• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

biz tam anlamıyla başlayamamıştık bile...askıda kaldı ama bağlantımız kopmadı hiç...internet aracılığıyla görüşebildik ancak...yazın gelip gelmeyeceğine bile emin değilim ama onu beklemek istiyorum...çok değer veriyorum...en azından denemeye değer..inan yanıbaşında olan insanla bile o kadar yalnız hissediyosun ki bazen..ben artık mesafelere takılmıyorum...sen benden daha şanslısın, en azından adı konmuş bi ilişkin var onunla...:) bizim kaptan efendi gelir inşallah da biz de adını koyarız artık..:)) bence sen de önündeki süreçte kendini ve duygularını ölç tart..güçlü olmak gerek böyle bi ilişki için..ben yakın zamanda limanda olmasını ve en azından msn de de olsa güzel yüzünü görmeyi umuyorum...ve yaz için net bir bilgi almayı da, gelip gelemeyeceğine dair..sen de görüşene kadar düşün taşın, kafan karışıksa hızlı karar verme, çok sevmek lazım birini beklemek için..sabretmek için..onsuz ama onunla yaşamayı başarabilmek için..bi gün sevginin bu kadar güçlü olduğuna inanırsan da bence sorun kalmayacaktır...

aynı duyguları paylaştığım biriyle dertleşmek çok güzel.söylediklerin çok doğru cnm.gerçektende denemeye değer.bazı özel mevuzlarda var buraya yazamadığım özeldende mesaj yazılmıyor.galiba belli bir yorum yapmam gerekiyormuş.bense yeni bir üyeyim.keşke o özel konularıda özelden konuşabilseydik :((( inş sizin sevginizinde sonucu mükemmele doğru ilerler şayet hayırlıysa.ama anladığım kadarı ile adı konmasada sizin durumunuz daha ilerde.çünkü ben bazı ufak konuları bile kafama takıyorum.galiba gerçekten sevsem bunları görmezdim.halbuki sen herşeye rağmen geleceğini onla kurmak istiyorsun ne güzel.
özelden konuşmak için bu forumda bir çözüm var mı bilen var mı. her gün oturup bu konunun 20 sayfasını okuyorum.her yönünü deneyimlerle görürüm diye düşünüyorum.bazı üylerle iletişime geçsem hiç fena olmaz var mı bir çözüm yolu acaba ??

aynı duyguları paylaştığım biriyle dertleşmek çok güzel.söylediklerin çok doğru cnm.gerçektende denemeye değer.bazı özel mevuzlarda var buraya yazamadığım özeldende mesaj yazılmıyor.galiba belli bir yorum yapmam gerekiyormuş.bense yeni bir üyeyim.keşke o özel konularıda özelden konuşabilseydik :((( inş sizin sevginizinde sonucu mükemmele doğru ilerler şayet hayırlıysa.ama anladığım kadarı ile adı konmasada sizin durumunuz daha ilerde.çünkü ben bazı ufak konuları bile kafama takıyorum.galiba gerçekten sevsem bunları görmezdim.halbuki sen herşeye rağmen geleceğini onla kurmak istiyorsun ne güzel.
özelden konuşmak için bu forumda bir çözüm var mı bilen var mı. her gün oturup bu konunun 20 sayfasını okuyorum.her yönünü deneyimlerle görürüm diye düşünüyorum.bazı üylerle iletişime geçsem hiç fena olmaz var mı bir çözüm yolu acaba ??

canım ben de yeni üyeyim ve benim de mesaj hakkım yok...nasıl iletişim kurarız bilmiyorum...ancak mesaj hakkımız olursa bağlantıya geçebiliriz sanırım...bizim mevzuya gelince.....ya bazen yoruluyorum , kafam karışıyo ama geçiyo sonra..tek korkum yazın gelmemesi, bi de ya başkası olursa diyorum..sonuçta bi ilişkimiz yok...şeytan aklıma sokuyo işte bi başkasıyla karşılaşırsa buraya gelmeden, onu severse diye..:)) ne bileyim işte...az kaldı yaza...eğer bu olumsuz durumlar ortaya çıkarsa ben de unutup hayatıma bakmak zorundayım artık..kısmet her şey...hayırlısı olsun diyorum hep..yaşayıp görecez bakalım....

slm kızlar umarım herkes iyidir topik pek sakin
ben herzamanki gibi annemdeyim bu 3. yazışım kuzum gelir düğmeye basar bilgisayar kapanır yazdıklarım gider düşünün artık gerisini :27:
estellas gadiyye yazdıklarınızı okudum her ilişkide olduğu gibi denizcilerle olan ilişkilerdede sıkıntılar olması olağan ama diğer meslektekilere göre biz daha çok emek vermek zorundayız zaman herşeyin ilacı ya sorunlar aşılacak mutlu bir birliktelikle devam edeceksiniz yada sorunlar sıkıntılar aşılamayacak ve herşey bitecek hakkınızda hayırlısı olsun diyorum
biz eşimle nerdeyse 10 yıldır birlikteyiz 8 yıldır evliyiz başlarda hepimiz yaşadık sizinki gibi sorunları ama tanıdıkça zamanla herşey yoluna giriyor çok zor sıkıntılı günlar zamanlar olduğu gibi hayal bile edemeyeceğiniz kadar güzel bir ilişki yaşayabilirsinizde bratz82 nin yaşadıkları gibi bende çok kez gittim eşimle sefere fotoğraf ekleyemeyeceğim ama kesinlikle yaşanması gereken bir deneyim artık miniciğimi biraz daha büyütüp aile olarak gitmek hedefim inşallah kısmet olur. azimli olup daha çok anlayış ve emek inanın herşey güzel olacak :16::16:

İzmir'de ikamet eden denizci hanımlarıyla tanışıp sohbet etmek isterim. Dilerim, her birimizin eşleri sağlıkla, denizin beketi ve gelişiyle evine huzuru getirsin ;)

slm kızlar umarım herkes iyidir topik pek sakin
ben herzamanki gibi annemdeyim bu 3. yazışım kuzum gelir düğmeye basar bilgisayar kapanır yazdıklarım gider düşünün artık gerisini :27:
estellas gadiyye yazdıklarınızı okudum her ilişkide olduğu gibi denizcilerle olan ilişkilerdede sıkıntılar olması olağan ama diğer meslektekilere göre biz daha çok emek vermek zorundayız zaman herşeyin ilacı ya sorunlar aşılacak mutlu bir birliktelikle devam edeceksiniz yada sorunlar sıkıntılar aşılamayacak ve herşey bitecek hakkınızda hayırlısı olsun diyorum
biz eşimle nerdeyse 10 yıldır birlikteyiz 8 yıldır evliyiz başlarda hepimiz yaşadık sizinki gibi sorunları ama tanıdıkça zamanla herşey yoluna giriyor çok zor sıkıntılı günlar zamanlar olduğu gibi hayal bile edemeyeceğiniz kadar güzel bir ilişki yaşayabilirsinizde bratz82 nin yaşadıkları gibi bende çok kez gittim eşimle sefere fotoğraf ekleyemeyeceğim ama kesinlikle yaşanması gereken bir deneyim artık miniciğimi biraz daha büyütüp aile olarak gitmek hedefim inşallah kısmet olur. azimli olup daha çok anlayış ve emek inanın herşey güzel olacak :16::16:
teşekkürler iyiki varsınız soracak o kadar şey var ki msj hakkımı kazanıncxa soracam ama ne zmn olur bilemiyorum :)))
deniz k özel mailinizide aldım çok mutlu oldum çok ama çok teşekkür ederim :)))

bu forum çok zalim yüz msj diyormuş ben bu sayıya ulaşamayacağım galiba :((( bazı özel sorular sormam gerekiyor bu yüzden yardımcı olmak isteyenler mail adreslerini yollayabilirler mi yada ulaşabileceğim bir adres :(( ya da ey forum özel msjlarımı aç :))) birde nikimi değiştiremiyorum cok sinir oldum bu forumda hayat çok zor :)))

merhaba efsunizmir :)) ben denizci sevgilisi adayıyım.bu forumda yazılanbları okuyorum her gün nerdeyse sona yaklaştım sayılır.bazen çok ürkütüyor yazılanlar. özlliklede adanuz nikli arkadaş çok şeyler yaşamış tam filmlik yani :S özellikle ayrılanların yerine kendimi koyuyorum gerçekten zor olmalı :S keşke sevdiğim denizci olmasaydı :((soru işaretleri adeta beynimi kemiriyor :( öyle işte :)) birde o kadar ilginç ki acaba diyorum kendi kaderimimi okuyorum başkalarının ağızlarından hep olumsuz düşünüyorum sanırım.herkes için hayırlısı kimse kötü sonları sevmez.ama acılar insanları olgunlaştıran en acı ilaçlar.

hellooo kızlaarrrr ben geldiiiiiiiiiiimmmmmmmm, hep hasret mi anlatıcam, 2 haftadır tatildeydim sevgilimle valla 8 ayı unuttum gitti bile, darısı basınıza:64:

merhaba
bende bir uzak yol kaptan sevgilisiyim. ve kısmetse temmuzda döndüğünde ciddi adımlar atma planındayız.
eylül gibi nişan vs. ama her kaptan sevgilisinde olduğu gibi çok soru işaretim var. şimdi onu bir ömür beklermişim gibi geliyor, sesini duyduğum an bile neredeyse dünyanın en mutlu insanı oluyorum ki kavuşmak bambaşka.
yorumlarda sabrınız varsa ve seviyorsanız katlanılıyor deniliyor.
herşeyden önce sevdiğimi daha da önemlisi onun beni çok sevdiğini biliyorum ve denizden sonra 2. sevgilisi olduğumubiliyorum. aklımda asla şüphe etmediğim tek şey ise beni oralarda aldatabileceği düşüncesi. yapmayacağına eminim çünkü benim bir güzel sözüm bile onu ayakta tutmaya yetebiliyor.
paylaşmaya ve dertleşmeye çok ihtiyacım olduğundan bu topiği tesadüfen buldum ve mutlu oldum.
beni de aranıza kabul ederseniz çook sevinirim =)

merhaba
bende bir uzak yol kaptan sevgilisiyim. ve kısmetse temmuzda döndüğünde ciddi adımlar atma planındayız.
eylül gibi nişan vs. ama her kaptan sevgilisinde olduğu gibi çok soru işaretim var. şimdi onu bir ömür beklermişim gibi geliyor, sesini duyduğum an bile neredeyse dünyanın en mutlu insanı oluyorum ki kavuşmak bambaşka.
yorumlarda sabrınız varsa ve seviyorsanız katlanılıyor deniliyor.
herşeyden önce sevdiğimi daha da önemlisi onun beni çok sevdiğini biliyorum ve denizden sonra 2. sevgilisi olduğumubiliyorum. aklımda asla şüphe etmediğim tek şey ise beni oralarda aldatabileceği düşüncesi. yapmayacağına eminim çünkü benim bir güzel sözüm bile onu ayakta tutmaya yetebiliyor.
paylaşmaya ve dertleşmeye çok ihtiyacım olduğundan bu topiği tesadüfen buldum ve mutlu oldum.
beni de aranıza kabul ederseniz çook sevinirim =)

merhaba, hoşgeldinnn:7:
insallah hayırlısı olur, ne kadar zamandır berabersiniz?
ben kendi adıma ikinci sevgiliyim denizden sonra gibi bi düşüncede değilim ya, daha cok ekmek teknesi bu, benim sevgilim her zaman söyluo ilk baslarda saskınlık, heves, denize ve gemiye baglılık varklen, sonradan tek derdin kontratı bitirip sevdiklerine kavusmak oluyor der. ayrıca kesinlikle aldatmaz gibi büyük de konusmaktan hoşlanmıorum, güvenmek cok güzel birsey ama sonucta hepimiz insanız, böyle bi durum oldugunda yıkılmamak adına hep güçlü durmak, olabilirlik düşüncesi tasımak gerekir bence, tabii karsındakine yansıtmadan:23:
sabrın, sevgin varsa katlanılır bir de bu meslege ve aldığı eğitime, sectiği yasam tarzına saygı duymak gerekiyor. ben de calışan bi insanım işim gereği yurtdışına gönderseler sevgilim burda calışan biri olsa saygı beklerdim, destek beklerdim. umarım biraz sana da destek olabilmişimdir:71:

Son düzenleme:
bu forum çok zalim yüz msj diyormuş ben bu sayıya ulaşamayacağım galiba :((( bazı özel sorular sormam gerekiyor bu yüzden yardımcı olmak isteyenler mail adreslerini yollayabilirler mi yada ulaşabileceğim bir adres :(( ya da ey forum özel msjlarımı aç :))) birde nikimi değiştiremiyorum cok sinir oldum bu forumda hayat çok zor :)))

Mesaj Sayısı Doldurmak İsteyenlerin Paylaşım Alanı
buraya abuk subuk seyler yaz 100 mesjaı kolay doldurursun :51:

Selammmm:)))

Nasılsınız arkadaşlarım???

Ben herzamanki gibi okul iş peşinde:))

Aşkımla hiç görüşemiyoruz ya bir kere mail attı bir kerede aradı... Süveyşten geçiyorlardı bugün bi ödemeli attı anladım ki mısırdalar süveyten geçmişler... Çok uzun zaman oldu sesini duymayalı.. Haliyle çok özledim bende:43: bir buçuk ayı devirdik bakalım kaldı iki buçuk ay... Allahım sabır versin hepimize...

Bu arada 2 hafta sonra mezunum :))

merhaba, hoşgeldinnn:7:
insallah hayırlısı olur, ne kadar zamandır berabersiniz?
ben kendi adıma ikinci sevgiliyim denizden sonra gibi bi düşüncede değilim ya, daha cok ekmek teknesi bu, benim sevgilim her zaman söyluo ilk baslarda saskınlık, heves, denize ve gemiye baglılık varklen, sonradan tek derdin kontratı bitirip sevdiklerine kavusmak oluyor der. ayrıca kesinlikle aldatmaz gibi büyük de konusmaktan hoşlanmıorum, güvenmek cok güzel birsey ama sonucta hepimiz insanız, böyle bi durum oldugunda yıkılmamak adına hep güçlü durmak, olabilirlik düşüncesi tasımak gerekir bence, tabii karsındakine yansıtmadan:23:
sabrın, sevgin varsa katlanılır bir de bu meslege ve aldığı eğitime, sectiği yasam tarzına saygı duymak gerekiyor. ben de calışan bi insanım işim gereği yurtdışına gönderseler sevgilim burda calışan biri olsa saygı beklerdim, destek beklerdim. umarım biraz sana da destek olabilmişimdir:71:

merhaba diddiy
haklısın aslında büyük konuşmamak gerekir. bir hayat yaşıyoruz ve yarın ne olacağının garantisi yok. belki öyle inanmak istediğimden okadar net konuşuyorum :)
konuşmalarımızda hep aynı şekilde söylüyor o da. sonuçta katlanılan herşey bizim için. bu onun işi ve ben onu işiyle sevdim hiç de isyan etmiyorum.
zaten burda olsa bile hep, ben yoğun çalışıyorum. böylelikle işlerimize adapte olabiliyoruz. ama evlendikten sonra ne olur bilemiyorum çok çok çok özlüyorum :) bu seferlik 6 aylık gidişi en uzunu. buna katlanırsak herşeyin üstesinden gelirmişiz gibi geliyor ki 2 ayımız kaldı işte :)
biz yaklaşık 2 senedir beraberiz. sizin ne kadar oldu?
desteğine çok teşekkür ederiim

slm kızlar ben kuzumu uyuttum ve bakayım dedim sizlere inşallah iyisiniz
ben taşınmaya karar vermiştim ama bu kadar çabuk olacağını hiç düşünmemiştim demekki hayırlısı böyleymiş
kiracıya hiç bişey demedik ne zaman çıkarsa allah büyüktür dedik içlerine doğdu belkide
tanıdıklarının boş evi varmış oraya taşınmaya karar vermişler
bende sevinsemmi üzülsemmi pek bilemedim 8 yıldır burdaki evimdeyim işte böyle
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza merak ettiklerinizi neden özelden yazmak istediğinizi pek anlayamıyorum topiğe yazarsanız mesela benim bilmediğimi başka arkadaşımız bilir ve sorularınıza daha net cevaplar alırsınız yani ben öyle düşünüyorum neyse inşallah doldurun şu 100 msj olayınıda sorun soracaklarınızı :9::9:

slm kızlar ben kuzumu uyuttum ve bakayım dedim sizlere inşallah iyisiniz
ben taşınmaya karar vermiştim ama bu kadar çabuk olacağını hiç düşünmemiştim demekki hayırlısı böyleymiş
kiracıya hiç bişey demedik ne zaman çıkarsa allah büyüktür dedik içlerine doğdu belkide
tanıdıklarının boş evi varmış oraya taşınmaya karar vermişler
bende sevinsemmi üzülsemmi pek bilemedim 8 yıldır burdaki evimdeyim işte böyle
yeni katılan arkadaşlar hoşgeldiniz aramıza merak ettiklerinizi neden özelden yazmak istediğinizi pek anlayamıyorum topiğe yazarsanız mesela benim bilmediğimi başka arkadaşımız bilir ve sorularınıza daha net cevaplar alırsınız yani ben öyle düşünüyorum neyse inşallah doldurun şu 100 msj olayınıda sorun soracaklarınızı :9::9:

özelden yazmak isteyen arkadaş bazı özel mevzular olduğunu söylemişti...belki buraya yazmak istememiştir...ben aklıma takılanları soruyorum zaten..:)) taşınma işi biraz zordur...bi de bıcırık var sizin..kolaylıklar dilerim şimdiden...:)

Back