- 3 Aralık 2007
- 3.622
- 3
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
merhaba kızlar ..
hgdin aramıza simavi ,herkesin eşleri yanında anlaşılan kimsecikler yokecemcim seninde eşin gelmiş sanırım sende girmez olmussun yazdıklarını okudum cnm. moralın bozulmus baya eşinin yokluna haklısın tabıkı ama bukadar kendını yıpratma eşin yokken kendını oyalayacak seyler bul,simavinin dediği gibi bebiş iyi fikir ayrıca el işi yetenegın varsa evde kendını oyalaman için şal ,hırka ,kazak bere masa ortusu vs seyler yapabılırsın battanıye yada hediyelikl olur kendı evın için bişeyler yapabılırsın gercekten vaktını bı haylı alıyor zaman cabuk gecıyor en azından.kanavice işleyip pano yapabılırsın evının duvarına çok guzel durur :) burda kadınalr kulubunde el yeteklerıyle ilgili topikler açılmıs oralara bak istersen hosuna giden yada yapabılcegın bişey vardır muhahakkak,yanlıs anlamanı istemem benımkısı sadece bir tavsiyeden ibaret.eşini daha az aklına gelip daha az özlersin hemde vaktin cabucak gecer bi bakmıssın eşinin gelece gün(seyirsdeyse)gelivermişş:)) ben ole vakit gecıyiyorum cunku gerci bnmkisi ceyız hazırlıgı olsun hediyelikte çok yaptım elim bos durmasın aklıma Aşkım az gelsın az özleyeyım die.ders aralarında bile el işi yaptıgım olur himm bide ecemcim sana ben arkadaslık msj gondermistim şimdi aklıma geldi o msjı kabul etsende etmesende sonucta sen benım herzaman arkadaşımsın :)) opüyorum cnm hersey gonlunce olsun ...
son olarak huhuuu kızlar nerdesınız yaa... ?
slm ecem eşinmi yanındaydı cnm hiç girmedin foruma neler yaptın
slm simavi nasılsın.evet eşim vardı haftasonu nihayet geldi.misafirlerimiz vardı bide pek giremedim o yüzden.gene nbtler seyirler bizi bekliyor.yani bana gene eşimsiz yalnız günler :))
ama biraz daha iyiyim.yani arkarakaya geliyor ya hepsi o yüzden üzülüyorum.sende iyisindir umarıma.s.
slm ecem ben geldimhm hazır aklımdayken arkadaslık msjını mailini acınca verılen linke tıklıyosun sonra bulten mesajına üye adın ve şifrenle girip benım sana gonderdıgım arkadaslık iletimi kabul et yada reddet e benzer bi buton olacak onlardan birine tıklarsın artık.ecemcim haklısın aslında esının yanında olmayısı herseye engel oluyor evet.benımkısı suan tersanede olduna bana hersey pembe bakalım seneye ben ne yapacam tersaneden çıkınca gemı hep seyır tabıkı birde kucuk gemıye tayın isticek bakalım insallah olur ne diyim daha az seyırlerı olan bi gemi benimde aşkımında işine yarar komutanları burdan bi çıkalım 3 yada 6ay ugramayız lımanlara dıyomus ( dedim aşkıma yuregime ındırmesin komutanın benım.. öle işte bakalım hayırlısı tabıkı ama öle bişee olmaz insallah
opuyorum canım kendıne çok iyi bak iyi aksamlar..
mrb şirincek hgdin aramıza ,Allah kavustursun bir an önce ..gecmez şimdi gunler senın için..
ecemcim ancak girebildim bende bakayım olmasada canın saglolsun bende alıntı yapmayı bılmıom kız sende bana onu ogretirmısın? çok calıstım bi ders vardı (idare hukuku)vizelerde DD almısım moral çokuntusu oldu bende baya bi off daha okujlu bitircemde kpssye gircem artık biterse okul bu gidisle tabii( neyse canım görüşürüz sonra ben finale kadar yine çalısayım arada girerim dayanamam zaten öptümm canım.
kızlar aranızda gölcükte kalan varmı tanıdığınız sivaslı üst teğmen varmı ailesi marmariste
akrabamız olur ama uzun zamandır görüşemiyoruz memlekete gitmiyolar belki tanıyan çıkar diye düşünmüştüm eşi öğretmenmiş soyadları sümer tanıyomusunuz
merhaba kızlar uzun zamandır yoktum cunku hamıelıgımın son gunlerini yasiyordum nihayet nisanın 21inde sbah saat 9.30 civari oglumu dunyaya getirdim ve butun zamanımız onunla gecior.. fotolarini koyucam buraya bakarsınız....optum hepınızı...gousmek uzere...naniknanik