- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.981
çok güzel yazmışsınız gerçekten de, benim şuan yaşadığım sorunlar biraz da bu yönde, arkadaşlık aşaması cidden zor,tam adını koyamıyoruz birşeylerin, eski mesajlarımla da buradaki hanımların başlarını bol bol şişirdim zaten. umarım herşey hayra varır diyorum, beklediğim adam doğru adamsa eğer değecekse çok uzun süreler beklemeye hazırım, elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum ki Allah sabredenin yanındadır her zaman. kendi açımdan bir problem görmüyorum ama karşılıklı özveri gerekiyor. İnş diyorum hep güzel bakmaya çalışıyorum simge ablacım diyorum buarada ama ben daha öğrenciyim de Bugün mesela ondan haber aldım çok mutlu oldum. İnşallah herkese böyle duygular nasip olur[/QUOTE]
anlıyorum canım neler yaşadığını..benimde zor dönemlerim oldu hatta anlatsam inanmakta güçlük çekersin..başlarda aramızda
şuan ki kadar güçlü bi bağ yoktu..ben çok etkilenmiştim ondan o da benden fakat bi ilişki için sadece bunlar yeterli olmuyo..arada
güven olması için hatırı sayılır bi zaman geçti ve çok şükür şuan yolunda hersey tabi zaman neler getirir belli olmaz inşallah
hayırlısı olur hepimiz hakkında..
anlıyorum canım neler yaşadığını..benimde zor dönemlerim oldu hatta anlatsam inanmakta güçlük çekersin..başlarda aramızda
şuan ki kadar güçlü bi bağ yoktu..ben çok etkilenmiştim ondan o da benden fakat bi ilişki için sadece bunlar yeterli olmuyo..arada
güven olması için hatırı sayılır bi zaman geçti ve çok şükür şuan yolunda hersey tabi zaman neler getirir belli olmaz inşallah
hayırlısı olur hepimiz hakkında..