Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

aaa hadiyaaa tuhhh ben bakamıyom bizz bakamıoss enıstemde maça bakcak zaman bulduuu heee... haftaya özetle yetıncez demekki neysekı ozetini gosterio :))))

hee haftaya sezon finali var... kaçırma.bakarsın haftaya.böle işte özlemişim bea özletme kendini.izmire ne zaman dönceniz özeldende yazdım bakarsın sonra oki

hee haftaya sezon finali var... kaçırma.bakarsın haftaya.böle işte özlemişim bea özletme kendini.izmire ne zaman dönceniz özeldende yazdım bakarsın sonra oki:içelim::dance:

selam arkadaşlar,a.s.
biz kocaeli'ndeyiz, tayinimiz marmarise çıktı ağustosta orada olacağız. Lojman düşünüyoruz ama aksaz hakkında yazdıklarınızı okudum pek hoşuma gitmedi doğrusu. Merkezdeki lojman olmazsa orada kiralar nasıl? Bilen var mı? merkezdeki lojmanları gören var mı güzel mi? Teşekkürler görüşmek üzere.

slm cnm ben marmarisi pek beğenmedim açıkçası.yani biz evlenmeden önce orada oturacaktık bayağı gazdik araştırdık,kiralar çok yüksek dışarıda,gezilcek pek biryer yok,kadın başına lojmanın dışına çıkamazsın araban yoksa daha kötü.daha yeni oradan kamptan geldim ama ben sevemedim.sonra tekrar buraya gölcüğe geldik cnm yani oraya gittik nişanlıyken araştırdık,beğenmedik,o yüzden eşim ve ben burada kalmaya karar verdik.ben buraları çok sevdim.çoğu zaman yalnızım ve istediğim gibi çıkabiliyorum dışarı falan.lojmanları güzel ama.içi de güzel ama dediğim gibi lojmanın içiyle sınırlı.aracınız yoksa dolmuş seferleri de öle sık değil.kiralar yüksek geçen sene,iki oda bi salonlar bile 700 civarıydı,sen ver kararını.tabii gidip görmeniz sizin için en iyisi.sevgiler

Gitmeme gibi bir şansımız yok malesef. lojmanın içi güzel olsun da o sıcakta zaten çok gezebileceğimi de sanmıyorum. haftasonları eşimle çıkarız. bir formül bulunur artık. motorsiklet alacağız yerimseniben lojman merkezde de çıkabilirmiş aksaz da daha belli değil. en kötü tarafı eşim 1 ağustosta göreve başlayacak lojman 22 ağustostan sonra. yani nerdeyse 1 ay ayrı kalacağız. ona canım sıkılıyor benneyaptımki marmaris gibi bir yerde 1 ay bensiz

evet bu kötü yani sensiz olması.sen de gitsen,yani ordu evi falan var.kalabilirsin.bence sen de git. :)) lojmanın içi güzel ama inan gölcük lojman içi daha güzel bence :))

selam,
deniz adamlarının eşlerinin konuşacak bir konusu yok mu yawww nerelerdesiniz?? Başka formlarda millet kaynatıp duruyor yerimseniben

abbe ya bu puan varya nası artııooo kıskandım seniii.şaka yapıom tabii nezamandr görüom herkeste merak ettim.şaka yaptım ha alınma sakın olur mu

ecemim hosgeldiiinnn kız gozum yollarda kaldı heeee :) biliorum tatlım kıskanclık olmaz dostlar arasında canımcım sen nergis ben nilüfer yinem ustumdesin ayoll :) tecrube puanım nasıl artıyor hmm senden çok vakit geciriorumdur belki burda , az daha gayret ette gec beni D birde tecrube puanları yuksek olanlardan yazdıgım geneldeki msjlarıma çok tşk aldım ondanda olabilir bölee gul krizantem olanlardan yanee ne bilim bunlardandır belkim .hedefim bir konu açmak ama daha vakit bulamadım ozaman belki daha çok yukselir optummmm

hehe geldim kıs bizde amma fenayıs ha hem burdan hem öbür taraftan.nilüfer değiştirmey bilmiommm ben daha çok yeniyimm.:dilcikar:ben senden daha çok vakit geçiiriom ayrıcana.tecrübe puanı yüksek olanlar ne demekki.gül,krizantem ne demekki yaaaaaaaaaaaa offffffffffff anlamıom bende dimi ya:çok üzgünüm:klava:

bu arada derindeniz vardı o da yok artık bizim formdan kimse yok kıs neden harbi ölü form bizim ki de:tomato:

sana tşk edemde tecrube puanın artsın gözümüz aydınlar olsunnnnn topik ikimizeee kaldııı anam kımse yokkine varda yok gibi bişeee herkes asker esleri topinee yazıor bence nese bız bırakmayam bare bos kalmasın buraa
hmm senın yazdıgın msjlar şimdiye kadar 275 benımkısı ise 171 sanırım bu nergıs gul vs msj sayısına gore artıyor yada konu açmayua gorede deişiordur sanırım ne bilem denemek lazım bilinmez
derindenizcimde kagıt uzeinde evli olanlardandı sanırım oda evlendı bu yaz telasesi vardır die dusunuyrum kımbılır :O :)

hehe topic bize kaldı evetttt.nergis gül ne abbacımmmm.bırakmayalım biz güzel topiğimiziiiiisırnaşık şey

ozaman burdan yazısmaya devam özele girmeye gerek yok zaten buraya ugrayan yok koca topik bizee kaldııı heyooo nergizide belli bir mesaj sayısından sonra hangi derece geliorsa o oluyorsun tatlım bura yazamda senın nergıs gitsin yerine baska bişee gelsin

hafta sonu benımkısı gelecek tayını çıktıya onu halledecek , eve gelsin hem benım su bilgisayara bi format atsın iyice hantallastı kamyonu bırak traktore dondu
bu arada kocacin bugun mu nobetci yarın mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…