Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

leyynnn tşk etme butonuna nolmusss... yok kayıplara karısmıss ama olmazkinee...
kuzucummm saol tşk ederimm .. bitanecimmm ...

himmm :) yaa elım alısmıss hemen tşk butonuna yonelıyorum hahahaha :)
alışkanlıklarımızı gerı verın lutfen -tatlicadiarzu-

hee süpersin ya evet bende sonradan hatırladım sanırım onla alakalı.ben de burdan teşekkür ederim.teşekkürler

merhaba arkadaşlar uzun zamandır girmedim foruma şimdi de hangi rüzgar attı bilmiyorum...eşimden boşandım ve desteklerinizi bekliyorum...atık denizci eşlerini sadece bir deniz sever olarak destekleyeceğim anlayacağınız...hepinizi öpüyorum.

ayy canım benım inanki çok üzüldüm :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:
yanında oldugumuzu unutma olur mu ? :1hug: :1hug:
aranızda tatsız seyler olmuştur muhakkak , boşanmaya kadar gidecek :çok üzgünüm:
ben aranızda ne oldu bılmıyorum ama sormakta istemıyorum..
senı üzmek hiç istemem..
hakkında hayırlısı buymus demekki :çok üzgünüm:
kendine çok iyi bak derindenizcim olur mu ? :teselli:
merakta bırakma bizleri..
Şeniz Şeniz

kızlarrr haberleri gormussunuzdur senağlama
6 denizcimiz şehit... yakınlarına sabırlar diliyorummm...
haberı duyunca aklım çıktı ama sonra ayıldım benımkısı seyırdeydı..
çokk üzücü bir kaza.. senağlama senağlama

abbacım merhaba.haberleri duydum canım allahım ölenlerin ailelerine sabır versin.eğitimden dönüyorlarmış.ölüm işte nerden geleceği belli mi.
derindeniz canım çok üzüldüm inanamadım cnm.hayırlısı buymuş cnm üzme kendini.allah yardımcın olsun.hayat sana yepyeni bir sayfa açmanı sağladı belki de ,üzme demek çok saçma belki ama çok üzme kendini.

canımm sakın uzme kendını vardırr bunda da bı hayır senın ıcın en hayrlısı ne ıse rabbım onu versın... hayatın bıze ne getırecegını bılemıyız ..tabıkı kımse ayılmak ıcın cıkmaz bu yolla hakında hayrlısı canım opuyorum kocaman:1hug:

huu denizci eşleri napıosunuzzz bakiiim sesiniz çıkmıyorrr.topik en aşağılara kaymış gene

İnanın denizci eşlerini okur okumaz hüzünlendim. nasıl dayanabiliyor sunuz bunca zaman ayrı kalmaya ? senağlama Ben kesinlikle denizciyle evlenmeyi düşünmedim hayal dahi etmedim . kimbilir belki de eşim denizci olsaydı onunla evlenmezdim . bazen konuşuyoruz da söylüyorum sen denizlerde olsaydın evlenmezdim seninle diye . Gerçi kısmetin önüne geçilir mi , benim ki de laf oldu .. Allah yardımcınız olsun , bizimkilerin sık sık nöbetleri oluyor dayanamıyoruz :çok üzgünüm:

merhaba canım, kısmet işi haklısın ama Aşk bu sonuçta , meslegine bakmıyorsunki..
ama dayanıyoruz çunku sevgımız agır basıyor.. özlemek bileee mukemmel bir duygu olabılıyor..

soyle demek uygun belkide , yenı dogum yapmıs bir annenın bebeginin butun gece ağlamalarını , geceleri uykusuz kalmayı dayanılmaz gibi gozukuyor en basta ama bebegin bir gulusune , bakışına , tatlılığına , doyumsuzluguna..boyle dusunmek bile yasanmayı gectım , dıyorsunkı razıyım herseye..fedakarım sonuna kadar... bekleyeme hazırım bir omur diyorsun.. :asigim: :asigim:

her güzelliğin bir fedakarlığı var sonuçta... a.s. :asigim:

Benim eşim komando kursuna gitmişti tam 4 ay ayrı kalmak zorunda kalmıştık . Doğumumda loğusalığımda yanımda olamamıştı Allah ım ne kadar üzülmüştüm . :çok üzgünüm: O nu çok seviyordum ama içimde garip bir soğuma meydana gelmişti . Sanırım hormonlarında etkisiyle tabi ailemize yeni katılan bebeğimizle de ilgili bir durumdu bu .. Sizlere canı gönülden sonsuz mutluluklar dilerim ..

sende zor gunler gecırmıssın nılmısracım , sevdıgınden ayrı kalmak çok zor gelıyor ama dayanıyoruz işte bir sekılde helekııı kavusacagımıza son gunler kaldıgında zaman hiç gecmıyor sankı gunler yıl oluyor...
sizinkiler mecbri dogu gorevi var , bizimkılerın ( benım esım kucuk gemıdeyken----hucumbot--- 45gunlune akdenızde suan) uzun uzun seyırlerı.. hepside aynı vatanı gorev..
bizler er esleri gibi seyır oldugu zaman şafak sayıyoruz... artık ''kıdemlı şafak sayar '' ız şurda..
sağol canım sanada mutluluklar dilerim bir omur.. Allah bagıslasın bebişinide a.s.

bogazım delii gibi yanıooo yutkunamıoommm... ((
ıhlamur kaynattım kendıme şimdi , ascıkta uyumusum ..
bu kafayla derste calısılmıokıı pfff...

yarında 14 subat ama neye yarar yine yalnızım ...
benımkısı daha seyırde martın 2. haftası yanımda olcak insallah...

yine ölü topik olduk yaff kıss ecemmm.. :) fıstıgım sen naposunn gorusemedık uzun zaman oldu baya bi.. özledim kıss senı artık ruyalarda bulusuosss yerimseniben
öpüyorummm kocamannn Şeniz

abbacım geçmiş olsun canım bende aynı durumdayım hasta hasta yatıyorum kaç gündür.Salgın varmış çok feci.Bugün 14 Şubat! sevgililer ayrı ama ruhları beraber değil mi? hepimizi Allah kavuştursun kızlar :Saruboceq:

sağol canımm .. sanada cok gecmıs olsun yaa hakkaten bu sene hiç kurtulamadık su illetten.. (
sesım felaket kısık :)) eşim dıo travestı sesli olms Aşkım klava:
iyi dalga gecıo anlıcannn..
kalplerimiz bir olsun yeter yerimseniben hem bize tek bu gune has değilki sevgililer gunu bızım her gunumuz boyle :1closedeyes:
sevgımız tutukumuz hep aynı sankı ilk kez tanısmıs gibi hyecanımız desen oyle..
rutin değil oyuzden hersey pespembe,hergun sevgililer gunu bizler için :asigim: :asigim:
öpüyorumm canımmm Şeniz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…