- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #4.021
ınsallah canım. bılgısayarda sorun var mesajına cvp veremedım. face adresım Nesrin SAVAŞ :)
teşekkür ettimm
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ınsallah canım. bılgısayarda sorun var mesajına cvp veremedım. face adresım Nesrin SAVAŞ :)
İyiyim Simge ablacım sağolun, siz de iyisinizdir umarım. Geldi ama görüşemiyoruz, işinden dolayı çok yoğunmuş karaya çıkamıyor bile ve ben gideyim diye düşündüm en azından azıcık ta olsa görürüm diye ama gitseydim bu saatlerde dışarıda ne yapabilirim:26: saatler de uymayınca, birdahaki sefere diyorum artık, kısmet. Ama tekrardan teşekkür ediyorum akşamki dedikleriniz kulağımdaydı hep, aradı, telefonda görüştük ama o bile o kadar iyi geldi ki anlatamam.
buarada simge ablacım bu sağlık durumu yeni mi oldu, geçmiş olsun diliyorum. Umarım önemli birşey değildir diyorum ama sebebi neymiş???
Geçmiş olsun yine de Simge ablacım, benim aklıma hep en kötüsü gelir, ama umarım önemli bişey yoktur doktorun da dediği gibi, buarada yazmamda sakınca yoktur heralde benim adım da Ece Valla ablacım şaka maka bir ara gözümü karartmışım hesap çekiyordum ne zamandır görüşemedik zaten diyorum ya benim aklıma hep en kötüsü gelir ilk başta, havalar zaten çok kötü ne var sanki hemen tekrardan gemiyi yola çıkaracak, şirkete kızdım
birdahaki sefere inş acısını çıkartıcam.
bilmiyorum canım işte bi daha olursa gidicem tekrar hiç bi şikayetim yok yani ondan başka umarım doktor doğru teşhis koymuştur
ececim aman o kadar cesur olma..neler neler duyuyoruz allah korusun..hem o da tek başına gitmene kızar heralde..çocuğun
gözünüde korkutma..gece gece tek başına dışarı çıkıyo ne kadar rahat demesin..hani yanında biri olsa önemli değil de tek olmaz cnm..sana saçma gelebilir ama erkekler bunlara önem verir..özelliklede uzaklık olduğunda..
Aynen ablacım yaa dediğiniz doğru, düşündüğünüz için de sağolun, zaten çıkamazdım yani benimki de sadece düşüncede kaldı, ama belki o gelir diye hazırlık yapmıştım, o da içimde patladı.:44: Siz de birdahaki sefere olursa ki aman diyim aksatmayın sağlık durumlarını. 100 mesaj sınırı da çok kötü bişey yaa neyseki az kaldı
Evet hâklisin esimin bana buraya gelmeden oncebunlari söylemesi gerekirdi ki buraya gelineceği 10 gun önceden belliydi .soylediginegore gelince öğrenmemin daha doğru olacaginiduşundu.dahaonce buraya gelmemiş olduğundan bu kadar olabileceğini tahmin etmedi.esimle konuşuyorum tabiki bu konuyu ayni sizin söylediklerinizin yani eslerini aldatan sadece denizcilerin olmadigini genelleme yapmamam gerektiğini söylemişti bana. sizi de anlıyorum simdi, bende sizin yerinizde olsam ve biri bunlari yazsa karsimdakinin ne hissederek yazdigini düşünmeden ayni seyleri yazardım. bensadece beni de anlamanizi bekledim yargılamadan once. insanlarinduygularini bu kadar bencilce diye ifade etmeden once.ben de bir denizci esiyim,esinicok seven ve onun için herseye katlanan bikadinim.onunla beraber kalabilmek için gemide yasiyorumaylardir .gemide eslerinizin cektigi her sikintiyi bende çekiyorum burda.bundan hiçbir zaman da sikayetciolmadım.olmam da! Burada olup bunlari görmemin hosbisey mi olduğunu saniyorsunuz,bencillikbunlari sizlerle paylaşmam mi! Beni hangi mantıkla böyle çirkinlikler yaziyosunuz diye itham ediyosunuz.sankiyasanmamisgibi.aramizdaki fark ne biliyomusunuz.Siz sadece okuyorsunuz ama ben bu sizin tabirinizle çirkinlikleri yasiyorum istemesem de. Peki benim durumumun,moraliminnasil olduğu hakkında bir fikriniz var mi! Ama ne desem ne yapsam bu sabit fikirli düşüncenizi değiştirmeyecek. iste biz kadinlarböyleyiz.hickimse esinin onu aldattigini kabul edemez daha doğrusu etmez.Gozumuzle görmedikten sonra inanmayiz.Bence asil bencillikbunlari görmezden gelmeniz.Bu forumun iyi ya da kotu herseyinpaylasildigi bir yer olarak,denizci eslerinin sigindigi bir liman olarak goruyordum.Anliyorum ki gerçekler buraya goredeğil yani herseyi paylaşmıyorsunuz bunu siz söylediniz ben bunlari biliyordum diye.bunlari ben paylastim diye simdi beni suclayamazsiniz. kusura bakmayin böyle ortamlara haliyle alisik değilim..1 aydirortalikta ellerinde odalarinanahtarlariyla tamamen uygunsuz kiyafetlerle dolasan kadinlar görmeye alisikdeğilim..neden kendinizi bir de benim yerime koymayi denemiyorsunuz.cunku kendi tarafınızdan bakmak daha guclu ve yargilayici yapıyor. Bu da sizi daha biozelkadin! yapıyor.yazdiklarimin da gereksiz moral bozmaya yönelik olduğunu dusunuyorsanizyaniliyorsunuz.Bunlar tamamen gerçekler ve ayricaherseyipaylastigimi da düşünmeyin,gerisini de esleriniz size anlatacaktır…
Daha da dertlenmemek adina gerçekleri gozardi edecekseniz ve doğru biseyyaptiginizidusunuyosanizbuyrun devam edin…
merhabalar:)))
temennileriniz için çok teşşekkür ederim öncelikle:)))
Benim sevdiceğime dün haber gelmişti pazartesiye hazırlan diye, bizde görüşemedik diye çok üzülmüştüm saolsun nesrin abla yine yanımdaydı tabikisi sizde:)) ama bu sabah yine haber geldi şirketten başka birisini yolluyoruz diye... Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yine işsiz kaldı sevdiceğim.. Açılsa artık şu piyasalar diye bekliyor onun için hayal kırıklığı hazırlamıştı kendini çok heyecanlıydı ama tepkisizim hala karar veremedim ne hissettiğime... onu uzun bir ayrılık öncesi tekrar görebielceğim için sevindim ama onun üzgün olması, hayal kırıklığına uğramış olması beni daha çok üzdü, keşke gitseydi diyebildim... ama herşeyin hayırlısı demekki bölesi daha hayırlıymış dedim kendi kendime...