- 22 Şubat 2008
- 4.520
- 37
-
- Konu Sahibi DERXIXNDENXIXZ
cok tatlı bi oglum oldu.. koala gibi massallah uztumden inmiyor babasiyla ikimizde cok sevdik onu hayatımız yenıden anlam kazandı bı baska boyuttayız sankı..cocuk baska bisi..
cok tesekkur ederım ecemcım bencede dusun cocuk harıka bı olay.. darısı senın ve tum ısteyenlerın basına.. optum hepıınızı..
ALLAH sabır versin canım anlıyorum seni evli olsaydın sana daha zor gelirdi emin ol. ben 1.5 yıl bekledim nışanlıyken. ama şimdi evliyiz ve ben şimdi 3 aylık bir ayrılık olacak diye üzülüyorum aklıma geldikçe gözlerim doluyor.1.5 yıl bile bu kadar zor gelmemişti sanki...hayır gemi alımı var onun için gidiorlar(( gecen sene sınavı olmsutu ingilizce golcukte bılerek hepsını yanlıs yapmıstı gitmmemek için meer o sınav formaliteymıs (( sadece evliler eslerinin yanına gidiorlar bız daha evli deiliz (( :' '( 15gun kadar esleriyle hasret giderip geri donecekler onlarda surekli deil yine.. olsun keske bende gidebılseydım..hem kendi gemısınden tayını çıktı baska gemıye hemde yer olarak,bana üzülmememi söledi ama kendi inandımı buna bılmıyorum,gözpınarlarım kurudu artık (((.canım rutbesını yazamayacagım kusura bakma tehlikeli olabilir(burayı bizden baska herkes okuyor o yuzden yani) demisti derindeniz sadece topcu sınıfı onu soyleyebilirim
Allah kımsenın sevdıgını yanından ayırmasınn yarabbimmmmm AMİNNNNN.... :'' ' (((((( senağlama senağlama :1shok: :1no2:
abbacım vodafone da 5 yıl görev yaptım sanki biliyormuşsun gibi sormuşsun:))) evet abd de çeker tabiki ama tarifeler kademe kademe dir ücret az değil dk başına ama inanılmaz faturalar gelir sen bütün gsm operatörlerini araştır öyle karar ver canım internet olayı olabilirmi onuda araştır. vodafone kullanacaksan roming e açtırmanız gerekli ve mail order talimatı vermen gerekli yani bankadan düzenli ödeme talimatı.benim eşim helikopterci canım deniz havacıyız biz gemide değil yani ama sizlerden de pek farkımız yok seyir açısından... allah yardımcımız olsuntşk ederim şirincek,aminn canım Allah benim gibi olanlara sabır eylesin.. cumlelerinde teselli oldum biraz olsun saol tekrar.
bir sey soracagım sana sirincek..sözlüm vodafone hattını goturmek istiyor avrupada cektını biliorum ama abd de cekerm mi acaba? zaten szlümun eskı gemısınden 15kisi kadar aynı yere tayın çıkmıs birde bu sene kagıt uzerinde evli ama dugunu olmayan arkadaslar vardı onlarında hep dugunleri iptal ,yada yeni evlenip dugunu olanlar vardı sözlümde sende gozumu açtın acıkcası artık kendımı sanslı sayıyorum hiçyoktan. belkide sanslıyım kımbılebılır,daha fazla uzulmemek için kendımı derslere verdım evdekiler sasırıyor bukadar inek olduma yakında ucacam zaten (ucan inek) hayırlısı buymus kader!demek belkide bunun tek tesellisi.. şirincek sanada şimdiden Allah kavustursun sanırım senın eşinin gemısıde buyuk gemılerden seyırleri çok oluyor yaa zor valla ,kuçuk gemıde olanlar çok sanslı bunun kıymetini bilsinler bize bakarak en azından..