• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Merhaba, gerçekten şu anda çok zor durum içerisindeyim. Erkek arkadaşım 2.kaptan ve onu çok sevdim uzaklara gideceğini bilmeme rağmen herşeyi ile kabul ettim onu. 14 Şubatta bana evlenme teklif etti yüzük ile ama 15 gün sonra ailesinşn karşı çıktığını söyledi. Bana sebebini söuylemedi ama ben evelenip ayrılmış olmamdan ötürü olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğumda yok gerçekten artık bu düşünceler devam ediyoru mu bilmiyorum :( şimdi sefere gitti bu zaten ilk ayrılışımız olacaktı. 6 ay yok. ve böyle bir durumda beni soru işaretleri içerisinde bırakıp gitti. Çok üzüldüm günlerce ağladım. İsteyip istemediğini, ayrılıp ayrılmadığımızı sordum ama bana verdiği cevap sadece seni seviyorum bekle beni. Başka hiç birşey söylemedi ve gitti. Ama arayıp sormuyor. Seven insan bu kadar kolay vazgeçer mi? Ben cidden anlamış değilim. Bana beni bekle demesinin sebebinin artık beni yavaş yavaş kendinden uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum. Ben iyi bir işi olan, düzgün bir aileye sahip bir insanım. Sanırım tek kusurum tahlihsiz bir evlilik yapmış olmam. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum

tatlım hoşgeldin aramıza..:42:
cnm sevgilin seni sınamak istemiş olabilir..ailesinde etkilenmesi de yüksek olasılık..gemide ikinizle ilgili kararlar almak istemiş olabilir belki bu nedenle bekle diyor yani ilişkinizin geleceği konusunda tereddütler yaşıyor olabilir..tabi bunlar olasılıklar..aramamasını seni bırakmasına bağlama bence..çünkü zmanı geldi bizde 1 ay duyamadık sevdiğimizin sesini..çok düşünmüşümdür beni terk mi etti acaba diye ama her defasında sevgisini ispat etti bana..sana düşen seni aradığında ona cesaret vermen arkasında olduğunu hissettirmen..içindeki acaba bu kız beni bekler mi sorusuna onu sevdiğini söyleyerek cevap vermen..sonrasını akışına bırakacaksın bir süre çaresi yok..
hayatta hersey mümkündür tatlım..arada sevgi olduktan sonra..

tatlım sorma işte düğün telaşına düştüm..bakıyorum sayfaları ilerletmişsiniz..biraz canlar mı sıkkın ne..benimde eşim gergin son dönemde..hatta ben bile tavır yaptım en son ne oluyoruz diye..hatasını anladı..yalnız abartmamak gerek tavır yaparken kızlar..çünkü aylar geçtikçe onların sinir katsayıları artıyor kolay değil yani..ben buna bağlıyorum artık herseyi kafaya takıcak kadar sıkılıyorlar gemide..didemcim hele senin kinin asabi olması çok doğal..8 ay gemide olan sen olsan ne yapardın tatlım..:31:

valla canım ben de kac gecedir kabusla uyanıorum uyuyamıorum falan, 2-3 kilo bile vermişim,, su son 15-20 gun zor oldu bizim için konusamıoruz evet sinirler gergin:19:
gecen aradığında da ben de bunaldım ben de sıkıldım diye azarladı beni zaten :14:
amaannn neyse 1 haftamız kaldı artık bi sorun cıkar da ukraynaya giderse 2 hafta maximum:62::62::62:

Son düzenleme:
Bir eşi olmalı insanın!
Rüzgar O’nun kokusunu getirmeli,
Yağmur O’nun sesini.
Elleri yanmalı ellerini tutabilmek için.
Akşam O’nu görecek diye, pırpır etmeli yüreği.
Kelebekler gibi olmalı insanın kalbi.
Ayakları birbirine dolaşmalı heyecandan, eve dönerken eşi.
Beklemek asırlar gibi uzun gelmeli.
Gelişi ile sonsuz bir nur dolmalı içine.
Can DÜNDAR

Allah kavustursun cn

çok teşekkür ederim hayırlısıyla sağlıkla gitsin gelsin inşallah

ayy kıyamam o bebişe yaa allah kavustursun insallah tatlım :nazar:

eveet çocuk olunca sanki dahamı zor oluyor herşey :5: amin inşallah

Merhaba, gerçekten şu anda çok zor durum içerisindeyim. Erkek arkadaşım 2.kaptan ve onu çok sevdim uzaklara gideceğini bilmeme rağmen herşeyi ile kabul ettim onu. 14 Şubatta bana evlenme teklif etti yüzük ile ama 15 gün sonra ailesinşn karşı çıktığını söyledi. Bana sebebini söuylemedi ama ben evelenip ayrılmış olmamdan ötürü olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğumda yok gerçekten artık bu düşünceler devam ediyoru mu bilmiyorum :( şimdi sefere gitti bu zaten ilk ayrılışımız olacaktı. 6 ay yok. ve böyle bir durumda beni soru işaretleri içerisinde bırakıp gitti. Çok üzüldüm günlerce ağladım. İsteyip istemediğini, ayrılıp ayrılmadığımızı sordum ama bana verdiği cevap sadece seni seviyorum bekle beni. Başka hiç birşey söylemedi ve gitti. Ama arayıp sormuyor. Seven insan bu kadar kolay vazgeçer mi? Ben cidden anlamış değilim. Bana beni bekle demesinin sebebinin artık beni yavaş yavaş kendinden uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum. Ben iyi bir işi olan, düzgün bir aileye sahip bir insanım. Sanırım tek kusurum tahlihsiz bir evlilik yapmış olmam. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum

hoşgeldin arkadaşım yaşadığın gerçekten zor bir durum yazdıklarını okuyunca aklıma gelen
bence düşünmek için zaman istemiş bekle diyerek senden vazgeçmiş olsaydı bitirip öyle giderdi denize
gitmek zorundaydı düşünüp kendince doğruyu bulacak ve ailesinede seni sevdiğini anlatacak olabilir
sabırla beklemen gerek :9:

didiy ne güzel tatil planı bile yapmışsınız eşimin ne zaman döneceği belli değil malum 5 aylık izinden sonra yaz tatilinde gemidemi olur yoksa burdamı bilemiyoruz
ama sizlere çok güzel bir haberim var eşim portekize bağlı azor adalarına yakıt çeken bir tankerde başladı işe ve bizimde yanına gitmemizi istiyor
bense henüz 1 yaşında olan minik prensesimle bu uzun yolculuğa dayanamayacağımı ben dayansam bile bebeğimizin hava değişimi ve yol nedeniyle perişan olacağını söyledim
acaba hatamı ettim???

didiy ne güzel tatil planı bile yapmışsınız eşimin ne zaman döneceği belli değil malum 5 aylık izinden sonra yaz tatilinde gemidemi olur yoksa burdamı bilemiyoruz
ama sizlere çok güzel bir haberim var eşim portekize bağlı azor adalarına yakıt çeken bir tankerde başladı işe ve bizimde yanına gitmemizi istiyor
bense henüz 1 yaşında olan minik prensesimle bu uzun yolculuğa dayanamayacağımı ben dayansam bile bebeğimizin hava değişimi ve yol nedeniyle perişan olacağını söyledim
acaba hatamı ettim???
bence gitmelisin denizci adamın bebegi her türlü hava şartlarına alısık dogar genlerınde vardır

onun dayanıklılık:))şaka biyana cnm doktorunuzla konuşup bu yolculugu gerçekleştirin bence:32::32::32::32::32:

yoğunluktan başımı kaşıyamıyorum alıştım onun yokluğuna falan filan diyordum ama bu geceler.... Bu gece daral geldi ÇOK ÖZLEDİM ve sadece size söyleyebiliyorum....

Deniz k ablaa hemen doktorunla görüşüp gitmelisinnnnnnnn nolur hemen karar verme gelemem die:54:

ehehehe ben de çok alemim yahu hemen de nasıl hayal kurmaya meyilliyim bak deniz abla hemen de canlandırdın gözümde:1::17: ahh ahh bende acaba minik bebişimi alıp gidebilecekmişim :31:

ay çok heyecanlandım ablacım yaaa deniz abla duy sesimi ya ben bile heyecan yaptım şimdi:))) bakalım doktor ne diyecek ama çokkk güzell olurr:1:

bende bebeğim olmadan önce ne varki ben olsam hiç düşünmem giderdim derdim amaaa
ne yazıkki bebek olduktan sonra en ince detaya kadar kendini değil yavrusunu düşünüyor insan
daha çok küçük ve hava değişiminin fazlaca sarsabileceğini söyledi dr
burda kış ama orda yaz adapte olması çok zor olur
eşim bu işi yaptığı sürece daha çok fırsatlar çıkacaktır önümüze hayırlısı

bende bebeğim olmadan önce ne varki ben olsam hiç düşünmem giderdim derdim amaaa
ne yazıkki bebek olduktan sonra en ince detaya kadar kendini değil yavrusunu düşünüyor insan
daha çok küçük ve hava değişiminin fazlaca sarsabileceğini söyledi dr
burda kış ama orda yaz adapte olması çok zor olur
eşim bu işi yaptığı sürece daha çok fırsatlar çıkacaktır önümüze hayırlısı

hmmm e tabi doktor uygun görmediyse böylesi daha iyi ablacım hayırlısı olsun prenses iyi olsun yeter:emir_bebek:

hmmm e tabi doktor uygun görmediyse böylesi daha iyi ablacım hayırlısı olsun prenses iyi olsun yeter:emir_bebek:

kızlarrrrrr özlesim sizi yaw..kaç gündür giremedim izmirdeydim mobilyalarım beyaz eşyalarım geldi temizlik alşıveriş :6::6::6: vs çok yoğun geçti hafta sonum ama yine de heyacanlı ve güzeldi..:8:

valla canım ben de kac gecedir kabusla uyanıorum uyuyamıorum falan, 2-3 kilo bile vermişim,, su son 15-20 gun zor oldu bizim için konusamıoruz evet sinirler gergin:19:
gecen aradığında da ben de bunaldım ben de sıkıldım diye azarladı beni zaten :14:
amaannn neyse 1 haftamız kaldı artık bi sorun cıkar da ukraynaya giderse 2 hafta maximum:62::62::62:

anlıyorum cnm..zorluğu anlatılmaz bişey bu özlemin..sanki insanı hasta edicek kadar yoruyor bazen..ve üzüldüğümüze üzülecek kadar kendimizi yıprattıyoruz..ama aşk denilen duygu böyle acılı bişiy zaten yoksa adı aşk olmazdı diymi..neyse ki az kaldı..sonra saçını savurur girersin kaptanının koluna bi güzel salınırsın..ozman da senden iyisi olmazz..:8::8::8:

acaba hatamı ettim???

canım bu cok güzel bi haber, nasıl bi iş bu sürekli iniyor mu gemide gidiyor mu anlamadım?
cocuk icin hijyenik ve saglıklı olmayabilir haklısın ama sen daha iyi analiz edersin bi bak bakalım:26:

anlıyorum cnm..zorluğu anlatılmaz bişey bu özlemin..sanki insanı hasta edicek kadar yoruyor bazen..ve üzüldüğümüze üzülecek kadar kendimizi yıprattıyoruz..ama aşk denilen duygu böyle acılı bişiy zaten yoksa adı aşk olmazdı diymi..neyse ki az kaldı..sonra saçını savurur girersin kaptanının koluna bi güzel salınırsın..ozman da senden iyisi olmazz..:8::8::8:

canım selam, 2 gündür konusuyoruz limanda su anda, ordan gelcek sevgilim insallah kumkapıda incek bi haftamız varrr:64::64::64:
sen de esyalar falan bayag hallettin azcık kaldı canım süperrr:23::23:

bence gitmelisin denizci adamın bebegi her türlü hava şartlarına alısık dogar genlerınde vardır

onun dayanıklılık:))şaka biyana cnm doktorunuzla konuşup bu yolculugu gerçekleştirin bence:32::32::32::32::32:

canım nasılsınnn depresifliğin gitti mi hava actı bugün valla mimoza aldım ben de koydum masama miss gibi kokuo :23:

Yok sekerim bazi sorunlarim var ve sadece ben cozebiliriim cozum icinde sabir gerektiren 12aya ihtiyacim var zor ve sikintili bir donem onun moral bbozuklugunu yasiyorum iste bole esim gelirse duzelirim belki kafam dagilir
Sizler nasilsiniz kizlar??

Merhaba,

Benimde ssevgilim kaptan ve ilk defa birlikteyken sefere çıktı. 6 ay yok. Tecrübeli olanlardan yardım bekliyorum. Gemide hayat nasıl oluyor? Telefon ya da vs bi şekilde iletişi,m hakkında bilgi verir misiniz bana?

Back