- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.041
nilüfercim teşekürderim nasılsın?
diddiy hislerini çok iyi anlıyorum cnm ama aslında şuan boşun boşuna hüsnü kuruntu yapıyorsun bana kalırsa..tabi insan yazıyı
ilk okuyunca enerjisi düşüyor..öyle negatif bi tavrı var ki sillyum arkadaşımızın..bende okuyunca hakikaten kızdım..ama eşimden
kuşku duyduğum için değil..kendi güvensizliğini herkese maletmeye çalıştığı için..arkadaşlar allah aşkına moral verelim birbirimize..
hayatta istedikten sonra moralimizi bozacak çok sey var zaten..her birini kafaya takıp hasta mı olalım..biz eşlerimizi mutlu edebildikten sonra niye başka kadınlara ihtiyaç duysunlar..üstelik arada ki bağ hasrette olunca öyle kuvvetli oluyoki..karada ilişki
yaşayan bi çok insandan daha mutlu bi beraberlik yaşadığımı biliyorum..allah nazardan korusun diyorum..geçenlerde durup dururken
burnumdan kan geldi tabi haliyle tedirgin oldum..hastaneye gittim o sırada eşim aradı bende tabi nerdesin diyince söylemek durumunda kaldım..tabi çok efhamlandı..neyse muayane oldum çok şükür bişeyim çıkmadı ama eşim tekrar aradı..bende hemen
iyiym aşkım bişeyim yokmuş diyince bi anda başladı sesi titremeye nasıl ağlıyo anlatamam..öyle kötü oldum ki..sonra aşkım ben sensiz olamam ne olur kendine dikkat et diye yana yakıla derdini döktü resmen..bişey çıkarsa dilekçe yi yazıp gelirim demiş..öyle yani..
şimdi bu adamı nasıl sevmiyim..güvenmeyim de ne yapayım..karada hergün evine gelip duygusallıktan incelikten uzak eline kumandayı alıp iki çift tatlı lafı karısından esirgeyen çok adama şahit oldum..şimdi onlar güvenilir de bizim eşlerimiz değil mi..
allasen üzmeyin kendinizi de onlarıda..en çok ihtiyaç duydukları şey sevgi ve moral..
süpper yazmışsın, allah nazarlardan sakınsın ben de ilişkime o gözle bakıyorum.
ancak zaten zor dönemlerden gecerken negatif seyler duymak sinirlerimi bozuyor.
Acıkcası yansıtmıyor da değilim sevgilime. Ondan destek görmek, ondan güzel seyler duymak adına soruyorum bunları duydum diye, bu sefer ters tepiyor ;(
neyse ben gecen hafta beraberdim 3 günlük süper bi izmir tatili yaptık :) şimdi yeni gitmiş gibi bi hüzün var üstümde;( oysa 7 ay oldu ayrılığımız..