Deniz adamlarının eşleri sohbete VİRA diyelim

senle olan her dakikamı dolu dolu yaşıyorum.uyumuyoruz bile bazen konuşuyoruz.sen uyurken ben izliyorum çoğu zaman özlüyorum çünkü.hasretim çünkü.birlikte olduğumuz her saniye benim için dünyalara bedel.en güzel zamanlarımızı hep böyle uzakta ayrı hbrsiz hasretle özlemle mi geçircez.bu mu yani payımıza düşen.özledim sadece o kadar.kimseye değil bu sitemim.onu çok seviyorum.bi an önce evine gel aşkımmmm.senağlama

abba senle ilgili bana bişey gelmiş ama anlayamadım ne olduğunu.arkadaş listememi ekliycem nereye tıklıycam anlayamadım cnm.

Sana şiirler okuyacağım, gitme
Güneşler doğacak yalnızlığımdan
sana bir ışık getireceğim
Büyük aydınlığımdan

Sana bir dolu umut getireceğim
Küçük ellerine sığmayacak
Sana Afrika gecelerini getireceğim
Sımsıcak

Sana çiçekler getireceğim
Bozulmuş güz bahçelerinden
Sana bir serinlik getireceğim
Yağmur tanelerinden

Sana avuç avuç yıldız getireceğim
Güneşimden başka
Sana engin denizlerin maviliğini getireceğim
Köpük köpük dalga dalga

Sana bir rüzgar getireceğim
Dağlardan, tepelerden
Gitme, sana zamanı getireceğim
Zamanın bittiği yerden

ümit yaşar oğuzcan

Ama gitti.... şiirler de okusam rüzgarlarda getirsem,yıldızlarıda sunsam gitti .. hep gidiyor ve biliyorum ki hep gidecek ... bunada şükür bir gülüşü herşeye bedel....

Ama gitti.... şiirler de okusam rüzgarlarda getirsem,yıldızlarıda sunsam gitti .. hep gidiyor ve biliyorum ki hep gidecek ... bunada şükür bir gülüşü herşeye bedel....

ne güzel yazmışsın.bir gülüşü bedel evet.nefesi.ama gitmesin artık.ben onu çok özlüyorum.yapamıyorum bir an bile onsuz.nereye baksam onu görüyorum.öyle çok seviyorumki.bizim en güzel zamanlarımız hep böyle ayrı mı geççeksenağlama

selam arkadaşlar daha önce yazmıştım sizlere ecem merhaba benim kızımın adıda ecem sen böyle şeyler yazdıkça inan gözlerim doluyor ben böyle uzun ayrılıklar yaşamadım ama ilerde onuda yaşıcam için şimdiden üzülüyorum

selam arkadaşlar daha önce yazmıştım sizlere ecem merhaba benim kızımın adıda ecem sen böyle şeyler yazdıkça inan gözlerim doluyor ben böyle uzun ayrılıklar yaşamadım ama ilerde onuda yaşıcam için şimdiden üzülüyorum

slm simavi.sen neden ileride yaşıyacaksın anlayamadım cnm.adaşız kızınla desene. :)
ben bazen doluyorum işte napıyım tutamıyorum kendimi.duvarlarla konuşuyorum.hep yalnızım daha doğrusu eşim yok onsuzun.akşam oluo zorla bişeyler atıştırıorum.öyle zor ki.perdeyi açıp bakıyorum herkes eşiyle ailesiyle yemek yiyor,kahvaltı ediyor. ben ise yapayalnız.günlerce haftalarca aylarca.biliyorum yalnızım değilim benim gibi bir çok asker eşi var ama ben dayanamıyorum bazen.çok kötü oluyorum.msjlar atıyorum hep geri gelio sanki gitcekte msjlar benimkide iş yani.sabah yataktan kalkmak istemiyorum. o yanımda olsun ben herşeyin üstesinden gelirim.geliyorum da.ama eşimde olsa yanımda.şükür tabi sağlığı yerinde hayatta olduğunu biliyorum ama bazen hatta çoğu zaman insan bunları hatırlayıp şükür etmeyi de unutuyor.bazı şeyler ağır basıyor.:teselli:

arkadaşım üzülme sabret dicem ama biliyorumki fayda etmez benim eşimde asker (denizci degil) kızım ecem yokken inanki sadece nöbetlerinde bile yas tutuyordum sizinkilerle asla kıyaslanamaz tabiki allah sabır versin. bu yaz tayinizim çıkcak muhtemelen kötü bir yer ve kızımla ben gidemicez öyle bir durumda onun için dedim ilerde yaşayacagım için diye canım senin çocuk varmı yada düşünmüyormusunuz inan çogu şeyin yerini tutuyor

arkadaşım üzülme sabret dicem ama biliyorumki fayda etmez benim eşimde asker (denizci degil) kızım ecem yokken inanki sadece nöbetlerinde bile yas tutuyordum sizinkilerle asla kıyaslanamaz tabiki allah sabır versin. bu yaz tayinizim çıkcak muhtemelen kötü bir yer ve kızımla ben gidemicez öyle bir durumda onun için dedim ilerde yaşayacagım için diye canım senin çocuk varmı yada düşünmüyormusunuz inan çogu şeyin yerini tutuyor

canım ya eşin jandarma veya karacı galiba.benim babamda havacıydı ordan bayağı bilgim var bizde çok gedik.evlendim kocamda asker : ))
bence sende git eşinle beraber.biz düşünüorum bi seneyi geçti işte evleneli.düşünüoruz
evt.kısmet sanırım öbür ay başlıcaz düşünmeye bebek.:asigim::eek:
allah hayırlısını versin.ben çok istiyorum ailelerimizde uzak gerçi yakında olsalar çok sık gidip gelmem. eşimin yerini hiç birşey tutmuyor tutmazda ama bebiş olsa oyalanırım ve aradan çıkar bebekte:) dimi.

canım bence hemen düşün bebek inan çok şey değişecek tabi dogumdan sonra bazı hassasiyetlerde ortaya çıkar babasının yanınızda olmayışı mesela o yüzden ailelerin destegine ihtiyacın olcak ama büyüdükçe resmen koca adam gibi herşeyden anlıyolar oturup konuşuyorum bazen kızımla..
tabiki eşinin yerini tutmayacak onun sevgisi ayrı bebeginin sevgisi ayrı yerde oluyor..bu arada benim eşim karacı dua ediyoruz iyi bir yer gelsin diye çünkü bende çok takıntılıyım bazen memleketime giderim bir hafta durunca terelellliler basar özlerim..
kızımın adından mı bilmem çok ısındım sana canım yaa

saat gecenin yarısı,gözüm hala denizde aklım sende.neden sanki bu kısa ayrılık bu sefer bukadar uzun geldi bana.oysa bikaç gün nedir ki bizim için.hayat okadar kısaki bitanem ...
olsun aşkım ben iyiki seni sevmişim ve iyiki seninle evlenmişim.hiç pişman değilim.allah hepimizin yardımcısı olsun.hayatın yükünü hep tekbaşımıza yaşamak zorunda kalan bizler her şeye rağmen sanırım güçlü olmak yaşamaya nefes almaya çalışmak zorundayız.en azından bizim için çalışan eşlerimize bunu çok görmemeliyiz.yani siz benim gibi yapmayın arkadaşlar.hüzün isyan çalmasın kapınızı :nazar:a.s.

canım bence hemen düşün bebek inan çok şey değişecek tabi dogumdan sonra bazı hassasiyetlerde ortaya çıkar babasının yanınızda olmayışı mesela o yüzden ailelerin destegine ihtiyacın olcak ama büyüdükçe resmen koca adam gibi herşeyden anlıyolar oturup konuşuyorum bazen kızımla..
tabiki eşinin yerini tutmayacak onun sevgisi ayrı bebeginin sevgisi ayrı yerde oluyor..bu arada benim eşim karacı dua ediyoruz iyi bir yer gelsin diye çünkü bende çok takıntılıyım bazen memleketime giderim bir hafta durunca terelellliler basar özlerim..
kızımın adından mı bilmem çok ısındım sana canım yaa

cnm saol.inşallah iyi biryer çıkarda sizde gidersiniz.allah yardımcımız olsun hepimizin.ben evimden ayrılıp hiç gidemem memelekete falan.ayrılamam.bi kere gttm daha eşim yokken bi hafta zor durdum geldim.bidahada gtmedim.ben seviyorum evimi.eşim burda daha yaknımış gibi sanki bana.avuntu işte napalım.allah yardımcınız olsun.her şey gönlünüzce olsun.ii geceler cnm görüşürüz:teytey:

canım çok sıkkın eşimi ongündür göremiyorum.nöbet seyir nöbet ve hala gelemedi çıkamadı gemiden.canım çok sıkkın.hep ayrı,hep hazırlık yapıoz,plan yapıoz ve hep bişey çıkıo ve çağırıolar .gelemedi hala gemide.canım acıoooo artık.ya hazılırladığım sofra yarım kalır,ya gözüm yolda tlfn elimde kalakalırım.yada böle hazırlanırım.saçımı başımı yaptırırım ve böle herşey suya düşer.ne geri getircekki benim kırılan umudumu,kaybolan az önceki anımı,huzursuz olup onunda canını sıkıyorum orada.ama bıktım,sıklıdım,bunaldım,kötüyüm.çok seviyorum eşimi ama olmuo benim payıma düşende onu beklemek,onla evli olup bu evliliği onsuz yaşamak,hayatı yalnız göğüslemek.herşey hep üstüste gelio.bunaldım artık ya.hiç acımıyolar.gelicek uykusuzluktan gözleri kapanıcak ama o benimle vakit geçirmek adına uykuyla savaşıcak.sonra dayanamıcam hadi aşkım yat uyu dicem,uyucak sonrada bigünümüz gitcek.ben çokmu şey istiyorum yaaaaaaaa offffffffffffffffffffffffffffffffffff

sabırsa sabır,umutsa umut,güçse güç,ben daha nasıl olmalıyım bir denizci karısı olarak.herşeyimiz yarım yamalak.hayatımız bi öle bi böle.düzen yok,izin yok,dinlenmek yok,yok yok yok eşim yokkkkk,.

slm arkadaşlar nasılsınız ecem gelmedimi henüz eşin canım bu kadar sıkma canını bizler sevgimiz için yapıyoruz fedakarlıkları. ne kadar ağır fedakarlık o kadar çok sevgi anlamındadır bunu bilmekte güzel degilmi? şuna emin ol sabırla geçen günlerin sonu herzaman güzeldir bigün buna mutlaka erişcegine inan canım sevgiyle kal...

merhaba kızlar ..
hgdin aramıza simavi ,herkesin eşleri yanında anlaşılan kimsecikler yok :KK70: ecemcim seninde eşin gelmiş sanırım sende girmez olmussun yazdıklarını okudum cnm. moralın bozulmus baya :KK43: eşinin yokluna haklısın tabıkı ama bukadar kendını yıpratma eşin yokken kendını oyalayacak seyler bul,simavinin dediği gibi bebiş iyi fikir ayrıca el işi yetenegın varsa evde kendını oyalaman için şal ,hırka ,kazak bere masa ortusu vs seyler yapabılırsın battanıye yada hediyelikl olur kendı evın için bişeyler yapabılırsın gercekten vaktını bı haylı alıyor zaman cabuk gecıyor en azından.kanavice işleyip pano yapabılırsın evının duvarına çok guzel durur :) burda kadınalr kulubunde el yeteklerıyle ilgili topikler açılmıs oralara bak istersen hosuna giden yada yapabılcegın bişey vardır muhahakkak,yanlıs anlamanı istemem benımkısı sadece bir tavsiyeden ibaret.eşini daha az aklına gelip daha az özlersin hemde vaktin cabucak gecer bi bakmıssın eşinin gelece gün(seyirsdeyse)gelivermişş:)) ben ole vakit gecıyiyorum cunku gerci bnmkisi ceyız hazırlıgı olsun hediyelikte çok yaptım elim bos durmasın aklıma Aşkım az gelsın az özleyeyım die.ders aralarında bile el işi yaptıgım olur :KK70: himm bide ecemcim sana ben arkadaslık msj gondermistim şimdi aklıma geldi o msjı kabul etsende etmesende sonucta sen benım herzaman arkadaşımsın :KK70::)):KK66: opüyorum cnm hersey gonlunce olsun ...
son olarak huhuuu kızlar nerdesınız yaa... ?

slm abba hoşbulduk canım valla burdakiler eşleri gibi bi gidiyolar ayda yılda bir ugruyorlar kimsecikler yok ıssız bi topik :) derindenizcimde yok hiç ugramıyor sanırım konyada hala bende konyalıyım keşke konyaya geldigimde görüşebilseydik ne mutlu olurdum.. ecemin eşi geldiyse ne mutlu inşallah birliktelerdir..darısı senin başına abbacım

merhaba kızlar epey zaman oldu kk ya girmeyeli bazı aksilikler oldu burada paylaşmamın doğru olmayacağı biraz tavırlıydım girmiyordum.ama sizleri çok merak ediyorum, daha girmediğim zamanlarda neler yazıldığına bakmadım haberlerinizi öğrenmeye çalışacağım. yine görüşmek dileğiyle sevgilerimi sunuyorum

X