- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.521
Merhaba, gerçekten şu anda çok zor durum içerisindeyim. Erkek arkadaşım 2.kaptan ve onu çok sevdim uzaklara gideceğini bilmeme rağmen herşeyi ile kabul ettim onu. 14 Şubatta bana evlenme teklif etti yüzük ile ama 15 gün sonra ailesinşn karşı çıktığını söyledi. Bana sebebini söuylemedi ama ben evelenip ayrılmış olmamdan ötürü olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğumda yok gerçekten artık bu düşünceler devam ediyoru mu bilmiyorumşimdi sefere gitti bu zaten ilk ayrılışımız olacaktı. 6 ay yok. ve böyle bir durumda beni soru işaretleri içerisinde bırakıp gitti. Çok üzüldüm günlerce ağladım. İsteyip istemediğini, ayrılıp ayrılmadığımızı sordum ama bana verdiği cevap sadece seni seviyorum bekle beni. Başka hiç birşey söylemedi ve gitti. Ama arayıp sormuyor. Seven insan bu kadar kolay vazgeçer mi? Ben cidden anlamış değilim. Bana beni bekle demesinin sebebinin artık beni yavaş yavaş kendinden uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum. Ben iyi bir işi olan, düzgün bir aileye sahip bir insanım. Sanırım tek kusurum tahlihsiz bir evlilik yapmış olmam. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum
tatlım sorma işte düğün telaşına düştüm..bakıyorum sayfaları ilerletmişsiniz..biraz canlar mı sıkkın ne..benimde eşim gergin son dönemde..hatta ben bile tavır yaptım en son ne oluyoruz diye..hatasını anladı..yalnız abartmamak gerek tavır yaparken kızlar..çünkü aylar geçtikçe onların sinir katsayıları artıyor kolay değil yani..ben buna bağlıyorum artık herseyi kafaya takıcak kadar sıkılıyorlar gemide..didemcim hele senin kinin asabi olması çok doğal..8 ay gemide olan sen olsan ne yapardın tatlım..
çok depresifimmmm...havadanmıdır nedir???
Allah kavustursun cn
ayy kıyamam o bebişe yaa allah kavustursun insallah tatlım
Merhaba, gerçekten şu anda çok zor durum içerisindeyim. Erkek arkadaşım 2.kaptan ve onu çok sevdim uzaklara gideceğini bilmeme rağmen herşeyi ile kabul ettim onu. 14 Şubatta bana evlenme teklif etti yüzük ile ama 15 gün sonra ailesinşn karşı çıktığını söyledi. Bana sebebini söuylemedi ama ben evelenip ayrılmış olmamdan ötürü olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğumda yok gerçekten artık bu düşünceler devam ediyoru mu bilmiyorumşimdi sefere gitti bu zaten ilk ayrılışımız olacaktı. 6 ay yok. ve böyle bir durumda beni soru işaretleri içerisinde bırakıp gitti. Çok üzüldüm günlerce ağladım. İsteyip istemediğini, ayrılıp ayrılmadığımızı sordum ama bana verdiği cevap sadece seni seviyorum bekle beni. Başka hiç birşey söylemedi ve gitti. Ama arayıp sormuyor. Seven insan bu kadar kolay vazgeçer mi? Ben cidden anlamış değilim. Bana beni bekle demesinin sebebinin artık beni yavaş yavaş kendinden uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum. Ben iyi bir işi olan, düzgün bir aileye sahip bir insanım. Sanırım tek kusurum tahlihsiz bir evlilik yapmış olmam. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum
bence gitmelisin denizci adamın bebegi her türlü hava şartlarına alısık dogar genlerınde vardırdidiy ne güzel tatil planı bile yapmışsınız eşimin ne zaman döneceği belli değil malum 5 aylık izinden sonra yaz tatilinde gemidemi olur yoksa burdamı bilemiyoruz
ama sizlere çok güzel bir haberim var eşim portekize bağlı azor adalarına yakıt çeken bir tankerde başladı işe ve bizimde yanına gitmemizi istiyor
bense henüz 1 yaşında olan minik prensesimle bu uzun yolculuğa dayanamayacağımı ben dayansam bile bebeğimizin hava değişimi ve yol nedeniyle perişan olacağını söyledim
acaba hatamı ettim???
bende bebeğim olmadan önce ne varki ben olsam hiç düşünmem giderdim derdim amaaa
ne yazıkki bebek olduktan sonra en ince detaya kadar kendini değil yavrusunu düşünüyor insan
daha çok küçük ve hava değişiminin fazlaca sarsabileceğini söyledi dr
burda kış ama orda yaz adapte olması çok zor olur
eşim bu işi yaptığı sürece daha çok fırsatlar çıkacaktır önümüze hayırlısı
hmmm e tabi doktor uygun görmediyse böylesi daha iyi ablacım hayırlısı olsun prenses iyi olsun yeter
valla canım ben de kac gecedir kabusla uyanıorum uyuyamıorum falan, 2-3 kilo bile vermişim,, su son 15-20 gun zor oldu bizim için konusamıoruz evet sinirler gergin
gecen aradığında da ben de bunaldım ben de sıkıldım diye azarladı beni zaten
amaannn neyse 1 haftamız kaldı artık bi sorun cıkar da ukraynaya giderse 2 hafta maximum
didiy ne güzel tatil planı bile yapmışsınız eşimin ne zaman döneceği belli değil malum 5 aylık izinden sonra yaz tatilinde gemidemi olur yoksa burdamı bilemiyoruz
ama sizlere çok güzel bir haberim var eşim portekize bağlı azor adalarına yakıt çeken bir tankerde başladı işe ve bizimde yanına gitmemizi istiyor
bense henüz 1 yaşında olan minik prensesimle bu uzun yolculuğa dayanamayacağımı ben dayansam bile bebeğimizin hava değişimi ve yol nedeniyle perişan olacağını söyledim
acaba hatamı ettim???
anlıyorum cnm..zorluğu anlatılmaz bişey bu özlemin..sanki insanı hasta edicek kadar yoruyor bazen..ve üzüldüğümüze üzülecek kadar kendimizi yıprattıyoruz..ama aşk denilen duygu böyle acılı bişiy zaten yoksa adı aşk olmazdı diymi..neyse ki az kaldı..sonra saçını savurur girersin kaptanının koluna bi güzel salınırsın..ozman da senden iyisi olmazz..
bence gitmelisin denizci adamın bebegi her türlü hava şartlarına alısık dogar genlerınde vardır
onun dayanıklılık:))şaka biyana cnm doktorunuzla konuşup bu yolculugu gerçekleştirin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?