Dedigim gibi huzur herseyden onemli esiniz normal degil çocuklarımız boyle bir ortamda nasil büyüyecek tabi en iyisini siz bilirsinizAlanım matematik dönem içinde çokça özel ders veriyorum maddiyat ile ilgili problemim yok aileminde yok problemi bi kaç gündür hep paran varmı diye yokluyorlar. En kötü dönemim şu hamilelik dönemim maddi olarak. Ailem destek olur çok sıkışırsam ki gerek kalmayacaktır. Biz maddi olarak çok problem yaşamadığımız için tuhaf geliyor bunlar annem babam emekliler birikimleri var. Dün eş kişisinin amcası aradı konuştuk kayınvalidemin dillere destan bir maddi hırsı var hep onu anlattı. Benim aileme ne kadar itibar ettiklerini ailenin bütün gelinleri ve gelin aileleri içinde en saygıdeğer bizleri gördüklerini bu aileninde bundan dolayı iyice hırslandıpını filan konuştu. Olmak isteyip olamadıkları bu yüzden bukadar kördüğüm olduğunu filan anlatıp durdu. Aklınca eşimi savundu uymayıp dinlemeseydi dedim. Zorla yapamazlar yaptıramazlar.
Ben şuan farklı beyinlerden farklı yollar bekliyorum. Akıl akıldan üstündür ve insan kendi sorunu olunca doğru düşünemez diyip konuyu açtım. Ama anca öğretim görevlisi boşa al hakkını ver hakkını tepkileri. Bunları zaten yapabildiğim kadar yapacağım.
Beklediğim ne bileyim arabanı sat babanın adına bir araba al veya bir müddet araçsız kal veya uygun miktar nafaka alabilmek için bankaya paranı şu yolla yatır veya işte bilemiyorum böyle şeyler. Veya şu yolla ikinci arsayı ispatlarsın.
İki çocukla zor bir hayat beni bekliyor. Bakıcısı ev kirası okul taksiti servis parası bakım giderleri derken zor olacak. Ama olacak korkmuyorum ve hala umutla parlak yorumlar bekliyorum
Edep yoksunuda edepsizde seni o aşağılık eşin. Öyle bir adamlada dewam ettiğinde için ondan bir farkın yok demekki. Herşeyi hak ediyorsun. Bulmuşsunuz birbirinizi aman bırakma. Tencere kapak misali. Seni aptal kadınlara tahammülüm yok. Muhattap olma benimle sana herşey hak müstehaktırİşte senin gibi edep yoksunlarına kadın muamelesi benim gibilere de eşşek muamelesi yapılıyor haklısın. Senin gibi edepsizlerle elbette yapar o dediklerini. Öyle edepsiz olmaktansa böyle eşşek olmayı tercih ederim
uİşte senin gibi edep yoksunlarına kadın muamelesi benim gibilere de eşşek muamelesi yapılıyor haklısın. Senin gibi edepsizlerle elbette yapar o dediklerini. Öyle edepsiz olmaktansa böyle eşşek olmayı tercih ederim
Eleştiriye elbet açığım terbiyesizliğe değil. Burası eşimden pek farkı olmayan terbiyesizlerin cirit atacağı bir yer değil. Zaten yazılan felaket senaryosu yazılmış olmayan şeyide olur yapar eder demenin ne anlamı var. Ha olursa kafası öyle çalışan edep yoksunları ile olur elbette.Hocam buraya konu açtıysanız hertürlü eleştiriye açık olmalısınız
Bukadar iğrenç aşağılık emek hırsızı biriyle nasıl seviştiniz hadi seviştiniz doğum kontrolde bilmiyorsunuz Adamın amacı sizi muhtaç etmek köle etmek ki down riskli çocuğa bile bile lades demiş sakın sevilme aklın bilmem ne demeyin hatalısınız
Burda biri vardı erk arkadaşı ayakkabı falan istiyormuş onun kardeşi olabilir kocanız
İğrenç mide bulandırıcı hareketler sorunca ne diyor neden böyle bişey yapıyormuş
Kocanız sizi altın yumurtlayan tavuğun bırakmaz adam sizi öldürmeye kast etmiş
Ölmeyimi bekliyorsunuz
Bunu çocuğun gözü önünde yapmış aynı yaşlarda kızım gözüme geldi çığlık çığlığa kalırdı... Size saygı duymuyor sizi sevmiyor
Mahkemede adamın mühendis olduğu normal şartlarda asgari ücretle çalışamayaxağını hayatın akışına ters olduğunu belirtin hatta yakın şahit bulun yüksek maaş aldığına dair dişli olun Hiçbirşey yapamaz arayın polisi aldırın evden mal kaçırma davası açın tedbir koydurun babasının bu evleri normal çalışmayla alamayacağını ispat edin eşiniz sadakatsizlik yapmış
Eşinle çakallık konusunda kimse yarışamazEleştiriye elbet açığım terbiyesizliğe değil. Burası eşimden pek farkı olmayan terbiyesizlerin cirit atacağı bir yer değil. Zaten yazılan felaket senaryosu yazılmış olmayan şeyide olur yapar eder demenin ne anlamı var. Ha olursa kafası öyle çalışan edep yoksunları ile olur elbette.
Ben böyle bir sevgiye inanmıyorum nedense psikolojik bir sorun gibi daha çokMaalesef gerçekten seviyorum. Ve sevginin gözü kör oluyor. Ama tabiki artık yeter.eşimin ayrılmak gibi bir niyeti yok hiçbir zaman olmadı olmayacağını da düşünüyorum. Evliliğimizi sonlandırmaya çalışan çok çok çok paragöz olan annesi. İlk evlendiğimizde annesi bana demiştiki bizde evin parası evin büyük kadınında toplanır yani ben ve eşim çalışıp parayı ona vereceğiz oda evimizin giderlerini yapıp cebimize harçlık koyduktan sonra gerisini bizim için biriktirecekmiş. Bunu ben kabul etmedim ama sevgili eşim ile bu anlaşmaya okey vermişler aralarında demek. Elbette burda karakter yoksunu olan anne sözünden çıkmayan eşim
İnan’ın bir kadın olarak yaşadıklarınıza çok üzüldüm ve hiçbir kadının böyle şeyler yaşamasını istemem. Bence eşinizinki değil sizinki hastalıklı sevgi. Eşinizin sizi sevmediği kullandığı açık fakat siz göremiyorsunuz henüz. Suçu kayınvalideye atmak sevginizi haklı çıkarmak için bir kurtuluş olmuş sanki. Umarım en kısa zamanda hem hukuki hem de tıbbi yardım alıp maddi ve manevi zararlarınızı karşılarsınız. Çocuklarınıza ve size geçmiş olsun.Eleştiriye elbet açığım terbiyesizliğe değil. Burası eşimden pek farkı olmayan terbiyesizlerin cirit atacağı bir yer değil. Zaten yazılan felaket senaryosu yazılmış olmayan şeyide olur yapar eder demenin ne anlamı var. Ha olursa kafası öyle çalışan edep yoksunları ile olur elbette.
Yoooo hanfendi eleştireye açık değil. Beni şikayet etmiş 2 gün yasak yedim. 5 gün içersindede awukatlat dönüş yapıcakmış bana. Kendi hakaretlerini görmüyor. Muhattap olmamak en güzeli. Bir cümle kurmaya değmezmişHocam buraya konu açtıysanız hertürlü eleştiriye açık olmalısınız
Bukadar iğrenç aşağılık emek hırsızı biriyle nasıl seviştiniz hadi seviştiniz doğum kontrolde bilmiyorsunuz Adamın amacı sizi muhtaç etmek köle etmek ki down riskli çocuğa bile bile lades demiş sakın sevilme aklın bilmem ne demeyin hatalısınız
Burda biri vardı erk arkadaşı ayakkabı falan istiyormuş onun kardeşi olabilir kocanız
İğrenç mide bulandırıcı hareketler sorunca ne diyor neden böyle bişey yapıyormuş
Kocanız sizi altın yumurtlayan tavuğun bırakmaz adam sizi öldürmeye kast etmiş
Ölmeyimi bekliyorsunuz
Bunu çocuğun gözü önünde yapmış aynı yaşlarda kızım gözüme geldi çığlık çığlığa kalırdı... Size saygı duymuyor sizi sevmiyor
Mahkemede adamın mühendis olduğu normal şartlarda asgari ücretle çalışamayaxağını hayatın akışına ters olduğunu belirtin hatta yakın şahit bulun yüksek maaş aldığına dair dişli olun Hiçbirşey yapamaz arayın polisi aldırın evden mal kaçırma davası açın tedbir koydurun babasının bu evleri normal çalışmayla alamayacağını ispat edin eşiniz sadakatsizlik yapmış
Baştan sona kadar haklısın sözlerinde. Ben doğruları söyledim sizinle hemfikiriz yazdıklarıma bakabilirsiniz. Beni şikayet etmiş hanfendi. Üstüne iki gün banlandım. Awukatlarda arıycakmış beni. Allahından bulsun dicem ama o zaten bulucağını bulmuş. Sizede tawsiyem benim durumuma düşmeyin. Sağ gösterip sol wuran bir bayan. Yorum yaptığıma pişman oldumİnan’ın bir kadın olarak yaşadıklarınıza çok üzüldüm ve hiçbir kadının böyle şeyler yaşamasını istemem. Bence eşinizinki değil sizinki hastalıklı sevgi. Eşinizin sizi sevmediği kullandığı açık fakat siz göremiyorsunuz henüz. Suçu kayınvalideye atmak sevginizi haklı çıkarmak için bir kurtuluş olmuş sanki. Umarım en kısa zamanda hem hukuki hem de tıbbi yardım alıp maddi ve manevi zararlarınızı karşılarsınız. Çocuklarınıza ve size geçmiş olsun.
Ben böyle bir sevgiye inanmıyorum nedense psikolojik bir sorun gibi daha çok
kız cocukları karıyer sahibi olsun...maası olsun....hivbirsey degişmiyor...demekkı neymıs ....valla bır cok ev hanımı sızden daha ozgur..catır catır esının parasını yıyor...hiçcegil birse ısde yorulmuyor...
Allah yardımcınız olsun...calısanlara asırı ozenıp kendini heba edenlere ornek olsun.Kesinlikle öyle hem paranı veriyosun hemde köle gibi yine ev işinide yapıyosun işe git iş kadını gibi çalış eve gel ev hanımı gibi hizmet et ben bu durumdayım ruh gibiyim aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?