Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

iyiyim canım bayramda ramazan gibi hızla geldi geçti
okullar açılacak onun telaşesi başlıyor artık
cinsiyetide belli olur yaz mutlaka dr. dönüşü:KK16:

selam şekerimm nerlerdesinn
doktor a gittim dün 12.haftaya girdik şükürr
cinsiyeti sormayı unuttum yaaa o heyecanlaaa
doktor bana elinin ayağının hareketlerini gösterince herşeyi unuttum
biraz buruk bi sevinç olldu ama doktorun yanına yalnız girdimm keşke eşimde yanımda olsaydı da bu duyguyu birlikte yaşasaydıkk
telefonla bile nasıl heyecanlandı ben anlatırkenn yanımda olsaydıı nasıl mutlu olurdu kim bilirr
neyse benim gözler dolmaya başladııı :KK5:
16. haftada gidince inş cinsiyetini de öğrenirimm:emir_bebek:

:KK71:
Selaaam ben geldiiiim:KK3: Yıl oldu neredeyse:KK9:
Nasılsınız? çok gerileri okuyamadım ama Haticim senin adına çok sevindim tebrik ederim:KK49: İnşallah güzel bir hamilelik dönemi
geçirirsin. :nazar: kaç aylık oldu?
Zambak nasıl doğum yaptı mı haberi olan var mı?

Ben neden geldim kısaca anlatayım.:KK31:
Bildiğiniz gibi iyi bir koruma dönemi geçirmiştim ve sonrasında da iyi gidiyordu. Sonra yavaş yavaş kilolar artmaya başladı.
Su içsem yarıyor moduna girdim.:2: Fil gibi de iştah:KK37: Tabi herkes kendi bünyesini en iyi bilendir.
Bir anormallik var dedim ve testler yaptırdım normal çıktı. Ben yine kilo almaya devam:44:
Sonra ultrasona girdim ve tiroid sorunum olduğu anlaşıldı. Her zaman testlerde çıkmayabiliyormuş.
Sonuçta bana hediyesi 6kg. oldu:KK53: İlaca başladım ve yazarak kilo verme bana iyi geldiğinden yine buradan devam etmeye karar verdim.
Bana katılan olur mu bilmiyorum ama günü gününe burada yazmaya çalışacağım.
Bugün cuma başlıyorum hayırlısı ile ve haftaya inşallah olumlu sonucu da yazarım.:KK8:

:KK71::KK71:hoşgeldin canımmmm seni gördüğüme sevindimm nasılsın bakalımmm
teşekkür ederim iyi dileklerin içinn 3 ayı doldurmak üzereyimm zambak daa eylül ortalarında doğum demişti
son günlerde karşlaşamadımm inşallah hayırlısı ile kurtulur

sana da çok geçmiş olsunn sen halledersin eminimmm hastalığı da bu şekilde atarsın üzerindenn inş
:KK71:buraya başlaman iyi olmuşş
kontrollü gidersinn hemmm 6 kilo senin için nedir ki sıkma canını 1 buçuk aya gidecek hepsiii:KK9::KK9::KK9:

evet canım haklısın buraya yazmak beni firenliyor.çizelgem gitmiş farkında değildim yaparım şimdi
benim boy.1 68
kilo 70
hedef kilo 65
yani vermem gereken 5 kilom var
kestaneşekeride kimse gelmiyo diye yazmıyodu gelir oda
zambak doğumdan sonra geleceğini söyledi ama

Senin de fazla kilon yok canım. İnsanlar 40-50 kilolar veriyorlar bizim 5-6 kilo neymiş :KK1: bir gayret ettik mi 2 aya kalmaz bitiririz inşallah.
Yeter ki düzenli gelelim ve paylaşalım. Kışa kalırsa daha zor olur onun için başladık devamını getirelim hayırlısıyla.:nazar:

Senin de fazla kilon yok canım. İnsanlar 40-50 kilolar veriyorlar bizim 5-6 kilo neymiş :KK1: bir gayret ettik mi 2 aya kalmaz bitiririz inşallah.
Yeter ki düzenli gelelim ve paylaşalım. Kışa kalırsa daha zor olur onun için başladık devamını getirelim hayırlısıyla.:nazar:

tabiki canım 5 kilo fazla değil ama uğraşmadanda olmuyor
ama ben kararlıyım kışa kadar gidecek bu kilolar

bugünkü kahvaltım,2 dilim beyaz ekmek
yumurta
1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı bal
domates salatalık

ben şuanda köydeyim.o yüzden beyaz ekmekten başka ekmek yok
ama çarşamba dönüyorum.artık yediğim ekmeklerede dikkat edeceğim
bildirimleri yine cuma günü mü yapacağız.

:KK71:

:KK71::KK71:hoşgeldin canımmmm seni gördüğüme sevindimm nasılsın bakalımmm
teşekkür ederim iyi dileklerin içinn 3 ayı doldurmak üzereyimm zambak daa eylül ortalarında doğum demişti
son günlerde karşlaşamadımm inşallah hayırlısı ile kurtulur

sana da çok geçmiş olsunn sen halledersin eminimmm hastalığı da bu şekilde atarsın üzerindenn inş
:KK71:buraya başlaman iyi olmuşş
kontrollü gidersinn hemmm 6 kilo senin için nedir ki sıkma canını 1 buçuk aya gidecek hepsiii:KK9::KK9::KK9:

Sağol canım hoş bulduk:KK16:
Ben de sizleri gördüğüme sevindim:KK19: Umarım hayırlısı ile sorunsuz bebeğine kavuşursun:emir_bebek: Bu arada eşini de askere göndermişsin Allah kavuştursun sanırım kısa dönem. Sayılı günler çabuk geçer tabi dediğin gibi insan hamileliğin her anını paylaşmak ister ama kısmet diyeceksin sağlık olsun:KK19:
Burayı bırakmadın yine bırakma gel konuşalım hem böylece kilo da almazsın :KK34: Gerçi sen mutlaka sağlıklı beslenmeye dikkat ediyorsundur da yani gereğinden fazla almazsın.:KK3: Biz yemeklerden konuşuruz sen de hem beslenmenden hem de bebeğini bize anlatırsın. (Yazdıklarım biraz resmi gibi oldu ama ben sevmiyorum öyle burada moda olan bebiş, koçiş, hamiş gibi terimleri naapim:KK1: )

tabiki canım 5 kilo fazla değil ama uğraşmadanda olmuyor
ama ben kararlıyım kışa kadar gidecek bu kilolar

bugünkü kahvaltım,2 dilim beyaz ekmek
yumurta
1 çay kaşığı tereyağ
1 çay kaşığı bal
domates salatalık

ben şuanda köydeyim.o yüzden beyaz ekmekten başka ekmek yok
ama çarşamba dönüyorum.artık yediğim ekmeklerede dikkat edeceğim
bildirimleri yine cuma günü mü yapacağız.

Evet vanilyacım az kilo daha zor gidiyor ama birlikte gayret edeceğiz. Köyde daha doğal besleniyorsundur ne güzel
Ekmeğini de ona göre daha az yersin olur biter.
Bence cuma günlerine alıştık öyle devam edelim diyorum:KK6:

Son düzenleme:
8.00 : 2 ceviz, 2 kayısı. 2 bardak ılık su.
8.30 Kahvaltı : 1 yumurta, salatalık, domates, pazarda bulduğum her tür yeşillik, zeytin, peynir, 1 dl. köy ekmeği.
Ara :Vazgeçilmezim kahve:KK68:
13.00 Öğle : Çorba, esmer bulgur pilavı, cacık.
Ara :yeşil çay

16.00 : Yarım saat jimnastik, 20dk. alet çalışması.

Ara :incir
19.00 Akşam : Balık, salata, 1dl. köy ekmeği
Ara :1 şeftali

2lt su tabii ki.

Aslında kilo verme döneminde olabildiğince erken kalkmak önemli de bugün hafta sonu diye biraz geç oldu.:KK6:
Hafta içi 7 de kalkıyorum ama 6.30 a almaya çalışacağım.:79:

Türkiye’nin en ince mankenleri arasında yer alan Tuğçe Sarıkaya, fit vücudunun sırrını açıkladı. Yoğun iş temposu nedeniyle, her gün spor yapmaya fırsat bulamadığını belirten Sarıkaya "Formumu dengeli beslenmeye borçluyum" diyerek ekledi: "Kendimce uzun zamandır uyguladığım bir formülüm var. Her akşam yemekten sonra bir bardak ılık suyun içine 2-3 damla elma sirkesi damlatıp içiyorum. Bu metabolizmamın daha hızlı çalışmasını sağlıyor." (Alıntı)

Bugün pazar biraz magazin biraz tüyo:KK34: Ben de deneyeceğim bakalım. Midem rahatsız olduğundan sabahları içemiyordum.

Hoşgeldin binbirrenk:KK3: nasılsın
çok geçmiş olsun canım :KK71:

tabi bende katılırım aranıza :13:
ben verdiğim kiloları neredeyse geri aldım ne yazııki :KK43:
tatil olunca tam bir düzen oturtamadım okulların açılmasını bekliyordum bende ama yarından itibaren yazarım düzenli

Kestane şekerim demek kimse yazmıyor diye yakınıyordun şimdi yandın:KK1:
Şimdi de dersin ki ne çok yazılıyor bıktım artık offff

Çünkü artık topiğin çenebazı geldiiii hanıııım:KK9:
Bohçacı geldi hanııım gibi oldu.
Çocukluğumuzda bohçacılar gezerdi şimdi onları gözüm aradı:KK5:

verilecek kilon varsa sen de katıl istersen kışa kadar kiloların hakkından gelelim:KK8:

Hoşgeldin binbirrenk:KK3: nasılsın
çok geçmiş olsun canım :KK71:

tabi bende katılırım aranıza :13:
ben verdiğim kiloları neredeyse geri aldım ne yazııki :KK43:
tatil olunca tam bir düzen oturtamadım okulların açılmasını bekliyordum bende ama yarından itibaren yazarım düzenli

Hoş bulduk canım sağol:KK19: yine kürkçü dükkanına döndüm:KK9:. Ben yazarken sen de yazmışsın görmeden yazdım.
Okulları bekleme bence de yarın hemen başla. vanilya ve ben başladık destek oluruz hep beraber iyi olur.:nazar:

Kestane şekerim demek kimse yazmıyor diye yakınıyordun şimdi yandın:KK1:
Şimdi de dersin ki ne çok yazılıyor bıktım artık offff

Çünkü artık topiğin çenebazı geldiiii hanıııım:KK9:
Bohçacı geldi hanııım gibi oldu.
Çocukluğumuzda bohçacılar gezerdi şimdi onları gözüm aradı:KK5:

verilecek kilon varsa sen de katıl istersen kışa kadar kiloların hakkından gelelim:KK8:

tamam canım ben razıyım burası olmayınca vermek bi yana yavaş yavaş aldım verdiklerimide

selam şekerimm nerlerdesinn
doktor a gittim dün 12.haftaya girdik şükürr
cinsiyeti sormayı unuttum yaaa o heyecanlaaa
doktor bana elinin ayağının hareketlerini gösterince herşeyi unuttum
biraz buruk bi sevinç olldu ama doktorun yanına yalnız girdimm keşke eşimde yanımda olsaydı da bu duyguyu birlikte yaşasaydıkk
telefonla bile nasıl heyecanlandı ben anlatırkenn yanımda olsaydıı nasıl mutlu olurdu kim bilirr
neyse benim gözler dolmaya başladııı :KK5:
16. haftada gidince inş cinsiyetini de öğrenirimm:emir_bebek:

tatlım sağlık olsun inş. kısa zamanda gelecek eşinde
bebeğinin hareketlendiği zaman yanında olur o zaman onu heyecanını yaşarsınız birlikte:KK70:

tamam canım ben razıyım burası olmayınca vermek bi yana yavaş yavaş aldım verdiklerimide

Tamam anlaştık o halde. Zaten diyete filan başlamıyoruz her zaman yediklerimizi biraz kısıtlıyoruz, dengelemeye çalışıyoruz ve spor o kadar.
Düzenli gelmeye çalış birlikte bitireceğiz tamam mı görüşürüz canım:nazar:

Tamam anlaştık o halde. Zaten diyete filan başlamıyoruz her zaman yediklerimizi biraz kısıtlıyoruz, dengelemeye çalışıyoruz ve spor o kadar.
Düzenli gelmeye çalış birlikte bitireceğiz tamam mı görüşürüz canım:nazar:

evet canım kesinlikle haklısın yarından itibaren düzenli yaptıklarımı ve yediklerimi yazarım:KK34:
daha sonra görüşürüz :KK3:canım

Bu arada söylemeyi unuttum. Cuma günü ölçülerimi de aldım bir deftere hepsini kaydettim.
Haftadan haftaya ölçüp yazacağım. İsterseniz siz de alın yararı olur mutlaka:KK6:

Bu arada söylemeyi unuttum. Cuma günü ölçülerimi de aldım bir deftere hepsini kaydettim.
Haftadan haftaya ölçüp yazacağım. İsterseniz siz de alın yararı olur mutlaka:KK6:

hatırlattığın iyi oldu canım ben şuan adetliyim canım hem tartılmıyorum hemde şişlik var
şişilik gidince ölçülerimi alırım

şuan itibarıyla akşam yemeğimi yemiş bulunuyorum
4 kaşık çorba
1 kase salata
yarım peynirli domatesli gözleme
yarım haşhaşlı gözleme
karpuz
2 tane acı saksı biber

X