- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
sağol canım cümlemizi kavuştursun :Saruboceq:
mart başında gelicek kısmetse.telefonda çekmiyo deli oluyorum şimdi mısırdan portekize doğru yoldalar. sadece o aradığında sesini duyabiliyorum o da bi kaç dakikayla sınırlı işte. Zaman çabucak geçse hepimiz kavuşsak ...
bende denizcilik şirketinde calışıyorum kızlar durumunuz çok zıor gerçekten de. bizi de ararlar hep eşlerine ulasamayanlar durumunu sormak için
seni gayet iyi anlıyorum canım... gecen sene bende senın durumundaydım.. ararsa konusurduk tlfdakı ozamanda karaya ayak basması gerektı .. tlfnum sureklı acık ve son seste olurdu sureklı ,tedırgın uyurdum ya aradıysa duymazsam die..
bana tahmını bi gun soylerdı mesela asagı yukarı cumaya lıman yapıcaz derdi.. tek ses duymakta yetmıyor birbirmizi gormek istiyorduk ve msnye gelır gorusurduk :asigim: ispanyaya gittiginde ben ona uzun uzun aşk mailleri yollardım eger msnye gırcek olursa okusun die :))) sureklı eşime ben iyiyim diyordum ama yalan tabıkı :) burada onun yoklugu benı mahvetıyordu sureklı aglama krızlerıne gırıyordum..
yine gidecek gerci haziranda 1.5aylıgına lübnana(( senağlama senağlama
hiç gitmesin istiyorumm hep kalsın yanımda ama nerdeeee... boyle olcagını bile bile evlendım , denizcinin eşi duldur derler.. çokta dogruymuss...
o kadar aynı ki yaşadıklarımız birbirimizi bu kadar iyi anlayabilmemiz çok güzel. geçen gün limana çıktılar ilk defa msde gördüm aşkımı dünyalar benim oldu. telefon elim kolum gibi oldu o olmadan hiçbiyere gitmiyorum hatta geçen gün düşündüm suya dayanıklı telefon yapsalar duşa girince de yanıma alsam die. Msn de konuşurken yok aşkım bu böyle olmaz evlendikten sonra sende gel benimle dedi. Sen hiç gittin mi eşinle sefere?
geldim geldim kızlar nasılsınızzzz ben iyi olmaya çalışıyorum eşim seyre gtcek bu akşam tabii yalnızım( onu şimdiden çok özledim sizler nasılsınız bakalım.abbacım nasılsın cnm yazdım sana okursun
bende burdayıımmm kızlaaar :) aşkımla konuştum az önce rahat rahat nihayet telefon düzgün çekiyor artık. abbacım benim nişanlım asker diil bu arada özel şirkette kaptanlık yapıyor henüz süvari değil tabi. onların gemileri o kadar kalabalık olmuyormuş personel olarak yani mürettebat 20-25 kişi falan canım. Birde genellikle gemi çok abuk sabuk yerlere gitmedikten sonra kaptanların eşleri oluyormuş gemide. Zaten nişanlım çok kıskanç asla riske girmez rahat edemeyeceğim bi yerde :) tabi gemiyi önce ben görürüm ona göre karar veririm senin gelip gelemeyeceğine dedi.zaten evlendikten sonraki plan bu daha var bakalım sizler nasılsınız bu arada keyifler nasıl?
Hepinize mutluluklar dilerim yeni ewlenecek arkadaşımada mutluluklar hayırlısı neyse senin için o olsun fıstık hamile arkadaşım sende hayırlısı ile ewladını dünyaya getir allah analı babalı büyütsün benimde 1 kızım var pek şeker 2 yaşında adı yağmur eşimi ve kızımı çok ama çöok sewiyorum benimde eşim havacı subay o bir tane ben onunla gurur duyurum