• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Buakşam çok güzel bir ortam kurulmuş burada, ne kadar güzel eski dostlar kavuşmuş görüşmüş, benim de bilgisayarım açıktı ama anca yeni başına geçebildim, misafirperver tüm abla ve kardeşlerime teşekkür ediyorum kendi adıma hoşbuldum:3: iyi ki bu sayfaya tesadüfen de olsa denk gelmişim, sizleri okudukça yüreğim öyle ferahlıyor ki, isim isim yazmadım ama tüm güzel temennileriniz için de tek tek teşekkür ediyorum. :3::3:

Son düzenleme:
İyiyim Simge ablacım sağolun, siz de iyisinizdir umarım. Geldi ama görüşemiyoruz, işinden dolayı çok yoğunmuş karaya çıkamıyor bile ve ben gideyim diye düşündüm en azından azıcık ta olsa görürüm diye ama gitseydim bu saatlerde dışarıda ne yapabilirim:26: saatler de uymayınca, birdahaki sefere diyorum artık, kısmet. Ama tekrardan teşekkür ediyorum akşamki dedikleriniz kulağımdaydı hep, aradı, telefonda görüştük ama o bile o kadar iyi geldi ki anlatamam. :16:

buarada simge ablacım bu sağlık durumu yeni mi oldu, geçmiş olsun diliyorum. Umarım önemli birşey değildir diyorum ama sebebi neymiş???

Son düzenleme:
İyiyim Simge ablacım sağolun, siz de iyisinizdir umarım. Geldi ama görüşemiyoruz, işinden dolayı çok yoğunmuş karaya çıkamıyor bile ve ben gideyim diye düşündüm en azından azıcık ta olsa görürüm diye ama gitseydim bu saatlerde dışarıda ne yapabilirim:26: saatler de uymayınca, birdahaki sefere diyorum artık, kısmet. Ama tekrardan teşekkür ediyorum akşamki dedikleriniz kulağımdaydı hep, aradı, telefonda görüştük ama o bile o kadar iyi geldi ki anlatamam. :16:

buarada simge ablacım bu sağlık durumu yeni mi oldu, geçmiş olsun diliyorum. Umarım önemli birşey değildir diyorum ama sebebi neymiş???

anlıyorum tatlım..artık bi daha ki sefere görüşürsünüz..sesini duymanda güzel bak aramış seni sevindim canım..tabi sen çıkmamakla
iyi etmissin allah korusun geceler tekin olmuyo pek..gündüzün şerri gecenin hayrından iyidir derler..aman dikkat et..kaçırmasınlar seni..:)sen bize lazımsın..;)

femalengineer cnm iyiyim teşekkürederim ilgin için..bende biraz tedirgin oldum..öyle burun kanaması pek te alışık
olunulan bi durum değil diye..ama çok şükür bişey çıkmadı..hava değişiminden olmuştur dedi doktor..klima vs
yapabiliyormuş..

Geçmiş olsun yine de Simge ablacım, benim aklıma hep en kötüsü gelir, ama umarım önemli bişey yoktur doktorun da dediği gibi, buarada yazmamda sakınca yoktur heralde benim adım da Ece :3: Valla ablacım şaka maka bir ara gözümü karartmışım hesap çekiyordum :9: ne zamandır görüşemedik zaten diyorum ya benim aklıma hep en kötüsü gelir ilk başta, havalar zaten çok kötü ne var sanki hemen tekrardan gemiyi yola çıkaracak, şirkete kızdım:41:
birdahaki sefere inş acısını çıkartıcam.:39:

Geçmiş olsun yine de Simge ablacım, benim aklıma hep en kötüsü gelir, ama umarım önemli bişey yoktur doktorun da dediği gibi, buarada yazmamda sakınca yoktur heralde benim adım da Ece :3: Valla ablacım şaka maka bir ara gözümü karartmışım hesap çekiyordum :9: ne zamandır görüşemedik zaten diyorum ya benim aklıma hep en kötüsü gelir ilk başta, havalar zaten çok kötü ne var sanki hemen tekrardan gemiyi yola çıkaracak, şirkete kızdım:41:
birdahaki sefere inş acısını çıkartıcam.:39:

bilmiyorum canım işte bi daha olursa gidicem tekrar hiç bi şikayetim yok yani ondan başka umarım doktor doğru teşhis koymuştur
ececim aman o kadar cesur olma..neler neler duyuyoruz allah korusun..hem o da tek başına gitmene kızar heralde..çocuğun
gözünüde korkutma..gece gece tek başına dışarı çıkıyo ne kadar rahat demesin..hani yanında biri olsa önemli değil de tek olmaz cnm..sana saçma gelebilir ama erkekler bunlara önem verir..özelliklede uzaklık olduğunda..

gostcum teşekkürederim tatlım..ben yeni üye sayılırım o yüzden henüz özelden yazamıyorum..ama 100 mesaj sınırından
sonra bol bol konuşuruz tatlım..;)

bilmiyorum canım işte bi daha olursa gidicem tekrar hiç bi şikayetim yok yani ondan başka umarım doktor doğru teşhis koymuştur
ececim aman o kadar cesur olma..neler neler duyuyoruz allah korusun..hem o da tek başına gitmene kızar heralde..çocuğun
gözünüde korkutma..gece gece tek başına dışarı çıkıyo ne kadar rahat demesin..hani yanında biri olsa önemli değil de tek olmaz cnm..sana saçma gelebilir ama erkekler bunlara önem verir..özelliklede uzaklık olduğunda..

Aynen ablacım yaa dediğiniz doğru, düşündüğünüz için de sağolun, zaten çıkamazdım yani benimki de sadece düşüncede kaldı, ama belki o gelir diye hazırlık yapmıştım, o da içimde patladı.:44: Siz de birdahaki sefere olursa ki aman diyim aksatmayın sağlık durumlarını. 100 mesaj sınırı da çok kötü bişey yaa neyseki az kaldı:32:

Aynen ablacım yaa dediğiniz doğru, düşündüğünüz için de sağolun, zaten çıkamazdım yani benimki de sadece düşüncede kaldı, ama belki o gelir diye hazırlık yapmıştım, o da içimde patladı.:44: Siz de birdahaki sefere olursa ki aman diyim aksatmayın sağlık durumlarını. 100 mesaj sınırı da çok kötü bişey yaa neyseki az kaldı:32:

ah canım öyle hazırlık yapıp ta kalakalmak nedir bilirim.. akıl planlar kader gülermiş..napalım sevdiklerimizin mesleğinin de bu yanı var..
evt şu 100 msj sınırını görünce bende şasırdım ececim ama bi bakıma koruma amaçlı bi durum sanırım..abuk sabuk insanlar
öylesine gelip yazmasınlar diye yapılmış bi durum da olabilir..ilginç geldi bana da.. napalım kurallara uyucaz mecburen

merhabalar:)))

temennileriniz için çok teşşekkür ederim öncelikle:)))

Benim sevdiceğime dün haber gelmişti pazartesiye hazırlan diye, bizde görüşemedik diye çok üzülmüştüm saolsun nesrin abla yine yanımdaydı tabikisi sizde:)) ama bu sabah yine haber geldi şirketten başka birisini yolluyoruz diye... Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yine işsiz kaldı sevdiceğim.. Açılsa artık şu piyasalar diye bekliyor:37: onun için hayal kırıklığı hazırlamıştı kendini çok heyecanlıydı ama tepkisizim hala karar veremedim ne hissettiğime... onu uzun bir ayrılık öncesi tekrar görebielceğim için sevindim ama onun üzgün olması, hayal kırıklığına uğramış olması beni daha çok üzdü, keşke gitseydi diyebildim... ama herşeyin hayırlısı demekki bölesi daha hayırlıymış dedim kendi kendime...

Son düzenleme:
Evet hâklisin esimin bana buraya gelmeden oncebunlari söylemesi gerekirdi ki buraya gelineceği 10 gun önceden belliydi .soylediginegore gelince öğrenmemin daha doğru olacaginiduşundu.dahaonce buraya gelmemiş olduğundan bu kadar olabileceğini tahmin etmedi.esimle konuşuyorum tabiki bu konuyu ayni sizin söylediklerinizin yani eslerini aldatan sadece denizcilerin olmadigini genelleme yapmamam gerektiğini söylemişti bana. sizi de anlıyorum simdi, bende sizin yerinizde olsam ve biri bunlari yazsa karsimdakinin ne hissederek yazdigini düşünmeden ayni seyleri yazardım. bensadece beni de anlamanizi bekledim yargılamadan once. insanlarinduygularini bu kadar bencilce diye ifade etmeden once.ben de bir denizci esiyim,esinicok seven ve onun için herseye katlanan bikadinim.onunla beraber kalabilmek için gemide yasiyorumaylardir .gemide eslerinizin cektigi her sikintiyi bende çekiyorum burda.bundan hiçbir zaman da sikayetciolmadım.olmam da! Burada olup bunlari görmemin hosbisey mi olduğunu saniyorsunuz,bencillikbunlari sizlerle paylaşmam mi! Beni hangi mantıkla böyle çirkinlikler yaziyosunuz diye itham ediyosunuz.sankiyasanmamisgibi.aramizdaki fark ne biliyomusunuz.Siz sadece okuyorsunuz ama ben bu sizin tabirinizle çirkinlikleri yasiyorum istemesem de. Peki benim durumumun,moraliminnasil olduğu hakkında bir fikriniz var mi! Ama ne desem ne yapsam bu sabit fikirli düşüncenizi değiştirmeyecek. iste biz kadinlarböyleyiz.hickimse esinin onu aldattigini kabul edemez daha doğrusu etmez.Gozumuzle görmedikten sonra inanmayiz.Bence asil bencillikbunlari görmezden gelmeniz.Bu forumun iyi ya da kotu herseyinpaylasildigi bir yer olarak,denizci eslerinin sigindigi bir liman olarak goruyordum.Anliyorum ki gerçekler buraya goredeğil yani herseyi paylaşmıyorsunuz bunu siz söylediniz ben bunlari biliyordum diye.bunlari ben paylastim diye simdi beni suclayamazsiniz. kusura bakmayin böyle ortamlara haliyle alisik değilim..1 aydirortalikta ellerinde odalarinanahtarlariyla tamamen uygunsuz kiyafetlerle dolasan kadinlar görmeye alisikdeğilim..neden kendinizi bir de benim yerime koymayi denemiyorsunuz.cunku kendi tarafınızdan bakmak daha guclu ve yargilayici yapıyor. Bu da sizi daha biozelkadin! yapıyor.yazdiklarimin da gereksiz moral bozmaya yönelik olduğunu dusunuyorsanizyaniliyorsunuz.Bunlar tamamen gerçekler ve ayricaherseyipaylastigimi da düşünmeyin,gerisini de esleriniz size anlatacaktır…
Daha da dertlenmemek adina gerçekleri gozardi edecekseniz ve doğru biseyyaptiginizidusunuyosanizbuyrun devam edin…

sillyum seni okuyunca tüm enerjim düşüyor..allah eşine de sabırlar versin ne diyim..benim senle bir sorunum yok..yanlızca burda
moral bulmaya çalışan arkadaşlarımın canını sıkmaya hakkın olmadığını söyledim..bu benim görüşüm..ve de benim güçlü görünmeye
çalıştığım yok ..böyle bi iddiamda yok..ben eşime sonsuz güveniyorum..ama evet bi konuda haklısın..gözümle görmedikten sonra
beni kandırdığına yada aldattığına asla inanmam..çünkü onu hiçbir kanıt yokken yargılayamam..
aslında senin eşinde bence o kadar temiz niyetli ki seni yanına almış..böyle bişey aklına bile gelmemiş ki ona büyük haksızlık yapıyorsun..geminin şuan tayland da olması onun suçu mu..hem sürekli kuşkuyla yaşamakta hasta eder insanı..sana ne kadar
kızsamda bi yandan anlamaya çalışıyorum..sillyum kader denen bii olay var..bazı şeylerin önüne geçemezsin..korktuğun şeyler
birgün mutlaka başına gelicekmiş gibi kendini üzmenin hiç bir alemi yok..bu noktadan sonra sana artık cevap vermiycem çünkü
bu paylaşımın bana negatifliğini üzerime çekmekten başka bişey kazandırmadığını görüyorum..ve benim ihtiyaç duyduğum şey
bu değil..seninde o kadar uyarmama rağmen yazdıklarına çeki düzen vermek gibi bi niyetin olmadığını anlıyorum..çünkü belki eşlerimizin mesleğinden dolayı kaderlerimiz ortak olsada malesef senle ben bir değiliz..çünkü ben eşime güveniyorum..ama sen ne yazık ki bu duygunun güzelliğinden mahrumsun..

Evet hâklisin esimin bana buraya gelmeden oncebunlari söylemesi gerekirdi ki buraya gelineceği 10 gun önceden belliydi .soylediginegore gelince öğrenmemin daha doğru olacaginiduşundu.dahaonce buraya gelmemiş olduğundan bu kadar olabileceğini tahmin etmedi.esimle konuşuyorum tabiki bu konuyu ayni sizin söylediklerinizin yani eslerini aldatan sadece denizcilerin olmadigini genelleme yapmamam gerektiğini söylemişti bana. sizi de anlıyorum simdi, bende sizin yerinizde olsam ve biri bunlari yazsa karsimdakinin ne hissederek yazdigini düşünmeden ayni seyleri yazardım. bensadece beni de anlamanizi bekledim yargılamadan once. insanlarinduygularini bu kadar bencilce diye ifade etmeden once.ben de bir denizci esiyim,esinicok seven ve onun için herseye katlanan bikadinim.onunla beraber kalabilmek için gemide yasiyorumaylardir .gemide eslerinizin cektigi her sikintiyi bende çekiyorum burda.bundan hiçbir zaman da sikayetciolmadım.olmam da! Burada olup bunlari görmemin hosbisey mi olduğunu saniyorsunuz,bencillikbunlari sizlerle paylaşmam mi! Beni hangi mantıkla böyle çirkinlikler yaziyosunuz diye itham ediyosunuz.sankiyasanmamisgibi.aramizdaki fark ne biliyomusunuz.Siz sadece okuyorsunuz ama ben bu sizin tabirinizle çirkinlikleri yasiyorum istemesem de. Peki benim durumumun,moraliminnasil olduğu hakkında bir fikriniz var mi! Ama ne desem ne yapsam bu sabit fikirli düşüncenizi değiştirmeyecek. iste biz kadinlarböyleyiz.hickimse esinin onu aldattigini kabul edemez daha doğrusu etmez.Gozumuzle görmedikten sonra inanmayiz.Bence asil bencillikbunlari görmezden gelmeniz.Bu forumun iyi ya da kotu herseyinpaylasildigi bir yer olarak,denizci eslerinin sigindigi bir liman olarak goruyordum.Anliyorum ki gerçekler buraya goredeğil yani herseyi paylaşmıyorsunuz bunu siz söylediniz ben bunlari biliyordum diye.bunlari ben paylastim diye simdi beni suclayamazsiniz. kusura bakmayin böyle ortamlara haliyle alisik değilim..1 aydirortalikta ellerinde odalarinanahtarlariyla tamamen uygunsuz kiyafetlerle dolasan kadinlar görmeye alisikdeğilim..neden kendinizi bir de benim yerime koymayi denemiyorsunuz.cunku kendi tarafınızdan bakmak daha guclu ve yargilayici yapıyor. Bu da sizi daha biozelkadin! yapıyor.yazdiklarimin da gereksiz moral bozmaya yönelik olduğunu dusunuyorsanizyaniliyorsunuz.Bunlar tamamen gerçekler ve ayricaherseyipaylastigimi da düşünmeyin,gerisini de esleriniz size anlatacaktır…
Daha da dertlenmemek adina gerçekleri gozardi edecekseniz ve doğru biseyyaptiginizidusunuyosanizbuyrun devam edin…

Sillyum hanım merhabalar, öncelikle yargılandığınızı veya buradaki hanımların kendilerini sizden ayrı tuttuğunu düşünmeyin kesinlikle, ben sizi de çok iyi anlıyorum yaşayıp ta görmek psikolojik olarak çok zarar verici ve anlattıklarınız herkesin aslında duyduğu, bildiği şeyler ama şöyle bir gerçek te var ki kendi adıma da söyliyeyim, veya buradaki her hanımın illaki olası bir durum karşısında tepkisi bellidir, buradaki kimsenin haksızlık karşısında aciz davranacağını düşünmüyorum. Ama siz eşinizle bunları konuşuyorsunuz orası iyi güzel içiniz rahatlıyor ama burada bebek bekleyen, çocuğuna annelik eden çok hassas dönemlerden geçen arkadaşlar da var, bu arkadaşların eşleri günah işliyor veya işlemiyor olabilir ama herkesi töhmet altında bırakıyorsunuz, dolayısıyla üzüyorsunuz, keşke daha uygun bir dille söyleseydiniz, ben yaşıyorum siz okuyorsunuz şeklinde bir tutum yerine. Tamam ben size de hak veriyorum kesinlikle dedikleriniz yaşadıklarınız bir kadın için hiç hoş şeyler değil ama herkesin günahını alamayız. Burada herkes birbirinden destek alıyor, siz de destek almak için yazmışsınız en samimi halinizle ama dediğim gibi hamile olup veya çocuk büyütüp veya da hassas dönemden gecen eşi oralarda seferde olan birçok hanım vardır, eşlerinin de aynı sabırla kontrat tamamladığı, onların aklına yüreğine neden kor düşürüyorsunuz??

ececim iyiym tatlım sen nasılsın..100 mesaj olayından kurtulmuşsun ne güzel..bende spor yapıcam biraz dinlendikten sonra..havalar kötüydü pek
fırsat bulamadım..plates yapıyorum ben lastik top çember ne varsa önümde şimdi..:)sen nasılsın neler yapıyorsun?

İyiyim ablacım sağol.. evettt aştım 100 mesajı, inş kısa zamanda sizi de katarız kervana.. :9:ne güzel ne güzel kolay gelsin bizim yerimize de yapın valla:8: Ben de bugün evdeydim. Ben de sabahları 40-45 dk falan yürüyorum hızlı tempoda, çok faydası oluyor:8:

merhabalar:)))

temennileriniz için çok teşşekkür ederim öncelikle:)))

Benim sevdiceğime dün haber gelmişti pazartesiye hazırlan diye, bizde görüşemedik diye çok üzülmüştüm saolsun nesrin abla yine yanımdaydı tabikisi sizde:)) ama bu sabah yine haber geldi şirketten başka birisini yolluyoruz diye... Sevinsem mi üzülsem mi bilemedim yine işsiz kaldı sevdiceğim.. Açılsa artık şu piyasalar diye bekliyor:37: onun için hayal kırıklığı hazırlamıştı kendini çok heyecanlıydı ama tepkisizim hala karar veremedim ne hissettiğime... onu uzun bir ayrılık öncesi tekrar görebielceğim için sevindim ama onun üzgün olması, hayal kırıklığına uğramış olması beni daha çok üzdü, keşke gitseydi diyebildim... ama herşeyin hayırlısı demekki bölesi daha hayırlıymış dedim kendi kendime...

cnm çok iyi anlıyorum yaşadıklarını..benim eşimde gemiye çıkmadan önce benzer sorunlar yaşadı..şirkete gidiyordu..gayet güzel karşılanıyordu hatta şu gün çıkıcaksın diye tarihler verildiği halde bi kaç defa verilen tarihlerin ötelendiği oldu..e haliyle kendini hazırlıyor insan..planlar bozuluncada eksiklik duygusu yaşanıyo..erkeklere aylarca evde oturmakta koyuyo yani kendilerini bi bakıma işe yaramaz hissetmeye başlıyolar hızlı bi çalışma temposundan sonra dinlenmek güzel ama bi süre sonra hala çalışmamak, aylak aylak oturmak hissini veriyor eşlerimize..biz onları her ne kadar yanımızdan ayırmak istemesekte onlar kendilerini bi çok şeye karşı
sorumlu hissediyorlar..yoksa onlarında gemiye çıkmaya çok mu hevesleri var o kadar ağır şartlarda çalışıyorlar ki..
cnm inşallah en kısa zamanda iyi bi gemiye çıkar ve sağsağlim döner..sen içini ferah tut ..

Back