Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

merhaba çok anlamlı dile getirmişsiniz,bende dertliyim kardşm de denizci, kimsecikler kızını vermek istemiyor nedenide herlimanda sevgilisi olurmuş mantığa bakarmısınızÇok üzgünüm çoooka.s.:enbuyukkk:

selam kızlarrr .. tayincilik güzel yeni yerler yenı kulturlele tanısmak ama birde bunun esya toparlayıp birde tekrar uygun sekılde yerlestırmek var bide çocuckları buyuk olanlar için yenı arkdas yenı cevre bi çocouk için zor oluyor gercekten ozellıklede okul çagındakıler için ogrenım acısından alt yapı yetrsız kalıyor sonradan baya bocalamaları gerekıyor diğer yasıtlarına yetısebılmek için bütün bu olumsuzluklara ragmen yinede yeni yerler kulturler cevren olması guzel vee enguzeline eşinle gitmek,aklının onda kalmaması :) bu herseye bedel işte... eee ne zaman yolculuk simavicim temmuz gibimi gideceksiniz?hayırlısı diyelim yada :1hug:

gül hgdin aramıza kardesın için insallah hayırlı nasiplerle karsılastırsın Allah Amin.. bence halk arasında o yanlıs bi inanıs var, her limanda sevgilisi olma konusunda cunku yapacak olan burnunun dibindede yapar .. bence oğle diyenlerin tek korktukları bu deil gidip gelmıyorlar dıyorlar ama artık teknoloji okadar ilerlediki nekadar uzakta olsa kıtalar arası artık bir tlf yada interset sayesınde sankı yanı basındaymıssın gibi.. Gül'cüm ben sözlüm abdye gidecek gorevli tayınlı yani 2yıl kalcaklar bunu ben dıyorum yani.. sabretmek gerekıyor sadece birde guven tabıkı.. :enbuyukkk: :asigim: saglıcakla kal canım..

Son düzenleme:
ecemcim hgdin ben seni gitti sanıyorum kampa:S iyim canım napim vakit olduruyom işte sen nasılsın..?

ecemcim ben çıkıyorum goruszzz sonaa cumaya kadar daha ben duramam zaten girerim topige opttuuummm kocamannn tatlısımm
k.i.b...

Merhaba bayanlar...
bende denizci eşiyim iş çıkışı google da gördüm forumunuzu.. Anladığım kadarıyla asker eşlerisiniz. Hem zor hem stresli işler.. Allah hepinizin yardımcısı olsun.

hgdin aramıza allalonecim evet genelimiz asker eşleri yada adayları diyelim ama sivil arkadaslarımızda var tabiki.. aminn canımm..

ecemcim giremedim kaynanamlar bizdeydi ,zaten gelemden önce bi temıslık yemek vs faslı oluo bılırsın ancak girebildim ,nasıldı tatılınız güzel gectımı optumm

kıslar slm nerdesiniz bakıyım eskilerden arkadaşlar nerdeler.kıslar hadiiiiiiii özlettiniz kendinizi.abbacım yazdım özelden canım öptüm

ecemimmmmm bitaneemmmm... kusura bakma olur mu ben suan ankaradayım teyzemın yanında guya tatıle gidecektık babamın su kaplıca sevdası oldurecek beni kızılcahammdaydık ölee işte yarın eskısehırdeyız ama plan deişmezse du bakım özelimee optummmm

:)) bak bakalım özeline şeker şey seni.beni kıskandın gezion dimi.sen olmayınca pek te tadı olmuo buraların. :)) gez valla ohh ben de geliommm.öptmmmmmmmm

:)):) ayol kıskanmasam burda işim ne :) dedim bu kız gezio bosuan deildir kesın bende bi dolanıp gelimm nerdee ölee deniz kenarı babam dıo sen evlenınce gidecen nasılsa dogal kaynak usları varken falan filan .. yaa bılmıyorum ama burda saclarım keçe gibi olduu çok sertlesti suyundan sanırım ::SD gülüorum valla halimeee :) kukurtluymus belkıde ondan kımbılır..

ayyy canım benimm yaprak dökümü varmışşş hiç demioya teyzem ben gider goruszzz sonraaa optummm tatlısımm.. kendine dikkat et artıkın dikkat etmen gerekior kendıneee) :)

bak bakem....................... :)))) kaynana dayanamadı tuttu valla saçını sonunda ferhundenin ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…