• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

nilüfercim teşekürderim nasılsın?
diddiy hislerini çok iyi anlıyorum cnm ama aslında şuan boşun boşuna hüsnü kuruntu yapıyorsun bana kalırsa..tabi insan yazıyı
ilk okuyunca enerjisi düşüyor..öyle negatif bi tavrı var ki sillyum arkadaşımızın..bende okuyunca hakikaten kızdım..ama eşimden
kuşku duyduğum için değil..kendi güvensizliğini herkese maletmeye çalıştığı için..arkadaşlar allah aşkına moral verelim birbirimize..
hayatta istedikten sonra moralimizi bozacak çok sey var zaten..her birini kafaya takıp hasta mı olalım..biz eşlerimizi mutlu edebildikten sonra niye başka kadınlara ihtiyaç duysunlar..üstelik arada ki bağ hasrette olunca öyle kuvvetli oluyoki..karada ilişki
yaşayan bi çok insandan daha mutlu bi beraberlik yaşadığımı biliyorum..allah nazardan korusun diyorum..geçenlerde durup dururken
burnumdan kan geldi tabi haliyle tedirgin oldum..hastaneye gittim o sırada eşim aradı bende tabi nerdesin diyince söylemek durumunda kaldım..tabi çok efhamlandı..neyse muayane oldum çok şükür bişeyim çıkmadı ama eşim tekrar aradı..bende hemen
iyiym aşkım bişeyim yokmuş diyince bi anda başladı sesi titremeye nasıl ağlıyo anlatamam..öyle kötü oldum ki..sonra aşkım ben sensiz olamam ne olur kendine dikkat et diye yana yakıla derdini döktü resmen..bişey çıkarsa dilekçe yi yazıp gelirim demiş..öyle yani..
şimdi bu adamı nasıl sevmiyim..güvenmeyim de ne yapayım..karada hergün evine gelip duygusallıktan incelikten uzak eline kumandayı alıp iki çift tatlı lafı karısından esirgeyen çok adama şahit oldum..şimdi onlar güvenilir de bizim eşlerimiz değil mi..
allasen üzmeyin kendinizi de onlarıda..en çok ihtiyaç duydukları şey sevgi ve moral..

süpper yazmışsın, allah nazarlardan sakınsın ben de ilişkime o gözle bakıyorum.
ancak zaten zor dönemlerden gecerken negatif seyler duymak sinirlerimi bozuyor.
Acıkcası yansıtmıyor da değilim sevgilime. Ondan destek görmek, ondan güzel seyler duymak adına soruyorum bunları duydum diye, bu sefer ters tepiyor ;(
neyse ben gecen hafta beraberdim 3 günlük süper bi izmir tatili yaptık :) şimdi yeni gitmiş gibi bi hüzün var üstümde;( oysa 7 ay oldu ayrılığımız..

Evet hâklisin esimin bana buraya gelmeden oncebunlari söylemesi gerekirdi ki buraya gelineceği 10 gun önceden belliydi .soylediginegore gelince öğrenmemin daha doğru olacaginiduşundu.dahaonce buraya gelmemiş olduğundan bu kadar olabileceğini tahmin etmedi.esimle konuşuyorum tabiki bu konuyu ayni sizin söylediklerinizin yani eslerini aldatan sadece denizcilerin olmadigini genelleme yapmamam gerektiğini söylemişti bana. sizi de anlıyorum simdi, bende sizin yerinizde olsam ve biri bunlari yazsa karsimdakinin ne hissederek yazdigini düşünmeden ayni seyleri yazardım. bensadece beni de anlamanizi bekledim yargılamadan once. insanlarinduygularini bu kadar bencilce diye ifade etmeden once.ben de bir denizci esiyim,esinicok seven ve onun için herseye katlanan bikadinim.onunla beraber kalabilmek için gemide yasiyorumaylardir .gemide eslerinizin cektigi her sikintiyi bende çekiyorum burda.bundan hiçbir zaman da sikayetciolmadım.olmam da! Burada olup bunlari görmemin hosbisey mi olduğunu saniyorsunuz,bencillikbunlari sizlerle paylaşmam mi! Beni hangi mantıkla böyle çirkinlikler yaziyosunuz diye itham ediyosunuz.sankiyasanmamisgibi.aramizdaki fark ne biliyomusunuz.Siz sadece okuyorsunuz ama ben bu sizin tabirinizle çirkinlikleri yasiyorum istemesem de. Peki benim durumumun,moraliminnasil olduğu hakkında bir fikriniz var mi! Ama ne desem ne yapsam bu sabit fikirli düşüncenizi değiştirmeyecek. iste biz kadinlarböyleyiz.hickimse esinin onu aldattigini kabul edemez daha doğrusu etmez.Gozumuzle görmedikten sonra inanmayiz.Bence asil bencillikbunlari görmezden gelmeniz.Bu forumun iyi ya da kotu herseyinpaylasildigi bir yer olarak,denizci eslerinin sigindigi bir liman olarak goruyordum.Anliyorum ki gerçekler buraya goredeğil yani herseyi paylaşmıyorsunuz bunu siz söylediniz ben bunlari biliyordum diye.bunlari ben paylastim diye simdi beni suclayamazsiniz. kusura bakmayin böyle ortamlara haliyle alisik değilim..1 aydirortalikta ellerinde odalarinanahtarlariyla tamamen uygunsuz kiyafetlerle dolasan kadinlar görmeye alisikdeğilim..neden kendinizi bir de benim yerime koymayi denemiyorsunuz.cunku kendi tarafınızdan bakmak daha guclu ve yargilayici yapıyor. Bu da sizi daha biozelkadin! yapıyor.yazdiklarimin da gereksiz moral bozmaya yönelik olduğunu dusunuyorsanizyaniliyorsunuz.Bunlar tamamen gerçekler ve ayricaherseyipaylastigimi da düşünmeyin,gerisini de esleriniz size anlatacaktır…
Daha da dertlenmemek adina gerçekleri gozardi edecekseniz ve doğru biseyyaptiginizidusunuyosanizbuyrun devam edin…

selam, acıkcası hk kötü birsey yazmadım. hatta dün bi arkadasıma anlattım ve dedim acaba ben olsam yapar mıydım, yazar mıydım diye. yaşadığın psikolojide olmadığım için bilemiorum ama yazmazdım dedim. çünkü sevgilim su an denizin ortasında, tayland'a da hiç gitmiyor. buna ragmen içlendim ona durup dururken. senin yaptıgın insanların gözünü acmak değil, esseğin aklına karpuz kabugu sokmak. ne öneriyorsun peki şimdi ne yapalım arkadasım? tamam tesekkurler bizi bilgilendirdin aydınlandık, şimdi ne yapalım? nasıl kontrol edlim adam taylanda giderse işi gücü, bebeğimizi bırakıp gemiye mi koşalım nolur beni aldatma diye. aldatırsa da dünyanın sonu değil. sana tavsiyem git çalış kendi paranı kazan, kocan yalnız da idare eder hem sen güvenmeyi öğrenirsin, hem de kocan bir gün olur da aldatırsa ortada işsiz kalmazsın ok.

süpper yazmışsın, allah nazarlardan sakınsın ben de ilişkime o gözle bakıyorum.
ancak zaten zor dönemlerden gecerken negatif seyler duymak sinirlerimi bozuyor.
Acıkcası yansıtmıyor da değilim sevgilime. Ondan destek görmek, ondan güzel seyler duymak adına soruyorum bunları duydum diye, bu sefer ters tepiyor ;(
neyse ben gecen hafta beraberdim 3 günlük süper bi izmir tatili yaptık :) şimdi yeni gitmiş gibi bi hüzün var üstümde;( oysa 7 ay oldu ayrılığımız..

evt canım biliyorum insan zor dönemlerden geçerken iyi kötü herşeyden etkilenir..daha çokta olumsuz durumlara yönelme eğiliminde
olur..senin yaşadığına benzer şeyler bende yaşadım..güven kolay kolay kazanılan bi duygu değil..ancak yaşayarak öğrendim ki
hersey insanların kolayca ahkam kestikleri gibi değil..bende eşimle evlenmeden önce soru işaretleriyle doluydum yalan değil..ama
zamanla onun çevremde tanıdığım insanlardan daha güvenilir ve düzgün bi insan olduğunu anladım..ve evlenme kararı aldık
cnm keşke sevdiğine yansıtmasaydın durumu..anlıyorum seni duramadın ve bi açıklama bekledin sana da hak veriyorum..fakat sevgilin de incinmiş sonuç olarak..bende eşinize yansıtmayın diye bunu kastedmiştim..çok zor şartlarda çalışıp sana özlem çekip birde huzur bulmak için seni aradığında senin böyle
bi durumda onu zan altına sokman üzmüş onu..ve tabi masum olduğu içinde böyle suçlamalar onu yaralamış ve tepki göstermiş anlaşılan..biliyorum insan çok sevince kıskanıyor..bende eşimi kıskanırım..mutluluğumun bozulmasını istemediğim kaybetme korkusu yaşadığım olmuştur..bunlar gayet normal şeyler..zaten olmazsa da olmaz.. tabi dozunda olduğu takdirde.
cnm tabi en iyisine sen karar vericeksin ama bundan sonra ki konuşmalarında ılımlı ol ..uzaklık varsa arada küslük iyi değildir..gönlünü al sevdiğinin..zaten öyle yapınca o da sana duymak istediklerini söyleyecek kendiliğinden..emin ol..;)

İyiyim ablacım sağol.. evettt aştım 100 mesajı, inş kısa zamanda sizi de katarız kervana.. :9:ne güzel ne güzel kolay gelsin bizim yerimize de yapın valla:8: Ben de bugün evdeydim. Ben de sabahları 40-45 dk falan yürüyorum hızlı tempoda, çok faydası oluyor:8:

inş ececim..bende fırsat buldukça yürüyorum ama kilo kaybı yaşamak istemediğim için egzersiz yapıyorum..yürüyüş zayıflatıyo ama egzersiz kilo verdirmeden sıkılaştırıyo..kendimizi salmayalım diymi daha genciz..:)

evet haklısın simge abla aynı duurmlar olabiliyormuş...hayırlısı bekleyceğiz...

birde eşiyle denize çıkan başka arkadaş yok mu burada çok birazda eşlerimizin fedakarlıklarından ve zor koşullardan bahsetsinlerde şu uçkuru düşük muhabbet son bulsa...

öpüyorum sizi

Biliyorum siz de hâklisiniz..belki de bunlari böyle söylememem gerekirdi. kimsenin gunahini da almak istemiyorum ama gemide kalanlar bilir burasi aileniz gibi olur,cunku cok uzun sure beraber yasiyorsunuzdur.herkesi olmasa da birçoğunu taniyorsunuz,kimisi gittiği yerleri anlatir,kimisi sürekli ailesinden esinden,çocuğundan bahseder,fotograflarini gösterir cok ozlediginden bahseder.bunlari görünce insan en azindan ben mutlu oluyordum.ne güzel aklindan bir an olsun cikarmiyor diye..size değil kocama değil kizginligim,ofkem,hayal kirikliligim aslindaa burdaki beraber yasadigimiz denizcilere…o kadar emindim ki tanidiklarimdan ya da tanidigimi zannettiklerimden.en ufak bir ayrinti bile beni bunlari yazmam için tetikledi.daha fazla üzmemek için yazmicam.aslinda size bunu yapmamam gerekiyodu ama yaptım.her firsatta esini savunan ben bile kendimi tanıyamaz hale geldim.dengem altüst oldu.inanin ben böyle bir insan değilim.sizi samimi bir sekilde soyluyorum inanin takdir ettim.hicbir sekilde inandiginiz seyden vazgeçmiyorsunuz.ben de burdaki karaktersiz insanlar yüzünden bunun bedelini esime odetmeye kalktim.biliyorum ki onu cok seviyorum,onsuz bir hayat geçirmek istemiyorum.haklisiniz bencilce davrandım belki de öfkemden.buradaki denizcileri de suçlayamam herkesin secimi yaptiklari,o kadar cok ben de içlendim ki gozumun onunde yasamalarindan beni de anlayabileceğinizi düşünüyorum kadin olarak.gozumun onunden hic gitmiyor içlerinden bazilarinin bana gösterdiği esiyle çocuğunun fotografi.dedim ya eslerinize değil,size hic değil yazdiklarim.
Güvenseydin böyle olmazdi diyenler var.biliyorum bu duyguyu bir an kaybettiğinizi duşunun yasadiklarinizdan.anlayin beni hic de kolay değil bu durumda.cok yiprattim kendimi,kocami,sizleri bunun telafisi olmayacagini da biliyorum. Ama gerçekten cok uzgunum,eslerini seven ve güvenen herkesten ozur diliyorum.bir zayiflik ani miydi ya da öfke nobetimiydi bilmiyorum.hamile olanlardan,cocuklarini tek basina büyütmek zorunda olan hanimlardan ozur diliyorum.foruma tekrar gelip biseyler yazmaya artik yuzum yok.umarim kimse esini,sevdiğini üzmemiştir benim yüzümden..size, eslerinize allah selamet versin..hoscakalin..

sillyum kimsenin seni bu topikte istememe gibi bi durumu yok..senle bi sorunumuzda yok..sana gerçekten kızdım çünkü
ne söylesem düşüncelerinden vazgeçmeye niyetin yok gibiydi..cnm bak bizim hayatımızda da hersey dört dörtlük değil ki
illa ki sıkıntılarımız oluyo..ama önemli olan hem mantığımızı hem duygularımızı ortaya koyarak bunları aşabilmeyi bilmek..
herseyin en kötü yanını düşünüp ani kararlar almak hem evliliğimizi hemde psikolojimizi yıpratır..e bunun bize getirisi var mı..
elbette ki hayatta hiçbirşeyin garantisi yok..ama risk alamayacaksak evlenmeseydik ozaman bütün bi hayatımızı yalnız geçirseydik
böylesi daha mı iyi olurdu..dinleyip dinlememek sana kalmış ama eşinin gönlünü al..belli etmese de yaralandığını düşünüyorum onunda..anlattıkların bana eşinin ihanet edebileceği bi karakterden öte..gerçekten güven duyabilceğin bi insan olduğunu düşündürdü..kıymetini bil..topiye de herzaman gelebilirsin..yeter ki burda tek olmadığını yazdıklarınla herkesin hayatını dolaylı
olarakta etkileme ihtimalinin olduğunu düşün..

evet haklısın simge abla aynı duurmlar olabiliyormuş...hayırlısı bekleyceğiz...

birde eşiyle denize çıkan başka arkadaş yok mu burada çok birazda eşlerimizin fedakarlıklarından ve zor koşullardan bahsetsinlerde şu uçkuru düşük muhabbet son bulsa...

öpüyorum sizi

evet canım yüreğini ferah tut..her işte bi hayır vardır cnm..diğer mevzuyu da sillyum arkadaşımızla tatlıya bağladık zannediyorum..

Herkese iyi akşamlarr:3: Nasılsınız hanımlarr??
Bugün bahardan kalma bir gün vardı İstanbulda, çok güzeldi ama şimdi gene gayet soğuk :30:
Benim bugün eski okulumdan kız arkadaşlarım geldiler oturmaya, ağır misafirlerim vardı yani:))) :9:kekler, börekler, kısırlar, salatalar, tatlılar.. zor sıyrıldım aralarından :26: kendi adıma çok güzel, çok moral dolu bir gündü. Sizlerin nasıl geçti gününüz? herşey tatlıya bağlanmış sanırım buarada, çokk sevindim :39:

tatlım ne güzel senin adına sevindim bol bol eskileri yadetmişinizdir,seninkinin kulağıda epey bi çınlamıştır zannediyorum..kekler börekler dedin de canım çekti..:)oh..afiyet olsun..

Teşekkür ediyorum simge ablacım, siz nasılsınız? neler yaptınız? Buyrun gelin tabiiki :)) ne zaman isterseniz, beklerim :34:
valla çok güzel oldu, eskilerdi, yenilerdi derken.. e tabii azıcık çınlattık:1:

Son düzenleme:
davetin için saol canm inşallah biraraya geliriz uygun zamanlarda..cnm iyiym bende işte..bugün beyaz eşyalara ve mobilyalara baktım..benim 4 ay önce nikahım olmuştu cnm..eşim gemiden indikten sonra ani bi kararla nikahlandık..çünkü rahat görüşmek istedik malum türk toplumu aileler arasında pürüz olmasın istedik..normalde yazın nikahlanırız diyorduk ama karada da ayrı yerlerde olmak koyuyo insana bizde çözümü böyle bulduk..3 ay karadaydı epey zaman geçirdikten sonra çıktı gemiye yeniden..yani henüz düğünüm olmadı..allah nasip ederse yaza doğru düğünüm olacak..bu arada eşim istanbullu olduğu için istanbulda düğünüm olucak seni de beklerim ne güzel olur..işte koşuşturmalarım başladı o nedenle..tabi bunlar tatlı telaşlar..eşyalarımı kendim seçmek zorundayım o yüzden biraz zor oluyo..o da beyensin istiyorum ama gemide.. o herseyi sana bırakıyorum senin zevkine güveniyorum diyor..bakalım anlımın akıyla çıksam çok ferahlıycam..

davetin için saol canm inşallah biraraya geliriz uygun zamanlarda..cnm iyiym bende işte..bugün beyaz eşyalara ve mobilyalara baktım..benim 4 ay önce nikahım olmuştu cnm..eşim gemiden indikten sonra ani bi kararla nikahlandık..çünkü rahat görüşmek istedik malum türk toplumu aileler arasında pürüz olmasın istedik..normalde yazın nikahlanırız diyorduk ama karada da ayrı yerlerde olmak koyuyo insana bizde çözümü böyle bulduk..3 ay karadaydı epey zaman geçirdikten sonra çıktı gemiye yeniden..yani henüz düğünüm olmadı..allah nasip ederse yaza doğru düğünüm olacak..bu arada eşim istanbullu olduğu için istanbulda düğünüm olucak seni de beklerim ne güzel olur..işte koşuşturmalarım başladı o nedenle..tabi bunlar tatlı telaşlar..eşyalarımı kendim seçmek zorundayım o yüzden biraz zor oluyo..o da beyensin istiyorum ama gemide.. o herseyi sana bırakıyorum senin zevkine güveniyorum diyor..bakalım anlımın akıyla çıksam çok ferahlıycam..

Simge ablacım bunlar gerçekten çok güzel telaşlar, mesajınızı okurken inanın 32 diş gülümsemeden kendimi alamadım. Hayatta nedensiz hiçbirşey yok ve her olay hayrıyla geliyor, belki şimdi kötü olarak nitelendirebileceğimiz bir durum ileride güzel olaylara vesile olacak, biz bunu farkında olmadan yaşıyoruz ve ilerisinde seviniyoruz, tıpkı sizin nikah durumunuz gibi herşey mutlulukla sonuçlanır inşallah. :16: İnsan birşeyi kafasına koyunca olmayacak diye birşey yok, aileniz yardımcı olur mutlaka, deneyim çok önemli, her ne kadar çok anlamasam da ben de yardımcı olmak isterim size yardımcı olabileceğim bir konu varsa. Ama ben burada yorumlarınızdan dolayı size kendimi çok yakın buluyorum, bu işleri halledebileceğinize dair de sizde o gücü o enerjiyi hissediyorum. Hallolur kısa zamanda, herşey, daha çok var hem:34: maaşallah diyorum.:nazar::nazar:Ne güzel, kendi başıma gelmiş gibi sevindim inanın. Ayrıca İstanbulda olmasına da çok ama çok sevindim, tabiiki de kısmetse gelmeyi çok ama çok isterim:16::16::16: kız tarafı mı olucam erkek tarafımı ama:9::9:

Son düzenleme:
Simge ablacım bunlar gerçekten çok güzel telaşlar, mesajınızı okurken inanın 32 diş gülümsemeden kendimi alamadım. Hayatta nedensiz hiçbirşey yok ve her olay hayrıyla geliyor, belki şimdi kötü olarak nitelendirebileceğimiz bir durum ileride güzel olaylara vesile olacak, biz bunu farkında olmadan yaşıyoruz ve ilerisinde seviniyoruz, tıpkı sizin nikah durumunuz gibi herşey mutlulukla sonuçlanır inşallah. :16: İnsan birşeyi kafasına koyunca olmayacak diye birşey yok, aileniz yardımcı olur mutlaka, deneyim çok önemli, her ne kadar çok anlamasam da ben de yardımcı olmak isterim size yardımcı olabileceğim bir konu varsa. Ama ben burada yorumlarınızdan dolayı size kendimi çok yakın buluyorum, bu işleri halledebileceğinize dair de sizde o gücü o enerjiyi hissediyorum. Hallolur kısa zamanda, herşey, daha çok var hem:34: maaşallah diyorum.:nazar::nazar:Ne güzel, kendi başıma gelmiş gibi sevindim inanın. Ayrıca İstanbulda olmasına da çok ama çok sevindim, tabiiki de kısmetse gelmeyi çok ama çok isterim:16::16::16: kız tarafı mı olucam erkek tarafımı ama:9::9:

çok teşekkürederim cnm ya tüm iyi dileklerin için saol..bende sana kendimi çok yakın hissediyorum..kalpten kalbe yol gidermiş..evet
canım bende her işte bi hayır vardır diyorum hele ki son yaşadıklarımdan sonra..yani aslında sıkıntılı zamanlarım oldu ama eşimle
elele vererek atlattık herseyi..hala aklıma geldikçe bugünlere nasıl geldiğimize şaşıyorum..öğrendiğim bişey varsa allah sabredenlerle beraber inan..ailemin desteğine çok güveniyorum zaten canım zamanda var ama ben yavaş yavaş başlayayım diyorum
hazırlıklara ..çünkü son ana bırakıp sıkışmak istemiyorum..allah nasip ederse benden sonra sıra sana gelsin diyorum..:))
buarada manevi olarak kız tarafısın tabi ki de..;)

çok teşekkürederim cnm ya tüm iyi dileklerin için saol..bende sana kendimi çok yakın hissediyorum..kalpten kalbe yol gidermiş..evet
canım bende her işte bi hayır vardır diyorum hele ki son yaşadıklarımdan sonra..yani aslında sıkıntılı zamanlarım oldu ama eşimle
elele vererek atlattık herseyi..hala aklıma geldikçe bugünlere nasıl geldiğimize şaşıyorum..öğrendiğim bişey varsa allah sabredenlerle beraber inan..ailemin desteğine çok güveniyorum zaten canım zamanda var ama ben yavaş yavaş başlayayım diyorum
hazırlıklara ..çünkü son ana bırakıp sıkışmak istemiyorum..allah nasip ederse benden sonra sıra sana gelsin diyorum..:))
buarada manevi olarak kız tarafısın tabi ki de..;)

Ablacım rica ederim ne demek, aynen dediğiniz gibi ablacım özellikle bir süredir geçtiğimiz yazdan beri sıkıntılı dönemlerden geçerken ben de Allah sabredenin yanındadır, her işte bir hayır vardır sözlerini şiar edindim kendime, nakış ettim dilime. Ya bir de şöyle bir şey var zaten her işimiz çok düzgün ve yolunda gitse, çok kolay halletsek, kolay geldiği için onun da pek te bir kıymeti olmaz, çabuk gözden çıkarılan birşey olur. Bu yüzden zaten buradayız, bu topik altındayız ;)
Hazırlıkları ufak ufak halletmek lazım, çok çok kolay gelsin. Güzel temennileriniz için de teşekkür ediyorum ama benden önce Gost arkadaşımız var bence ki inş diyorum..:nazar::nazar:

Son düzenleme:
Ablacım rica ederim ne demek, aynen dediğiniz gibi ablacım özellikle bir süredir geçtiğimiz yazdan beri sıkıntılı dönemlerden geçerken ben de Allah sabredenin yanındadır, her işte bir hayır vardır sözlerini şiar edindim kendime, nakış ettim dilime. Ya bir de şöyle bir şey var zaten her işimiz çok düzgün ve yolunda gitse, çok kolay halletsek, kolay geldiği için onun da pek te bir kıymeti olmaz, çabuk gözden çıkarılan birşey olur. Bu yüzden zaten buradayız, bu topik altındayız ;)
Hazırlıkları ufak ufak halletmek lazım, çok çok kolay gelsin. Güzel temennileriniz için de teşekkür ediyorum ama benden önce Gost arkadaşımız var bence ki inş diyorum..:nazar::nazar:

çok doğru söylüyorsun canım..herseyde karşılıklı inan..zaman gelicek ne demek istediğimi daha iyi anlıycaksın..belki arakadaşlık aşamasında acaba boşuna mı sabrediyorum düşünceleri sarabilir çok ta normal bu..ama sevdiğin senin neler yaşadığını nasıl
bir özveriyle onu beklediğini hissedince bu temiz duygular karşısında kayıtsız kalamıyo..sevgiyle vefa duygusu birleşince aradaki bağ çok kuvvetli oluyo..eşim nikahlanmamızın üzerinden 1 ay geçtikten sonra bütün birikimini benim hesabıma aktardı evlilik hazırlıkları dolayısıyla ve maaşı bile şuan bana yatıyor ben böyle bi talepte asla bulunmadım ondan.. o yüzden bana böylesine güven duymasıda ayrı bi mutluluk..orada onlara istedikleri taktirde bi miktar para
veriliyormuş harcamaları için fakat onları bile almıyorum diyo bana..burada gezmek tozmak para harcamak peşinde değilim diyor..bunları duyunca öyle mutlu oluyorum ki..

çok doğru söylüyorsun canım..herseyde karşılıklı inan..zaman gelicek ne demek istediğimi daha iyi anlıycaksın..belki arakadaşlık aşamasında acaba boşuna mı sabrediyorum düşünceleri sarabilir çok ta normal bu..ama sevdiğin senin neler yaşadığını nasıl
bir özveriyle onu beklediğini hissedince bu temiz duygular karşısında kayıtsız kalamıyo..sevgiyle vefa duygusu birleşince aradaki bağ çok kuvvetli oluyo
..eşim nikahlanmamızın üzerinden 1 ay geçtikten sonra bütün birikimini benim hesabıma aktardı evlilik hazırlıkları dolayısıyla ve maaşı bile şuan bana yatıyor ben böyle bi talepte asla bulunmadım ondan.. o yüzden bana böylesine güven duymasıda ayrı bi mutluluk..orada onlara istedikleri taktirde bi miktar para
veriliyormuş harcamaları için fakat onları bile almıyorum diyo bana..burada gezmek tozmak para harcamak peşinde değilim diyor..bunları duyunca öyle mutlu oluyorum ki..

İnş.. diyorum ablacım anneme, arkadaşlarıma kalsa elini sallasan ellisi diyorlar ama, dünya üzerinde bir kombinasyon gibi onu bulduğumu düşünüyorum, gene de inş hayırlısı diyorum, bu hisleri bir kere tadınca bir başkasına aynı derecede bağlanabilir miyim bir daha bu kadar aşık olabilir miyim bilmiyorum, dolayısıyla peşinden gitmek istiyorum. Bakalımm, biraz umutsuz benim durumum.. Eski ilişkimdeki hatalarımı da yapmıcam birdaha diye kendime sözvermeme rağmen, umutsuz görüyorum. Hayırlısı yine de..
İlişkiler zaten karşılıklı güvene dayanıyor ablacım, eşinizin güvenmesi çoook normal ve çok ta güzel bir durum. Keşke herkese nasip olsa neler neler duyuyoruz çevrede. Aman maaşalah diyelim biz.

Bir de eşiniz hangi hat üzerinde çalışıyor, askeri mi sivil mi?

Son düzenleme:
Back