Dengeli Beslenerek ve Spor Yaparak Kilo Verme Deneyimlerimiz

hatice diyince kötü hissediyorum saygısızmışım gibi :KK17:
yaş 16 olunca .. böyle oluyor
hem benim 27 yaşında abim var-dı.. o yüzden alışkanık

ölçülerin ne,merak ettim :KK17:

tatlim cekinerek yaziyorum senin icin yeniden ölctüm :kk77: simdi 3 yeri ölctüm gögüs alti pek degisecegine snamiyorum ama neyse göbek deligimdan ölctüm ki benim göbek deligim fazla yüsekte degil birde basenimi ölctüm

gögüs alt: 84cm
göbek delik: 91cm
Basen 105 cm......................gelde aglama:KK43:

tatlim cekinerek yaziyorum senin icin yeniden ölctüm :kk77: simdi 3 yeri ölctüm gögüs alti pek degisecegine snamiyorum ama neyse göbek deligimdan ölctüm ki benim göbek deligim fazla yüsekte degil birde basenimi ölctüm

gögüs alt: 84cm
göbek delik: 91cm
Basen 105 cm......................gelde aglama:KK43:

göbek ii bnce cnm, baseni de eritirsin, ağlama sakın:KK50:

göbek ii bnce cnm, baseni de eritirsin, ağlama sakın:KK50:

basen cok fena göbek o kadar kötü degil ya zaten ilk göbek eriyor bende :KK51: basenlerime savas actim zaten :KK60: yok bence sen kilo almiyorsundur ya eger saglikli besleniyorsan ha birde su var eger cok az yiyorsan vücüt depolama yapabiliyormus diye birseyler duydum ama emin degilim :KK50:

hatice diyince kötü hissediyorum saygısızmışım gibi :KK17:
yaş 16 olunca .. böyle oluyor
hem benim 27 yaşında abim var-dı.. o yüzden alışkanık

yerim seni kiz :KK70: benimde kardesim var senin yasinda bende kendimi en kücük zannediyordum :KK60::KK60: megersem benden kücükleride varmis :KK60:

basen cok fena göbek o kadar kötü degil ya zaten ilk göbek eriyor bende :KK51: basenlerime savas actim zaten :KK60: yok bence sen kilo almiyorsundur ya eger saglikli besleniyorsan ha birde su var eger cok az yiyorsan vücüt depolama yapabiliyormus diye birseyler duydum ama emin degilim :KK50:

evet öle bişey var, yemeke yemeyi belli bir kalorinin altına düşürdüğümüzde vücudumuz aldığımız besinleri yağa dönüştürerek kendini korumaya gidiyor.o nedenle hiç yemeyerek diyet yapanlar hatalı:KK45:

günaydin kizlar sabah 1 saatlik beden dersine gitmeden 1 muz yedim simdide kahvalti etmem gerekir aslindada hic canim istemiyor ya sonra öglene kadar ders var o zamanda acikcam oda olmiycak :KK47:

dün yediklerimi yazayım bende ne zamandır yazmamıştım
kahvaltı 1 simit peynir zeytin domates ve şekersiz çay
arada yarım paket diyet bisbüvi
öğlen 1 bardak çorba 2 tane etimek
arada 3-4 çubuk kraker
akşam bi kase salata yanına ayran
yatmadan önce 1 elma

basen gitmiyo anacım.benim de basenlerim var :KK47:
göbeğimi ölçtüm 75 çıktı ya !
basenlerimi ölçemedim,onu da bugün ölçerim :KK15:

cansu kahvaltını yap öğün atlarsan olmaz,en azından azcık da olsa bişi ye..

ben yeşilçayımı içtiim.
bir kase nestle nesfit yedim :KK51:

evet ya heryerim çalışştı
nasılsın bu arada
iyimi baban
İyiyimm canım çok şükür babamda iyi
sen nasılsınn neler yapıyosunn bakalımmm:KK19:
zambakcım seninlede karşılaşamıyoruz özledim inan
canımm ya bende söyle rahat rahat muhabbet etmeyi özledim sizlerleee
ama siteninn bu hali çok karışıkk sevmedim ben:KK33:

ahaaaaa
kuzumm senin neren fazla :KK19::KK19:

:) fazlam ver demedim ki, listeye alalım mı demişti hatic22 bende şu an dengemi bpzmak istemiyorum bir süre spor+dengeli beslenme+bir ürün kullandım şimdi bıraktım ama spor ve dikkatli beslenmeye devam ediyorum alışkanlık oldu, o yüzden diyet yapmak yerine kalori hesabımla yaşpastasız bir hayat geçmek istemiyorum, yoksa :KK43: mutsuz olurum.:KK69:

X