öncelikle hoşgeldin aramıza
allah kavuştursun sağlıkla hayırlısıyla inşallah
ilk 25 gün enkaz gibi olur insan
1 ayı geçince sanki azda olsa ferah nefes alıp olsun işte 1 ayı geçti diyip teselli olabilir belkide
ne tür gemide eşin ve ne kadar kalacak bellimi
benim eşim tankerlerde çalışıyor kontratlar kısa diye ama 3 ayı geçti izinde ama eli kulağında evraklar hazır olunca her an gidebilir
teşekkürederim denizcim..çok memnun oldum..izmirde son sınıftayken tanışmıştık eşimle..2.5 yıl arkadaşlık yaptıktan
sonra nişanlandık bi kaç ay sonrada nikah kıydık rahat görüşebilmek için biliosun türk toplumu bizde o karadayken
ayrı durmak istemiyoruz nikahlanalım da derdimiz olmasın dedi..yaza da düğünüm olucak allahın izniyle
inşallah..nikahım olalı 3 ay oluyo ve işte 27 gün önce çıktı gemiye 2.5 ay kaldı gelmesine..yazın düğün olacağı için 3,5 ay kontrat atıyo..tabi şu dönemde ona olan ihtiyacım çok daha derin boyutlarda..ilk gemiye
gönderişim değil ama her seferinde ilkmiş gibi geliyo..ben biraz fazla duygusalım sanırım..bugün doğumgünüm benim..
dün gece eşim 00:01 de aradı uydu telefonundan kutladı öyle mutlu oldum ki..bulunduğu gemi
avrupada seyir halinde..o da tankerlerde çalışıyor senin eşin gibi..telefonu çekiyor genellikle ama dün çekmemiş uydu telefonundan aradı..önce üzülmüştüm konuşamıycaz diye ama arayınca çocuk gibi sevindim..yanımda olmasa da sevgisini bağlılığını hissetmek anlatılmaz bi duygu..yeri geliyo uzun zaman konuşamadığımız oluyo tabi beklemekten ve dua etmekten
başka çare kalmıyo..allah onları korusun..
umarım eşin de hayırlısıyla gider ve sağsağlim döner yuvanıza..