Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

he anladım cnm.faketmez cnm hem ordan hem burdan hehe.uğrarlar arada sen merak etme.cnm ben birazdan çıkarım tmm.ortalığı toplıyıım yatıcam.yarın erken kalkıcam malumm öğlene görüşmeler var açarım gene sabahtan falan.

kocacığım bugün nbtçii seninki gitmedimi daha yurt dışına gitcekti ya ben gitti sanıom

:):) peki canım yarına gorusuruzz ozmaan iyi geceler tatlı ruyalar opuyrum insallah işind ehayırlısı neyse o olsun canımmm..
bu arada kıskançlıkta neymiş peehhh !!
kendıne iyi bak tatlım
puan puan puan hırsı burudu gozumuzu :))))))))))))))

ben evimdeyim eskisehirde :). yok daha gitmedi mger 2gemı varmıs oyuzden benımksıı gec gidecek eylul aralık gibi tam belli deil daha bakalım zaten guverteciler gec gdiomus ordan sansım var makıneciler daha erken gidip gec donuyomus tabii ona gorede parası ama hersey para deil sonucta özlemek daha beter oluyor az para olsun çok huzurun olsun dimi ama

ama benim puanım çok azzzzzzzzz.yazık bana.anladım canım hayırlsı arada özeldende yaz ama.birden bizim topic yukarlara çıkmış şaşırdım.kıslar nerdesiniz.deniz adamlarnın eşleriiiiiiiiiiiiiiiiiii.cnm sana da iigclr.kndn dikkat et grşrz bye:içelim:

:)) tamam yukseltcez senın puanı taam canım arada ozel arada budan ozaman bende cıkayım hadin goruszzz iyi geceler optuumm

iyim tatlım napimm yaa ceyızde ne eksık onlara bakıp liste yaptım işte olee vakit gecıreyım diim:) bu zamana kadar nişanlımın verdıgı paraları cukk die yuttumdan şimdi artık dedim biriktirim baree keskevaktınde bırıktırseydım işte ne bılım yaa zaten daha erkende yeni evli arkadaslarım dun gozumu korkuttular aman al şimdiden sonradan sıkışıyosun filan die yaa nolcak bilmiom tatlicadiarzu tatlicadiarzu

hee budaim pinekliom anam baktım sen derin konulara girmissin pskoloji forumundaydın baktımda sana, didim rahatsız etmimm .D orenırsınn acelesi yok ben daha dun ogrendım alıntı yapmayı yaa
haa bide konu açtım tasarı saglık forumuna meer oda varmıs kılıtlediler kadere bak yaaa

he okudum ben onu takılcaktım sana dedim gelince yazarım hehe.hızına yetişmek mümkün değil ben kendime attım gene msjı offfffffffffff

:)))) bende sana derken az önce kendı kendıme atmısım msj nese burlardayım canım ben yok kızz ne hızı sende bilgisayarm yavas benım ,neyseki yarına benımkısı gelcekte format atcakta sinir olmaktan kurtullcam artıkınn

tatlım ben çıkıyorum goruszz sonraa aksam belki girerim babam kapmazsa kendine çok iyi bak optummmm kocamannnn :) iyi aksamlarr

ben ancak girdim tatlımm dun nişanlım bizdeydi bilgisayara format atı sukur artık komyan diil bende ablamın ogluna atkı basladım şimdi almanyadalar yaa agustosta gelcekler ona yetistirmeye calısıom yoksa bidaha nerde verecem ipim de çok ince bide haroşe oruom uremio bilemm yazık banaaa modelde otobus atkı kk dan aldım orgu forumundan çok guzel olcak yaaa bıtıncee tabe biterse:))) opuyorym cnm goruszzz haa benımkısıde haftaya nobetci cuma tutan dier gunlerde içeri oluyorya gerci bana dokunmuo daha evli diilizzz :>D :1hug: a.s. :dance:

ayy ben gene gittim halamlar gelcekmis oturmaya telefon ettiler bidenemm gorusurukkk sonaa optummmmmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…