- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
- #3.921
Ben sizi çoooooooooooooooooooooooookkk özledimmmm ((özellikle bu sayfada bana çok şey öğreten bitanecik ablalarımı((( nasılsınız nerelerdesiniz???
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben sizi çoooooooooooooooooooooooookkk özledimmmm ((özellikle bu sayfada bana çok şey öğreten bitanecik ablalarımı((( nasılsınız nerelerdesiniz???
çocukla ugraşıyorum canım yaaa
maşallahhh yaaa ablacım daha doğmamıştı düne kadar bugün kocaman olmuş allah nazarlardan saklasın çok tatlı çok yakışıklı maşallahh bittimmm yanii burda olsa öpücük yağmuruna tutabilirdim :))))
gerçekten kocaman olmuş umut prensEki Görüntüle 296784 biz büyüdükk
ben çok iyiyim canım yanımda ama ders çalışıyor yoğun bir şekilde bizde kuzumla oyunlara aynen devam işler birirkip birirkip duruyorBen sizi çoooooooooooooooooooooooookkk özledimmmm ((özellikle bu sayfada bana çok şey öğreten bitanecik ablalarımı((( nasılsınız nerelerdesiniz???
allah kavuştursun sağlıkla inşallahSevgilim gittti Bugun 22.gün..
Geçmek bilmiyor onsuz günler,saatler..
daha önümde koskoca 158 gün var..
15 gündür de haber de alamıyorum marinetrafficden bakıyorum orda da ''out of range ''
cıldırmak uzereyım tam anlamıyla..
İlk gidişi bu
Öluyorum resmen..
herkese merhaba :) ben de uzun zamandır pek giremiyordum yoğunluktan, ya da okuyup kaçıyordum itiraf ediyorum :) geçmiş zamanlarda 3 ay zor dayandım 5 ay nasıl olur falan diyordum oluyormuş ama son bir ay özellikle ölü gibiydim denebilir :) gecen hafta sevgilim geldi benim de, onu gördüm canlandım artık. tabi bir gün görüşebildik ama olsun :) artık o kadar uzun olmazmış öyle söyledi, gene inandım, ya da inanmış gibi yaptım
bu aralar bir de iş çok yoğundu, haftasonları anca girebiliyorum zaten, onda da yok düğündü, bayramdı, mesai vardı falan pek vaktim olmadı. umarım artık daha sık girebilirim, özlemişim bu topiği
mrb deniz topigin hayırlı olsun bende denizci gelin adayıyım :) bazen ispanya bazen abd gidior ama özlem ve kavusmak super bi duygu seviorum ve sevdigim içinde katlanıyorum.bazen 1ay bazen 3ay,kavuzcagımıza yakın 3gun hiç gecmior ama 3ay çok cabuk gecior pek anlatamasamda anladınız sanırım : öpüyoruumm sevgilerrr
selam evet okyanusun ortasında ve karaya uzak yerlerde cekmez telefonu.limanlara vardığında ya da karaya yakın gectiğinde ceker ama seyahat gemisi günlerce denizde kalmaz herhalde.
indiği yerden kart alabilir, sen de yurtdışı tarifeleri alırsın konusursunuz.
Allah kavustursun
Teşekkür ederim. Aradığım zaman ona ulaşmayı çok istiyorum en azından günde bir iki kere konuşabilirsek bende çok rahatlayacağım.
herkese merhabaaa, bugün de sevinç paylaşma sırası benimmişşş sevgilim pazar günü iskenderuna gelecek 4,5 ay sonra görüşcez, burda bir coğunuzun yazdığı gibi ona sarılınca cektiğim sıkıntılar bitecek insallah, yol bekleyen herkesi Allah kavuştursunn
herkese merhabaaa, bugün de sevinç paylaşma sırası benimmişşş sevgilim pazar günü iskenderuna gelecek 4,5 ay sonra görüşcez, burda bir coğunuzun yazdığı gibi ona sarılınca cektiğim sıkıntılar bitecek insallah, yol bekleyen herkesi Allah kavuştursunn
şimdiden gözün aydın tüm bekleyenler hememncecik kavuşsunlar aşklarına
son 6 gün değil artık iptal oldu 45 gün sonra inicekmiş gemiden :2:
kırgınım gemilere...
neden senide birgün bana getirmiyor??
selametle