- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
-
- #3.961
eşi yabancı bayraklı gemilerde çalışan arkadaşlar var mı ? varsa bu gss olayını ne yaptınız onu merak ediyorum gidip başvurmamız gerekiyor mu?
Herkesin merak ettii 50 soruya SGK'dan yant - Hrriyet EKONOM cnm burdan bakabılırsın sorunun cevabına
slm kızlar eşim yanımda ve prensesimin diş sancıları tekrarladı başımı kaşıyacak vaktim yok hiç giremedim inşallah herkes iyidir geçmişi okudum benim sevdiceğim 2. makinist ama inşallah yarınki 2 sınavı verirse baş makinistkuzumun dişi çıkmadı ama fotoğrafı yeniliyorum
en iyi denizci eşleri grubu saygıdeğer üyeleri Nasılsınızzzz
çook teşekkür ederim canım ben süperim kuzumun ilk dişi patladıcanım kocam sınavlarını verdi artık baş makinist 3 yıl hizmet sonra sınırsız başmakinist
sen nasılsın nasıl geçiyor günler
bu sgk ile ilgili hiç bir fikrim yok ama hakkımızda hayırlısı olur inşallah
OHH OHHH maşallahhh maşallahhh ne kadar çok sevindim:)))bebişimizin artık dişleri var ne güzel ne güzel baş mühendis eşi olmak darısı benim taze 3.çarkcımın başına ama şu an piyasa o kadar durgun ki garibim iş bile bulamıyor 36 ay görev tamamlayacakta kursa gidecekte 2. olacakta ohooo bende bu yıl okul hayatımı sonlandırıyorum inşş:))) yani yüksek lisans falan devam edeceğim ama meslek kısmı tamamdır :))) artık bizide evlendirirsiniz ablacım topikte çok kişi evlendi DDD
çok teşekkür ederim 2. dişimizde her an çıkmak üzere hayırlısıyla
amin inşallah biz evlendiğimizde benim eşimde 3. çarkçıydı ama hizmetini tamamlamıştı o zaman kurs vardı 6 ay çalışmadan kursa gitti sınava girdi başardı çok şükür 2. oldu derken yine hizmet tamamladı nihayet baş oldu ama şimdide tecrübe istiyor şirketler herkes tecrübe isterse ilk ehliyet alan nasıl tecrübe kazanacak inşallah hallolacak yada şimdi tekrar 2. gidecek yaz sezonunda herkes izin yaparken canımcım iş peşine gidecek belki o zaman verirler ç.başı olarak görev hayırlısı artık yapacak bişey yok
evlendiririz elbet yeterki sabrın tükenipte vazgeçme sevdandan
mrb ben simge..aranıza yeni katılıyorum..benim eşimde uzak yol kaptanı..gemiye çıkalı 25 gün oldu ama şimdiden onu çok özledim..
insan derdini kolay kolay açamıyo herkese..çok iyi bi ailem vardır aslında annem de babamda melek gibidir ama bi dereceye kadar
paylaşabiliyorlar hislerimi.. benimle aynı duyguları yaşayan aynı zorluklarla karşılaşan insanlarla iletişim için de olmak sanırım ihtiyaç duyduğum bişey ve sizlerde denizci hanımları yada yakınları olarak ne demek istediğimi anlıyorsunuz biliyorum..umarım güzel dostluklar kurabilirim burada..inanın buna ihtiyacım var. içten bi merhaba herkese..
öncelikle hoşgeldin aramızaallah kavuştursun sağlıkla hayırlısıyla inşallah
ilk 25 gün enkaz gibi olur insan
1 ayı geçince sanki azda olsa ferah nefes alıp olsun işte 1 ayı geçti diyip teselli olabilir belkide
ne tür gemide eşin ve ne kadar kalacak bellimi
benim eşim tankerlerde çalışıyor kontratlar kısa diye ama 3 ayı geçti izinde ama eli kulağında evraklar hazır olunca her an gidebilir
gost canım benim niyet varsa olur elbet ama ç.başı olarak bikaç teklif var inşallah hakkımızda hayırlısı olurda ilk seferide böylece yapmış olur
mrb ben simge..aranıza yeni katılıyorum..benim eşimde uzak yol kaptanı..gemiye çıkalı 25 gün oldu ama şimdiden onu çok özledim..
insan derdini kolay kolay açamıyo herkese..çok iyi bi ailem vardır aslında annem de babamda melek gibidir ama bi dereceye kadar
paylaşabiliyorlar hislerimi.. benimle aynı duyguları yaşayan aynı zorluklarla karşılaşan insanlarla iletişim için de olmak sanırım ihtiyaç duyduğum bişey ve sizlerde denizci hanımları yada yakınları olarak ne demek istediğimi anlıyorsunuz biliyorum..umarım güzel dostluklar kurabilirim burada..inanın buna ihtiyacım var. içten bi merhaba herkese..
1 ayı geçince sanki azda olsa ferah nefes alıp olsun işte 1 ayı geçti diyip teselli olabilir belkide
benim eşim tankerlerde çalışıyor kontratlar kısa diye ama 3 ayı geçti izinde ama eli kulağında evraklar hazır olunca her an gidebilir
teşekkürederim denizcim..çok memnun oldum..izmirde son sınıftayken tanışmıştık eşimle..2.5 yıl arkadaşlık yaptıktan
sonra nişanlandık bi kaç ay sonrada nikah kıydık rahat görüşebilmek için biliosun türk toplumu bizde o karadayken
ayrı durmak istemiyoruz nikahlanalım da derdimiz olmasın dedi..yaza da düğünüm olucak allahın izniyle
inşallah..nikahım olalı 3 ay oluyo ve işte 27 gün önce çıktı gemiye 2.5 ay kaldı gelmesine..yazın düğün olacağı için 3,5 ay kontrat atıyo..tabi şu dönemde ona olan ihtiyacım çok daha derin boyutlarda..ilk gemiye
gönderişim değil ama her seferinde ilkmiş gibi geliyo..ben biraz fazla duygusalım sanırım..bugün doğumgünüm benim..
dün gece eşim 00:01 de aradı uydu telefonundan kutladı öyle mutlu oldum ki..bulunduğu gemi
avrupada seyir halinde..o da tankerlerde çalışıyor senin eşin gibi..telefonu çekiyor genellikle ama dün çekmemiş uydu telefonundan aradı..önce üzülmüştüm konuşamıycaz diye ama arayınca çocuk gibi sevindim..yanımda olmasa da sevgisini bağlılığını hissetmek anlatılmaz bi duygu..yeri geliyo uzun zaman konuşamadığımız oluyo tabi beklemekten ve dua etmekten
başka çare kalmıyo..allah onları korusun..
umarım eşin de hayırlısıyla gider ve sağsağlim döner yuvanıza..
hoşgeldinizzzz:)))
teşekkürederim denizcim..çok memnun oldum..izmirde son sınıftayken tanışmıştık eşimle..2.5 yıl arkadaşlık yaptıktan
sonra nişanlandık bi kaç ay sonrada nikah kıydık rahat görüşebilmek için biliosun türk toplumu bizde o karadayken
ayrı durmak istemiyoruz nikahlanalım da derdimiz olmasın dedi..yaza da düğünüm olucak allahın izniyle
inşallah..nikahım olalı 3 ay oluyo ve işte 27 gün önce çıktı gemiye 2.5 ay kaldı gelmesine..yazın düğün olacağı için 3,5 ay kontrat atıyo..tabi şu dönemde ona olan ihtiyacım çok daha derin boyutlarda..ilk gemiye
gönderişim değil ama her seferinde ilkmiş gibi geliyo..ben biraz fazla duygusalım sanırım..bugün doğumgünüm benim..
dün gece eşim 00:01 de aradı uydu telefonundan kutladı öyle mutlu oldum ki..bulunduğu gemi
avrupada seyir halinde..o da tankerlerde çalışıyor senin eşin gibi..telefonu çekiyor genellikle ama dün çekmemiş uydu telefonundan aradı..önce üzülmüştüm konuşamıycaz diye ama arayınca çocuk gibi sevindim..yanımda olmasa da sevgisini bağlılığını hissetmek anlatılmaz bi duygu..yeri geliyo uzun zaman konuşamadığımız oluyo tabi beklemekten ve dua etmekten
başka çare kalmıyo..allah onları korusun..
umarım eşin de hayırlısıyla gider ve sağsağlim döner yuvanıza..
yanımda olmasa da sevgisini bağlılığını hissetmek anlatılmaz bi duygu..yeri geliyo uzun zaman konuşamadığımız oluyo tabi beklemekten ve dua etmekten başka çare kalmıyo..allah onları korusun.. amin..
Hoşgeldiniz diyorum ben de burayı ilk keşfettiğimde hanımların muhabbetlerini çok içten bulmuştum, sizin de dediğiniz gibi dışarıdan aile, eş, dost, arkadaş belki de bir dereceye kadar paylaşabiliyor, derdini anlayamayabiliyor, burada ise sıkıntılar hemen hemen benzer nitelikte ve derdinize ortak olunuyor fiziken hiç tanışmamış olsanız bile, ben daha evli değilim arkadaşlık aşamasındayız ama burayı okudukça içim rahatlıyor.
yanımda olmasa da sevgisini bağlılığını hissetmek anlatılmaz bi duygu..yeri geliyo uzun zaman konuşamadığımız oluyo tabi beklemekten ve dua etmekten başka çare kalmıyo..allah onları korusun.. amin..
merhaba femalengineer teşekkürederim cnm..bende keşke daha ince keşfetseydim burayı gerçekten benimsedim şimdiden..umarım güzel
dostluklar kazanırız burada..arkadaşlık aşamasında herşey hem çok güzel hemde zor olur..ama sevginden eminsen her engeli aşarsınız..ve arada ki bağlılık karada ilişki yaşayanlara nazaran çok daha güçlü olur..böylede bir güzelliği var yani..en güzel aşk zor olandır derler..ama tabi
bunun için iki tarafında özverili olması gerek..herkesin harcı değil heleki bu devirde insanların birbirine tahammül sınırı çok düşük..o nedenle en
çok ihtiyaç duyduğumuz şey sabır ve pozitif düşünmek.sabrın sonu selamettir diycez artık..sevdiğimize kavuşunca herşey unutuluyor.ben bu duygu herseye değer diyorum..
Hoşgeldiniz diyorum ben de burayı ilk keşfettiğimde hanımların muhabbetlerini çok içten bulmuştum, sizin de dediğiniz gibi dışarıdan aile, eş, dost, arkadaş belki de bir dereceye kadar paylaşabiliyor, derdini anlayamayabiliyor, burada ise sıkıntılar hemen hemen benzer nitelikte ve derdinize ortak olunuyor fiziken hiç tanışmamış olsanız bile, ben daha evli değilim arkadaşlık aşamasındayız ama burayı okudukça içim rahatlıyor.
merhaba femalengineer teşekkürederim cnm..bende keşke daha ince keşfetseydim burayı gerçekten benimsedim şimdiden..umarım güzel
dostluklar kazanırız burada..arkadaşlık aşamasında herşey hem çok güzel hemde zor olur..ama sevginden eminsen her engeli aşarsınız..ve arada ki bağlılık karada ilişki yaşayanlara nazaran çok daha güçlü olur..böylede bir güzelliği var yani..en güzel aşk zor olandır derler..ama tabi
bunun için iki tarafında özverili olması gerek..herkesin harcı değil heleki bu devirde insanların birbirine tahammül sınırı çok düşük..o nedenle en
çok ihtiyaç duyduğumuz şey sabır ve pozitif düşünmek.sabrın sonu selamettir diycez artık..sevdiğimize kavuşunca herşey unutuluyor.ben bu duygu herseye değer diyorum..[/QUOTE]
çok güzel yazmışsınız gerçekten de, benim şuan yaşadığım sorunlar biraz da bu yönde, arkadaşlık aşaması cidden zor,tam adını koyamıyoruz birşeylerin, eski mesajlarımla da buradaki hanımların başlarını bol bol şişirdim zaten.umarım herşey hayra varır diyorum, beklediğim adam doğru adamsa eğer değecekse çok uzun süreler beklemeye hazırım, elimden geldiğince sabretmeye çalışıyorum ki Allah sabredenin yanındadır her zaman. kendi açımdan bir problem görmüyorum ama karşılıklı özveri gerekiyor. İnş diyorum hep güzel bakmaya çalışıyorum simge ablacım diyorum buarada ama ben daha öğrenciyim de Bugün mesela ondan haber aldım çok mutlu oldum. İnşallah herkese böyle duygular nasip olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?