• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

çok güzel yazmışsınız gerçekten de, benim şuan yaşadığım sorunlar biraz da bu yönde, arkadaşlık aşaması cidden zor,tam adını koyamıyoruz birşeylerin, eski mesajlarımla da buradaki hanımların başlarını bol bol şişirdim zaten. :25: umarım herşey hayra varır diyorum, beklediğim adam doğru adamsa eğer değecekse çok uzun süreler beklemeye hazırım, elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum ki Allah sabredenin yanındadır her zaman. kendi açımdan bir problem görmüyorum ama karşılıklı özveri gerekiyor. İnş diyorum hep güzel bakmaya çalışıyorum simge ablacım diyorum buarada ama ben daha öğrenciyim de :1: Bugün mesela ondan haber aldım çok mutlu oldum. İnşallah herkese böyle duygular nasip olur:16:[/QUOTE]

anlıyorum canım neler yaşadığını..benimde zor dönemlerim oldu hatta anlatsam inanmakta güçlük çekersin..başlarda aramızda
şuan ki kadar güçlü bi bağ yoktu..ben çok etkilenmiştim ondan o da benden fakat bi ilişki için sadece bunlar yeterli olmuyo..arada
güven olması için hatırı sayılır bi zaman geçti ve çok şükür şuan yolunda hersey tabi zaman neler getirir belli olmaz inşallah
hayırlısı olur hepimiz hakkında..

Hoşgeldiniz diyorum ben de burayı ilk keşfettiğimde hanımların muhabbetlerini çok içten bulmuştum, sizin de dediğiniz gibi dışarıdan aile, eş, dost, arkadaş belki de bir dereceye kadar paylaşabiliyor, derdini anlayamayabiliyor, burada ise sıkıntılar hemen hemen benzer nitelikte ve derdinize ortak olunuyor fiziken hiç tanışmamış olsanız bile, ben daha evli değilim arkadaşlık aşamasındayız ama burayı okudukça içim rahatlıyor.

merhaba femalengineer teşekkürederim cnm..bende keşke daha ince keşfetseydim burayı gerçekten benimsedim şimdiden..umarım güzel
dostluklar kazanırız burada..arkadaşlık aşamasında herşey hem çok güzel hemde zor olur..ama sevginden eminsen her engeli aşarsınız..ve arada ki bağlılık karada ilişki yaşayanlara nazaran çok daha güçlü olur..böylede bir güzelliği var yani..en güzel aşk zor olandır derler..ama tabi
bunun için iki tarafında özverili olması gerek..herkesin harcı değil heleki bu devirde insanların birbirine tahammül sınırı çok düşük..o nedenle en
çok ihtiyaç duyduğumuz şey sabır ve pozitif düşünmek.sabrın sonu selamettir diycez artık..sevdiğimize kavuşunca herşey unutuluyor.ben bu duygu herseye değer diyorum..[/
QUOTE]

çok güzel yazmışsınız gerçekten de, benim şuan yaşadığım sorunlar biraz da bu yönde, arkadaşlık aşaması cidden zor,tam adını koyamıyoruz birşeylerin, eski mesajlarımla da buradaki hanımların başlarını bol bol şişirdim zaten. :25: umarım herşey hayra varır diyorum, beklediğim adam doğru adamsa eğer değecekse çok uzun süreler beklemeye hazırım, elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum ki Allah sabredenin yanındadır her zaman. kendi açımdan bir problem görmüyorum ama karşılıklı özveri gerekiyor. İnş diyorum hep güzel bakmaya çalışıyorum simge ablacım diyorum buarada ama ben daha öğrenciyim de :1: Bugün mesela ondan haber aldım çok mutlu oldum. İnşallah herkese böyle duygular nasip olur:16:

çok güzel yazmışsınız gerçekten de, benim şuan yaşadığım sorunlar biraz da bu yönde, arkadaşlık aşaması cidden zor,tam adını koyamıyoruz birşeylerin, eski mesajlarımla da buradaki hanımların başlarını bol bol şişirdim zaten. :25: umarım herşey hayra varır diyorum, beklediğim adam doğru adamsa eğer değecekse çok uzun süreler beklemeye hazırım, elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum ki Allah sabredenin yanındadır her zaman. kendi açımdan bir problem görmüyorum ama karşılıklı özveri gerekiyor. İnş diyorum hep güzel bakmaya çalışıyorum simge ablacım diyorum buarada ama ben daha öğrenciyim de :1: Bugün mesela ondan haber aldım çok mutlu oldum. İnşallah herkese böyle duygular nasip olur:16:

anlıyorum canım neler yaşadığını..benimde zor dönemlerim oldu hatta anlatsam inanmakta güçlük çekersin..başlarda aramızda
şuan ki kadar güçlü bi bağ yoktu..ben çok etkilenmiştim ondan o da benden fakat bi ilişki için sadece bunlar yeterli olmuyo..arada
güven olması için hatırı sayılır bi zaman geçti ve çok şükür şuan yolunda hersey tabi zaman neler getirir belli olmaz inşallah
hayırlısı olur hepimiz hakkında..

İnşallah ablacım ya temennileriniz için çok teşekkür ederim, zamana bırakmak en hayırlısı ama yaşımız da geçiyor :9: :6:

evet canım zaman da önemli..ama insan bazı şeyelrin önüne geçemiyo.kader denilen bi olay var..o yüzden bize düşen önce
kendi hayatımızı düzene sokmak ayaklarımız üzerinde durmak ve ne olursa olsun hayata güçlü devam edebilmek..bi ilişki güzel ve gerçekse devam ediyo zaten..allah bizleri sevdiklerimizden ayırmasın..güzel günler görelim inşallah..en kötü günümüz böyle olsun cnm..

Simgem7137 MUsmutlu yıllar diliyorum iyiki doğmuşsun ve aramıza gelmişsin:)) bende çok memnun oldum:)):29:

gost cnm çok teşekkürederim..bende çok memnunum burada paylaşım içinde olmaktan..gerçekten iyi geliyo bana..bi de 14 şubat bugün insan özel günlerde daha bi hüzünleniyo yanında istiyor sevdiğini.ama napalım kalplerinin bizimle attığını bilmek te güzel..

kızlar nasılsınız uzun bir zamandır yoktum bilgisayarım bozuktu ama artık burdayım özlemişim valla ee ne var ne yok bakıyım???:1:

femalengineer saol tatlım teşekkürler..iyisin diy mi hersey yolundadır umarım..

İyiyim ablacım sağolasın, malum konu dışında herşey yolunda çok şükür. Sizin nasıl bir yaramazlık yoktur umarım??

captaninkarisi
kızlar nasılsınız uzun bir zamandır yoktum bilgisayarım bozuktu ama artık burdayım özlemişim valla ee ne var ne yok bakıyım???

Teşekkürler, hoşgeldiniz o halde, sizler nasılsınız??

Son düzenleme:
İyiyim ablacım sağolasın, malum konu dışında herşey yolunda çok şükür. Sizin nasıl bir yaramazlık yoktur umarım??

captaninkarisi
kızlar nasılsınız uzun bir zamandır yoktum bilgisayarım bozuktu ama artık burdayım özlemişim valla ee ne var ne yok bakıyım???

Teşekkürler, hoşgeldiniz o halde, sizler nasılsınız??

femalengineer iyi olduğuna sevindim cnm..anlıyorum seni tatlım bugün daha bi duygusalsındır sen..bende bugün elele tutuşan çiftler gördüm..bi yandan maşallah dedim bi yandan da özendim..keşke eşim yanımda olabilseydi dedim..sen daha yolun başındasın
bunlarda işin üzüntülü yanları ama karşındaki insan özveriyi hakediyorsa onu yarı yolda bırakma derim..çünkü günü gelicek bütün
hayatını senin önüne serecek..hayatta hersey karşılıklı cnm..insan yaşayarak öğreniyo bunu..

captaininkarısı hoşgeldiniz..çok memnun oldum..ben yeniyim burda şöyle bi baktım da mesajlara siz ev sahibi sayılırsınız sanırım epeydir buradasınız..

femalengineer iyi olduğuna sevindim cnm..anlıyorum seni tatlım bugün daha bi duygusalsındır sen..bende bugün elele tutuşan çiftler gördüm..bi yandan maşallah dedim bi yandan da özendim..keşke eşim yanımda olabilseydi dedim..sen daha yolun başındasın
bunlarda işin üzüntülü yanları ama karşındaki insan özveriyi hakediyorsa onu yarı yolda bırakma derim..çünkü günü gelicek bütün
hayatını senin önüne serecek..hayatta hersey karşılıklı cnm..insan yaşayarak öğreniyo bunu..

İnşallah ablacım bugün Yetkin Dikinciler'in de içinde bulunduğu çok güzel bir tiyatro oyununa günler öncesinden çok zor bilet buldum o da 14 şubatta genelde başka planlar yapılır ya, o günün bileti satılmamış, hem kafam dağılır dedim, hem de uzun zmandır beklediğim bir oyundu, nasıl olsa o gün çift kişilik bir planım olmayacaktı. Neyse evden çıktım gidicem, trafik falan filan derken 8 dakika ile kaçırdım oyunu, kapılar kapanmıştı, görevli ile konuşmam da fayda etmedi. Yani demek istediğim 14 şubatı veya başka bir günü yalnız geçirdiğim için üzülmüyorum, ama kalben yanımda oldugunu hissedememek belki de içimi acıtan, daha tam oturtamadık birşeyleri sanıyorum.. bir de tabii çok sevdiğim oyuncuyu göremedim :14: oyuna apar topar koşturarak giderken hiç çift falan görmedi gözüm ama dönüş yolunda durum değişti:26:
onun dışında okul çok yoğun gidiyor bu ara tezimle ilgili, kurslarla da kalan vaktimi doldurmaya çalışıyorum, inş hayatımda son eğitim öğrenim dönemim olacak.:3: mezuniyetten sonra inş beraber ıslatmak nasip olur:21::21:

Son düzenleme:
İnşallah ablacım bugün Yetkin Dikinciler'in de içinde bulunduğu çok güzel bir tiyatro oyununa günler öncesinden çok zor bilet buldum o da 14 şubatta genelde başka planlar yapılır ya, o günün bileti satılmamış, hem kafam dağılır dedim, hem de uzun zmandır beklediğim bir oyundu, nasıl olsa o gün çift kişilik bir planım olmayacaktı. Neyse evden çıktım gidicem, trafik falan filan derken 8 dakika ile kaçırdım oyunu, kapılar kapanmıştı, görevli ile konuşmam da fayda etmedi. Yani demek istediğim 14 şubatı veya başka bir günü yalnız geçirdiğim için üzülmüyorum, ama kalben yanımda oldugunu hissedememek belki de içimi acıtan, daha tam oturtamadık birşeyleri sanıyorum.. bir de tabii çok sevdiğim oyuncuyu göremedim :14: oyuna apar topar koşturarak giderken hiç çift falan görmedi gözüm ama dönüş yolunda durum değişti:26:
onun dışında okul çok yoğun gidiyor bu ara tezimle ilgili, kurslarla da kalan vaktimi doldurmaya çalışıyorum, inş hayatımda son eğitim öğrenim dönemim olacak.:3: mezuniyetten sonra inş beraber ıslatmak nasip olur:21::21:

ah cnm bugün işlerin pek yaver gitmemiş anlaşılan..üzüldüm tatlım..insan heves edipte son dk plan bozulunca sinir olur gerçekten..işin duygusal boyutuna gelince de..sana çok fazla toz pembe şeyler söyleyip işin sadece güzel kısmını anlatsam belki
hata etmiş olurum ama ben genellemelerede karşı bi insanımda aynı zamanda..denizciyle birliktelik zordur kabul ediyorum fakat
bu tamamen karakterle ilgili bişey..kimisi vardır sabır küpü kimisi de hiç sıkıntıya gelemez mizaç meselesi..sen önce kendini ölçüp tartıcan ne istediğini biliyorsan eğer eğrisiyle doğrusuyla kabullenebiliyorsan elini taşın altına koyucaksın..
onun kalben yanında olupolmadığını sorguluyosun şuan..inan bana başlangıçta bende öyleydim..haftalarca konuşmadığımız oluyordu..bazen bitti gözüyle bakıyordum..sonra bi telefon geliyodu ansızın benim ayaklar yine yerden kesilmiş..:)) hiç kolay olmadı..eşim bana diyor ki sen böyle
sabırlı davranmasaydın biz bugünlere gelemezdik ben seni sadece güzel olduğun için değil vefakar olduğun için de seçtim der..
ama dediğim gibi başlarda böyle değildik..emek olmadan yemek olmuyo bu işler zor...
cnm inşallh atlatırsın sınavları layıkıyla..
hersey gönlünce olur.. çok ta olgun düşüncelerin var doğru kararlar alacağına süphem yok..öpüyorum..;)görüşürüz tatlım

merhabalar! Uzun suredir sizleri burada takip ediyorum.Yazilanlari,duygulari,ozlemleri...Neler yaptiginizi ve hayatinizi nasil devam ettirdiginizi okuyorum denizci esi olarak...Aslinda hepimiz ayni seyleri hissediyoruz ,yasiyoruz ve bu bizi buraya iten tek neden,tabiki kurulan arkadasliklar,dostluklar da isin en guzel yani..Kimimiz daha yeni bu yolda,kimimiz seneleri devirdi ama yasadiklarimiz bir...bende bir kaptan esiyim 3 senedir.Esimle beraber gemiye gidiyorum,yanliz gitmesi gereken zamanlarimizda oldu.Yani yalniz yasamanin nasil oldugunu bilenlerdenim..gemideyim su anda ve oyle bir yerdeyim ki kendimi hic bu kadar caresiz hissetmemistim.Gorduklerimden ve duyduklarimdan dolayi uzuntu icerisindeyim.Bununla nasil basa cikacagimi da bilmiyorum.belki burayi bilenler vardir icinizde.taylandayiz..ancak gelirsen ogrenebilirsin burada yasananlari.kimsenin esine anlatabilecegi bir yer degil burasi,daha dogrusu anlatmak istemeyecektir.burda limana yanasmiyorsunuz,acikta demirleyip yukleme bosaltma yapiliyor ve gemiye kadinlar!(ne demek istedigimi anliyorsunuz) gelmeden posta baslamiyor.Buranin bir kurali diye soylendi bana ya da buna inanmami istediler.geminin arka kisminda toplanip icki muzik tam bir alem havasi ve tum personel orda...kirlangicta bunlari gordugumde dusup bayilicam zannettim,bu insanlar neler yapiyor boyle diye...sonra koridorda sesler kimin ne yaptigini biliyorsunuz yani en acikli kisim da bu..Evli insanlarin neler yaptigini gorunce aklima yalmiz kaldigim ve cektigim uzuntuler geldi ve daha cok kahroldum.kac gundur agliyorum ve durduramiyorum kendimi.Kac gundur dusunuyorum bunlari hak ediyormuyuz diye..Kendimi ayirmiyorum,cunku burdayim ve asiri derecede guven kaybi yasiyorum esime karsi.oyle bir ortamdayim ki engel olamiyorum buna.resmen aci cekiyorum,eslerimizi herseyimizi koruyarak,sakinarak,bircok seyle bas ederek,hasret cekerek, uzuntumuzu belli etmeyerek yasiyoruz.ama bunca yapilan fedakarliklar onlar icin bisey ifade ediyor mu artik bunu bilmiyorum..Belki icinizde yeni mi fark ettin diyenler olacaktir,hicbir zaman bu yanini dusunmemistim,belki de bu kadar gozume sokulmasaydi hersey yine de dusunmeyecektim.burada bunlari gormemis olmayi dilerdim...Hem de cokkk..Cok uzgunum hicbirsey yapamadigim icin,cok uzgunum bunlari size anlattigim icin ama anlatacak ve beni anlicak baska kimsem yok..Kendimi yorulmus, tukenmis hissediyorum ve bu dusunceyle nasil devem edecegimi bilmiyorum.Lutfen uzuntumu giderecek biseyler soyleyin bana lutfen.icimdeki acinin bitmesi icin..lutfen..lutfen..

silyum,arkadaşlar rahat olun..eşim bana daha önce anlatmıştı tayland a özgü bi durum bu yani gemiye kadınların girmesi
zorunluymuş bende ilk duyduğumda çok şasırmıştım burda eşlerimizin elinden gelen bişey yok ordaki liman otoritesinin
ticari hesaplar güdüsüyle dayattığı bi zorunluluk.o da arkadaşlarından duymuş ve bana da şaşırarak anlatmıştı sadece o limana özgü bi durum yani her limanda böyle bi durum olduğu yok zaten yasak..gemiye sıradan bi arkadaşınızı bile alamıyorsunuz
normal şartlarda..eşlerimizi taylanda göndermeyiz bizde..:)
bu arada sillyum memnun oldum demek isterdim ama ne yazık ki okuduklarım karşısında üzüldüm olayı tam olarak anlamadan insanları kendini de başkalarını da huzursuz ettin belkide...ama eşinde çok açıklayıcı davranmamış sana onun da hatası var..fakat gemiye seninle çıkması bile kötü düşünceleri olmadığını gösteriyor bence ona güvenmelisin bana kalırsa..ard niyeti olsa seni niye götürsün yanında..artık biraz olsun rahatlamışsındır umarım...tabi nasıl bi ilişkiniz var bilmiyorum ama eşini karşına alıp konuş böyle durumlarda..
ayrıca sen eşlerini sadece denizciler mi aldatır sanıyorsun..yapıcak olan insan her yerde yapar yeter ki içinde kötülük olsun..namusuna düşkün insanlarda her koşulda sadık kalır..
yazdıklarınızı okuyunca
sizi anlamaya çalıştm fakat ne kadar bencil bir insan olduğunuz sonucuna vardım..burda çocuklarını tek başına büyütmeye
çalışan,hamile belki çeşitli sorunlar yaşayan ama tüm bunlara rağmen eşlerini seven arkasında duran arkadaşlarınızın böylesine
çirkinlikler yazarak morallerini düşürmeye hakkınız varmı acaba..evet denizci eşleri cefakardır..çünkü eşlerini severler güvenirler..
bende karada eşini baldızıyla aldatan karaktersiz insanlar gördüm..adam avukattı ne yani bütün avukatlar eşlerini aldatır diye bi genellememi
yapmam gerekiyor bu durumda..ne kadar da yanlış düşünceler içindesiniz..eşinize güvenemiyorsanız bu sizin sorununuz..bunu öncelikle eşinizle çözmelisiniz..biz buraya sevinçlerimizi dertlerimizi ve daha pek çok şeyi paylaşmaya geldik daha da dertlenmeye değil..böyle bi konuyla insanların kafalarına soru işaretleri sokmaya hiçte hakkınız yok..allahtan bu konuda bilgi sahibiydim ama bu foruma nasıl böyle şeyler yazabildiğinizi düşünerek şaşkınlıkla karşıladım yaklaşımınızı..ama burada bunları görüp morali bozulacak arkadaşlarımda
olucaktır ve bence insanları yaralamaya da hakkınız yok..
arkadaşlar lütfen bu gereksiz moral bozmaya yönelik yazılardan etkilenmeyin..eşinizi sevgilinizi de üzmeyin..onlar ekmek parası
derdinde yeri geldiğinde canları pahasına çıkıyorlar denize ne için kim için..tabi ki bizler için..kolaymı dört duvar arasında aylar geçirmek..bize ihtiyaçları var..köstek değil destek olmalıyız.. gereksiz konular üzerinde takılarak
aklınızı bile yormayın derim..güvenin..güvenin..güveninn.. çünkü güven duymak kadar güzel bi his yok

Merhaba Simge abla nasılsınız bu akşam?

Ben bu Tayland konusunu geçenlerde masada denizci arkadaşların olduğu bir yemekte dinlemiştim ama açıkçası çok ta bir bilgim yoktu, yeteri kadar tecrübe sahibi de değilim dolayısıyla ilk yazan olmak istemedim. Ancak karşındaki insanın yüreğine güvendiğin zaman bunların bir öneminin oldugunu düşünmüyorum, aklından kalbinden kötülük geçecek insan bunu her yerde iştirak eder, kaldı ki limanlarda iş yükünün ne kadar yoğun olduklarını kafasını kaşıyacak vakit bulamadıklarını duydum ben hep herkesten. Dolayısıyla iş karşındaki insana güvende bitiyor.

Son düzenleme:
Merhaba Simge abla nasılsınız bu akşam?

Ben bu Tayland konusunu geçenlerde masada denizci arkadaşların olduğu bir yemekte dinlemiştim ama açıkçası çok ta bir bilgim yoktu, yeteri kadar tecrübe sahibi de değilim dolayısıyla ilk yazan olmak istemedim. Ancak karşındaki insanın yüreğine güvendiğin zaman bunların bir öneminin oldugunu düşünmüyorum, aklından kalbinden kötülük geçecek insan bunu her yerde iştirak eder, kaldı ki limanlarda iş yükünün ne kadar yoğun olduklarını kafasını kaşıyacak vakit bulamadıklarını duydum ben hep herkesten. Dolayısıyla iş karşındaki insana güvende bitiyor.

mrb tatlım iyi akşamlar..teşekkürederim iyiym çok şükür sen nasılsın neler yapıyorsun..?
evet tatlım bende eşimden duyduğumu yazdım ayrıca bir yerlerdede okumuştum..hoş bi konu değil aslında konuşmaktan bile rahatsız oluyorum..ama böyle olumsuzluklar içeren bi yazıya kayıtsız kalamadım..bilen bilemeyen inanan inanmayan olur dedim..
yazdım..kimseninin ilişkisini evliliğini yıpratmayalım yani özellikle çokta sderin bilgi sahibi olmadığımız konularda ahkam kesmekten kaçmak gerek..hiç bir yararıda yok..

İyi olmanıza sevindim Simge abla, ben de iyiyim çok şükür hatta bu akşam cancağızımın haberini aldım, çok daha iyi oldum, çok mutlu oldum. :8::8::8:

sevindim tatlım gözün aydın..insan çocuk gibi seviniyo diymi..sanki sesini ilk kez duyuyormuşçasına için titrer..bu özlem yokmu
her daim diri tutuyo aşkı..

Back