- 4 Şubat 2009
- 3.972
- 943
- Konu Sahibi BinbirRenk
canım nerden indirdin peki
vlc programını soruyorsan google da yazdığında indirebileceğin siteler var.
Ben inndir sitesinden yükledim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nerden indirdin peki
Ç
Bendisay sen nasıl bir diyet uyguluyorsun ve yaptığın spor ne ?Ve günde ne kadar süre spor yapıyorsun?nasıl o kadar inceldin valla süper bence.
herkese iyi akşamlar bişey soracaktım meyvalı maden suyunun bi sakıncası varmı bilen varsa paylaşabilirmi :uhm:
bende bir hafta oldu diyete başlayalı.şimdilik çok iyi gidiyor.senin yazdıklarında moral oldu.fakat ben bitkisel bir takviye alıyorum.inanılmaz iştahımı kesti.taze sebze,meyve ,çorba ,nesfit,yoğurt gibi gıdalarla besleniyorum.açlık hissetmiyorum.en az 20 kilo vermem gerekiyor.yıllardır denemediğim diyet kalmamıştı.bu son ümidim.ya zayıflıyacağım,ya zayıflayacağım başka yolu yok.
Maden suyu mineral bakımından çok yararlı bir içecek. Ancak meyveli olanlarda yapay meyve aroması ve şekerli olduğundan tercih etmesen iyi olur.:1no2:
Sadesini alıp içine mevsim meyvelerinin suyunu (portakal, elma, limon vs) sıkarsan doğal bir içecek olur.a.s
Ayrıca maden suyu ile sodayı karıştırmayalım. Maden suyu doğal, soda yapay içecektir.
Alırken dikkat edelim.şutarafagitti
ben ne cilelerle 10 kg verdim,
ama hizla geri aldim,
teşekkür ederim canım tahmin ettim bilmiyorumkismile gazlı içecek içmektese daha iyidir diyodum ama neyse normal madensuyunuda severim opuyorumnanaktan
merhaba arkadaşlar uzun süredir başlığı takip ediyorum sonunda bende aranıza katılmaya karar verdim ve üye oldum sayenizde:dance: ve tabii benide aranıza alırsanız:))
inşş bende düzenli beslenerek ve düzenli sporumu yaparak yaza kadar istediğim kiloma kavuşurum...
ya arkadaşlar ilk önce size bişey sormak istiyorumm bahsettiğiniz walk at home programlarını ben indirmeyi beceremedim :çok üzgünüm: bu konuda bana yardımcı olursanız çooook sevinirmm hangi siteden indirebilirmm acabaaa şimdiden çook thankkkss
artık burdayım bendeee görüşmek üzere:))
slm arkadaşlar bende şu an 65 kiloyum hedefim 10 kilo ama diyet yapamıyorum yardımcı olurmusunuz
Günaydınnnn
hatice kilo vermesende incelmiş olmanda güzell...
Bende bu sabah tartıldımm yarın yazarım