- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.581
merhaba herkese...benim de kafam çok karışık..yazılanları okudum da..denizciyle evlenmiş olanlar bazı şeyleri aşmış ama henüz sevgili olanlar ya da sevgili adayı olanlar tereddütler taşıyo..ben de aynı durumdayım..2 yıl kadar önce tanıştığım ve aslında çok uzun zaman geçirmesem de çok hoşlandığım kişi kaptan..ve türkiyeye çok da fazla gelmiyo..ara ara internetten görüşmeye devam ettik..bazen karşılaşıyoduk ve hayatımızdan bahsediyoduk..başlarda yakınlaşmamız vardı ama sonra araya mesafe vb engeller girince kopmuştuk..o yüzden dertleşirdik,havadan sudan konuşurduk...bundan 1 ay kadar önce msn de karşılaştık...bana, beni sevmeyi çok istediğini ( bunu söylemesinin sebebi uzun süredir kimseyi sevmemiş ve yüzeysel ilişkiler yaşamış olması) ve yazın geldiğinde bazı şeyleri konuşup belli kararlar almak istediğini söyledi...tabi bu kesin olarak bir şeyler olacağı anlamına gelmiyo ama ben yine de danışmak istedim sizlere..çünkü arkadaşlarıma falan bahsettiğimde hemen nasıl olacak öyle,her limanda bir sevgili kaldırabilecek misin? adam her geldiğinde biraz daha değişecek garip olamaz mı? oooo ali kaptan gibi..aman aman...gibi bir sürü yorum duyuyorum..yapı olarak çok da söylenenlerden etkilenen bir kişi olmasam da kafam biraz karıştı..sizlerin de fikirlerini duymak istedim..yeni üyeyim umarım bu iletiyi düzgünce paylaşabilirim..seevgiler....