- 23 Ocak 2012
- 1.147
- 191
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #6.521
Burcu 1. Resimde solda görünen mavi gemide arkas mi yaziyo
Hmm dün çektiysen bizimki olamaz simdi ispanya'ya gidiyo..
özgee bizimki de İspanyadaydı yarın sicilya'dalar Allah'ın izniyle:)) ikiz kardeşi var o da gemiye baş mühendis olarak gidecekmiş..ikiside aynı gemide olacak ne güzel:) keşke sende gelebilsen demişti ama nerdeee
Aaaa süper olmuş ya ikiside ayni gemide...ahh ah keske gidebilsen sende inşallah evlenince gidersin
Size bi soru gemidekilerden birinin yakininin basina bisey geldiginde allah korusun vefat fln oldugunda nasil iniolar gemiden bnm esim rusyadan endonezyaya gidio1 aydir okyanusun ortasinda aklima geldi
iviit ama o şimdi kardeşini görünce beni unutur:)))))))) inşallah özgecim..hayırlısıyla o günler gelsin de bi:)
Yok kızzz unuturmu seni ama bi rahatlama olur kardesi yaninda konusup dertlescegi kisi var.... valla ben istemezdin herhalde tanıdık biri olsun yaninda diye kıskanırdımne fesat insanım ya
haha ne kıskancam kızz :)))))) boşver daha iyi kafası dağılır işte:))) onlar daha öncede aynı gemide çalışmışlar ama birbirlerinin yüzlerini bile göremiyolarmış:))))))
Kizlar merhaba hepinizi cok ozledim ama tahmin edersinizki buraya gelmek uzuntumu deprestiriyo . Terkedildim keremin agir depresyonundan sebep terkedildim daha iyi olucam insallah geldiginde ortak hesabimizi kapatmak icin son bikez gorusucez o zaman belli olucakmis hersey . Haketmedigim o kadar cok sey duydumki simdi duyduklarimda icimdeki aciyla basbasayim bu mubarek kandil gecesi hepinize dua edicem sizde bana edin nolur kendinize dikkat edin hepinizi cok seviyorum hayirli kandiller
Kizlar merhaba hepinizi cok ozledim ama tahmin edersinizki buraya gelmek uzuntumu deprestiriyo . Terkedildim keremin agir depresyonundan sebep terkedildim daha iyi olucam insallah geldiginde ortak hesabimizi kapatmak icin son bikez gorusucez o zaman belli olucakmis hersey . Haketmedigim o kadar cok sey duydumki simdi duyduklarimda icimdeki aciyla basbasayim bu mubarek kandil gecesi hepinize dua edicem sizde bana edin nolur kendinize dikkat edin hepinizi cok seviyorum hayirli kandiller
Bu ayin 20sinden sora gelicek ozgem onsuz nefes alamiyorum ama o kadar kirginimki nasi olur nasi unutulur bilmiyorum cok seviyorum ozgem cook insallah guzel bebeginle cok mutlu olursun saglikla kucagina alirsin guzel haberlerinizi alirim hepinizin insallah yakamazimm canimm cok tesekkur ederim hakkimizda hayirlisi olsun bana geri donecekse pismanlikla donsun affettirsin kolum kanadim kirik gibi insallah hepimiz icin hersey cok guzel olur sizi seviyorum iyiki varsiniz