- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.581
sen ne akıllı bı kızsın yaww öle bılıp bılmeden konusanlara kulak asmayıp işi kaynagından arastırıosun afferım sana sevgılı kaptanın sana söledıklerınden bnm cıkarttıgım egerkı kişisel olarak anlaşırsanız seneye sende bu formda olcaksın:)))hayırlısı dıorum eger her işi kndi başına yapma yetisine sahipsen sende kaptan eşi olabilirsin onların tek kusurları bu:)))merhaba herkese...benim de kafam çok karışık..yazılanları okudum da..denizciyle evlenmiş olanlar bazı şeyleri aşmış ama henüz sevgili olanlar ya da sevgili adayı olanlar tereddütler taşıyo..ben de aynı durumdayım..2 yıl kadar önce tanıştığım ve aslında çok uzun zaman geçirmesem de çok hoşlandığım kişi kaptan..ve türkiyeye çok da fazla gelmiyo..ara ara internetten görüşmeye devam ettik..bazen karşılaşıyoduk ve hayatımızdan bahsediyoduk..başlarda yakınlaşmamız vardı ama sonra araya mesafe vb engeller girince kopmuştuk..o yüzden dertleşirdik,havadan sudan konuşurduk...bundan 1 ay kadar önce msn de karşılaştık...bana, beni sevmeyi çok istediğini ( bunu söylemesinin sebebi uzun süredir kimseyi sevmemiş ve yüzeysel ilişkiler yaşamış olması) ve yazın geldiğinde bazı şeyleri konuşup belli kararlar almak istediğini söyledi...tabi bu kesin olarak bir şeyler olacağı anlamına gelmiyo ama ben yine de danışmak istedim sizlere..çünkü arkadaşlarıma falan bahsettiğimde hemen nasıl olacak öyle,her limanda bir sevgili kaldırabilecek misin? adam her geldiğinde biraz daha değişecek garip olamaz mı? oooo ali kaptan gibi..aman aman...gibi bir sürü yorum duyuyorum..yapı olarak çok da söylenenlerden etkilenen bir kişi olmasam da kafam biraz karıştı..sizlerin de fikirlerini duymak istedim..yeni üyeyim umarım bu iletiyi düzgünce paylaşabilirim..seevgiler....
merhaba herkese...benim de kafam çok karışık..yazılanları okudum da..denizciyle evlenmiş olanlar bazı şeyleri aşmış ama henüz sevgili olanlar ya da sevgili adayı olanlar tereddütler taşıyo..ben de aynı durumdayım..2 yıl kadar önce tanıştığım ve aslında çok uzun zaman geçirmesem de çok hoşlandığım kişi kaptan..ve türkiyeye çok da fazla gelmiyo..ara ara internetten görüşmeye devam ettik..bazen karşılaşıyoduk ve hayatımızdan bahsediyoduk..başlarda yakınlaşmamız vardı ama sonra araya mesafe vb engeller girince kopmuştuk..o yüzden dertleşirdik,havadan sudan konuşurduk...bundan 1 ay kadar önce msn de karşılaştık...bana, beni sevmeyi çok istediğini ( bunu söylemesinin sebebi uzun süredir kimseyi sevmemiş ve yüzeysel ilişkiler yaşamış olması) ve yazın geldiğinde bazı şeyleri konuşup belli kararlar almak istediğini söyledi...tabi bu kesin olarak bir şeyler olacağı anlamına gelmiyo ama ben yine de danışmak istedim sizlere..çünkü arkadaşlarıma falan bahsettiğimde hemen nasıl olacak öyle,her limanda bir sevgili kaldırabilecek misin? adam her geldiğinde biraz daha değişecek garip olamaz mı? oooo ali kaptan gibi..aman aman...gibi bir sürü yorum duyuyorum..yapı olarak çok da söylenenlerden etkilenen bir kişi olmasam da kafam biraz karıştı..sizlerin de fikirlerini duymak istedim..yeni üyeyim umarım bu iletiyi düzgünce paylaşabilirim..seevgiler....
bizi hbrdar et gelişmelerden:))teşekkürler...en başından danışmak istedim sizlere..hiç bir ilişkinin gidişatı garanti değildir..ama çok güzel gidecek bir ilişkiyi başkalarının dolduruşuna gelerek harcamak istemem...beni anlayacak insanlarla konuşmak istedim ve size rastladım..:)) bakalım..şimdilik beklemedeyim...yazın belli olacak her şey...:)
bnm var öle geçiolar şekerim....
sevgili arkadaşalrım sizlere birşey danışacağım... Şimdi benim sevdiceğim Süveyşten geçecek somaliden yani... ve Aden körfezinden geçerken korumalarla geçicez demiş. Bu mümkün mü benim daha önce süveyş deneyimim yokta yani böle bişi var mı yoksa benim içimi rahatlatmak için mi söyledi? bilginiz var mı acaba
teşekkürler...en başından danışmak istedim sizlere..hiç bir ilişkinin gidişatı garanti değildir..ama çok güzel gidecek bir ilişkiyi başkalarının dolduruşuna gelerek harcamak istemem...beni anlayacak insanlarla konuşmak istedim ve size rastladım..:)) bakalım..şimdilik beklemedeyim...yazın belli olacak her şey...:)
merhaba herkese...benim de kafam çok karışık..yazılanları okudum da..denizciyle evlenmiş olanlar bazı şeyleri aşmış ama henüz sevgili olanlar ya da sevgili adayı olanlar tereddütler taşıyo..ben de aynı durumdayım..2 yıl kadar önce tanıştığım ve aslında çok uzun zaman geçirmesem de çok hoşlandığım kişi kaptan..ve türkiyeye çok da fazla gelmiyo..ara ara internetten görüşmeye devam ettik..bazen karşılaşıyoduk ve hayatımızdan bahsediyoduk..başlarda yakınlaşmamız vardı ama sonra araya mesafe vb engeller girince kopmuştuk..o yüzden dertleşirdik,havadan sudan konuşurduk...bundan 1 ay kadar önce msn de karşılaştık...bana, beni sevmeyi çok istediğini ( bunu söylemesinin sebebi uzun süredir kimseyi sevmemiş ve yüzeysel ilişkiler yaşamış olması) ve yazın geldiğinde bazı şeyleri konuşup belli kararlar almak istediğini söyledi...tabi bu kesin olarak bir şeyler olacağı anlamına gelmiyo ama ben yine de danışmak istedim sizlere..çünkü arkadaşlarıma falan bahsettiğimde hemen nasıl olacak öyle,her limanda bir sevgili kaldırabilecek misin? adam her geldiğinde biraz daha değişecek garip olamaz mı? oooo ali kaptan gibi..aman aman...gibi bir sürü yorum duyuyorum..yapı olarak çok da söylenenlerden etkilenen bir kişi olmasam da kafam biraz karıştı..sizlerin de fikirlerini duymak istedim..yeni üyeyim umarım bu iletiyi düzgünce paylaşabilirim..seevgiler....
Canım Ben Kaptanla evliyim ve cok mutluyum. Tabiki zorlukları var ama sevgi hepsini aşıyor. Ekim ayında evlendik biz. Onunla gemiye gittim eşim benden 2 ay önce gitti bende gemi adamı cüzdanı cıkarabilmek icin 15 gün kursa gittim. Sonra Gemiye gönderdiler beni. Hayatımın en değişik macerasıydı. Uzak yol Kaptanı oldugu icin Dubai, Ukrayna, Mısır, İranı Gördüm. Gemiden ayrılışımızda Singapur'a denk geldi ve biz 4 gece orda tatil yaptık 2. balayımız oldu bir nevi. Şu an Yeni Ev aldık onun hazırlıklarıyla uğraşıyoruz. Yerinde olsam bu cocuğa şans verirdim. İnan bana hayatın birden değişecek.
banada herkes aynı şeyleri söyledi 'Her limanda sevgilisi vardır onun' filan Ali kaptanı da örnek göterdiler aynı şeyler yani. İnan bana limanlardab o kadar yoğun calışıyorlarki dışarı cıkacak vakitleri bile olmuyor. Çünkü şimdi denetlemeler cok fazla limanlarda. Umarım mutlu olursun. Birkaç fotoğraf ekliyim sanaEki Görüntüle 392052 Eki Görüntüle 392055 Eki Görüntüle 392054 Eki Görüntüle 392057 Eki Görüntüle 392064 Eki Görüntüle 392068
Canım Ben Kaptanla evliyim ve cok mutluyum. Tabiki zorlukları var ama sevgi hepsini aşıyor. Ekim ayında evlendik biz. Onunla gemiye gittim eşim benden 2 ay önce gitti bende gemi adamı cüzdanı cıkarabilmek icin 15 gün kursa gittim. Sonra Gemiye gönderdiler beni. Hayatımın en değişik macerasıydı. Uzak yol Kaptanı oldugu icin Dubai, Ukrayna, Mısır, İranı Gördüm. Gemiden ayrılışımızda Singapur'a denk geldi ve biz 4 gece orda tatil yaptık 2. balayımız oldu bir nevi. Şu an Yeni Ev aldık onun hazırlıklarıyla uğraşıyoruz. Yerinde olsam bu cocuğa şans verirdim. İnan bana hayatın birden değişecek.
banada herkes aynı şeyleri söyledi 'Her limanda sevgilisi vardır onun' filan Ali kaptanı da örnek göterdiler aynı şeyler yani. İnan bana limanlardab o kadar yoğun calışıyorlarki dışarı cıkacak vakitleri bile olmuyor. Çünkü şimdi denetlemeler cok fazla limanlarda. Umarım mutlu olursun.
çok teşekkür ederim canım iyi dileklerin için...fotoğraflar süper...çok güzel bi macera olmuş senin için..benim için pek mümkün görünmüyo mesleğimden dolayı ama belli bir görev yılı dolarsa ücretsiz izinle falan çıkabilirim ben de onunla..ama önce onun buraya gelmesi lazım yazın ve netleşmesi lazım bişeylerin..gelmeyebilir bile,ama kötü ihtimali düşünüp moral bozmak istemyorum..eğer gelir ve her şey yolunda giderse size müjde veririm aranıza katılıyorum diye..:) insanların yorumlarına gelince, ilk iletimde dedğim gibi çok da etkilenmiyorum ama bazen kafam karışıyo..her limanda sevgili olayına gelince, son 6 aydır her limanda denk geliyoruz msn de ve dışarı çıkamyo bile denetim, şirket yöneticisi vs oluyo..ve dışarı çıkabileceği boş zamanların çoğunda da benimle konuşuyo...daha öncelerde maceralar yaşamış tabi:) ama bu tarz ilişkiler istemediğini ve düzenli bir hayat istediğini üzerine basarak söylüyo her seferinde...ve uzun yıllardır denizde olduğu için evlenince yılın sadece belli dönemlerinde çalışacağını söylüyo..ben ona şans vermeyi çok istiyorum zaten,umarım o da bana bi şans verir..:) ona şans vermeyi çok istiyorum çünkü uzun zamandır uzakta bile olsa beni en çok anlayan ve mutlu eden insan o...ve denizde olduğu için uzun yıllardır, o kadar temiz ve saf bi kalbi var ki..günlük hayatın telaşı,çıkarcılığı,ikiyüzlülüğünden uzak kalıyolar bence denizde...bu insana huzur veriyo...az önce bi ileti yazmıştım paylaşıldı mı bilmiyorum bağlantım kopmuştu, umarım ikinci baskı yapmamışımdir aynı şeyleri yazarak....tekrar teşekkürler....
banada herkes aynı şeyleri söyledi 'Her limanda sevgilisi vardır onun' filan Ali kaptanı da örnek göterdiler aynı şeyler yani. İnan bana limanlardab o kadar yoğun calışıyorlarki dışarı cıkacak vakitleri bile olmuyor. Çünkü şimdi denetlemeler cok fazla limanlarda. Umarım mutlu olursun. Birkaç fotoğraf ekliyim sanaEki Görüntüle 392052 Eki Görüntüle 392055 Eki Görüntüle 392054 Eki Görüntüle 392057 Eki Görüntüle 392064 Eki Görüntüle 392068
bende denizci eşi olmaya adayım diyebilirim :) beraberliğimiz çok yeni iken ayrıldık. giderken ondan soğumamdan çok korktu.bende ayrılığı nasıl aşacağaımı düşünüyorum.şimdiden ilişkinin en başında bu kadar yoruyorsa insanı sonralarında nasıl olacak bilemiyorumbenle evlendiğinde kesinlikle karada bir iş bulacağını söyledi.bir denizcinin karada iş bulması mümkün mü? benim en büyük korkum denizi bırakamaması düşündüğüm zaman mantığıma sorduğumda en özel anlarımızda yanımda olamayacak ,sanki hayatın belli dilimleri onsuz kopuk bir film gibi olacak bunlar beni ürkütüyor.diğer yandan kalbim bu kadar sevgisi ve yüreği olan bir insana sırtını dönemezsin diyor.biraz içimi döktüm ama bir kaç söze ihtiyacım var sanırım iyi ya da kötü :S
estellas teşekkür ederim buna çok ihtiyacım var sen ne kadar berabersin benim ki çok yeni bu yüzden başlamadan bitirsem diye çok geçiyor kafamdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?