- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #4.001
sevindim tatlım gözün aydın..insan çocuk gibi seviniyo diymi..sanki sesini ilk kez duyuyormuşçasına için titrer..bu özlem yokmu
her daim diri tutuyo aşkı..
Teşekkür ederim Simge ablacım, benim içimden geçen ona sürekli manevi destek vermek ama bana son telefonda sarfettiği söz yüzünden ilk arayan olmak istemiyorum, içimden çok gelse dahi..çünkü hem yüzsüzlük gibi olur diye hem de bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum, üzerime düşeni o kadar çok yaptım ki. Hayırlısı bakalım. Zaman diyorum. Ama sizin dedikleriniz de kulağımda olacak daima, mesela yarın geliyor, umarım görüşebiliriz diyorum içimden. Ama ne yapmam gerek aktif olarak bir şey söylesem mi, teklif etsem mi orasına karar veremiyorum.:26: iyi geceler diliyorum ablacım
Sağol simge ablacım tekrardan, bu sözleri duymaya ihtiyacım var benim aslında. Gerçekten çok teşekkür ederim.
merhabalar! Uzun suredir sizleri burada takip ediyorum.Yazilanlari,duygulari,ozlemleri...Neler yaptiginizi ve hayatinizi nasil devam ettirdiginizi okuyorum denizci esi olarak...Aslinda hepimiz ayni seyleri hissediyoruz ,yasiyoruz ve bu bizi buraya iten tek neden,tabiki kurulan arkadasliklar,dostluklar da isin en guzel yani..Kimimiz daha yeni bu yolda,kimimiz seneleri devirdi ama yasadiklarimiz bir...bende bir kaptan esiyim 3 senedir.Esimle beraber gemiye gidiyorum,yanliz gitmesi gereken zamanlarimizda oldu.Yani yalniz yasamanin nasil oldugunu bilenlerdenim..gemideyim su anda ve oyle bir yerdeyim ki kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim.Gorduklerimden ve duyduklarimdan dolayi uzuntu icerisindeyim.Bununla nasil basa cikacagimi da bilmiyorum.belki burayi bilenler vardir icinizde.taylandayiz..ancak gelirsen ogrenebilirsin burada yasananlari.kimsenin esine anlatabilecegi bir yer degil burasi,daha dogrusu anlatmak istemeyecektir.burda limana yanasmiyorsunuz,acikta demirleyip yukleme bosaltma yapiliyor ve gemiye kadinlar!(ne demek istedigimi anliyorsunuz) gelmeden posta baslamiyor.Buranin bir kurali diye soylendi bana ya da buna inanmami istediler.geminin arka kisminda toplanip icki muzik tam bir alem havasi ve tum personel orda...kirlangicta bunlari gordugumde dusup bayilicam zannettim,bu insanlar neler yapiyor boyle diye...sonra koridorda sesler kimin ne yaptigini biliyorsunuz yani en acikli kisim da bu..Evli insanlarin neler yaptigini gorunce aklima yalmiz kaldigim ve cektigim uzuntuler geldi ve daha cok kahroldum.kac gundur agliyorum ve durduramiyorum kendimi.Kac gundur dusunuyorum bunlari hak ediyormuyuz diye..Kendimi ayirmiyorum,cunku burdayim ve asiri derecede guven kaybi yasiyorum esime karsi.oyle bir ortamdayim ki engel olamiyorum buna.resmen aci cekiyorum,eslerimizi herseyimizi koruyarak,sakinarak,bircok seyle bas ederek,hasret cekerek, uzuntumuzu belli etmeyerek yasiyoruz.ama bunca yapilan fedakarliklar onlar icin bisey ifade ediyor mu artik bunu bilmiyorum..Belki icinizde yeni mi fark ettin diyenler olacaktir,hicbir zaman bu yanini dusunmemistim,belki de bu kadar gozume sokulmasaydi hersey yine de dusunmeyecektim.burada bunlari gormemis olmayi dilerdim...Hem de cokkk..Cok uzgunum hicbirsey yapamadigim icin,cok uzgunum bunlari size anlattigim icin ama anlatacak ve beni anlicak baska kimsem yok..Kendimi yorulmus, tukenmis hissediyorum ve bu dusunceyle nasil devem edecegimi bilmiyorum.Lutfen uzuntumu giderecek biseyler soyleyin bana lutfen.icimdeki acinin bitmesi icin..lutfen..lutfen..
nilüfercim teşekürderim nasılsın?
diddiy hislerini çok iyi anlıyorum cnm ama aslında şuan boşun boşuna hüsnü kuruntu yapıyorsun bana kalırsa..tabi insan yazıyı
ilk okuyunca enerjisi düşüyor..öyle negatif bi tavrı var ki sillyum arkadaşımızın..bende okuyunca hakikaten kızdım..ama eşimden
kuşku duyduğum için değil..kendi güvensizliğini herkese maletmeye çalıştığı için..arkadaşlar allah aşkına moral verelim birbirimize..
hayatta istedikten sonra moralimizi bozacak çok sey var zaten..her birini kafaya takıp hasta mı olalım..biz eşlerimizi mutlu edebildikten sonra niye başka kadınlara ihtiyaç duysunlar..üstelik arada ki bağ hasrette olunca öyle kuvvetli oluyoki..karada ilişki
yaşayan bi çok insandan daha mutlu bi beraberlik yaşadığımı biliyorum..allah nazardan korusun diyorum..geçenlerde durup dururken
burnumdan kan geldi tabi haliyle tedirgin oldum..hastaneye gittim o sırada eşim aradı bende tabi nerdesin diyince söylemek durumunda kaldım..tabi çok efhamlandı..neyse muayane oldum çok şükür bişeyim çıkmadı ama eşim tekrar aradı..bende hemen
iyiym aşkım bişeyim yokmuş diyince bi anda başladı sesi titremeye nasıl ağlıyo anlatamam..öyle kötü oldum ki..sonra aşkım ben sensiz olamam ne olur kendine dikkat et diye yana yakıla derdini döktü resmen..bişey çıkarsa dilekçe yi yazıp gelirim demiş..öyle yani..
şimdi bu adamı nasıl sevmiyim..güvenmeyim de ne yapayım..karada hergün evine gelip duygusallıktan incelikten uzak eline kumandayı alıp iki çift tatlı lafı karısından esirgeyen çok adama şahit oldum..şimdi onlar güvenilir de bizim eşlerimiz değil mi..
allasen üzmeyin kendinizi de onlarıda..en çok ihtiyaç duydukları şey sevgi ve moral..
hatun_kvn teşekkürederim canm..
gost tatlım sıkıntılısınbu ara çok iyi anlıyorum seni..ama uzaktada olsa bileceksin ki kalbi aklı sende olan bi sevdiğin var..kendini
kötü hissedince en güzel anlarınızı düşün..ve daha da güzellerini yaşayacağıı da unutma..o gelince öyle güzel telafi edicek ki
onsuz geçen günlerini unutuvericeksin...allah korusun sevdiklerimizi yeter ki koşup gelir onlar yine kollarımıza..
kız nesrin nerelerdesin ayol naptın bebişi çok merak ediyorum yaa
çok geçmiş olsun ablacım(
Allah hayırlıısyla sana çok güzel bir bebek verecek ablacım bizde fotoğraflarına bakacağız:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?