• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

Ben sizi çoooooooooooooooooooooooookkk özledimmmm :(((özellikle bu sayfada bana çok şey öğreten bitanecik ablalarımı:(((( nasılsınız nerelerdesiniz???

$Görüntü0442.jpg biz büyüdükk

gerçekten kocaman olmuş umut prens :nazar::nazar::nazar:

Ben sizi çoooooooooooooooooooooooookkk özledimmmm :(((özellikle bu sayfada bana çok şey öğreten bitanecik ablalarımı:(((( nasılsınız nerelerdesiniz???
ben çok iyiyim canım yanımda ama ders çalışıyor yoğun bir şekilde :6: :6:bizde kuzumla oyunlara aynen devam işler birirkip birirkip duruyor :37:
Sevgilim gittti :( Bugun 22.gün..
Geçmek bilmiyor onsuz günler,saatler..
daha önümde koskoca 158 gün var..
15 gündür de haber de alamıyorum marinetrafficden bakıyorum orda da ''out of range '' :(
cıldırmak uzereyım tam anlamıyla..
İlk gidişi bu :(
Öluyorum resmen..
allah kavuştursun sağlıkla inşallah :5:
ilk günler hiiç geçmek bilmez birde son günler ama gün sayarsan sanki hiç geçmez akışına bırak biraz :14:

herkese merhaba :) ben de uzun zamandır pek giremiyordum yoğunluktan, ya da okuyup kaçıyordum itiraf ediyorum :) geçmiş zamanlarda 3 ay zor dayandım 5 ay nasıl olur falan diyordum oluyormuş ama son bir ay özellikle ölü gibiydim denebilir :) gecen hafta sevgilim geldi benim de, onu gördüm canlandım artık. tabi bir gün görüşebildik ama olsun :) artık o kadar uzun olmazmış öyle söyledi, gene inandım, ya da inanmış gibi yaptım :1:

bu aralar bir de iş çok yoğundu, haftasonları anca girebiliyorum zaten, onda da yok düğündü, bayramdı, mesai vardı falan pek vaktim olmadı. umarım artık daha sık girebilirim, özlemişim bu topiği :40:

tekrar görüşmüşsünüzdür inşallah aşkınla karada olduğunu bilmek bile güzel :21: topik pek boş bu aralar bende giremiyorum zaten malum :emir_bebek:

herkesler iyi anlaşılan inşallah dahada iyi oluruz aşklarımıza kavuşup mutlu mesut otururuz :16::16:

Erkek arkadaşım aşçı olarak seyahat gemisinde işe başlayacak.Merak ettiğim konu sürekli hareket halinde ve değişik ülkelerde hatta okyanusun ortasında olacağı için telefonla görüşme imkanımız oluyor mu. Denizde cep telefonu kullanma şansları oluyor mu?

mrb deniz topigin hayırlı olsun bende denizci gelin adayıyım :) bazen ispanya bazen abd gidior ama özlem ve kavusmak super bi duygu seviorum ve sevdigim içinde katlanıyorum.bazen 1ay bazen 3ay,kavuzcagımıza yakın 3gun hiç gecmior ama 3ay çok cabuk gecior pek anlatamasamda anladınız sanırım ::D öpüyoruumm sevgilerrr

Erkek arkadaşım aşçı olarak seyahat gemisinde işe başlayacak.Merak ettiğim konu sürekli hareket halinde ve değişik ülkelerde hatta okyanusun ortasında olacağı için telefonla görüşme imkanımız oluyor mu. Denizde cep telefonu kullanma şansları oluyor mu?Cevap yazarsanız çok sevinirim.

selam;) evet okyanusun ortasında ve karaya uzak yerlerde cekmez telefonu.limanlara vardığında ya da karaya yakın gectiğinde ceker ama seyahat gemisi günlerce denizde kalmaz herhalde.
indiği yerden kart alabilir, sen de yurtdışı tarifeleri alırsın konusursunuz.
Allah kavustursun ;)

selam;) evet okyanusun ortasında ve karaya uzak yerlerde cekmez telefonu.limanlara vardığında ya da karaya yakın gectiğinde ceker ama seyahat gemisi günlerce denizde kalmaz herhalde.
indiği yerden kart alabilir, sen de yurtdışı tarifeleri alırsın konusursunuz.
Allah kavustursun ;)

Teşekkür ederim. Aradığım zaman ona ulaşmayı çok istiyorum en azından günde bir iki kere konuşabilirsek bende çok rahatlayacağım.

Teşekkür ederim. Aradığım zaman ona ulaşmayı çok istiyorum en azından günde bir iki kere konuşabilirsek bende çok rahatlayacağım.

öncelikle merhaba arkadaşım :9: ama her aradığında ulaşamayabilirsin buna hazırlıklı olmalısın yolcu gemisinde görüşmeniz sanırım rahat olur net olursa işinde kalan zamanda görüntülü bile konuşursunuz

herkese merhabaaa, bugün de sevinç paylaşma sırası benimmişşş:23: sevgilim pazar günü iskenderuna gelecek 4,5 ay sonra görüşcez, burda bir coğunuzun yazdığı gibi ona sarılınca cektiğim sıkıntılar bitecek insallah, yol bekleyen herkesi Allah kavuştursunn:16:

herkese merhabaaa, bugün de sevinç paylaşma sırası benimmişşş:23: sevgilim pazar günü iskenderuna gelecek 4,5 ay sonra görüşcez, burda bir coğunuzun yazdığı gibi ona sarılınca cektiğim sıkıntılar bitecek insallah, yol bekleyen herkesi Allah kavuştursunn:16:

şimdiden gözün aydın :nazar: tüm bekleyenler hememncecik kavuşsunlar aşklarına:16:

Canım benim gözün aydın, inşallah kavuşmuşsundur canına...

şimdiden gözün aydın :nazar: tüm bekleyenler hememncecik kavuşsunlar aşklarına:16:

hala hava şartları kötü diye gelemedi hala ya ben de yarın akşam gidebilicem:2: adanaya uçup gece gec saatte iskenderuna gitcem insallah kacırmazlar beni :9: kışın cok zor oluyormuş kışın da calışmasın istiyorum yazın da gezelim çalışmasın istiyorum:1:

son 6 gün değil artık iptal oldu :43: 45 gün sonra inicekmiş gemiden :2:
kırgınım gemilere...
neden senide birgün bana getirmiyor?? :50: :43:
:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5:
selametle
:5:

son 6 gün değil artık iptal oldu :43: 45 gün sonra inicekmiş gemiden :2:
kırgınım gemilere...
neden senide birgün bana getirmiyor?? :50: :43:
:5: :5: :5: :5: :5: :5: :5:
selametle
:5:

cok kötü olmuş yaa ;(( sabret bizim de normalde bu ayın sonunda incek, yazın burda olsun diye 2 ay daha kalsın diye kararlaştırdık ama zaten 6 aydır beklıoruım 2 ay daha cok uzun, yalnız değilsin:25:

Son düzenleme:
Back