Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

cok tatlı bi oglum oldu.. koala gibi massallah uztumden inmiyor babasiyla ikimizde cok sevdik onu hayatımız yenıden anlam kazandı bı baska boyuttayız sankı..cocuk baska bisi..

eylülparçası hayırlı olsun bende okudum yazılarını ancak yazabildim.allah analı babalı sağlıkla büyütmek nasip etsin.anne olmak güzel duygu dimi.bizde düşünüyoruz artık ben çok istiyorum ama korkuyorum anne olmaktan.allah bana da nasip etsin :)) a.s. :nazar: bu sana :nazar:

mrb kızlar..
eylul parcası oğlun varmıs yazmıssın ama ben okumamısım galıba Allah bagıslasın tekrar..
kızlar moralım çok bozuk gecden beri aglıyorum gozlerım şişti davul gibi oldu:KK43:(((( sözlümün tayını abd ye çıktı temmuzda gdicek 2yıl kadar sanırım korktum basıma geldı off offf offfff...:':-)':-)'( neyse kendinize iyi bakın by

hayır gemi alımı var onun için gidiorlar:KK43:(( gecen sene sınavı olmsutu ingilizce golcukte bılerek hepsını yanlıs yapmıstı gitmmemek için meer o sınav formaliteymıs:KK43:(( sadece evliler eslerinin yanına gidiorlar bız daha evli deiliz:KK43:(( :':-)'( 15gun kadar esleriyle hasret giderip geri donecekler onlarda surekli deil yine.. olsun keske bende gidebılseydım..hem kendi gemısınden tayını çıktı baska gemıye hemde yer olarak,bana üzülmememi söledi ama kendi inandımı buna bılmıyorum,gözpınarlarım kurudu artık:KK43:(((.canım rutbesını yazamayacagım kusura bakma tehlikeli olabilir(burayı bizden baska herkes okuyor o yuzden yani) demisti derindeniz sadece topcu sınıfı onu soyleyebilirim
Allah kımsenın sevdıgını yanından ayırmasınn yarabbimmmmm AMİNNNNN.... :':-)':-)':-)(((((( senağlama senağlama :1shok: :1no2:

hayır gemi alımı var onun için gidiorlar:KK43:(( gecen sene sınavı olmsutu ingilizce golcukte bılerek hepsını yanlıs yapmıstı gitmmemek için meer o sınav formaliteymıs:KK43:(( sadece evliler eslerinin yanına gidiorlar bız daha evli deiliz:KK43:(( :':-)'( 15gun kadar esleriyle hasret giderip geri donecekler onlarda surekli deil yine.. olsun keske bende gidebılseydım..hem kendi gemısınden tayını çıktı baska gemıye hemde yer olarak,bana üzülmememi söledi ama kendi inandımı buna bılmıyorum,gözpınarlarım kurudu artık:KK43:(((.canım rutbesını yazamayacagım kusura bakma tehlikeli olabilir(burayı bizden baska herkes okuyor o yuzden yani) demisti derindeniz sadece topcu sınıfı onu soyleyebilirim
Allah kımsenın sevdıgını yanından ayırmasınn yarabbimmmmm AMİNNNNN.... :':-)':-)':-)(((((( senağlama senağlama :1shok: :1no2:
ALLAH sabır versin canım anlıyorum seni evli olsaydın sana daha zor gelirdi emin ol. ben 1.5 yıl bekledim nışanlıyken. ama şimdi evliyiz ve ben şimdi 3 aylık bir ayrılık olacak diye üzülüyorum aklıma geldikçe gözlerim doluyor.1.5 yıl bile bu kadar zor gelmemişti sanki...

tşk ederim şirincek,aminn canım Allah benim gibi olanlara sabır eylesin.. cumlelerinde teselli oldum biraz olsun saol tekrar.
bir sey soracagım sana sirincek..sözlüm vodafone hattını goturmek istiyor avrupada cektını biliorum ama abd de cekerm mi acaba? zaten szlümun eskı gemısınden 15kisi kadar aynı yere tayın çıkmıs birde bu sene kagıt uzerinde evli ama dugunu olmayan arkadaslar vardı onlarında hep dugunleri iptal ,yada yeni evlenip dugunu olanlar vardı sözlümde sende gozumu açtın acıkcası artık kendımı sanslı sayıyorum hiçyoktan. belkide sanslıyım kımbılebılır,daha fazla uzulmemek için kendımı derslere verdım evdekiler sasırıyor bukadar inek olduma yakında ucacam zaten (ucan inek:p) hayırlısı buymus kader!demek belkide bunun tek tesellisi.. şirincek sanada şimdiden Allah kavustursun sanırım senın eşinin gemısıde buyuk gemılerden seyırleri çok oluyor yaa zor valla ,kuçuk gemıde olanlar çok sanslı bunun kıymetini bilsinler bize bakarak en azından..

abba
slm cnm nasılsın yazdıklarını okudum çok üzüldüm.allah yardımcın olsun.inan kendimi yerine koyuyorum bilemiyorum ama dayanmak zorundayız galiba kaderimiz bu.yurtdışında en uygun tarife en çok hanigisiyse ona geçin.biz bilmeden aveadan konuştuk eşim yurt dışındayken,inan çok yüklü bir miktar geldi hala onunla uğraşıyoruz.allah yardımnız olsun.yurt içi yetmiomuş gibi bide yurt dışı var hey allahım ya.

sağol ecemimm , aynen tek tesellimizin kader olması.. tayinin haberını aldıktan sonrakı zamanlara gore daha iyiyim en azından artık kendıme hakımım aglamıyorum,üzülüyorum tabiki ama aglamıyorum söz verdim aşkıma :KK43:(( hasret çok acı birsey , için acısada bunu belli etmemek edememek daha kötü oluyor ,daha önceden yurt dısına çıktı ispanyaya filan ama 1ay kadar durdurlar o pek dokunmadı sadece ilk gunler ve goruscegimize 3gun kala hiç gecmedi zaman. bilmiorum,2yıl nasıl gecicek bilmiorum inan:KK43:(((
su gunlerimize şukur ki teknoloji çok gelişti internetten filanda gorusuruz ama tabi yanyana olmak gibi olmaz [benim ablam almanyaya gelin gitti ordan biliorum ve senede 10gun gorebilioruz neyse ama aşkım başka canımın içi basşka tabi] ne diodum hm internet tlf var neyseki teselli ediom işte bole bole knedımı napim yoksa delircek gibi oluyorum :KK43:(( aileme pek belli etmek istemıyorum onlarda uzuluyor zaten ama,en azından benım ayakta kalmam gerek güçlü olmak zorundayım.birde saatleri tuttursak tam olcak burda gunduzken orda gece olacak .offf offfff dusundukce içim daralıyor:KK43:((( neyse hayırlısı buymus demek KADER! diyebilmek tabki.
bu arada hattıda diyeyim benimkine bakam artık hangisi uygunsa onunla gorusuruz tlfla,sağol ecemcimm optum gorusururzzzz kendine iyi bak canım

tşk ederim şirincek,aminn canım Allah benim gibi olanlara sabır eylesin.. cumlelerinde teselli oldum biraz olsun saol tekrar.
bir sey soracagım sana sirincek..sözlüm vodafone hattını goturmek istiyor avrupada cektını biliorum ama abd de cekerm mi acaba? zaten szlümun eskı gemısınden 15kisi kadar aynı yere tayın çıkmıs birde bu sene kagıt uzerinde evli ama dugunu olmayan arkadaslar vardı onlarında hep dugunleri iptal ,yada yeni evlenip dugunu olanlar vardı sözlümde sende gozumu açtın acıkcası artık kendımı sanslı sayıyorum hiçyoktan. belkide sanslıyım kımbılebılır,daha fazla uzulmemek için kendımı derslere verdım evdekiler sasırıyor bukadar inek olduma yakında ucacam zaten (ucan inek:p) hayırlısı buymus kader!demek belkide bunun tek tesellisi.. şirincek sanada şimdiden Allah kavustursun sanırım senın eşinin gemısıde buyuk gemılerden seyırleri çok oluyor yaa zor valla ,kuçuk gemıde olanlar çok sanslı bunun kıymetini bilsinler bize bakarak en azından..
abbacım vodafone da 5 yıl görev yaptım sanki biliyormuşsun gibi sormuşsun:))) evet abd de çeker tabiki ama tarifeler kademe kademe dir ücret az değil dk başına ama inanılmaz faturalar gelir sen bütün gsm operatörlerini araştır öyle karar ver canım internet olayı olabilirmi onuda araştır. vodafone kullanacaksan roming e açtırmanız gerekli ve mail order talimatı vermen gerekli yani bankadan düzenli ödeme talimatı.benim eşim helikopterci canım deniz havacıyız biz gemide değil yani ama sizlerden de pek farkımız yok seyir açısından... allah yardımcımız olsun

slm arkadaşlar abba çok üzüldüm allah sabır versin cnm bizim tayinlerin açıklanmasına bir hafta kaldı inanılmaz heyecanlıyım ilk tayinoldugu için galiba..muhtemelen eşimle gidemeyecegim. çünkü geçenlerde ankaradan telefon geldi sadece operasyon bölgelerine gitme hakkımız varmış şırnak hakkari tunceli siirt bunlardan biri ayrılık gözüküyor gibi hadi ona zorda olsa katlanırım ama sürekli eşimin durumunu merak ederek nasıl katlanırım bilmiyorum..tek istegim güzel bi yerin gelmesi..

abbacım nasılsın.sana özelden msj atmayı denedim ama galiba gene başaramadım.bitane attım deneme diye ama bilmiyorum geldimi.sen bana attığında özelden ben sana cevapla yazmıştım ama öbür türlü yazamadım.nasılsın canım umarım iyisindir.nasıl gidiyor her şey.nasıl üzgünmüsün alışabildinmi demiyorum ama seni merak ettim biara cvp yazarsan sevinirim cnm grşrz

merhaba kızlar ancak girebildim.. nasılsınız herkesin esleri yanında sanırım ne guzel ne mutlu benimki gelmiş gibi seviniorum yaa.. Allah ayrı bırakmasın eslernizi sizlerden aminn..bayadır girmemisim galiba..
ecemcim benmm saolasin canim daha iyiyim ilk gunlerdeki şoku attlattım diyebılırım,haftasonu sözlum geldi yanıma teselli etti bayagı benı uzaktan olmuyor illaki omzusuna dayanıp ağlamam gerekıyomus biliorum onuda uzdum bolelıkle ama napim tutamamdım kendımı ogunden berı süper deilim ama iyiyim işte artık o buhranlı bunalım hallerim gecti enazından..:KK66::)
neyse ozel mesaja gelınce benım nikin ustune tıkla profilimden iletişim bilgilerine gir ozel msj atıosun ole olması lazım yada arkadas lisete girip direk nikime tıklayıncada oluyor sanırım.bide deneme die attın msj geldi bende sana karsılık yazdım mı onu hatırlamıom ama sana bi denemelik atayım bende:KK66: sende gecenki mesajında hastayım demıstın iyilesmissindir insallah bişeyin yok dimi suan?dikkatli ol canım daha bebişlerin olucak kendine iyi bakman lazım :) :KK66: opuyorum gorusmek üzereeee :nazar:

şirincegim nasılsın?dedıklerin doğru valla ozamanlar aklım durmustu yani vadafonun abd de cekebılecegini kestiremiyordum :) verdigin bilgiler için tesekkur ederim dikkate alacagımdan emın olabılırsın opuyorum..

simavicim insallah tayininiz sark bolgelerinden guzel bi yere denk gelmıstır.Allah sabır versin canım zoor valla ayrılıklar.zaten en çokta aaba suan ne yapıyor aç mı yorgun mu uykusuzmu diyerek merak etmek ve bu cevaplarıda bılememek insani yıpratıyor Allah hepmizie kolaylık versın aminnn.bende baba meslegi sayesinde sark bolgelerinde idim 90la 94yillari arasında batmanın kozluk ilçesindeydik bizim zamanımızçok kotuydu ama şimdi eskisi gibi deil şukur..gonlunden neresi gecıyorsa orası olur insallah tayın optum canım..

iyi olmana sevindim abba.ben iyiyim.ben de yalnızım cnm eşim yok bikaç gün. :KK43:( ben özelden bakarım denerim tekrar tmm cnm.allah sana ve bize hepimize sabır versin.dimi cnm.bebiş için allah hayırlsı bakalım.

slm arkadaşlar
tayinimiz açıklandı zoraki yaptıgımız tek tercihimiz olan siirt merkez geldi..yani eşimle gidebiliyorum hemde en yakın arkadaşımla aynı yere çıktı tayinimiz onun mutlulugunuda yaşıyorum. 15er günlük operasyonlar oluyormuş ama en azından yalnız kalmamış olcaz hepinize öpücükler

hayırlı olsun canım senın adına çok sevındım ayrı kalmıcaksınız bırbırınızden :KK70: çok guzel:) birde yakın arkdasın olması tam isabet olmus :)) esyaları toplamaya baslamıssındır sanırım :KK66: opuorumm : asigim: :nazar:

teşekkürler abbacım işimiz çok gercekten öyle bi koliledikki eşyaları tekrar acmaya kıyamıyorum bide yerleştirmesi var gercekten yorucu şeyler... teşekkür ederim tekrar inceliğin için cnm

X