- 18 Ocak 2011
- 305
- 6
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.581
Ühühühühühü ben eşimi yarın gelicek diye beklerken biraz önce konuştuk. Yerine gelcek kişiyi baska gemiye göndermişler şimdi adam arıyolarmış yerine sinir oldum yaaaaaa neden böyle oluyo offff
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
seni çok iyi anlıyorum burdakı herkesde anlıyordur.
bende şuan çok kötü hissediyorum kendimi. çok özledim kocamı.hemde bebişimi beklerken yanımda olmaması çok zor ne naz yapabılıyorsun ne dertleşebliyorsun .asıl zorluk dediğin gibi bebiş doğduktan sonra ve anlamaya başlayınca zorluk buyucek.
2 ,5 ay oldu gideli ama bana sankı 6 ay gbi geldi.ılk kez bu kdr uzun oldu.normalde gemi karadeniz marmara akdeniz çalışıyordu ama 2.5 aydır akdenizden gelemediler bu tarafa .ben daha bebişi görmedim kalp atışlarını bile duyamadım demesi her muayeneden sonra keske yanında annen yerine ben olabılseydım demesi insana daha zor geliyor.
eylülde gelicek ve doğumda snra 2 ay kalacak yanı ortalama 5-6 ay o sure ıcınde burda iş bulması gerek .nasıl iş bulucak nasıl olacak onuda bilmiyorum bunu duşunmekte benı strese sokuyor offf kızlar uzun zamandır topice girmiyorum sizler belki benı hatırlamazssınız ama ben eskilerdenim .moralınıze ihtiyacım var diyeblirim.
Canim tebrik ederim seni. Ne guzel Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. Cok sevindim senin adina...öncelikle tebrik ederim ama şunu aklından çıkarma sen ne yaşıyorsan bebeğinde onu yaşıyor işte bu yüzden mümkün olduğunca kendini sakin tut benimde hamileliğmde ilk 6 ay eşim yanımda yoktu tlfdan dinlemişti ilk kalp atışlarını o zaman o kadar çok takılıyordumki eşimin olmamasına hastaneye yanlız gidişime ve daha bir sürü şeye hepsi geldi geçti prensesim 27 aylık oldu şimdi diyorum gereksiz yormuşum üzmüşüm kendimi önemli olan sağlıklı olduğunu ve döneceğini bilmek şimdi tekrar hamileyim 8 haftalık ve kalp atışlarını dinledik ilk kontrole eşimle gittik tabiki yanımda olması kadar güzel bişey yok ama biliyorsunki eşin mecburen orda ve çalışmak zorunda benim eşimde geleli 1.5 ay oldu ama artık gitmesi gerek doğumda yanımda olması için birikim yapmalıyız
Selam kızlarrrrrr kocisime kavuştummmmm süper süperrrrrrr mükemmel bişey darışı başınıza inşallah... gittik bebegimizi gördük çok şaşırdı karnım zaten kocaman oldu bugunde biraz alısveriş yaptık çok özlemişim ya. Özenerek kahvaltı hazırlıyorum yemekler yapıyoruz.. çok güzel bişey Allah bizleri hic ayırmasınnnnn
kızlar başımdan geçen olayı anlatıp sizi de üzmek istemem, sevgilim denizci daha doğrusu henüz öğrenci, staj için rusyaya gitmişti, olanları kendi ağzıyla itiraf etmese tabiki hiçbişeyden haberim almıcaktı. Orda bi bara gitmiş bikaç arkadaşıyla, striptiz yapan bi kıza bana hissettiği duyguları hissetmiş konuşmuş tanışmış üstelik, ertesi gün kız bunu aramış ve 1 saat kadar ormanlık alanda gezmişler etkilenmiş, sandığım gibi bişey geçmemiş aralarında belki de beni kandırdı bilmiyorum ama bukadarı bile yetti bana, gelip itiraf etmesine de şaşırdım birlikte ağladık, o günleri atlattık çok zaman geçti derken, bi arkadaşıyla face'te konuşmalarına tesadüfen şahit oldum. Arkadaşına demiş ki konuşma arasında, " o bardan bahsetme, o kızı hatırlıyorum üzülüyorum" demiş. Ben bunu okuyunca yıkıldım, tam anlamıyla yıkıldım.Aylarca yolunu gözlerken ağlarken içim hep yanarken acıma acı kattı bunları yaşamak. Ne yapcağımı bilmiyorum, vazgeçemiyorum nefret ediyorum biyandan, o barın adını öğrendim fotoğraflarına bakıyorum hangi kız olabilir acaba diye hüngür hüngür ağlıyorum. Denizci eşleri anlar beni anlarsa dedim buraya yazdım, çok üzgünüm..
Canim tebrik ederim seni. Ne guzel Allah saglikla kucagina almayi nasip eder insallah. Cok sevindim senin adina...
kızlar başımdan geçen olayı anlatıp sizi de üzmek istemem, sevgilim denizci daha doğrusu henüz öğrenci, staj için rusyaya gitmişti, olanları kendi ağzıyla itiraf etmese tabiki hiçbişeyden haberim almıcaktı. Orda bi bara gitmiş bikaç arkadaşıyla, striptiz yapan bi kıza bana hissettiği duyguları hissetmiş konuşmuş tanışmış üstelik, ertesi gün kız bunu aramış ve 1 saat kadar ormanlık alanda gezmişler etkilenmiş, sandığım gibi bişey geçmemiş aralarında belki de beni kandırdı bilmiyorum ama bukadarı bile yetti bana, gelip itiraf etmesine de şaşırdım birlikte ağladık, o günleri atlattık çok zaman geçti derken, bi arkadaşıyla face'te konuşmalarına tesadüfen şahit oldum. Arkadaşına demiş ki konuşma arasında, " o bardan bahsetme, o kızı hatırlıyorum üzülüyorum" demiş. Ben bunu okuyunca yıkıldım, tam anlamıyla yıkıldım.Aylarca yolunu gözlerken ağlarken içim hep yanarken acıma acı kattı bunları yaşamak. Ne yapcağımı bilmiyorum, vazgeçemiyorum nefret ediyorum biyandan, o barın adını öğrendim fotoğraflarına bakıyorum hangi kız olabilir acaba diye hüngür hüngür ağlıyorum. Denizci eşleri anlar beni anlarsa dedim buraya yazdım, çok üzgünüm..
Ebru siz daha cok gencsiniz, bunu soylemek belki acimasizca ama bugun yapmazsa yarin yapacakti, hemen hemen erkeklerin en buyuk ruyasi latini, zencisi, cekik gozlusu, rusu, hemen her milletten kadinla beraber olmaktir. Ayrica her erkek ancak 30 yasinda evlenmeye hazir olur. Genc evlilik yapip da mutlu olan cok gormedim.
10 yildir ABD'de yasiyorum; Ingilizce kursuna master yapmaya okumaya vs her gelen genc ilk bir-iki yil Turk kizlarinin yuzune bakmazlar, degisik milletten bir suru kizla gezip tozarlar, benzetmek icin soylemiyorum yanlis anlama; malesef erkeklerin dogasi bu ve inan bu konuda kendilerini bile kandirmakta ustlerine yoktur.
Dolayisiyla herseyi yasamis bitirmis tecrubeli bir erkekle evlenmek en mantiklisi, ozellikle de denizcilerde. Ya da klise bir laf vardir, donerse benimdir diye onu bekleyeceksin, sevdigin donerse senindir, uzulsen ne fayda, guzel kalbini bosuna uzme, seviyorsa zaten gidecektir, yok seni seviyorsa sende kalacaktir.
Sevgili Denizk 2. bebek icin tebrikler, allah anali babali buyutsun ins. cnm --
Merhaba kızlar :)
Bende bir kaptan eşiyim. 3,5 yıl olacak evleneli.
Eşim kimyasal tankerde çalışıyor. Bende onunla gemiye gitmek için işimi bıraktım. Kamarot yeterliliğimide aldım, gemi adamı cüzdanım, sağlık raporum herşeyim tam bir dahaki kontratı bekliyorum inşallah bende gemiye çıkıcam onunla :122:
Bizde eşimle 174 gündür ayrıyız Kontrat süresi sürekli 4 ay ama bu sefer çok uzadı. Normalde Mayıs başında gemiden inmesi gerekiyordu... Evlendiğimizden beri hiç bu kadar ayrı kalmamıştık. Nişanlıyken 8 ay ayrı kaldığımızı hatırlayınca aynı şeyin tekrarlamasından korkuyorum
3 aydır İran'da demirde bekliyorlar.Normalde 1 hafta önce gemiden inmiş olacaktı fakat acenteden kaynaklanan bir problemden dolayı sürekli erteleniyor. Bakalım 1-2 veya 3 temmuzda inecek gözüküyor inşallah yine ertelenmez
Böyle bir topik'in olmasıda ayrıca hoşuma gitti. Herkese sevgiler :93:
Böyle güzel şeyler duymak ne kadar güzel... Ben de bir denizci eşiyim.. yaklaşık 4 yıllık bir evliliğimiz var ve severek evlendik. Ama sanırım benim durumum özlemek kadar saf değil... Malesef ki biz birbirimizi yiyoruz uzaklık olunca... Ve hatta, şu anki seferinde artık ayrılıp/ayrılmama eşiğine geldik... Ne yapsak alınılıyor, ne yapsak farklı yorumluyoruz... Sanırım ben ona layıkolacak kadar güçlü olamadım... Zor bir hayatım oldu çünkü. Artık tahammül sınırım çok zayıfladı. Onun hataları/bakış açılar ve benimkiler, en ufak konularda bile karşı karşıya... Ne desek geçişmiyor konular... İlk kez, geldiğinde ne yapacağım diyorum... Aramızdaki bu kötü durumla, ne yapacağız....