Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

kızlar nasılsınız ben giremiyorum artık sık sık umut beni çok yoruyo eski günleri özledim valla öpüyorum hepinizi

canımm büyüdükçe dertler artıyor demekki ama ben zaten prensesim doğduğundan beri perişanım anneme geliyorum biraz nefes alıyorum bende öptüm

ay kızlarrr son kalan yakın arkadaslarım da bu yaz evlenıo biz 8 aydır beklemedeyiz sinir oluyorum yaaaaaa

boş ver didiy önemli olan hemen olması değil hayırlısıyla olması kısmet sizde hayırlısıyla tez zamanda kavuşursunuz inşallah

canım bu cok güzel bi haber, nasıl bi iş bu sürekli iniyor mu gemide gidiyor mu anlamadım?
cocuk icin hijyenik ve saglıklı olmayabilir haklısın ama sen daha iyi analiz edersin bi bak bakalım:26:

canım benim normal şartlarda gemide çalışıyor baş makinist yani çarkçı başı ama bizim izinler en az 2 ay en uzunu ise 6 aya kadar sürüyor sebebi ise ayrılmak zor geldiği için yoksa izinleri abartıyoruz yani artık daha kısa izinde kalmalı ve borçlarımızı ödeyip sonra uzun izinlere devam kzımız var artık ilgi bekleyen şimdiki gemi 4+1 kontrat şeklinde gemideler ama adalara yakıt taşıyorlar karaya hep yakınlar nette var tlfda

hmmm e tabi doktor uygun görmediyse böylesi daha iyi ablacım hayırlısı olsun prenses iyi olsun yeter

evet canım gerçi artık buralarda ısınmaya başladı ama olsun dediğim gibi eşim bu işi yaptığı sürece daha çok fırsatımız olacaktır onları değerlendiririz inşallah

geminin çalıştığı yere göre yani gittiği limanlara göre değişir kuru yükte limanda biraz daha fazla kalırlar tankerlere göre ya ordan uygun hat alır yada burdaki hattını yurt dışı tarifesine geçirir sorunsuz görüşürsünüz internetse limanlarda zaten olur yada kendisi temin edebilir yani biz öyle yapıyoruz açık denizde tlf çekmeyebilir o zamanda uydu tlf var biraz pahallı ama haber almak için herşeye değer o seni arar kısada olsa sesinizi duyarsınz

Kizlar selm ben yine hasta yatakda gecirdim bu haftayi sanirim nazara geliorum cogu insanin gozu uzerimde bunu fark ettim simdi iiyim sizler nasilsiniz?gusel haberlerden dvm edio topik sirada ece ve bnm gusel haberim var bnmkinin gelisine daa var ins ilk once ecenin gusel hbrini alirizhbr ne olursa olsun hep gusel olsun

Tey teyyy benim guzel haberim vaarrrrr sevgilim gelio kizlarrr 3 gunumuz kaldiiii :))))

Merhaba bayanlar, forumdaki yazilarin nerede ise hepsini okudum:) sevgilimi ilk defa sefere gonderdim. Abd ye gidiyor. Acik denizde tel cekmedigini biliyorum ama denizde iken sizler esleriniz ile nasil iletisim kuruyosunuz?
Uydu telefonunu kullanamiyorlar mi? Erkek arkadasim 2. Kaptan. Bana iletisim ve denizcilik hakkinda bilgi verirmisiniz? Gozum surekli telefonda giderken bazi sorunlar yasamistik msj atti ama aramamasinin sebebi gercekten arayamamak mi yoksa aramak istememesimi bunu anlayamadim

Maşşallah maşallah prensesleri, prensleri öpüyoruz biz de, keşke büyümeseler hep sevilcek öpülcek gibi kalsalar, bir yandan da büyüsünler kendileri işlerini halletsinler diye bakıyorz, bakıyoruz dediğim benim çocugum yok ama çocugum gbi kardeşlerim var Ablalarım inş tez zamanda siz eşlerinize bebişleriniz de babalarına kavuşursunuz. Onun dışında bebişleri öpüyoruum
Burcu ablacım geçmiş olsun yahu, nazara ben de inanıyorum ama havalar da çok dengesiz bu ara, bir de beslenme düzeninizi filan mı değiştirdiniz, sürekli hastalık geliyor başınıza ama inş kısa zamanda atlatırsınız diyorum. Dinlenin, bitki çayları için, iyileşin bir an önce, eşiniz de üzülmesin sesinizi duydukça Ablacım Allah söyletti herhalde, bilmiyorum benim içim de yer yer umutlu ama bahardan herhalde, inş olur birşeyler, dualarınıza sığınıyorum. Sizin için de güzel haberler diliyorum inş kısa zamanda olur

Tey teyyy benim guzel haberim vaarrrrr sevgilim gelio kizlarrr 3 gunumuz kaldiiii :))))
Ayy maşallah ne güzel yaa, darısı başımıza, size de nazar değmesin diyelimmm Tatile gidicek misiniz hemen? Nişan nikah var mı ufukta??? 4 gözle bekliyoruz haberlerinizi

Simge ablacımmm sizi de bekliyoruuz

Son düzenleme:

selam esra, sorununu paylaşmıştın evet, bence bunu acıkca sevgiline sor ararsa,
zaten maximum gideceği yol 1 aydır 2 ay aramazsa istemiyordur diyim sana..

Ayy maşallah ne güzel yaa, darısı başımıza, size de nazar değmesin diyelimmm Tatile gidicek misiniz hemen? Nişan nikah var mı ufukta??? 4 gözle bekliyoruz haberlerinizi

canım 15-20 gun sonra cıkıcaz ama gelince beraber geciririz haftasonunu, ufukta planımız var ama gelsin önce bi bakalım, bişi olursa ilk sizinle paylaşıcammm

Canlarımmmmmmmmmben geldim iyleştim moralim iii herşey yolunda kısaca bır tek sefkilim yok onu cok osluorum o kdr onun dısında bombayım...ıyıdıleklerınıze tşkler ....sizler nasılsınız??sevgılısı gelcekler geldı galıba ses seda yok sımge keza öle oda yok ortalarda :))haberlerınızı beklıoruzzzzzzz:))

Burcu ablacım seda sayan gibi giriş yapmışsınız İyi olmanıza çok sevindim:) Amaaaan sevgililer de olmasın canımm.. benim de aramıyor sormuyor ama bugün arkadaşları türkiyeye gelmiş aradı beni görüştük, çok mutlu oldum akıllarına gelmeme, bu akşam mutluyum o yüzden. İnsanların zihninde iyi izler bırakabildiğimi düşünüyorum bu yüzden biliyorum o da arayacak dönecek

Simge ablacım düğüne yetişir mi bilmem ama

Son düzenleme:
ben de okurken öyle tonlayarak okudum bi de canlarrım benim beni sizler yarattınız gibisinden, çok gülmüştüm
Teşekkür ederim ablacım. Simge abla da yok kaç gündür?? Özletti kendini iyice. İstanbul zirvesi yapalım mı yakın zmanda Burcu abla bu topik altında??

gecmiş olsun burcucuummm iyileşmene sevindim. allah kavustursun ne kadar kaldı? izmir işi noldu?
bizim de 1-2 gunumuz var allaha şükürr

gecmiş olsun burcucuummm iyileşmene sevindim. allah kavustursun ne kadar kaldı? izmir işi noldu?
bizim de 1-2 gunumuz var allaha şükürr

izmire dönmek üzereyim şekerim ya artık daha snr tplaşırızz ..
didocum az kaldı sefkilimin gelişinede zaman azaldıkça bnm özlem artıo arttıkça sinir katsayım yükselio herşeye sinirim bozuluo

Son düzenleme:
ya dün kuaföre gittim, sevgilimin kaptan oldugunu bilio cocuk, basladı vay sen evlenince napcan, ne güzel işin var bırakıp ona muhtac olamazsın, onunla gidip gemide yasayamazsın, bu adam da 10 sene bu işi bırakmaz, ben olsam ben de bırakmam. bi bakmışsınız 40 yasına gelmişsiniz. ee ne yasadık die bi bakcaksın hep hasret. paran olsa da yasayamıcaksın. cocuklarını yalnız büyütceksin...
konuyu değiştiriorum telkrar baslıo sinir olduum, sevgilim gelıo yarın aglıcaktım sinirden yani,
belki de söylediklerinde haklılık payı var, bunları göze alamıyorum belki de hala:26::26::26:

şöle kalkıp ağzının ortasına bir tane geçirseydin..... Ya da daha da iyisi "ben seni kuaför sanıyordum ne zamandır aile danışmanlığı yapıyorsun" deseydin keşke ayyy çok sinir oldum o ne canım yanlız kalcak biziz

evet belki böyle bir hayatımız olacak ama evli arkadaşalarımızda gayet mutlu...

sorma tatlım yaa, bi de arkadas diye gecinio arada asılıo ama dengim değil bişey değil ben ciddiye bile almıyorum demek ki kendini nimetten sayıp, bana uygun görüp kafasınca beni sogutup ayıracak mı ne.. dioki bi de sen ayrıl kimse olmazsa ben alırım seni töbe töbeeee
neyse kızlar yarın bitaneciğimle beraberiz, benimle 8,5 ayı gecirip destek olan herkese tesekkurler

Son düzenleme:
daha beterını sölim ;kursdaki dangalak bi teyze bana kocan çapkın mı dedi heee dedim birlikte çıkıoz çapkınlıga!!!ne dersinki böle salakca bi soruya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…