- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmedim foruma şimdi de hangi rüzgar attı bilmiyorum...eşimden boşandım ve desteklerinizi bekliyorum...atık denizci eşlerini sadece bir deniz sever olarak destekleyeceğim anlayacağınız...hepinizi öpüyorum.
merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmedim foruma şimdi de hangi rüzgar attı bilmiyorum...eşimden boşandım ve desteklerinizi bekliyorum...atık denizci eşlerini sadece bir deniz sever olarak destekleyeceğim anlayacağınız...hepinizi öpüyorum.
İnanın denizci eşlerini okur okumaz hüzünlendim. nasıl dayanabiliyor sunuz bunca zaman ayrı kalmaya ? senağlama Ben kesinlikle denizciyle evlenmeyi düşünmedim hayal dahi etmedim . kimbilir belki de eşim denizci olsaydı onunla evlenmezdim . bazen konuşuyoruz da söylüyorum sen denizlerde olsaydın evlenmezdim seninle diye . Gerçi kısmetin önüne geçilir mi , benim ki de laf oldu .. Allah yardımcınız olsun , bizimkilerin sık sık nöbetleri oluyor dayanamıyoruz :çok üzgünüm:
abbacım geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım hasta hasta yatıyorum kaç gündür.Salgın varmış çok feci.Bugün 14 Şubat! sevgililer ayrı ama ruhları beraber değil mi? hepimizi Allah kavuştursun kızlar :Saruboceq: