Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

slm kızlar eşim yanımda ve prensesimin diş sancıları tekrarladı başımı kaşıyacak vaktim yok hiç giremedim inşallah herkes iyidir geçmişi okudum benim sevdiceğim 2. makinist ama inşallah yarınki 2 sınavı verirse baş makinist kuzumun dişi çıkmadı ama fotoğrafı yeniliyorum

ay bu sgk dert oldu kimse birşey bilmiyor sgk ya gidiyorsunuz o odadan bu odaya atıyorlar HİÇ BİRİ YARDIMCI OLMUYOR VE BİRŞEY BİLMİYORLAR sinir olduk canım
bu konuyu halleden varmı acaba

:80: ablacımmm çok sevindim mutluluğuna nazar deymesin prenses iyidir umarım ve abim yükselmiştir inş... çok özledim seni ve diğer ablalarımı öpüyorum kocaman allaha emanet ol

en iyi denizci eşleri grubu saygıdeğer üyeleri Nasılsınızzzz

çook teşekkür ederim canım ben süperim kuzumun ilk dişi patladı canım kocam sınavlarını verdi artık baş makinist 3 yıl hizmet sonra sınırsız başmakinist
sen nasılsın nasıl geçiyor günler
bu sgk ile ilgili hiç bir fikrim yok ama hakkımızda hayırlısı olur inşallah

OHH OHHH maşallahhh maşallahhh ne kadar çok sevindim:))) bebişimizin artık dişleri var ne güzel ne güzel baş mühendis eşi olmak darısı benim taze 3.çarkcımın başına ama şu an piyasa o kadar durgun ki garibim iş bile bulamıyor 36 ay görev tamamlayacakta kursa gidecekte 2. olacakta ohooo bende bu yıl okul hayatımı sonlandırıyorum inşş:))) yani yüksek lisans falan devam edeceğim ama meslek kısmı tamamdır :))) artık bizide evlendirirsiniz ablacım topikte çok kişi evlendi DDD

çok teşekkür ederim 2. dişimizde her an çıkmak üzere hayırlısıyla
amin inşallah biz evlendiğimizde benim eşimde 3. çarkçıydı ama hizmetini tamamlamıştı o zaman kurs vardı 6 ay çalışmadan kursa gitti sınava girdi başardı çok şükür 2. oldu derken yine hizmet tamamladı nihayet baş oldu ama şimdide tecrübe istiyor şirketler herkes tecrübe isterse ilk ehliyet alan nasıl tecrübe kazanacak inşallah hallolacak yada şimdi tekrar 2. gidecek yaz sezonunda herkes izin yaparken canımcım iş peşine gidecek belki o zaman verirler ç.başı olarak görev hayırlısı artık yapacak bişey yok
evlendiririz elbet yeterki sabrın tükenipte vazgeçme sevdandan

evet ilk seferde zor iş veriyorlar çok sinir bir durum zaten 2 aya piyasa açılır millet tatile gelir bizimkiler işe çıkar napalım Allah büyük.

inş ablacım artık düşünüyoruz bişeyler nasipse

mrb ben simge..aranıza yeni katılıyorum..benim eşimde uzak yol kaptanı..gemiye çıkalı 25 gün oldu ama şimdiden onu çok özledim..
insan derdini kolay kolay açamıyo herkese..çok iyi bi ailem vardır aslında annem de babamda melek gibidir ama bi dereceye kadar
paylaşabiliyorlar hislerimi.. benimle aynı duyguları yaşayan aynı zorluklarla karşılaşan insanlarla iletişim için de olmak sanırım ihtiyaç duyduğum bişey ve sizlerde denizci hanımları yada yakınları olarak ne demek istediğimi anlıyorsunuz biliyorum..umarım güzel dostluklar kurabilirim burada..inanın buna ihtiyacım var. içten bi merhaba herkese..

öncelikle hoşgeldin aramıza allah kavuştursun sağlıkla hayırlısıyla inşallah
ilk 25 gün enkaz gibi olur insan
1 ayı geçince sanki azda olsa ferah nefes alıp olsun işte 1 ayı geçti diyip teselli olabilir belkide
ne tür gemide eşin ve ne kadar kalacak bellimi
benim eşim tankerlerde çalışıyor kontratlar kısa diye ama 3 ayı geçti izinde ama eli kulağında evraklar hazır olunca her an gidebilir

gost canım benim niyet varsa olur elbet ama ç.başı olarak bikaç teklif var inşallah hakkımızda hayırlısı olurda ilk seferide böylece yapmış olur

ya ablaaaaa bu bebiş bizim prensessss miiii ama çokkkkkk tatlıııııı bayıldım fotoğrafa yanımda olsa varya öp öp bitiremezdimm çok tatlı maşallahhh

hoşgeldinizzzz:)))

Hoşgeldiniz diyorum ben de burayı ilk keşfettiğimde hanımların muhabbetlerini çok içten bulmuştum, sizin de dediğiniz gibi dışarıdan aile, eş, dost, arkadaş belki de bir dereceye kadar paylaşabiliyor, derdini anlayamayabiliyor, burada ise sıkıntılar hemen hemen benzer nitelikte ve derdinize ortak olunuyor fiziken hiç tanışmamış olsanız bile, ben daha evli değilim arkadaşlık aşamasındayız ama burayı okudukça içim rahatlıyor.

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…