• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Didemcim sen ayni bnm ilk hallerime benziosun bnmde aklima geliodu bole seyler ama neyi savundum biliomusun anlimin yazisiysa bu is olur ...ama sewgilinin dedigi gibide oluo..
Bence birbirini sewen2insansiniz bu sewgi herkesee nasip olmuo bence anin tadini cikar takma kafana bole seyler
Enisten tr olmasina ragmen bni aramadi hicte kafama takmam baskasi olsa kriz gecirir hicccccc uzulemem o dussunsun o endiselensin ben yasaadigim askin zewkini yasiorum

haklısın tatlım ya ne bileyim son günler diye bunalıorum bi de cok uzadı yani, 3 ay 5 ay derken 8aya cıktı gercekten cok bunaldım artık:14::14::14:

Burcu ablacım lafınıza salça olucam ama keşke şu alın yazımızı kendimiz yazabilseydik yada bir iki kelam bir şeyler ekleyebilseydik. Ben umudumu kesmek üzereyim artık. Bir yandan olmayacağını biliyorum ama kalbime söz geçiremiyorum, bir yandan da böyle kafam rahat diyorum. Ama hala yarım kalan bir şeyler var ya, onları iyi yada kötü sonlandırmak gerekli. Onun dışında herkese selamlar, iyi akşamlar..:3:

belirsizlik cok kötü ececim, dünyanın en kötü ilişkisi bile belirsizlikten iyidir emin ol:ssz:

Aaayyyy. Kizlar bulussakda dertlessek cepten
yazmak cok zor Olluo...
Diddemcim8ay cok uzun haklisin bnde7ay bekledim sadece3kere gorusebilmisdik baska birini buldu die dusunuodum bole ismi olur diodum her kotu dusundugum sey icin bni utandirdi sonuc ewliyiz ececik sende kotu dusun ona gore yolunu ciz donerse senindir donmezse zaten hic senin olmamisdir ama belirsizlikden kurtulmak istiosan yux yuze bi gorusme ayarla bizide hbrdar et
Kocacimin bi arkadasi dugunumuzde kardesimn arkadasindan hoslanmis bnde cocugu cok sewdim die araci oldum kizi ikna ettim bu. Sefer cocuk 20gun snra gidicem 6ay yokum iliskiye baslamanin anlami yol dedi2-3kere fa ceden yaxzismislar acaba. Cocuk ciddenmmi bole dusundu yoksa gercekden kizdan hoslanmadimi ne dusundu cok merak ediyorum!!!Bu denizcilerin aklindan geceni bilmek gercekten zor

Aaayyyy. Kizlar bulussakda dertlessek cepten
yazmak cok zor Olluo...
Diddemcim8ay cok uzun haklisin bnde7ay bekledim sadece3kere gorusebilmisdik baska birini buldu die dusunuodum bole ismi olur diodum her kotu dusundugum sey icin bni utandirdi sonuc ewliyiz ececik sende kotu dusun ona gore yolunu ciz donerse senindir donmezse zaten hic senin olmamisdir ama belirsizlikden kurtulmak istiosan yux yuze bi gorusme ayarla bizide hbrdar et
Kocacimin bi arkadasi dugunumuzde kardesimn arkadasindan hoslanmis bnde cocugu cok sewdim die araci oldum kizi ikna ettim bu. Sefer cocuk 20gun snra gidicem 6ay yokum iliskiye baslamanin anlami yol dedi2-3kere fa ceden yaxzismislar acaba. Cocuk ciddenmmi bole dusundu yoksa gercekden kizdan hoslanmadimi ne dusundu cok merak ediyorum!!!Bu denizcilerin aklindan geceni bilmek gercekten zor

canım haklısın, ben acıkcası sevgisinden de bana bağlılığından da eminim, ha yuzumu kara cıkartır yarın öbür gün olur olur yani.. bundan önceki ilişkimde basıma geldi, karadaydı gözümün önündeydi yaptı,, engelleyemezsin baskasını bulacağı varsa bulur, ben de öyle istesem yaparım. ama insan düşünuo işte bu nasıl iş, bu kadar ayrılığa deger mi, para-zaman dengesini kurmak lazım. bizim giderlerimiz cıktı extradan o yuzden kaçtı işte ipin ucu 8 aya cıktı bi de ailesine destek oldu napayım yani vermicen mi diyim:17:
arkadasına gelince, canım biz de ilk cıkmaya basladık 15 gun sonra gitti 4 ay gelmedi. gercekten seven adam, asık olan ve isteyen adam bence devam ederdi. hem ona bi zorluğu yokki o beklemicek, o kız olmasa da gitcek gemiye, en fazla arada arıcak yani. bence ilişkiyi üstlenecek kadar istememiş kızı.:19:

İnsanoglu ne garip dido soleyince dank etti cocugun kizi istemedigi
Seninde soledigin gibi seker sewgilinin kiymetini bil bak bulamiyan var :)
Acaba diorum bu bizim adamlar denizde kalmaktan bole bi sogukkanlilar gibi gelio

Kizlar fikir verin
Esimin gemisi tr geldi gayet iiyiz ario yazisioruz annenleride ara dedim Ariycam dedi laylom konusduk ondan snr sees seda yok bugun artik dayanamadim biseymi oldu diye yazdim yine cvp veren yok dedim cekmiodur biraz once aklima faturayla ilgili bisey geldi unutmiyim die yazdim msjla nasil olsa cekmio ya cart cvp geldi soruma napiosun ben gidiorum trden die cvp vermedim bende acaba diorum kayinvaldemler bisey diyip kocami dusmanmi ediolar bana cok bozuldum bu garip tavirlari ilk deil benmi yanlis anliorum diorum ama bu tarz seyler cok olunca aklima baska kotu seyler gelio cok gicik oldum bunu fitil fitil getircem burnundan

slm kızlar inanaın artık takip edemiyorum sizleri kimi kavuşmuş kimiside benim gibi yeni ayrılmış
tam 1 hafta oldu aşkım gideli aklıma getirmemeye çalışıyorum
kuzum artık 1 yaşında oldu doğum gününü kutladık babası olmadan inşallah sonraki yaşlarında
olur babacığı babba babba diyip dolanıyor ortalıkta
netten görüştük dün akşam nerdeyse ekranı öpecek baba orda diyo yavrum
bense görmezden gelmeye çalışıyorum yoksa kahrolurum
çok zor ama ilk kucağımda 2 aylıkken bırakıp gittiğinde çok daha kötü olmuştum
itiraf ediyorum işte benden böyle

İnsanoglu ne garip dido soleyince dank etti cocugun kizi istemedigi
Seninde soledigin gibi seker sewgilinin kiymetini bil bak bulamiyan var :)
Acaba diorum bu bizim adamlar denizde kalmaktan bole bi sogukkanlilar gibi gelio

evet canım benimki giderken gözlerinden o kadar okunuodu ki üzüntüsü anlatamam, ama nasıl dik duruyor, ben de dedim gülümsüosun sen hiç üzülmüosun dimi, ben üzülüorum desem gidememki dedi, düşünmemeye calışıorum, sorgulamıorum dedi..:nazar:

slm kızlar inanaın artık takip edemiyorum sizleri kimi kavuşmuş kimiside benim gibi yeni ayrılmış
tam 1 hafta oldu aşkım gideli aklıma getirmemeye çalışıyorum
kuzum artık 1 yaşında oldu doğum gününü kutladık babası olmadan inşallah sonraki yaşlarında
olur babacığı babba babba diyip dolanıyor ortalıkta
netten görüştük dün akşam nerdeyse ekranı öpecek baba orda diyo yavrum
bense görmezden gelmeye çalışıyorum yoksa kahrolurum
çok zor ama ilk kucağımda 2 aylıkken bırakıp gittiğinde çok daha kötü olmuştum
itiraf ediyorum işte benden böyle

ayy kıyamam o bebişe yaa allah kavustursun insallah tatlım :nazar:

Kizlar fikir verin
Esimin gemisi tr geldi gayet iiyiz ario yazisioruz annenleride ara dedim Ariycam dedi laylom konusduk ondan snr sees seda yok bugun artik dayanamadim biseymi oldu diye yazdim yine cvp veren yok dedim cekmiodur biraz once aklima faturayla ilgili bisey geldi unutmiyim die yazdim msjla nasil olsa cekmio ya cart cvp geldi soruma napiosun ben gidiorum trden die cvp vermedim bende acaba diorum kayinvaldemler bisey diyip kocami dusmanmi ediolar bana cok bozuldum bu garip tavirlari ilk deil benmi yanlis anliorum diorum ama bu tarz seyler cok olunca aklima baska kotu seyler gelio cok gicik oldum bunu fitil fitil getircem burnundan

canım aran nasılki, kayınvalidenle, baska kim var görümce, elti?
söyleyecekleri birsey var mı ne bilim yakın zamanda tartışmanız falan mı oldu?
eşini de daha iyi tanıosun mesela ben anlamam o kadr değişioki duyguları ve davranışları, bi gün cok sıcak bi gün 4-5 saat cevap yazmaz ama biriyle konusmuo denizde yani bilemıorum ki her an ruh durumu degişio, kötü düşünme belki seninki de öyledir..:26:

Merhaba, gerçekten şu anda çok zor durum içerisindeyim. Erkek arkadaşım 2.kaptan ve onu çok sevdim uzaklara gideceğini bilmeme rağmen herşeyi ile kabul ettim onu. 14 Şubatta bana evlenme teklif etti yüzük ile ama 15 gün sonra ailesinşn karşı çıktığını söyledi. Bana sebebini söuylemedi ama ben evelenip ayrılmış olmamdan ötürü olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğumda yok gerçekten artık bu düşünceler devam ediyoru mu bilmiyorum :( şimdi sefere gitti bu zaten ilk ayrılışımız olacaktı. 6 ay yok. ve böyle bir durumda beni soru işaretleri içerisinde bırakıp gitti. Çok üzüldüm günlerce ağladım. İsteyip istemediğini, ayrılıp ayrılmadığımızı sordum ama bana verdiği cevap sadece seni seviyorum bekle beni. Başka hiç birşey söylemedi ve gitti. Ama arayıp sormuyor. Seven insan bu kadar kolay vazgeçer mi? Ben cidden anlamış değilim. Bana beni bekle demesinin sebebinin artık beni yavaş yavaş kendinden uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum. Ben iyi bir işi olan, düzgün bir aileye sahip bir insanım. Sanırım tek kusurum tahlihsiz bir evlilik yapmış olmam. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum

Merhaba, gerçekten şu anda çok zor durum içerisindeyim. Erkek arkadaşım 2.kaptan ve onu çok sevdim uzaklara gideceğini bilmeme rağmen herşeyi ile kabul ettim onu. 14 Şubatta bana evlenme teklif etti yüzük ile ama 15 gün sonra ailesinşn karşı çıktığını söyledi. Bana sebebini söuylemedi ama ben evelenip ayrılmış olmamdan ötürü olduğunu düşünüyorum. Benim çocuğumda yok gerçekten artık bu düşünceler devam ediyoru mu bilmiyorum :( şimdi sefere gitti bu zaten ilk ayrılışımız olacaktı. 6 ay yok. ve böyle bir durumda beni soru işaretleri içerisinde bırakıp gitti. Çok üzüldüm günlerce ağladım. İsteyip istemediğini, ayrılıp ayrılmadığımızı sordum ama bana verdiği cevap sadece seni seviyorum bekle beni. Başka hiç birşey söylemedi ve gitti. Ama arayıp sormuyor. Seven insan bu kadar kolay vazgeçer mi? Ben cidden anlamış değilim. Bana beni bekle demesinin sebebinin artık beni yavaş yavaş kendinden uzaklaştırmak olduğunu düşünüyorum. Ben iyi bir işi olan, düzgün bir aileye sahip bir insanım. Sanırım tek kusurum tahlihsiz bir evlilik yapmış olmam. Sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum

Esracim belki tel cekmiodur eslerimiz trde bile arayamio islerinin yogunlugundan bence bekle dediyse bi. Bildigi vardir sabrin sonu selamettir bnce bekle iyi duygularla bekle..hepimizin isi zor walla

Ewett dido ayni senin dedigin gibi psikolojik travma yasio bunlar o zmn sayelerinde ruh hastasi olcaz

amannn canım napıcan, takmıcan. ben de biliosun bazen ondan daha cok travma yasıorum size anlatıorum ama genel olarak pek düşünmiceksin. kaldı ki size hep dıorum evli olunca tabiki sorumluluğu fazla ama avantajları daha cok. kapatıp kapını oturursun, eviniz var, gelince hasret giderirsiniz dilediğiniz gibi tatillere gidersiniz, türkiyeye gelir görüşürsünüz. valla ben 28 yasında ne taklalar atıorum 2 gun görüşcez die, o da otelde rahat edemıosun, doyamıosun. yalan yalan üstüne için sıkılıo.
gelince yasayacağın güzellikleri düşün, ailesi seni cok sevıodur eminim. takılma:54:

merhaba esra, hoşgeldin, benim de cok yakın bi arkadasım evlenip bosandıgı için cocugun ailesi tarafından istenilmedi ama aileler böyle. belki biz de yarın öbür gün anne baba olsak istemicez, cocugumuzun sorun yasamasından korkucaz. ama haklısın su durumda onlara hak vermek elde değil.. ben burda sevgilinin duruş ve karakterinin saglamlığına bağlıorum ilişkinin gidişatını. aslında belirsizlikte bırakıp gitmesi hoş olmamış ama sevgisini, baglılığınız ölçüp ailesini de yatıştırmak istemiş olabilir. zaman herseyin ilacı canım yüreğini ferah tut ve hayırlısını dile:nazar:

Ne kadar şanslısınki bu sayfayı bulmuşsun Esra. Ben diğer sayfadaki yazdığım cevabı da kopyaladım buraya, belki diğerini görmezsin diye...
Esracım seni en iyi anlayabilecek biri benim belki de bu sayfada. Benim de kaptan bir sevgilim oldu, herşey iyi hoştu, yüz yüzeyken çok iyiydi, ne zaman gemiye çıktı, hiç aramadı, aradım, arkadaş kalamıyoruz dedi, dedi de dedi yani. Halbuki sende de aynı şey var ne kadar temiz duygularla yaklaşıyoruz içimizi ferahlatacak şeyleri söylemiyorlar. Başkalarının kaptanla sevgili, koca olmaz laflarına bakma, kimseyi zan altında bırakmak istemem ama aldatan adam her yerde gözünün önünde bile aldatır, sadık adam da fizanda da olsa gözü dışarıyı görmez. Bir kere bu yorumları çıkar, sil at defterinden. Bana sorarsan sevdiğin adam seni sevmiş ama işinden dolayı biliyorsun güzelim onların ailesine kendi ailene emanet olacaksın, oğlan anneleri özellikle biraz daha seçici oluyorlar herşeyi beğenmiyorlar, o konuda birşey diyemem. Yani ailesine konuyu açtıgında daha önceki evliliğinden dolayı soğuk bakmış olabilirler, burda tabiiki de haklı değiller, gençlerin kararına saygı duymak lazım, ileride Allah gecinden versin ama anne baba elbet gidecek, bence siz bir süre daha kafanızdan çıkarmayın bu adamı ama hayatınızın odağına da almayın, gitsin gelsin bakalım, bir yere yetişmiyoruz nasıl olsa, bu süre zarfında belki karşına daha kadir kıymet bilecek birileri çıkacak, belki de kaptandan haber gelecek, ama biraz durup beklemekte fayda var bence. Bakın ben 3. aya giricem neredeyse yüzünü görmedim, sesini duymayalı da 2 ay oluyor. Ama içimde ilk günkü gibi hala yangını. Bekliyorum. Bu arada tabi kimse çıkmadı mı karşıma çıktı tabiki de ama içimde acısı o kadar taze ki başka birine bakamıyorum o gözle. Belki gelir belki gelmez ama ben bekliyorum.
Umarım size biraz olsun faydam olabilmiştir. Kararınız her ne olursa olsun, kendinizi hiç bir şekilde suçlamayın, inş tez zmanda yüzünüzü güldürür Rabbim.

simgeee nerdesiinnnnnn:26::26::26::26:
tatlım sorma işte düğün telaşına düştüm..bakıyorum sayfaları ilerletmişsiniz..biraz canlar mı sıkkın ne..benimde eşim gergin son dönemde..hatta ben bile tavır yaptım en son ne oluyoruz diye..hatasını anladı..yalnız abartmamak gerek tavır yaparken kızlar..çünkü aylar geçtikçe onların sinir katsayıları artıyor kolay değil yani..ben buna bağlıyorum artık herseyi kafaya takıcak kadar sıkılıyorlar gemide..didemcim hele senin kinin asabi olması çok doğal..8 ay gemide olan sen olsan ne yapardın tatlım..:31:

Kizlar fikir verin

cnm benim neden böyle birşey yapmış olabilir diye düşündüm aklıma ilk gelen ailesi oldu benimde..aran nasıl onlarla yeterince arayıp soruyormusun..hani limoniyse senin açığını yakalayıp anlatmayı fırsat bilir kayınvalideler..ama günahlarını almayayım..bence bunu eşine sorma bile..ama onsuz geçen zamnda neler yaptığını detaylarıyla anlat geziyorum tozuyorum deme fazla kıskandırmaya yönelik olmasın sözlerin.. eşine güven tazele..sen gemidesin ben sana güveniyorum sende bana güven ki kendimi daha güçlü hissedebileyim de..hani erkeklerin gururlarını okşamakta fayda var..

Back