Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

slm kızlarr...
ben geldim kavuştuk canım kocamla neredeyse 1 ay olacak ama pazardan bu yana istanbulda kurs varmış ona gitti cumartesi dönecek hayırlısıyla
bizde hazırlanıp pazartesi tatile çıkıyoruz inşallah
buralarda yoğun bakındım ama geçmişi okumam imkansız prenses uyudu aklıma geldiniz kimler buluştu acaba dedim ama hala beklemeler devam sanırım
rabbim hayırlısıyla tez zamanda kavuştursun inşallah hepimizi tüm bekleyenleri

Aminnnn inşallah..... bizimde 9 günümüz kaldı haftaya pazar kavuşuyoruz insallah kocişle... size iyi tatillerrrrr.....

Bizimde az kalmıştı içim sıkılıyooor:KK43: şuan konuşuyoruz ama ne zaman geleceği bile belli değilmiş..sinir oluyorum şu şirkete..herkes kendini düşünüyor..bu çocuk ailesini özlemiş midir bilmem ne hiç umurlarında bile değil..pislik işte hepsi bananeee :KK43: küstüm herkeseee :KK5:

Bizimde az kalmıştı içim sıkılıyooor:KK43: şuan konuşuyoruz ama ne zaman geleceği bile belli değilmiş..sinir oluyorum şu şirkete..herkes kendini düşünüyor..bu çocuk ailesini özlemiş midir bilmem ne hiç umurlarında bile değil..pislik işte hepsi bananeee :KK43: küstüm herkeseee :KK5:

ahhh ahh bende çok kızıyorum şirketlere personel müdürlerine hatta zaman zaman tlf elime alıp aklıma geleni söyleyip kapatayım diyorum kim olduğumu söylemeden :KK37::KK37:

Aminnnn inşallah..... bizimde 9 günümüz kaldı haftaya pazar kavuşuyoruz insallah kocişle... size iyi tatillerrrrr.....

çok teşekkür ederim inşallah uzamaz gelişi hayırlısıyla kavuşursunuz :21:

ahhh ahh bende çok kızıyorum şirketlere personel müdürlerine hatta zaman zaman tlf elime alıp aklıma geleni söyleyip kapatayım diyorum kim olduğumu söylemeden :KK37::KK37:

Aynen:KK43: bombaliycam o sirketi dedim erkek arkadasima agzima geleni saydim banane:KK43: oyle bisey mi yapsak acaba:))) bu arada senin adina sevindim ne guzel ne guzel:))ben hic kavusamayacakmisim gibi geliyor.
Simdiden iyi ttatiller sizleree:))

çok teşekkür ederim inşallah uzamaz gelişi hayırlısıyla kavuşursunuz :21:

Amiiiiin:)) ihii

Deniz sana cevap yazdim ama neden oyle oldu anlamadim.bi ustte:))

okudum canım :21: alıntı yaptığında başkasının msj ının arasına değil en altta kalan kısma yazmalısın o zaman senin yazın arada kalmaz
10 yıldır bekliyorum kavuşuyorum özlüyorum özleniyorum ama en zoru çocuk olduktan sonra beklemek elin kolun bağlı kendin için değil minicik yavrun için üzülüyosun o doğar doğmaz hasretle tanışıyor :KK19: en kötü yanı işte bu :KK5:

slm kizlar
sadece bu konu icin uye oldum desem yalan olmaz:-)
5yildir evliyiz esim iki yillik evliydik bu meslege basladiginda birde oglumuz vardi ustelik :-)
simdi iki oglum var :-)
cocuk soz konusu olunca once onlar icin kaygilaniyorsunuz ve emin olun cocuklar cok acimasiz hayatimin en zor sorusu ne deseler babam ne zaman gelecek ben onu cok ozledim derken boncuk boncuk suzulen yaslara verilen cevaplar :-(
ufak pek anlamiyor daha buyuk babasina cok duskun her erkek cocugu gibi yada daha dogrusu her denizcinin cocugu gibi:-(
onu siz avutuyorsunuz ama gece onlar uyuyunca sizi avutacak kimse kalmiyor :-(
duygularimi ve bu yazdiklarimi esimle bile paylasmamisimdir sanirim bir tek annem bilir :-)
yapi itibariyle duygularimi acikca yasayamadim hic bu konuyu gorunce iste neni anlayabilirler dedim neyse cok bahsettim sanirim
bunlari arkadaslarima anlatmam zor anlayamayacaklarina eminim :-)
gunduzleri neseli geceleri huzunlu oluyorum sanirim...

slm kizlar
5yildir evliyiz esim iki yillik evliydik bu meslege basladiginda birde oglumuz vardi ustelik :-)
cocuk soz konusu olunca once onlar icin kaygilaniyorsunuz ve emin olun cocuklar cok acimasiz hayatimin en zor sorusu ne deseler babam ne zaman gelecek ben onu cok ozledim derken boncuk boncuk suzulen yaslara verilen cevaplar :-(
ufak pek anlamiyor daha buyuk babasina cok duskun her erkek cocugu gibi yada daha dogrusu her denizcinin cocugu gibi:-(
duygularimi ve bu yazdiklarimi esimle bile paylasmamisimdir sanirim bir tek annem bilir :-)
yapi itibariyle duygularimi acikca yasayamadim hic bu konuyu gorunce iste neni anlayabilirler dedim neyse cok bahsettim sanirim

Ay okurken gözlerim doldu. Bian gelecegim gözlerimin önüne geldi... ozoooo bak senin zor,benim ayrı zor, arkadaşın bide iki çoçuk var onun daha zor her dahasında daha zorlaşıyo ayrılıklar... Allah hepimize yardım etsin....

Dile kolay ama zor
Hasretini bana sor
Bu nasıl bir geri sayım
Yerinde sayıyor hergün...... :-) :-) :-) burası takıldı dilime.... ama öyleeee son günler geçmiyo sanki daha ayın 8i :-)

allah hepimizin yardimcisi olsun kizlar...
iki cocuk zor gibi geliyor belki ama cogu zaman dusunuyorumda onlar olmasa hayat daha zor olurdu...
kucuk oglum 11 gun sonra ysina girecek ve benim icin en zor gunlerden birine daha 11 gun kaldi...
buyuk oglum ve kardesim tek dayanagim...
biz evlendigimizde kardesim 7yasindaydi benim hic kardes gibi goremedigim kizim...
evlenmeden once esime demisimki benim bir kardesim degil kizim var eger bigun cocugumuz olursa benim kizimi ondan ayirmayacaksan olur yoksa hic kacmadan ben eve doneyim demisim allah var ben bunlari hatirlamiyorum:-)
ama esim hic unutmamistir... yani bizim aslinda 3cocugumuz var :-)
bizim ikisi oglan olunca kizin yeri ayri oluyor... esim evimin tek acamis cicegi diye sever :-)
buyuk olan kiskanmaya basladi azcik ama idare ediyoruz...
allah aralarini bozmasin ama kardesim bazen hatta cogu zaman esimden yana olunca diyorum sen kimin kardesisin senin kardesin onun kiziyim derdi son bi senedir buyuyoruzya utanmaya basladik :-)
11gum sonra gece yastiklari islatacagim bigun daha beni bekliyor kizlar...
hayat bi imtihan hasrette onun zor yollarindan biri:-(

Ay okurken gözlerim doldu. Bian gelecegim gözlerimin önüne geldi... ozoooo bak senin zor,benim ayrı zor, arkadaşın bide iki çoçuk var onun daha zor her dahasında daha zorlaşıyo ayrılıklar... Allah hepimize yardım etsin....

sorma özgecim:KK43: hemde o kadar zor ki birde ben sevgili olduğum halde bana zor geliyor evliyken hiç düşünemiyorum:KK43:
ama 3 aya kadar beklenebiliyor ama sonrası artık sıkıyor ve zorluyor gerçekten..şuan nefret aşamasına geldim çünkü limandalar ve telefonu kapalı..kardeşi de geldi yanına tabi oh beni ne yapacak ki daha dimi ama:KK43: of sinir oluyorum.yoğun olduklarını da biliyorum ama krizim tuttu böhüüü:KK5:

slm kizlar

seni çok iyi anlıyorum burdakı herkesde anlıyordur.
bende şuan çok kötü hissediyorum kendimi. çok özledim kocamı.hemde bebişimi beklerken yanımda olmaması çok zor ne naz yapabılıyorsun ne dertleşebliyorsun .asıl zorluk dediğin gibi bebiş doğduktan sonra ve anlamaya başlayınca zorluk buyucek.
2 ,5 ay oldu gideli ama bana sankı 6 ay gbi geldi.ılk kez bu kdr uzun oldu.normalde gemi karadeniz marmara akdeniz çalışıyordu ama 2.5 aydır akdenizden gelemediler bu tarafa .ben daha bebişi görmedim kalp atışlarını bile duyamadım demesi her muayeneden sonra keske yanında annen yerine ben olabılseydım demesi insana daha zor geliyor.
eylülde gelicek ve doğumda snra 2 ay kalacak yanı ortalama 5-6 ay o sure ıcınde burda iş bulması gerek .nasıl iş bulucak nasıl olacak onuda bilmiyorum bunu duşunmekte benı strese sokuyor offf kızlar uzun zamandır topice girmiyorum sizler belki benı hatırlamazssınız ama ben eskilerdenim .moralınıze ihtiyacım var diyeblirim.

bende şuan çok kötü hissediyorum kendimi. çok özledim kocamı.hemde bebişimi beklerken yanımda olmaması çok zor ne naz yapabılıyorsun ne dertleşebliyorsun .asıl zorluk dediğin gibi bebiş doğduktan sonra ve anlamaya başlayınca zorluk buyucek.
2 ,5 ay oldu gideli ama bana sankı 6 ay gbi geldi.ılk kez bu kdr uzun oldu.normalde gemi karadeniz marmara akdeniz çalışıyordu ama 2.5 aydır akdenizden gelemediler bu tarafa .ben daha bebişi görmedim kalp atışlarını bile duyamadım demesi her muayeneden sonra keske yanında annen yerine ben olabılseydım demesi insana daha zor geliyor.
eylülde gelicek ve doğumda snra 2 ay kalacak yanı ortalama 5-6 ay o sure ıcınde burda iş bulması gerek .nasıl iş bulucak nasıl olacak onuda bilmiyorum bunu duşunmekte benı strese sokuyor offf kızlar uzun zamandır topice girmiyorum sizler belki benı hatırlamazssınız ama ben eskilerdenim .moralınıze ihtiyacım var diyeblirim.

selam....yeni birilerini görmek msj larını okumak çok güzel.sen eskilerdensin demek biz yenyiz.sende sevgiliyken burdaydın heralde yeni olmuş evleneli..o da gelince burda iş bulmayı istiyo gitmek istemiyo evlenince bırakıp gitmek istemiyo sanırım çok zor olur diyo..ama insan alışı olmalı hem sevdiğini bekler insan dimi..allah sabır versin.ne güzel sevdiğinle evlisin bebeğiniz olucak inşallah gelincede iş bulur burda.bebeğin kızmı kaptanların kızı olurmuş genelde.allah sağlık versin ona ....

Son düzenleme:
kızlar dün gece 2de ıstanbul bogazına giricez demisti bekledim aramız soguk oldugu ıcın aramadım daha sonra faturasını odemek ıcın vodafona girdim ayrı ayrı zamanlarda 45 dakika ailesiyle konusmus bana telefon cektıgı halde haber vermedi aptal yerine konulmus gibi hissediyorum saat 5te konustuk ıcımden gelenleri soyledım artık fazla uzattın bu ısı ne yapmaya calısıyosun dedım konu ayrılıga geldi sürekli kendin icin yasıcaksın herkes kendı ıcın yasamalı dıyodu oylede oldu iste ben yokum dedim bunu sımdı anlamıcaksın illaki gemiden iniceksin illaki bugunler gecıcek ben yanında olmıcam dedım özür dilerim ben boyle olsun ıstememıstım sen bunları haketmedin ama ben duzelır mıyım bılmıyorum dedı bende seni affetmicem dedim helallık ver bana dedi hakkımı sana helal etmem dedim ben etsem Allah etmez beni kandırdın oyaladın uc sene gectıkten sonra ben artık evlenmek bıle ıstemıyorum bizden bişe olmaz dıyosun dedim senı hicbi zaman affetmicem mutlu olmaman ıcın hep dua edicem dedim . Sacmalama dur falan dedi ama ayrılmayalım bıle demedi .Sizlere iyi haberler vermeyi cok isterdim ama artık bitti. Bu saatten sonra kurtulur mu hic sanmıyorum bogazımda dügüm var konusamıyorum annemın yuzune baksam aglıcam ve kımse durduramıcak beni. Bu vesileylede olsa sizleri tanımak guzeldi artık burda sizinle yazısmak bile benım ıcın cok zor umarım hepınız mutlu olursunuz Allah sevdıklerınıze kavustursun canlarım Allaha emanet olun

Minee inan çok üzüldüm ama daha çok sen üzgün olduğun için üzüldüm bu ayrılık sana hyır olarak dönecek belki kim bilir... canım senin için rahatsa elinden geleni yaptıysan ki yaptın hepimiz buradan şahidiz üzülme bitanem... Allah daha güzel kapılar açacaktır sana.. dualarımdasın yalnız kalamaya çalış yeni uğraşlar bul kendine .. sevgilerle

Denizufuk canim benim cok tesekkur ederimm insallah hakkimizda hayirlisi olur buraya girmek beni cok uzsede burda cok iyi insanlar tanidim bisey beni buraya cekiyo o da sizlersiniz kimbilir belki bigun mutluluk haberleriyle gelirim araniza belkide denizci sevgilisi olarak son gelisimdir ama ne olursa olsun hepiniz icin dua ediyorum sizleri cok seviyorum Allah sabir versin hepimize :)

Denizufuk canim benim cok tesekkur ederimm insallah hakkimizda hayirlisi olur buraya girmek beni cok uzsede burda cok iyi insanlar tanidim bisey beni buraya cekiyo o da sizlersiniz kimbilir belki bigun mutluluk haberleriyle gelirim araniza belkide denizci sevgilisi olarak son gelisimdir ama ne olursa olsun hepiniz icin dua ediyorum sizleri cok seviyorum Allah sabir versin hepimize :)

mineeeeeee canım ya nasılsın ..çok merak ettim seni....

mineeeeeee canım ya nasılsın ..çok merak ettim seni....

Dört gündür haber alamıyorum dayanamayıp annesını aradım haberın var mı dıye yok dedi gemi suan gürcistanda görünüyo vodafone cekiyo ama telefonu kapalıymıs sanırım bilerek kapattı bilmiyorum cok kırgınım cok yorgunum baskasının hayatıma girmesi fikri bile artık onunla olamıcak olmanın düsüncesi bile beni kahrediyor.Sabir diliyorum Rabbimden sadece sabır. Arkadaslarım yalnız bırakmamaya calısıyo sizler varsınız sagolun hepiniz.Kendimle savas halindeyim kalan son esyalarınıda topladım bugun sadece bir tişörtü var bende öyle bi saklamısımki ben bile bulamadım birde resimlerimiz tam unutucam derken mailine girdim dün gemide oldugu zamanlarda günlük tutmaya calısırdık mailinde tuttugu günlügü gördüm hersey en basa döndü kızıyorum istemiyorum affetmiyorum desemde kimseye itiraf edemesemde ben onu cok seviyorum belki o bunu artık hic duymayacak bilmeyecek ama ben onu cok seviyorum sizde sakın söylemeyin olur mu onu cok sevdigimi kimse ona söylemesin bana yasattıklarından sonra sevilmeyi haketmesede o benim hep kücügüm olarak kalıcak ben yine onu balım diye sevicem bal yanaklım dicem ama o artık bunları duymıcak iyilesicem inanıyorum sadece son kezde olsa görmek istiyorum biliyorumki sevdiğini Allaha emanet edersen onu son birkez görmeden can vermezmişsin bende onu Allahıma emanet ettim yine cok konustum kızlar özür dilerim bir dokun bin ah işit durumdayım sizler sevdiklerinizin kıymetini bilin onlarda sizin kıymetlerınızı bilsinler ve hep mutlu olun insallah

Dört gündür haber alamıyorum dayanamayıp annesını aradım haberın var mı dıye yok dedi gemi suan gürcistanda görünüyo vodafone cekiyo ama telefonu kapalıymıs sanırım bilerek kapattı bilmiyorum cok kırgınım cok yorgunum baskasının hayatıma girmesi fikri bile artık onunla olamıcak olmanın düsüncesi bile beni kahrediyor.Sabir diliyorum Rabbimden sadece sabır. Arkadaslarım yalnız bırakmamaya calısıyo sizler varsınız sagolun hepiniz.Kendimle savas halindeyim kalan son esyalarınıda topladım bugun sadece bir tişörtü var bende öyle bi saklamısımki ben bile bulamadım birde resimlerimiz tam unutucam derken mailine girdim dün gemide oldugu zamanlarda günlük tutmaya calısırdık mailinde tuttugu günlügü gördüm hersey en basa döndü kızıyorum istemiyorum affetmiyorum desemde kimseye itiraf edemesemde ben onu cok seviyorum belki o bunu artık hic duymayacak bilmeyecek ama ben onu cok seviyorum sizde sakın söylemeyin olur mu onu cok sevdigimi kimse ona söylemesin bana yasattıklarından sonra sevilmeyi haketmesede o benim hep kücügüm olarak kalıcak ben yine onu balım diye sevicem bal yanaklım dicem ama o artık bunları duymıcak iyilesicem inanıyorum sadece son kezde olsa görmek istiyorum biliyorumki sevdiğini Allaha emanet edersen onu son birkez görmeden can vermezmişsin bende onu Allahıma emanet ettim yine cok konustum kızlar özür dilerim bir dokun bin ah işit durumdayım sizler sevdiklerinizin kıymetini bilin onlarda sizin kıymetlerınızı bilsinler ve hep mutlu olun insallah

minee sabah sabah ağlattın beni:KK43: üzme kendini nolur canım..bak herşey güzel olacak sadece biraz daha sabır..bize söylemesi belki kolay geliyor ama iyi olmak zorundasın..kendini sakın bırakma..inan üzülmesi gereken bir kişi var o da kerem..o kendinde değil buna da eminim..ama yinede böyle yapmaması gerekiyordu sana tutunması gerekiyordu..o yüzden üzülme..bırak o üzülsün..sen çok iyi şeylere layık bir insansın..Allah yüzünü güldürecek sen merak etme..

Aaaa bozma moralini ayni durumdayiz bak bizde bebis bekliyoruz 28haftlik olduk artik. Muayene gitmek istemiyorum cünkü doktorun kapısında herkes esleriyle bekliyo, odadan hep mutlu bi sekilde konusa konusa, bebegin ultrason kagidina bakarak cikiyolar. Ben annesiyle girip sanki 10. Hamileligim gibi az bi heyecanla girip cıkıyorum...... ilk hareketlerini hissettigimde yanimda degildi. Karnim belli olmaya basladi goremedi. Canim bisey istedi naz yapamadım. Dedigin gibi her muayene sonrasi merakli sorulari iyi mi? buyumusmu?kilosu boyu vs demesi zoruna gidiyo insanin. Ultrason resimlerini cekip atiyorum mutlu oluyo. Yavas yavas hazırlıklara başladık ama yanımda degil iste... bide dogup büyüdügünde babam ne zaman gelicek özledim dediginde vericek hiç bi cevabımız olmicak en kötüsüde o olsa gerek... üstüne benimki gibi kaynananız varsa daha zor dün 16 11 taniyonla acilde yatıyodum... esim pazar günü geliyo kısmetse bakalım bunun hesabını ogluna nasıl vericek...

X