Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

sevindim tatlım gözün aydın..insan çocuk gibi seviniyo diymi..sanki sesini ilk kez duyuyormuşçasına için titrer..bu özlem yokmu
her daim diri tutuyo aşkı..

Aynen Simge ablacım sesini duyamadım tabii gene, mesajını aldım ama o bile yeter şuan bana.

Çünkü eski mesajlarıma bakarsanız eğer,
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...enin-vakti-geldiiii-toplanin-hanimlar-23.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...enin-vakti-geldiiii-toplanin-hanimlar-40.html
http://www.kadinlarkulubu.com/ah-er...enin-vakti-geldiiii-toplanin-hanimlar-49.html

(bayaa derdimi dökmüşüm ortaya)

şuanki yaşadığımızın ne oldugunu bilememe gibi bir durum mevcut bizde. Ama bu mesajların gelmesi bile birşey diyorum kendi kendime ve benden bir hareket olmadan ondan mesaj gelmesine çok seviniyorum. Fakat bu doğru mudur, etik midir bilemiyorum Simge abla.
Bir de İtalya-türkiye ro-ro gemisinde çalışıyor şuan, hava şartlarından dolayı buara italyada çok kalıyorlar, ama buraya geldiklerinde günübirlik tekrardan çıkıyorlar görüşmeye fırsatımız bile olmuyor. Dolayısıyla ne yapayım, ne düşüneyim bilemiyorum

tatlım sen onun duygularından çok emin olamıyorsun..sevgisini ifade edimiyo da olabilir işi gereği sana konsantre olmakta güçlük çekiyordur belki..bunun çeşitli sebepleri olabilir..mesela erkeklerde bağlanma korkusu oluyor..özellikle uzaktan yürütülen ilişkilerde böyle durumlar yaşanabiliyo..ama tabi bunu
alenen belli etmezler gururlu oldukarı için sen bana ilgisiz diye düşünürsün halbu ki o korkuyordur üzülmekten..bence biraz güven vermeye çalış yani seni sürekli aktivitelerinden bahseden biri olarak görürse gözü korkabilir..
kıskanabilir..bunun haricinde bişeyleri tam olarak oturtamadığnızı anlıyorum..bu da işte biraz kafa karıştırıcı oluyo ikiniz açısındanda..ilişkiniz oturmuş olsa
her yönüyle onu tanımış olsan arada kopukluk olmaz..ama böyle de bi şansınız yok sonuçta görüşememekten yakınıyosun..yapıcak tek şey kalıyo..o da
ona değer verdiğini hissettiriceksin..güven veren sözler söyliyceksin..baktın ki biraz havalandı..indirmesini de bilceksin..:) ama kırıp dökmeden..seni
arayınca huzurlu olarak kapatması lazım teli yada moral verici mesajlar vermelism..zaten sonra bu tam bi alışkanlığa dönüşür..kim kendini mutlu hissettiren şeylere kayıtsız kalabilir ki..

Teşekkür ederim Simge ablacım, benim içimden geçen ona sürekli manevi destek vermek ama bana son telefonda sarfettiği söz yüzünden ilk arayan olmak istemiyorum, içimden çok gelse dahi..çünkü hem yüzsüzlük gibi olur diye hem de bu konuda haklı olduğumu düşünüyorum, üzerime düşeni o kadar çok yaptım ki. Hayırlısı bakalım. Zaman diyorum. Ama sizin dedikleriniz de kulağımda olacak daima, mesela yarın geliyor, umarım görüşebiliriz diyorum içimden. Ama ne yapmam gerek aktif olarak bir şey söylesem mi, teklif etsem mi orasına karar veremiyorum.:26: iyi geceler diliyorum ablacım

görüşme ihtiyacı içindeysen tabi ki söyliyceksin..aşkta gurur olmaz ki canm..hele ki uzaktayken herseye misilleme yapmak ilişkiyi
yorar..seni görmeye ihtiyacım var de..baktın mırın kırın ediyo oyalandığımı hissediyorum ve üzülüyorum beni kendinin yerine koy
de..ama tabi işinden dolayı görüşemezseniz o ayrı..ona bişey diyemezsin..senle görüşme imkanı olduğu halde bunu değerlendirmeyi
düşünmüyorsa o noktada sıkıntı var..ama bence bi dene..ne kaybedersin.

simgem7131 canım hoşgeldin.
denizk canım çok tebrik ederim sizi. İnşallah eşin gönlüne göre bir gemi bulur.
gost canım kolay gelsin sana.
captaninkarisi; ben de seni nerelerde diyordum. Neden girmiyor ki diyordum. Ama artık gelmene sevindim.
femaleengineer; canım herşeyin hayırlısı olsun. Allah hayırlısını verecektir. Ama sen kalbinin sesine güven.

hatunkvn umarım iyisin uzun zamandır yoktun
captanınkarısı bişey olduğunu anladım belkide bursadadır diye düşündüm prensimiz nasıl
gost evet canım prenses evrim geçirdi resmen bambaşka bir bebek oldu tabi buda eski bir resim artık neredeyse 1 yaşında olacak

aramıza yeni katılan arkadaşlar öncelikle hoşgeldiniz diyorum
tayland konusuna gelince yapacak olan adam burnunun dibindeykende yapar taa uzak doğuda yapacak diye bişey yok bizim zaten en çok güven duymaya ihtiyacımız var güven yoksa ilişkiler yürümez evet ama bizim durumumuzda bu herşeyden çok daha önemli lütfen birbirimize destek olup güç verelim yoksa zaten çevremizde bizi anlamadan neler yaşadığımızı bilmeden ileri geri birsürü saçmalayan insanlarla dolu
unutmayınki eşlerimiz bizi çok sevdikleri için bizimle evliler yoksa sizinde söylediğiniz gibi kadın heryerde taylanda ukraynada rusyada gürcüde ne yapalım yanii

selamlar, nasılsınız güzel bayanlar

üff yazıyı okurken içim şişti. işteyim şu anda beynim durdu çalışamıyorum. benim kuzenim var, çarkçı. sevgilimden duyamadığım seyleri ondan duyuorum sıkıştırıp. gecenlerde söyledi perdeler çekilio kadınlar gelio alemler vs die. ben de sevgilime sordum. uzakdoğuda var evet dedi. sen de katıldın mı dedim. eskiden senden önce yani dedi zaten benden sonra uzak doğuya gitmedi. ancak evli olmayanlar, sevgilisi olmayan adamlar var. onlar için nimet ayagına gelio dedi. karısına, sevgilisine düşkün olanlar yapmıyor dedi. bunu kimse bilemez. yani yapıyordur diye düşünüp ayrılsam, yapmıosa yazık edeceğim. yapıosa ben görmezden geliosam, zaten günün birinde bi yerden cıkarsa allah sabrını, gücünü versin insallah diyorum.
güven bu mesleği yapan birinin hayatındaki kadın olarak en zor konulardan biri. kurcalamamaktan baska bi care bulamıyorum acıkcası kendi adıma ;((((

hareketlenmişiz yine topiğe benim gibi tez, okul, kurslar, sınavlar, stajla uğraşan birisi daha gelmiş hoşgelmiş:)))

hatun kvn ablamm benimmm özledim seni hoşgeldin:) deniz ablacım prenses gerçketen süper senin gibi çok güzel olacak belli:)) captanın sevgili karısı ablacım prens nasıl sen nasılsın:) simge abla çok kızmış belli:) herkes nasıl umarım iyisinizdir...

Ben hayatımın en zor ve en belirsiz dönemini yaşıyorum...benim için dualarınızı esirgemeyin lütfen Allah hepimizin yardımcısı olsun... Bu çıkmazlardanda bir an önce çıkabilmeyi diliyorum....

sorunlar yetmiyor ya şimdi de sevdiceğimi tekrar veriyorum denizlere... 4 ay gider derken 6 oldu yakın yol derken uzak...mezuniyetimde yakışıklı denizcimin koluna girip salona "işte benimde sevgilim var yıllarca canıma okudunuz bana hiç inanmadınız bir sevgilim olduğu için" diye içimden geçirerek balo kıyafetimin içinde salınmak vardı.... oda yalan oldu...yine vedalaşamayacağım yine valizini hazırlayamayacağım arkasından suyunu dökemeyeceğim... öpemeyeceğim ellerinden son kez.............yine ve yine....
eh napalım sen sağ ol denizcim demekten başka ne fayda gelir... hiç bir dert keder elem her ne ise, koymuyorda ondan uzak kalmak koyuyor...bunca şeyin içinde birde yokluğun... pruvan neta olsun denizcim ben hep seninim.............

Son düzenleme:
nilüfercim teşekürderim nasılsın?
diddiy hislerini çok iyi anlıyorum cnm ama aslında şuan boşun boşuna hüsnü kuruntu yapıyorsun bana kalırsa..tabi insan yazıyı
ilk okuyunca enerjisi düşüyor..öyle negatif bi tavrı var ki sillyum arkadaşımızın..bende okuyunca hakikaten kızdım..ama eşimden
kuşku duyduğum için değil..kendi güvensizliğini herkese maletmeye çalıştığı için..arkadaşlar allah aşkına moral verelim birbirimize..
hayatta istedikten sonra moralimizi bozacak çok sey var zaten..her birini kafaya takıp hasta mı olalım..biz eşlerimizi mutlu edebildikten sonra niye başka kadınlara ihtiyaç duysunlar..üstelik arada ki bağ hasrette olunca öyle kuvvetli oluyoki..karada ilişki
yaşayan bi çok insandan daha mutlu bi beraberlik yaşadığımı biliyorum..allah nazardan korusun diyorum..geçenlerde durup dururken
burnumdan kan geldi tabi haliyle tedirgin oldum..hastaneye gittim o sırada eşim aradı bende tabi nerdesin diyince söylemek durumunda kaldım..tabi çok efhamlandı..neyse muayane oldum çok şükür bişeyim çıkmadı ama eşim tekrar aradı..bende hemen
iyiym aşkım bişeyim yokmuş diyince bi anda başladı sesi titremeye nasıl ağlıyo anlatamam..öyle kötü oldum ki..sonra aşkım ben sensiz olamam ne olur kendine dikkat et diye yana yakıla derdini döktü resmen..bişey çıkarsa dilekçe yi yazıp gelirim demiş..öyle yani..
şimdi bu adamı nasıl sevmiyim..güvenmeyim de ne yapayım..karada hergün evine gelip duygusallıktan incelikten uzak eline kumandayı alıp iki çift tatlı lafı karısından esirgeyen çok adama şahit oldum..şimdi onlar güvenilir de bizim eşlerimiz değil mi..
allasen üzmeyin kendinizi de onlarıda..en çok ihtiyaç duydukları şey sevgi ve moral..

Allah razı olsun ablacım hisselerime tercüman olduğun için

hatun_kvn teşekkürederim canm..
gost tatlım sıkıntılısınbu ara çok iyi anlıyorum seni..ama uzaktada olsa bileceksin ki kalbi aklı sende olan bi sevdiğin var..kendini
kötü hissedince en güzel anlarınızı düşün..ve daha da güzellerini yaşayacağıı da unutma..o gelince öyle güzel telafi edicek ki
onsuz geçen günlerini unutuvericeksin...allah korusun sevdiklerimizi yeter ki koşup gelir onlar yine kollarımıza..

inşş ablacım inşş...herkes için hayırlısı olsun

nesrin ablacım tam aklımdan seni geçiriyordum ki sen de gelmişsin hoşgelmişsin çok özledim seni çok :)

Son düzenleme:
Kader arkadaslarım, Merhaba nasılsınız görüşmeyeli. Uzun zamandır yazamıyorum sızlere kusuruıma bakmayın olur mu? hersey ust uste gelıyor resmen. esım gemıye gonderelı 2,5 ay oldu. gemıden geldıkten hemen sonra bebek tedavısıne basladık. tup bebek yaptırdık ve kasım ayı sonu ıle negatıfle sonuclandı. gecen ay asılama yaptırdım o da negatıf, bugun asılama yaptırdım 15 gun sonra bellı olacak. bır suru hormon ıgnesı,hapı kullandm ve sımdı de aldıgım kıloları verecegımdıye ugrasıyorum. kayınvalıdem hacdan geldı kayınpederle bırlıkte 1 ay bende kaldılar. onları gonderdım dershane basladı, hafta ıcı dershaneye gıdıpn gelıyorum. dedem ölümden döndü buyuk bır operasyon gecırdı ve cok sukur sımdı saglıklı. Sızler nasılsınız? topiğe birsürü kader arkadaslarımız katılmıs, hepsıne hosgeldın dıyorum. gelebılecegınız en guzel yerdesınız suan. bızlerı ıyı bızler anlarız. karamsarlıga kapılmayın hemen. denızcı esı fedakardır. bızler yeterınce sıkılıyoruz karada. ınanın ıslerı hıc kolay degıl. yazın 2 ay gıttım ben gemıye ve ınanın bıze anlatıklarından daha streslı. kafalarını kollarının arasına alıp cıkıyorlar seferlere. hele sımdı havalar daha da kotu. Evhamlanmak yerıne dua etmelıyız onlara. sagsaglımgıdıp gelsınler dıye.

çok geçmiş olsun ablacım(

Allah hayırlıısyla sana çok güzel bir bebek verecek ablacım bizde fotoğraflarına bakacağız:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…