Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

denizimm özlettin kendini iyice.. umarım aksılıklerın senın moralini bozmaz boşver kız hayat bir kez karsımıza çıkyor üzülme sıkma o tatlı canını.. öpüyorum tatlısım görüşürzzz
saol simavicim haftaya gelecek yanıma bizimkilerle evde bahar temızlıgıne basladık herkes erken dio ama basladık bikere yarım bırakmak olmaz
bende siteyi kesfetmeye basladım yenı yenı(benım için öyle enazından )
optum canım saglıcakla kal..

cnm slm çok haklısın ama inan eşim olmadığında aklıma hiçbirşey gelmio ve içimden yemek yemek bile gelmio,kaldıki el işi yapıcam.çok zor.yani bukadar sık gitmesi beni üzüo.arada gitse dayanmak kolay ama nöbette eklenince zor oluyor.tavsiyelrin için saol cnm.niye yanlış anlayayımki seni tabii tavsiyede buluncaksın bu beni düşündüğünü gösterir canım.ben senin ne msjı gönderdiğini anlamadığım için sana sordum cnm.hala nasıl kabul edeceğimi bilmiyorum o msjı onuda yazarsan,sevinirim.öptüm hepinizi.kızlar hoşgeldiniz bu arada ne zamandır yoktunuz.özlettiniz kendinizi :teytey:

slm ecem eşinmi yanındaydı cnm hiç girmedin foruma neler yaptın

slm simavi nasılsın.evet eşim vardı haftasonu nihayet geldi.misafirlerimiz vardı bide pek giremedim o yüzden.gene nbtler seyirler bizi bekliyor.yani bana gene eşimsiz yalnız günler :))
ama biraz daha iyiyim.yani arkarakaya geliyor ya hepsi o yüzden üzülüyorum.sende iyisindir umarıma.s.

gözün aydın cnm sevindim eşinle kavuşmana..insan eşinin gelmesinin sevinciyle tekrar gidecek olmasının üzüntüsünü bir yaşıyor demi..ama boşver düşünme gidecegi günleri.
bende iyiyim kızımla ugraşıyorum bütüngün. amasyada sayılı günlerimiz kaldı hazırlıkları yapmaya falan başlıcam üzülüyorum burdan ayrılcagım için çok güzel çok şirin bi yerdi..

slm ecem ben geldim hm hazır aklımdayken arkadaslık msjını mailini acınca verılen linke tıklıyosun sonra bulten mesajına üye adın ve şifrenle girip benım sana gonderdıgım arkadaslık iletimi kabul et yada reddet e benzer bi buton olacak onlardan birine tıklarsın artık.ecemcim haklısın aslında esının yanında olmayısı herseye engel oluyor evet.benımkısı suan tersanede olduna bana hersey pembe bakalım seneye ben ne yapacam tersaneden çıkınca gemı hep seyır tabıkı birde kucuk gemıye tayın isticek bakalım insallah olur ne diyim daha az seyırlerı olan bi gemi benimde aşkımında işine yarar komutanları burdan bi çıkalım 3 yada 6ay ugramayız lımanlara dıyomus( dedim aşkıma yuregime ındırmesin komutanın benım.. öle işte bakalım hayırlısı tabıkı ama öle bişee olmaz insallah
opuyorum canım kendıne çok iyi bak iyi aksamlar..

slmm abba ben sölediğini yaptım sanırım kabul ettim onayladı.umarım yanlış yapmamışımdır.allah hepimiz için hayırlısını versin cnm ne diyeyim kib grşrz sonra

kızlar çok canım sıkkın yaaaaaa eşim dün göreve gitti 20 gün yok ahhh ahhhh geçmez bu 20 gün ah.....

mrb şirincek hgdin aramıza ,Allah kavustursun bir an önce ..gecmez şimdi gunler senın için..
ecemcim ancak girebildim bende bakayım olmasada canın saglolsun bende alıntı yapmayı bılmıom kız sende bana onu ogretirmısın? çok calıstım bi ders vardı (idare hukuku)vizelerde DD almısım moral çokuntusu oldu bende baya bi off daha okujlu bitircemde kpssye gircem artık biterse okul bu gidisle tabii ( neyse canım görüşürüz sonra ben finale kadar yine çalısayım arada girerim dayanamam zaten öptümm canım.

merhaba kızlar uzun zamandır yoktum cunku hamıelıgımın son gunlerini yasiyordum nihayet nisanın 21inde sbah saat 9.30 civari oglumu dunyaya getirdim ve butun zamanımız onunla gecior.. fotolarini koyucam buraya bakarsınız....optum hepınızı...gousmek uzere...naniknanik

slm abba.nasılsın umarım iyisindir.yazdığın iletinin altında alıntı yap bölümünü tıklarsan alıntı ile cevaplayabilirsin cnm.okulu umarım bitirirsin kpssye girersin.arada grşrz gene öptüm cnma.s.

kıslar nerdesiniz ya kimsecikler yok gene ben gene yalnızım kızlar.seyir nöbet gene bizi buldu her zaman ki gibi.bide bugün bizim için özel bir gündü ama maleesef gitti gene akşam.ben onu şimdiden özledim.hem de çoook.uyku tutmadı bir gireyim dedim ama gördümkü kimse yokkk benden başka herkes uyuyo galiba ee yarın mesai günü dimi ya.öpüyorum kıslar hepinizi

yaaa kızlar ben fazla giremedim herkese selam şeyyy benımki geldide hasret gideriyoruz hepinizi öpüyorum..ogluşum ve babişi çok özlemişler birbirlerini..hadin bye

merhabalar kızlar.. ben ancak girebildim,malum sınav haftası benım baya streslıyım uff bide uykusuz tabii neyse vereyımde su dersleır kurtulayım artıkyaaaaaa..
bu arada eylul parcası hayırlı olsun Allah analı babalı buyutsun kızın mı yoksa oğlun mu oldu burda resmını koymussun masallah çok tatlı çıkmıs canım,Allah uzun ömürler versin bebişine.. AMİN.
ecemcim ancak girebiliorum eşin seyirde sanırım Allah kavustursun sizide gorusmek üzere optum byy

vallahi merak ediyordum acaba doğum yaptınmı diye ...Allah analı babalı huzurla sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşaallah çok sevindim :)a.s.

cok tatlı bi oglum oldu.. koala gibi massallah uztumden inmiyor babasiyla ikimizde cok sevdik onu hayatımız yenıden anlam kazandı bı baska boyuttayız sankı..cocuk baska bisi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…