Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

esra selam, ne gemisiyle gitti kuru yük mü? allah kavustursun. telefon acık denizde cekmez, uydu telefonu var gemilerde sen ararsan dksi 10 tl falan biz sevgilim okyanus gecerken haftada 2-3 kez onla konusuoduk o da 2 dakika
onun dışında karaya yakın yerlerde olursa turk hattı ceker, indirimli yurtdışı tarifesi almanı tavsiye ederim. limana yanastıklarında da hat alıolar ordan onlar ucuza arayabilio. whatsup, viber gibi uygulamaları da yuklemenizi tavsiye ederim internet paketinden yio sadece, bedava sayılır yani. hem fotograf da paylaşıosun hasret giderilir biraz olsa

"Ey iman edenler, sabırla ve namazla yardım dileyin. Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir. (BAKARA SURESİ / 153)"
canım uamrım hayırlısıyla, güçlü bir sekilde atlatırsın ve dilediğine kavusursun

ah cnmmmm... Allah yardımcın olsunnnn((bızler burdayız her zaman beklerız sen anlat bız çözeriz:))

"Ey iman edenler, sabırla ve namazla yardım dileyin. Gerçekten Allah, sabredenlerle beraberdir. (BAKARA SURESİ / 153)"
canım uamrım hayırlısıyla, güçlü bir sekilde atlatırsın ve dilediğine kavusursun

AMİN CNM BU İŞ HALOLSA BENDEN İYİSİ OLMAYACAK HANI HAYATTA HERKESIN BIR SORUNUMUTLAKA VARDIR YA BNM TEK SORUNUM BU ÇÖZÜMLENMESİNİ BEKLEDİGİM OLAY(ALLLAHDAN ÇÖZÜMSÜZ DEİL ALLAH BAŞKA DERT VERMESİN

Son düzenleme:

Ablacım derdiniz sorununuz nedir? Motive edebiliriz bari hiç değilse

Son düzenleme:

Ablacım derdiniz sorununuz nedir? Motive edebiliriz bari hiç değilse

Ablacım hiçbirşey için demoralize olmaya gerek yok aslında sorunun azıcık uzagına atabilsek kendimizi bize çözüm daha kolay gelecek ablacım şuan tek verebileceğim tavsiye, motivasyon aracı bu herhalde. Umarım kısa zamanda hallolur problemler. Ben de çok yorgunum bu ara ablacım dinlenemiyorum, onun dışında iyiyim sizi sormalı.

Son düzenleme:

Kuru yuk gemisi ile giiti. Limanlarda kac gun kaliolar ve cikislari kolay oluyo mu 2. Kaptan kendisi

kızlar nasılsınız ben giremiyorum artık sık sık umut beni çok yoruyo eski günleri özledim valla öpüyorum hepinizi

kızlar nasılsınız ben giremiyorum artık sık sık umut beni çok yoruyo eski günleri özledim valla öpüyorum hepinizi

hiç ben kusur kalırmıyım bende özledimmmmm

captanın karısı ablacım nasılsın? neler yapıyor umut sana:)

kızlar benim olaylar hızlandı sevgilimle tartıştık, gelince söz nisan, nikah seni de götürcem demeye basladı:26:
gerci benimki biraz abartır herseyi de, ciddi manada düşünüyorum onla gitsem mi diye?

cnm ne güzel haberler bunlar:13: nişan olayınızı yapın tabi ama nikah için biraz erken değilmi yani ailelerin tanışıp kaynaşması daha iyi irdelenmesi açısından..inan ki bu çok önemli..nişanlılık döneminde insan daha iyi anlıyor neyin ne olduğunu..bana kalırsa ani kararlar almaktan kaçın derim..ha tabi 4,5 ay kalırsın nişanlı fazla uzatmadan nikahı basarsınız..daha sağlıklı gibime geliyor ama tabi senin tercihine kalmış tatlım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…