- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.601
biz tam anlamıyla başlayamamıştık bile...askıda kaldı ama bağlantımız kopmadı hiç...internet aracılığıyla görüşebildik ancak...yazın gelip gelmeyeceğine bile emin değilim ama onu beklemek istiyorum...çok değer veriyorum...en azından denemeye değer..inan yanıbaşında olan insanla bile o kadar yalnız hissediyosun ki bazen..ben artık mesafelere takılmıyorum...sen benden daha şanslısın, en azından adı konmuş bi ilişkin var onunla...:) bizim kaptan efendi gelir inşallah da biz de adını koyarız artık..:)) bence sen de önündeki süreçte kendini ve duygularını ölç tart..güçlü olmak gerek böyle bi ilişki için..ben yakın zamanda limanda olmasını ve en azından msn de de olsa güzel yüzünü görmeyi umuyorum...ve yaz için net bir bilgi almayı da, gelip gelemeyeceğine dair..sen de görüşene kadar düşün taşın, kafan karışıksa hızlı karar verme, çok sevmek lazım birini beklemek için..sabretmek için..onsuz ama onunla yaşamayı başarabilmek için..bi gün sevginin bu kadar güçlü olduğuna inanırsan da bence sorun kalmayacaktır...
aynı duyguları paylaştığım biriyle dertleşmek çok güzel.söylediklerin çok doğru cnm.gerçektende denemeye değer.bazı özel mevuzlarda var buraya yazamadığım özeldende mesaj yazılmıyor.galiba belli bir yorum yapmam gerekiyormuş.bense yeni bir üyeyim.keşke o özel konularıda özelden konuşabilseydik (( inş sizin sevginizinde sonucu mükemmele doğru ilerler şayet hayırlıysa.ama anladığım kadarı ile adı konmasada sizin durumunuz daha ilerde.çünkü ben bazı ufak konuları bile kafama takıyorum.galiba gerçekten sevsem bunları görmezdim.halbuki sen herşeye rağmen geleceğini onla kurmak istiyorsun ne güzel.
özelden konuşmak için bu forumda bir çözüm var mı bilen var mı. her gün oturup bu konunun 20 sayfasını okuyorum.her yönünü deneyimlerle görürüm diye düşünüyorum.bazı üylerle iletişime geçsem hiç fena olmaz var mı bir çözüm yolu acaba ??