Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

seni gayet iyi anlıyorum canım... gecen sene bende senın durumundaydım.. ararsa konusurduk tlfdakı ozamanda karaya ayak basması gerektı .. tlfnum sureklı acık ve son seste olurdu sureklı ,tedırgın uyurdum ya aradıysa duymazsam die..
bana tahmını bi gun soylerdı mesela asagı yukarı cumaya lıman yapıcaz derdi.. tek ses duymakta yetmıyor birbirmizi gormek istiyorduk ve msnye gelır gorusurduk :asigim: ispanyaya gittiginde ben ona uzun uzun aşk mailleri yollardım eger msnye gırcek olursa okusun die :))) sureklı eşime ben iyiyim diyordum ama yalan tabıkı :) burada onun yoklugu benı mahvetıyordu sureklı aglama krızlerıne gırıyordum..
yine gidecek gerci haziranda 1.5aylıgına lübnana (( senağlama senağlama
hiç gitmesin istiyorumm hep kalsın yanımda ama nerdeeee... boyle olcagını bile bile evlendım , denizcinin eşi duldur derler.. çokta dogruymuss...

bende denizcilik şirketinde calışıyorum kızlar durumunuz çok zıor gerçekten de. bizi de ararlar hep eşlerine ulasamayanlar durumunu sormak için

bende denizcilik şirketinde calışıyorum kızlar durumunuz çok zıor gerçekten de. bizi de ararlar hep eşlerine ulasamayanlar durumunu sormak için

saol canım a.s.
zaten bizi anlayan ya sizin gibi denizcilik şirketinde çalışanlar yada kaderdaş arkadaslarım :teselli: :teselli:

merhabalar. ben bu kulube yeni katıldım. eşim sivil bahriye. ben bundan gurur duyoyorum ve onu çok seviyorum. zaten bu büyük sevgi sayesinde bu kadar büyük ayrılıklara katlanıyoruz. umuarım herkes en kısa sürede sevdiğine kavuşurz. denizcilerimize ALLAH SELAMET VERSİN....

Selamlar arkadaslar ben bu sitede henuz yeniyim fakat cok sevdim simdiden
denizci esleri demissiniz fakat ben evli deyilim daha dogrusu bir arkadasim var onun isi denizlerde ama denizin icinde dalgic ve ben bir deniz hayrani olarak girip gormeden edemedim .bazi bayanlar denizi kiskandiklarini yazmislar :))) ah ah deniz kiskanilirmi hic bence denizi doya doya sevin onun ozlemini cekiyorum ben denizin o yosun kokusunu bile o kadar cok ozledimki .
neyse arkadaslar ben girdigim yerleri mesela burasi gibi nasil listeye ekleyebilirim yaziyi renklendiriyorum renkli cikmiyor yanlis yeremi mesaj yaziyorum yukardada var bir baska mesaj yazim yeri bana lutfen yardimci olun ve bu arada unutmadan yuce onder atamizin resmide gozumden kacmadi cok yakismis bu resmin yanina bende NE MUTLU TURKUM DIYENE demeden gecemiyecegim
saygilarimla

o kadar aynı ki yaşadıklarımız birbirimizi bu kadar iyi anlayabilmemiz çok güzel. geçen gün limana çıktılar ilk defa msde gördüm aşkımı dünyalar benim oldu. telefon elim kolum gibi oldu o olmadan hiçbiyere gitmiyorum hatta geçen gün düşündüm suya dayanıklı telefon yapsalar duşa girince de yanıma alsam die. Msn de konuşurken yok aşkım bu böyle olmaz evlendikten sonra sende gel benimle dedi. Sen hiç gittin mi eşinle sefere?

ayben_çetintaş ve fiigen hosgeldınız aramıza a.s. aybencim saol canım ,ayrı olanları Allah kavustursun ilk önce benımkıde gidio haftaya ama yakın yine istanbulu turlayıp gelcekler :):) ayy durun aşkım aradı sonra devam ederim :)))

suya dayanıklı bi tlf çok iyi fikir kaydirigubbakcemile5 suya dayanıklı saat icat ettıler nasılsa tlfda yapıversınler bi zahmet yerimseniben
ayy canım yaa çok sevındımm msn gorusmenıze hihoyyyt
biz bu zamanın denızcı eslerı olarak çok sanslıyız teknoloji çok ileride artık :jeyyar:
eşimle sefere hiç gitmedim ,mesela bu sene abdye gıtme olanakları vardı 2yıldan 9ayada dusse yine gidemıcektım cunku eşlerin masraflarını devlet odemeyecektı.bende evımde oturcaktım eşim gelene kadar neysekı ıptal olduda gıtmıcekler :))),
ama önceden gidenler gemı ile değil ucakla gidiyorlarmıs sonradan oda ,donus içinde yine aynı ucakla geri donuyorlarmıs..(ozamanlar devlet karsılıyormus eşlerin herturlu masrafını ,yanı askeriyede oyleydı,şimdi olee bişee yok )
nişanlının gemısı ile mi gitmekten bahsediyorsan bence sana şaka yapmıştır.. çunku onca erkegin arasında tek sen bayan olarak buna karsı çıkacaktır... yada aynı seyı sen kendın için dusun mesela senın bulundugun gemı 225 kısılık ve sırf bayan olsa sende nişanlının gelmesını istermıydın??? muhakkak yan gozle bakan olmayacaktır ama bir laf olur uzerine alınırsın yada senın sevmedıgı biri vardır gemıde sırf sana inat nişanlına asılır ve bunun sonucunda kım olsa deliye doner..
uzun lafın kısası tatlım,eger ucak ile gideceksen eyvallah sonuna kadar sonucta bulundugu ulkede bırlıkte olacaksınız
ama gemı ile ise ben olsam gitmem ama sonucta karar senın :1hug: bılıyorum çok ozluyorsunuz hasret bişeye benxzemıyor (( bende eşime derdim nolurr bende senle geleyım die:)) oda olduuu bu aşk gemısımı,mavitur gemısımı sence iyi abk derdi bana :)) ozamanlar kızardım ama bunları dusununce hak verıyorum aşkııma..

merhabalar
benim eşim de denizcilik işi yapıyor ama karada, yine de haftada 3-4 akşam çok geç gelir ayda 1-2 sefer de şehir dışı yurt dışı seyahati derken ben de sizler gibi hasret kalıyorum eşime. denizcilik aile düzenine uygun bir iş değil ama naparsın ekmek parası işte
herkese kolay gelsin sizleri anlıyorum bak gece yine yok ve ben burda sizlerleyim

ooooooooo kızlar topiğimiz zenginleşmiş arkadaşlar.hoşgeldiniz.bende denizci eşiyim eşim denizaltıcı.gölcükten :)) slmlar.ben gene yalnızım evde ( seyir nöbetler ahh ahh.kıyamam ben ona.allah hepimize sabır eşlerimize de dayanma gücü versin.ben eşimi çok göremiyorum çünkü denizaltıcı su üstü gemileri kadar uzun seyirlere gitmiyorlar ama,sık ve bir aylık ortalama seyirleri oluyor geçen saydık,yılın 3te biri tam 110 gün seyir,110 gün nöbet eşim yılın 3te biri yanımdaydı sadece
abbacım cnmcım nbrrr

kuzucumm hosgeldınnn... nasılsın bakem...
ee eşlerimizin işleride kaderin bi cilvesi dimi.. ne kadar da özluyoruzz kıymet bılıyoruzz yada eşlerimiz tarafından kıymetlenıyoruz :asigim:
goruszz kızlarrrr optummm

geldim geldim kızlar nasılsınızzzz ben iyi olmaya çalışıyorum eşim seyre gtcek bu akşam tabii yalnızım ( onu şimdiden çok özledim sizler nasılsınız bakalım.abbacım nasılsın cnm yazdım sana okursun

bende burdayıımmm kızlaaar :) aşkımla konuştum az önce rahat rahat nihayet telefon düzgün çekiyor artık. abbacım benim nişanlım asker diil bu arada özel şirkette kaptanlık yapıyor henüz süvari değil tabi. onların gemileri o kadar kalabalık olmuyormuş personel olarak yani mürettebat 20-25 kişi falan canım. Birde genellikle gemi çok abuk sabuk yerlere gitmedikten sonra kaptanların eşleri oluyormuş gemide. Zaten nişanlım çok kıskanç asla riske girmez rahat edemeyeceğim bi yerde :) tabi gemiyi önce ben görürüm ona göre karar veririm senin gelip gelemeyeceğine dedi.zaten evlendikten sonraki plan bu daha var bakalım sizler nasılsınız bu arada keyifler nasıl?

Hepinize mutluluklar dilerim yeni ewlenecek arkadaşımada mutluluklar hayırlısı neyse senin için o olsun fıstık hamile arkadaşım sende hayırlısı ile ewladını dünyaya getir allah analı babalı büyütsün benimde 1 kızım var pek şeker 2 yaşında adı yağmur eşimi ve kızımı çok ama çöok sewiyorum benimde eşim havacı subay o bir tane ben onunla gurur duyurum

Şeniz
kuzucummm benimkiside diitttiii pofff... 45gunden daha fazla kalabırıız dedi tlfda bugun , aşkım öle deyınce gozlerim bugulandı.. bogazım dugum dugum... zor hakım oldum kendıme senağlama senağlama guyaa 15gunluktu... benneyaptımki :1no2:
çabucakk gelsınnnnnn .... senınkıde gelsın kısss kocişin... :1hug:

hmm kaptansa gelıyordr tabıkı yanı bende tam bılmıyorum.. ecemle benımkısı askeri personel olunca senıde öle sandım :1hug:
hayırlısı ozaman a.s. zaten uygun kosullar saglandıktan sonra neden gitmeyesınkı..
eşim gitti seyire guya 15gunluktu.. 45gunden fazla dıyorr ama bakalım cabucak gelsınde daa ne istiyim..
:asigim:

hoşgeldın zuhalcim aramıza a.s.
eşinin işinden dolayı kıymetını bil bak bize sankı er yollamıs gibi her seyre gonderdıgımızde gun sayıyoruz..
kızınıda Allah analı babalı buyutsun... masallah
bende bi kızımın olmasını çok istiyorum Allahım insallah verır ... kız cocugu bılmıyorum benım için çok baska , tabıı yine allahtan hayırlısını istemek gerek..

abbacım kıyamam ya üzülme cnm benimki haftaya burda.:)senin de hemen geçer merak etme cnm.yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…