- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.981
Hoşgeldiniz diyorum ben de burayı ilk keşfettiğimde hanımların muhabbetlerini çok içten bulmuştum, sizin de dediğiniz gibi dışarıdan aile, eş, dost, arkadaş belki de bir dereceye kadar paylaşabiliyor, derdini anlayamayabiliyor, burada ise sıkıntılar hemen hemen benzer nitelikte ve derdinize ortak olunuyor fiziken hiç tanışmamış olsanız bile, ben daha evli değilim arkadaşlık aşamasındayız ama burayı okudukça içim rahatlıyor.
merhaba femalengineer teşekkürederim cnm..bende keşke daha ince keşfetseydim burayı gerçekten benimsedim şimdiden..umarım güzel
dostluklar kazanırız burada..arkadaşlık aşamasında herşey hem çok güzel hemde zor olur..ama sevginden eminsen her engeli aşarsınız..ve arada ki bağlılık karada ilişki yaşayanlara nazaran çok daha güçlü olur..böylede bir güzelliği var yani..en güzel aşk zor olandır derler..ama tabi
bunun için iki tarafında özverili olması gerek..herkesin harcı değil heleki bu devirde insanların birbirine tahammül sınırı çok düşük..o nedenle en
çok ihtiyaç duyduğumuz şey sabır ve pozitif düşünmek.sabrın sonu selamettir diycez artık..sevdiğimize kavuşunca herşey unutuluyor.ben bu duygu herseye değer diyorum..[/QUOTE]
çok güzel yazmışsınız gerçekten de, benim şuan yaşadığım sorunlar biraz da bu yönde, arkadaşlık aşaması cidden zor,tam adını koyamıyoruz birşeylerin, eski mesajlarımla da buradaki hanımların başlarını bol bol şişirdim zaten.umarım herşey hayra varır diyorum, beklediğim adam doğru adamsa eğer değecekse çok uzun süreler beklemeye hazırım, elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum ki Allah sabredenin yanındadır her zaman. kendi açımdan bir problem görmüyorum ama karşılıklı özveri gerekiyor. İnş diyorum hep güzel bakmaya çalışıyorum simge ablacım diyorum buarada ama ben daha öğrenciyim de Bugün mesela ondan haber aldım çok mutlu oldum. İnşallah herkese böyle duygular nasip olur
çok güzel yazmışsınız gerçekten de, benim şuan yaşadığım sorunlar biraz da bu yönde, arkadaşlık aşaması cidden zor,tam adını koyamıyoruz birşeylerin, eski mesajlarımla da buradaki hanımların başlarını bol bol şişirdim zaten.umarım herşey hayra varır diyorum, beklediğim adam doğru adamsa eğer değecekse çok uzun süreler beklemeye hazırım, elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum ki Allah sabredenin yanındadır her zaman. kendi açımdan bir problem görmüyorum ama karşılıklı özveri gerekiyor. İnş diyorum hep güzel bakmaya çalışıyorum simge ablacım diyorum buarada ama ben daha öğrenciyim de Bugün mesela ondan haber aldım çok mutlu oldum. İnşallah herkese böyle duygular nasip olur
anlıyorum canım neler yaşadığını..benimde zor dönemlerim oldu hatta anlatsam inanmakta güçlük çekersin..başlarda aramızda
şuan ki kadar güçlü bi bağ yoktu..ben çok etkilenmiştim ondan o da benden fakat bi ilişki için sadece bunlar yeterli olmuyo..arada
güven olması için hatırı sayılır bi zaman geçti ve çok şükür şuan yolunda hersey tabi zaman neler getirir belli olmaz inşallah
hayırlısı olur hepimiz hakkında..
İnşallah ablacım ya temennileriniz için çok teşekkür ederim, zamana bırakmak en hayırlısı ama yaşımız da geçiyor
evet canım zaman da önemli..ama insan bazı şeyelrin önüne geçemiyo.kader denilen bi olay var..o yüzden bize düşen önce
kendi hayatımızı düzene sokmak ayaklarımız üzerinde durmak ve ne olursa olsun hayata güçlü devam edebilmek..bi ilişki güzel ve gerçekse devam ediyo zaten..allah bizleri sevdiklerimizden ayırmasın..güzel günler görelim inşallah..en kötü günümüz böyle olsun cnm..
Simgem7137 MUsmutlu yıllar diliyorum iyiki doğmuşsun ve aramıza gelmişsin:)) bende çok memnun oldum:))
Mutlu yıllar Simge ablacım
femalengineer saol tatlım teşekkürler..iyisin diy mi hersey yolundadır umarım..
İyiyim ablacım sağolasın, malum konu dışında herşey yolunda çok şükür. Sizin nasıl bir yaramazlık yoktur umarım??
captaninkarisi
kızlar nasılsınız uzun bir zamandır yoktum bilgisayarım bozuktu ama artık burdayım özlemişim valla ee ne var ne yok bakıyım???
Teşekkürler, hoşgeldiniz o halde, sizler nasılsınız??
femalengineer iyi olduğuna sevindim cnm..anlıyorum seni tatlım bugün daha bi duygusalsındır sen..bende bugün elele tutuşan çiftler gördüm..bi yandan maşallah dedim bi yandan da özendim..keşke eşim yanımda olabilseydi dedim..sen daha yolun başındasın
bunlarda işin üzüntülü yanları ama karşındaki insan özveriyi hakediyorsa onu yarı yolda bırakma derim..çünkü günü gelicek bütün
hayatını senin önüne serecek..hayatta hersey karşılıklı cnm..insan yaşayarak öğreniyo bunu..
İnşallah ablacım bugün Yetkin Dikinciler'in de içinde bulunduğu çok güzel bir tiyatro oyununa günler öncesinden çok zor bilet buldum o da 14 şubatta genelde başka planlar yapılır ya, o günün bileti satılmamış, hem kafam dağılır dedim, hem de uzun zmandır beklediğim bir oyundu, nasıl olsa o gün çift kişilik bir planım olmayacaktı. Neyse evden çıktım gidicem, trafik falan filan derken 8 dakika ile kaçırdım oyunu, kapılar kapanmıştı, görevli ile konuşmam da fayda etmedi. Yani demek istediğim 14 şubatı veya başka bir günü yalnız geçirdiğim için üzülmüyorum, ama kalben yanımda oldugunu hissedememek belki de içimi acıtan, daha tam oturtamadık birşeyleri sanıyorum.. bir de tabii çok sevdiğim oyuncuyu göremedimoyuna apar topar koşturarak giderken hiç çift falan görmedi gözüm ama dönüş yolunda durum değişti:26:
onun dışında okul çok yoğun gidiyor bu ara tezimle ilgili, kurslarla da kalan vaktimi doldurmaya çalışıyorum, inş hayatımda son eğitim öğrenim dönemim olacak.mezuniyetten sonra inş beraber ıslatmak nasip olur
Merhaba Simge abla nasılsınız bu akşam?
Ben bu Tayland konusunu geçenlerde masada denizci arkadaşların olduğu bir yemekte dinlemiştim ama açıkçası çok ta bir bilgim yoktu, yeteri kadar tecrübe sahibi de değilim dolayısıyla ilk yazan olmak istemedim. Ancak karşındaki insanın yüreğine güvendiğin zaman bunların bir öneminin oldugunu düşünmüyorum, aklından kalbinden kötülük geçecek insan bunu her yerde iştirak eder, kaldı ki limanlarda iş yükünün ne kadar yoğun olduklarını kafasını kaşıyacak vakit bulamadıklarını duydum ben hep herkesten. Dolayısıyla iş karşındaki insana güvende bitiyor.
İyi olmanıza sevindim Simge abla, ben de iyiyim çok şükür hatta bu akşam cancağızımın haberini aldım, çok daha iyi oldum, çok mutlu oldum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?