslegine bakmıyorsunki..
ama dayanıyoruz çunku sevgımız agır basıyor.. özlemek bileee mukemmel bir duygu olabılıyor..
soyle demek uygun belkide , yenı dogum yapmıs bir annenın bebeginin butun gece ağlamalarını , geceleri uykusuz kalmayı dayanılmaz gibi gozukuyor en basta ama bebegin bir gulusune , bakışına , tatlılığına , doyumsuzluguna..boyle dusunmek bile yasanmayı gectım , dıyorsunkı razıyım herseye..fedakarım sonuna kadar... bekleyeme hazırım bir omur diyorsun.. :asigim: :asigim:
her güzelliğin bir fedakarlığı var sonuçta... a.s. :asigim:
şeker bayramından sonra yapıcaz tatlım :) oda mecburıyetten benımkısı gidicek lubnana seyire ( 50gun kadar yoklar türkıyede..
benımkısıde gemı,denızaltıcı değil..
denizaltıcı die sormamın nedeni,denızcınınprensesinin eşi denızaltıcıda oyuzden..
sen şimdi golcuktemısın? buyr gel tatlım beklerım :)) 26 eylul gibi dusunuyoruz daha :roflol:
bu arada sonbahar gelınleri topınde yazıklarını okudum :))
aldıgın esyaları iyi gunlerde kullanman dilegiyle.. a.s.
1hafta once gelırsın benımkınde tum stresını atarsın , kendı dugunundede relax olursun yerimseniben a.s.
selam kızlar bende denizci eşiyim denizcilik çokgüzel bir meslek benim babam denizci abim denizci eşim denizci kızımda denizcilik liesesinde okuyor kızlardan denizci olurmu demeyin kızlarda bu işe el attı inşallah bayanlar denizlerin hakimi olur alah selamet versin.
selam kızlar bende denizci eşiyim denizcilik çokgüzel bir meslek benim babam denizci abim denizci eşim denizci kızımda denizcilik liesesinde okuyor kızlardan denizci olurmu demeyin kızlarda bu işe el attı inşallah bayanlar denizlerin hakimi olur alah selamet versin.