- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.561
kızlar nasılsınız ben giremiyorum artık sık sık umut beni çok yoruyo eski günleri özledim valla öpüyorum hepinizi
ay kızlarrr son kalan yakın arkadaslarım da bu yaz evlenıo biz 8 aydır beklemedeyiz sinir oluyorum yaaaaaa
canım bu cok güzel bi haber, nasıl bi iş bu sürekli iniyor mu gemide gidiyor mu anlamadım?
cocuk icin hijyenik ve saglıklı olmayabilir haklısın ama sen daha iyi analiz edersin bi bak bakalım:26:
hmmm e tabi doktor uygun görmediyse böylesi daha iyi ablacım hayırlısı olsun prenses iyi olsun yeter
Merhaba,
Benimde ssevgilim kaptan ve ilk defa birlikteyken sefere çıktı. 6 ay yok. Tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum. Gemide hayat nasıl oluyor? Telefon ya da vs bi şekilde iletişi,m hakkında bilgi verir misiniz bana?
Kizlar selm ben yine hasta yatakda gecirdim bu haftayi sanirim nazara geliorum cogu insanin gozu uzerimde bunu fark ettim simdi iiyim sizler nasilsiniz?gusel haberlerden dvm edio topik sirada ece ve bnm gusel haberim var bnmkinin gelisine daa var ins ilk once ecenin gusel hbrini alirizhbr ne olursa olsun hep gusel olsun
Maşşallah maşallah prensesleri, prensleri öpüyoruz biz de, keşke büyümeseler hep sevilcek öpülcek gibi kalsalar, bir yandan da büyüsünler kendileri işlerini halletsinler diye bakıyorz, bakıyoruz dediğim benim çocugum yok ama çocugum gbi kardeşlerim varcanımm büyüdükçe dertler artıyor demekki ama ben zaten prensesim doğduğundan beri perişanım anneme geliyorum biraz nefes alıyorum bende öptüm
boş ver didiy önemli olan hemen olması değil hayırlısıyla olması kısmetsizde hayırlısıyla tez zamanda kavuşursunuz inşallah
canım benim normal şartlarda gemide çalışıyor baş makinist yani çarkçı başı ama bizim izinler en az 2 ay en uzunu ise 6 aya kadar sürüyor sebebi ise ayrılmak zor geldiği için yoksa izinleri abartıyoruz yani artık daha kısa izinde kalmalı ve borçlarımızı ödeyip sonra uzun izinlere devam kzımız var artık ilgi bekleyen şimdiki gemi 4+1 kontrat şeklinde gemideler ama adalara yakıt taşıyorlar karaya hep yakınlar nette var tlfda
evet canım gerçi artık buralarda ısınmaya başladı ama olsun dediğim gibi eşim bu işi yaptığı sürece daha çok fırsatımız olacaktır onları değerlendiririz inşallah
geminin çalıştığı yere göre yani gittiği limanlara göre değişir kuru yükte limanda biraz daha fazla kalırlar tankerlere göre ya ordan uygun hat alır yada burdaki hattını yurt dışı tarifesine geçirir sorunsuz görüşürsünüz internetse limanlarda zaten olur yada kendisi temin edebilir yani biz öyle yapıyoruz açık denizde tlf çekmeyebilir o zamanda uydu tlf var biraz pahallı ama haber almak için herşeye değer o seni arar kısada olsa sesinizi duyarsınz
Burcu ablacım geçmiş olsun yahu, nazara ben de inanıyorum ama havalar da çok dengesiz bu ara, bir de beslenme düzeninizi filan mı değiştirdiniz, sürekli hastalık geliyor başınıza ama inş kısa zamanda atlatırsınız diyorum. Dinlenin, bitki çayları için, iyileşin bir an önce, eşiniz de üzülmesin sesinizi duydukçaKizlar selm ben yine hasta yatakda gecirdim bu haftayi sanirim nazara geliorum cogu insanin gozu uzerimde bunu fark ettim simdi iiyim sizler nasilsiniz?gusel haberlerden dvm edio topik sirada ece ve bnm gusel haberim var bnmkinin gelisine daa var ins ilk once ecenin gusel hbrini alirizhbr ne olursa olsun hep gusel olsun
Ayy maşallah ne güzel yaa, darısı başımıza, size de nazar değmesin diyelimmmTey teyyy benim guzel haberim vaarrrrr sevgilim gelio kizlarrr 3 gunumuz kaldiiii :))))
Merhaba bayanlar, forumdaki yazilarin nerede ise hepsini okudum:) sevgilimi ilk defa sefere gonderdim. Abd ye gidiyor. Acik denizde tel cekmedigini biliyorum ama denizde iken sizler esleriniz ile nasil iletisim kuruyosunuz?
Uydu telefonunu kullanamiyorlar mi? Erkek arkadasim 2. Kaptan. Bana iletisim ve denizcilik hakkinda bilgi verirmisiniz? Gozum surekli telefondagiderken bazi sorunlar yasamistik msj atti ama aramamasinin sebebi gercekten arayamamak mi yoksa aramak istememesimi bunu anlayamadim
Canlarımmmmmmmmmben geldim iyleştim moralim iii herşey yolunda kısaca bır tek sefkilim yok onu cok osluorum o kdr onun dısında bombayım...ıyıdıleklerınıze tşkler ....sizler nasılsınız??sevgılısı gelcekler geldı galıba ses seda yok sımge keza öle oda yok ortalarda :))haberlerınızı beklıoruzzzzzzz:))
Canlarımmmmmmmmmben geldim iyleştim moralim iii herşey yolunda kısaca bır tek sefkilim yok onu cok osluorum o kdr onun dısında bombayım...ıyıdıleklerınıze tşkler ....sizler nasılsınız??sevgılısı gelcekler geldı galıba ses seda yok sımge keza öle oda yok ortalarda :))haberlerınızı beklıoruzzzzzzz:))
ben de okurken öyle tonlayarak okudum bi de canlarrım benim beni sizler yarattınız gibisinden, çok gülmüştüm
Teşekkür ederim ablacım. Simge abla da yok kaç gündür??Özletti kendini iyice. İstanbul zirvesi yapalım mı yakın zmanda Burcu abla bu topik altında??
gecmiş olsun burcucuummm iyileşmene sevindim. allah kavustursun ne kadar kaldı? izmir işi noldu?
bizim de 1-2 gunumuz var allaha şükürr
ya dün kuaföre gittim, sevgilimin kaptan oldugunu bilio cocuk, basladı vay sen evlenince napcan, ne güzel işin var bırakıp ona muhtac olamazsın, onunla gidip gemide yasayamazsın, bu adam da 10 sene bu işi bırakmaz, ben olsam ben de bırakmam. bi bakmışsınız 40 yasına gelmişsiniz. ee ne yasadık die bi bakcaksın hep hasret. paran olsa da yasayamıcaksın. cocuklarını yalnız büyütceksin...
konuyu değiştiriorum telkrar baslıo sinir olduum, sevgilim gelıo yarın aglıcaktım sinirden yani,
belki de söylediklerinde haklılık payı var, bunları göze alamıyorum belki de hala:26::26::26:
şöle kalkıp ağzının ortasına bir tane geçirseydin..... Ya da daha da iyisi "ben seni kuaför sanıyordum ne zamandır aile danışmanlığı yapıyorsun" deseydin keşke ayyy çok sinir oldum o ne canım yanlız kalcak biziz
evet belki böyle bir hayatımız olacak ama evli arkadaşalarımızda gayet mutlu...
daha beterını sölim ;kursdaki dangalak bi teyze bana kocan çapkın mı dedi heee dedim birlikte çıkıoz çapkınlıga!!!ne dersinki böle salakca bi soruyaya dün kuaföre gittim, sevgilimin kaptan oldugunu bilio cocuk, basladı vay sen evlenince napcan, ne güzel işin var bırakıp ona muhtac olamazsın, onunla gidip gemide yasayamazsın, bu adam da 10 sene bu işi bırakmaz, ben olsam ben de bırakmam. bi bakmışsınız 40 yasına gelmişsiniz. ee ne yasadık die bi bakcaksın hep hasret. paran olsa da yasayamıcaksın. cocuklarını yalnız büyütceksin...
konuyu değiştiriorum telkrar baslıo sinir olduum, sevgilim gelıo yarın aglıcaktım sinirden yani,
belki de söylediklerinde haklılık payı var, bunları göze alamıyorum belki de hala:26::26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?