Dengesiz kocamın mal kaçırması

Önce bir maliyeye şikayet et kocanı.
Sen o babasinin edindiği mallarin sizin birikimlerinizden gittiğini ispatlarsan arsa dan payını dolayısıyla dairelerden payını alabilirsin belki. Bunları avukata sormadın mi?

Önce bir maliyeye şikayet et kocanı.
Sen o babasinin edindiği mallarin sizin birikimlerinizden gittiğini ispatlarsan arsa dan payını dolayısıyla dairelerden payını alabilirsin belki. Bunları avukata sormadın mi?
Yok canım maliyeye şikayet ile olmuyormuş. Tapu iptal davası açmak gerekiyor harç yatırarak. Oda çok çok çok uzun yıllar sürebiliyormuş. Bu bir
İkincisi boşanmayı bu nedene dayandırmak istedik dava açtığımızda boşanma davasında 4-5 yıl sürebilirmiş bu nedenle. Önce ispatlanması gerekiyormuş yani. Yani ülkedeki adalet 4-5 yılda yerini buluyor veya bulmuyor. Ki öyle düşündüğünüz gibi çok detaylı araştırmayada girmiyor mahkemeler. Banka geçmişini araştırmak tapu sicilini sorgulamak yokmuş öyle
Bunlar için çok iyi koşturacak avukat gerekiyor. Omlarında çoğu çantalı hırsız olduğu için çok zor

Vee in parasını koştursun sizin adınıza. Bir arkadaş sizin gibi bahaneler uretip durdu fikir verdikce karşı fikir sundu en son karsi taraf acti davayi hicbisey de alamadan oturdu yerine. Gerekirse kredi cekerdim avukat tutmak icin.
Okudum hep hakikaten de sizin ayirlamaya niyetiniz yok.

Doğru söze ne denir.

Sen adamı boşamak istiyor musun? Bence istemiyorsun. Sen tapu iptal davanı aç. Uzun sürsün bir şey olmaz. Gördüğün gibi bu hali ile kendisi üzerine almayacak tapuya. Maliyeye gelir vergisi kaçırdığı için ve sgk ya da maaşını olduğundan düşük gösterdiği için şikayet edersin.

SGK ya şikayet iyi fikir. Peki maaşının SGK prim tutarı kadarını bankadan alıyor gerisini elden bunu nasıl ispatlayabilirim. Kullandığı kredi kartları ödemeleri filan delil sayılıyormu. Ortak gider de diyebilir.
Aslında çok kararlıyım ama nedense bunu burda izah edemiyorum komik bi şekilde. Ve sinirlerim bozuluyor yada buradakiler gerçek üstü önyargılı. Bu yolda bu defa ya canım gider ya kazanırım modundayım gittikçe burası modumu düşürüyor

Evlendikten sonra edinilen mallar ortaktır paranız hesaptaydı sanırım bu her türlü ispatlaancak bir şey 5 yılda olsa 10 yılda olsa hakkınızı alırsınız.bir tapu memuru olarak söylüyorum o kadar çok mahkemelik tapu iptal davları var ki 20 yıl sonra bile adamlar çatır çatır hakkını alıyor.

Başınıza gelenler ders olsun güvenmeyin asla belki düzelir evladınız var evlatlarınız olacak 2.yle hani olur da adam gerçekten düzelme niyetinde olursa önce aile terapistine gitmeli gerekli tedavileri olmalı.

Hiç düzelmeyecekse de şükür ki işiniz varmış güzel bir şekilde.kayıplarınızı şimdilik kenara koyun evlatlarınızı düşünün zaten 2 çocuğunda velayeti her türlü sizin olur.habersiz bu kadat şey yapan adam her şeyi yapar aslında.yeni bir rota belirlemek sizin lehinize...inşallah hakkınızda hayırlısı olsun.

Suçunuz bu iğrenç adami her seferinde affetmek. Resmen sizin paranizi sizin onayiniz olmaksızın ailesine hibe etmiş arabayı üzerinize sürüp resmen sizin canınıza kastetmiş ama siz hala bu adamla yatağa girmişsiniz. Pes valla pes

Çok şükür beklediğim cevap. Tapu iptal davasının çok uzun yıllar sürdüğü doğrumu avukatların abartısımı. Birde mesela 300 bin liralık bir ev ve bi okadarlık arsanın harcı ne kadar tutuyor. Bana çok uçuk bi rakam verdiler arabamı satsam anca karşılar.
Genellikle miras davalarında açılıyormuş. Bizimki muvazaalı satış sözleşmesinden kaynaklı olarak açılacak. Muvazaalı satış nedeniyle açılan davalarda ortalama ne kadar sürüyor. Bunları sorma nedenim kanımın deli gibi kaynaması ve biran önce olmasını istemek tabiki mümkün olmadığını biliyorum. Birde iptal davası açılınca satış yapılamıyor değil mi. Satamayacaklarsa bu hafta açacağım davayı. Önceki sefer sadece savcılığa mal kaçırma nedeniyle suç duyurusunda bulunduğunu söyledi avukatım ama sonuç çıkmadı yada kendisi ilgilenmedi

Öncelikle çok üzüldüm geçmiş olsun diyerek başlayım evet boşanmak kimse istemez ki ben bile nerelerden döndüm ama olmayınca da olmuyor sende bitecek herşey yani işin sonunda boşanıp çocuklarını babasız büyütmekte var diyeceksin ki babası var görür ama o işler öyle olmuyor seni sevmedikleri için çocuklarını da sevmeyecekler ve babalık zaten öyle kolay kurulan bir duygu değil annelik gibi o uzakta oldukça o da çocuklar da birbirinden uzaklaşacak benim demek istediğim bu kavga kıyamet olmadan eşinin ailesini görmeden eşinle konuşman eşine ne kadar ailesiyle vurmaya çalışırsan o kadar onlara bağlanacak eğer de boşanacaksan da akıllı olacaksın barışıyor gibi yap elinde kozun olsun ne bileyim evi üstüne almaya çalış yap bişeyler işte

Tedbir kararı bile koydurmak istesen malın değerinin bildiğim kadarıyla 1/10 unu yatırıp öyle tedbir koydurabiliyorsun

Ben kısa süreleri de gördüm uzun sürenleri de ama dedğin gibi genelde miras davaları oluyor ve bunlar çok uzun sürüyor ölüm mirasçı vs..üzerinden yıllar geçince dava açılıyor çünkü.

Bence siz hemen açın ki davayı yerlere tedbir konsun satışı yapılamasın.tescile yönelik olduğu için satışı yapılamaz.
Tapu harçları binde 40 tır.20 alıcıya 20 satıcıya keser. Yani sizin 300 bin lik arsa için toplamda 7.5 milyar keser harcı.

davada kesin kararlıysanız arayı çok açmayın mal kaçırıp başkasına devretmesinler . hemen tedbir konsun

Ben esinizden korktum ve ailesindende acaba giden gitsin deyip daha fazlasını kaybetmeden anlasmala bosanip yolunuza mi baksaniz bilemedim çok kötü şeyler yapabilecek kapasite gordum esinizde sanki sizi değilde evlerle birlikte sizi kaybetse daha çok çıldıracak gibi

Bunu yapmaya çalıştım boşanma davamı geri çekerken ama evdeki hesap çarşıya uymuyor işte karşındakiler Brezilya dizisi senaristlerine taş çıkaracak entrikalar çevirince senin basit hesapların elinde kalıyor. Üstüne dahada zararlı çıkabiliyorsun. Şiş bir karın ile kişiliksiz bir adamın evi terkedip seni herşeye mecbur bırakmaya çalışması gibi. Aslında hiçbirşeye mecbur olmadığımı gayet biliyor ama hani hep öyle gördü ya nede olsa evlatlarına kıyamaz yanlız doğurmayı göze alamaz gibisinden. Benim ona neler yapacağımı bilmiyor. Bi yol haritam tam oluşsun bu sefer. O ve aileside o zamana kadar bu durumun keyfini sürsünler

Tabiki öyle olacak. Bu tür insanlar için eş çocuk akraba kaybetmek önemli değildir önemli olan para kaybetmemektir. Maddiyat çok daha önemli onu asıl yaralayacak olan benim hakkım olanı almamdır. Alabilirsem alacağım elbet sonu ne olursa olsun. 20 sene okutmam gereken iki çocuğum olacak. 20 sene sonra ne olacak o yine onların babası olacak

Çok sağolun bana daha yüksek meblağ söylenmişti ve korkmuştum. Evet şimdi iyi bir avukat bulmam gerek

Hırs yapıp malı mülkü kurtarayim derken canından olmayın bırak Allah'ından bulsun ailecek hastane parası olsun o onlara sizde çocuklarınızla mutlu mesut yaşayın sahsi fikrim

Hırs yapıp malı mülkü kurtarayim derken canından olmayın bırak Allah'ından bulsun ailecek hastane parası olsun o onlara sizde çocuklarınızla mutlu mesut yaşayın sahsi fikrim
Belkide çok haklısınız insan kendi sorununa ya çok öfkeyle yada çom duygusal yaklaşıyo

Çok sağolun bana daha yüksek meblağ söylenmişti ve korkmuştum. Evet şimdi iyi bir avukat bulmam gerek
Eğer arsa üzerinde evler varsa daha yüksek çıkar sadece arsa maliyeti olarak söyledim yanlış olmasın canım henüz üzerinde ev yok diye okudum sanki yorumlarda...

Siz bu süreçte kendinize ve evlatlarınıza dikkat edin lütfen koruma talebindw de bulunun üzerine araba süren biri bazen gözü görmüyor belli Allah evlatlarnızla szi birbirinize bağışlasın güzel günler görün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…