- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.521
Merhaba, gerçekten şu anda çok zor durum içerisindeyim. Erkek arkadaşım 2.kaptan ve onu çok sevdim uzaklara gideceğini bilmeme rağmen herşeyi ile kabul ettim onu. 14 Şubatta bana evlenme teklif etti yüzük ile ama 15 gün sonra ailesinşn karşı çıktığını söyledi. Bana sebebini söuylemedi ama ben evelenip ayrılmış olmamdan ötürü olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğumda yok gerçekten artık bu düşünceler devam ediyoru mu bilmiyorum şimdi sefere gitti bu zaten ilk ayrılışımız olacaktı. 6 ay yok. ve böyle bir durumda beni soru işaretleri içerisinde bırakıp gitti. Çok üzüldüm günlerce ağladım. İsteyip istemediğini, ayrılıp ayrılmadığımızı sordum ama bana verdiği cevap sadece seni seviyorum bekle beni. Başka hiç birşey söylemedi ve gitti. Ama arayıp sormuyor. Seven insan bu kadar kolay vazgeçer mi? Ben cidden anlamış değilim. Bana beni bekle demesinin sebebinin artık beni yavaş yavaş kendinden uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum. Ben iyi bir işi olan, düzgün bir aileye sahip bir insanım. Sanırım tek kusurum tahlihsiz bir evlilik yapmış olmam. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum
tatlım hoşgeldin aramıza..
cnm sevgilin seni sınamak istemiş olabilir..ailesinde etkilenmesi de yüksek olasılık..gemide ikinizle ilgili kararlar almak istemiş olabilir belki bu nedenle bekle diyor yani ilişkinizin geleceği konusunda tereddütler yaşıyor olabilir..tabi bunlar olasılıklar..aramamasını seni bırakmasına bağlama bence..çünkü zmanı geldi bizde 1 ay duyamadık sevdiğimizin sesini..çok düşünmüşümdür beni terk mi etti acaba diye ama her defasında sevgisini ispat etti bana..sana düşen seni aradığında ona cesaret vermen arkasında olduğunu hissettirmen..içindeki acaba bu kız beni bekler mi sorusuna onu sevdiğini söyleyerek cevap vermen..sonrasını akışına bırakacaksın bir süre çaresi yok..
hayatta hersey mümkündür tatlım..arada sevgi olduktan sonra..